20. června 2016

Kruhy slovenských radarů při výrobě intenzívních srážek

Kruhy slovenských radarů při výrobě intenzívních srážek
Orgonet
20. 6. 2016


Slovenské radary Malý Javorník a Kojšovská hola včera večer ukázaly tyto kruhy, svědčící o tom, že aktivně ovlivňovaly intenzívní srážky.


Ale popořádku: veškeré radary v Evropě (všechny, co jsou zobrazeny na webu http://www.radareu.cz/?lng=cz) spolupracují při výrobě počasí, a všechny jsou již pravděpodobně upgradovány tak, že jsou schopny vydávat haarpové frekvence pro výrobu intenzívních/extrémních srážek. (Nejnověji takto upgradovaný radar je jistě Riga, viz předchozí články o jeho zajímavých kruzích.)

Přibližme si, jakým způsobem vznikala a jak se pohybovala včera večer umělá "fronta", která přinesla vydatný déšť na Slovensko a do Polska.

1. Navečer klimateroristé vyrobili silné bouřky v podobě bouřkových koláčů nad Bulharskem.


Snímek: Bouřkové koláče se šlehacími komíny nad Bulharskem.

2. Bouřkové koláče splynuly v jeden srážkový systém, který byl večer a přes nos radary hnán i tažen do Maďarska nad Slovensko, kde všude vydal silné srážky.

Radarový snímek níže ukazuje 3 haarpové kružnice radarů vyrábějících systém, jednu z polského radaru Rzesov, a další se středem někde v Rumunsku a Moldávii. (Člověk by myslel, že tyto východní státy vyspělou technologii na výrobu počasí nemají, a vida, mají ... nejspíš o tom ani nevědí, stejně jako čeští meteorologové...)

Snímek: Tři haarpové kruhy od radarů.


3. Slovenské radary Malý Javorník a Kojšovská Hola večer a v noci intenzívně přitahovaly systém a rozpoutávaly srážky, což se na radarovém zobrazení "Sloučená mapa horní hranice oblačnosti" ukázalo jako intenzívní kruhy. 

(Video ukazuje nejprve "normální" radarový obraz pohybu systému srážek, svědčící o hojnosti padající vody, a potom obraz "sloučená mapa ...", ukazující výše zmíněné kruhy:)


V současné době je západní větev tohoto T-systému v Polsku, a možná je snaha vytvořit tam záplavy, je to tam opravdu hodně červené (velmi intenzívní srážky); radar někde u Varšavy to samozřejmě jistí svými kruhy:


Druhá větev téhož T-systému se vydala na východ přes ČR, a v tuto chvíli jistí srážky svými kruhy radar Skalky.



Nezbývá nám však než být vděčni klimateroristům/geoinženýrům, že jsou vůbec ochotni zapnout své radary a nechat nám spadnout nějakou vodu, protože atmosféra je už tak zdemolovaná všemi těmi chemickými látkami a haarpovým ohříváním, že veškerá atmosférická voda se v podobě drobných kapiček už jen volně vznáší a není schopna sama spadnout, pokud ji klimateroristé k tomu nedonutí haarpovými/radarovými frekvencemi ... a za to se platí...

(Poznámka: co je T-systém, to vysvětlím ve zvláštním článku.)

25 komentářů:

  1. neco ke zbranim meliste zbrane a podivejte se kolem takze co vam tak asi vezmou uplne hovno no a mame tu odpoved 21

    OdpovědětVymazat
  2. tudis deje se to za ucelem umeleho zvysovani vlkosti ? V podstate aby jsme neumreli na sucho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umělé zvyšování vlhoksti---Ve vlhku se daří bakteriím a plísním. Co vše na to navazuje, jak to působí ať už přímo ve fauně, či flore, no a přímo na člověka. Po čem bude větší poptávka , pole-úroda, lidi-nemoce...a co utrpí...si dosaďte sám...

      Vymazat
    2. Také si všímám v poslední době značně rozbujelých plísní a hub. Jsou úplně všude a na všem.

      Vymazat
  3. K tomu svinstvu není co dodat, za články díky. .Snad se lidi probudí ,zatím jsou hluchoslepí ,co nemají z oficiálních sdělovadel tomu nevěří,tedy až na maličkosti jako včera odpoledne kdy přišla bouřka a jeden povídal"ty vole viděls odkud ta bouřka přišla? odtamtud to nepamatuju nikdy" tak snad někdy ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj s tím plně souhlasím lídé jsou pořád jak ovce ,ale též už poznávám lidi kteří prozřely

      Vymazat
  4. Posílal mi kamarád obrázek z radaru, bylo to včera kolem 16:30, kdy se přes Prahu táhne půlkruh bouřek (kruh se středem někde v Drážďanech). Pás má asi 10km na šířku a táhne se z Německa přes K.vary, Prahu na Liberec a do Polska. Vypadá to krásně :) A druhý slabší pás kopíruje tuto kružnici v kratším poloměru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v Drážďanech mají radar, a nejenom tam.

      Vymazat
  5. nieje to len chyba odrazivosti stlpca ? odraz amplitúdy vlny ? vypada to tak..

    OdpovědětVymazat
  6. Jde tu o způsob jakým radar scanuje své okolí na různých elevacích, aby získal 3D obraz rozložení srážkové oblačnosti. Ve větší výšce tu je teplota silně pod bodem mrazu u v létě a když srážky propadnou do vzduchu s teplotami nad nulou, začínají tát. No a mokrý led odráží mikrovlny lépe a na radaru se tak jeví intenzivněji. A jelikož se měří tzv. na více elevacích(anténa má náklon od 0,1 do ca 20 stupňů úhlu) tak se paprsek mikrovln s tou tajíci vrstvou potká vždy v různé vzdálenosti od radaru, dané elevací. Když se pak složí naměřená maxima ze všech elevací do mapy, výsledkem je série soustředných kružnic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je dobré vědět že mají náklon 0,1 do 20 stupnu k zemské ose :) Což znamená že tam kde radarové vlné např. ultrazvukové narážejí hustějí, jsou tedy ledové částice. Tak tedy radary a jejich rezonanční kmitočty, nebo ultrazvuk, Dopomáhají tání ledových částic ve vyšších vrstvách. Při představě tohoto úhlu, je tedy naprosto možné a jednoduché urychlit, intenzitu srážek.

      Vymazat
    2. Samozřejmě satelitní snímky by tento problém neměli mít, viditelný ... bohužel, nevidí co se děje pod mraky ? Tak to je hra na schovávanou. Kdo sedí na zdroji dat a umí je manipulovat, vpohodě dokáží zamaskovat všelicos. Je to jako chtít po mravencovi aby si uvědomil, že stojí na slonu, který s ním jde po Zemi. Nebude to chápat, že to je jedna bytost celek. :) Takhle to je i s vědou a penězi. :)

      Vymazat
    3. ak by to bola pravda, tak to by tie radary museli mat obrovsky vykon - mozno niekolko sto mega wattov. A pokial viem tak bezia na 5GHz - pri takom výkone by zarušili uplne všetko co bezi na 5G = vacsina WIFI sieti bezi na 5G ! takze sa mi to zda velmi nepravdepodobne...

      Vymazat
    4. Nepravděpodobná je tvá úvaha, kde si vzal že radar skalka běží v pásmu 5 GHz :) ? si vtipálek. 1. radar Skalka hlídali a možná hlídají američtí ozbrojení vojáci se samopali. Mám to potvrzené i od profesora, který Skalku dříve stavěl. Specialista na radarové systémy.
      Jako další dojasnění tvého obzoru o bezdrátové komunikaci, již od 80 let se používají pásma vyšší nad 10 GHz, jak pro vojenské účeli, tak i ke komunikaci s družicí.
      Další věc, samotná rezonance spočívá v modulaci min. dvou frekvencí. Rezonance dokáže vytvářet ultrazvuk. A při vytvoření rezonanční frekvence, nepotřebuješ na vstupu takový výkon, který se uvolní a přímo reaguje na molekulu vody např.
      Mikrovlná trouba ti ohřeje vodu na 10m, když dobře namíříš s jejím dělem mikrovlným.
      Tak si žij stále ve svých představách :) že na radaru Skalka používají pásmo 5GHz, který máš asi i v telefonu :)

      Vymazat
    5. samopalY, účelY, mikrovlNným. Škoda, že si s panem profesorem občas nedáte diktát.

      Vymazat
    6. práve naopak, mete rádiolokátory shmu pracujú v pásme 5GHz.
      Trochu info:
      http://www.shmu.sk/sk/?page=2037
      http://www.zive.sk/clanok/67856/wi-fi-rusi-meteoradary-preladte-kanaly-ziada-shmu

      Vymazat
  7. Marek: Tomu se říká frontální systém ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu jen jediné,kdo ty radary obsluhuje a manipuluje s nimy ve výše uvedeném režimu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. většina radarů ..jsou civilní, takže s tím nemají nic společného ...

      Vymazat
  9. Přišel čas, kdy opona padá. Je nejvyšší čas procitnout!
    Zde obsah videa: "Páni kosmonauti, pane Amstrongu, prosím ! Přísahejte na Bibli, že jste byli ve vesmíru, že jste byli na Měsíci ! A hle..není ani jeden ! Nikdo z těch "celebrit" nemá odvahu položit ruku na Bibli k přísaze ! A oni vědí lépe než jiní kolem nás, proč !
    Pak tam máme oficiální video koule Země, jak rotuje ve vesmíru, ale oblaka kupodivu nerotují. Pak také vidíme, že "astronauti-herci" odfukují ve vesmíru "bublinky" aj. komediantské kousky..to abychom uvěřili, že vesmír patří Usa a mají vše podmaněno. Ale není tomu tak. Země je plochá, vody jsou kolem nás, ale i nad námi ! A...člověk ,ani žádný jeho stroj nemůže odlétnout výše než cca 60 km nad pevninu. Toto video je plné Nasa lží, jak nás jimi krmí dodnes. A fakta , která vidíme vskutku denně, ale nikdo je vidět dosud nechtěl! Bylo přece řečeno, že není nic, co nebude nakonec odhaleno! Nu, kdo chce , může se pokochat.
    https://www.youtube.com/watch?v=msY3xc8pVLE

    S pozdravem

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radar Skalka a další obsadili američané, když se jim to nepovedlo se stavbou svého vysílače. Tak obsadili stávající a namontovali si tam svojí techniku. Hlídali to svými USA vojáky, měli při sobě samopali. Ale lidé si stále, hladí své bříška a říkají si , to je blbost. Ono je lehčí se nechat vést , třeba i do pekla že. Hlavně, že nemusím získávat informace k tomu, abych byl řádně informován. Spousty lidem to je jedno, protože jsou to ovce. A budou se nechat vést. Hlavně že nám dají najíst. Ubohý.

      Vymazat
    2. : -))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
    3. to je pravda že na mesiaci ani na žiadnej inej planéte nikto nikdy nebol a sú to len klamstvá!no biblia je málo oproti takej BHAGAVAD-GITA taká aká je.Treba prečítať každý pochopí ako to v skutočnosti je.Hare Krišna najvyššia božská osobnosť ktorý je v každom z nás v našom srdci ako duša..toto telo je hmotné no duša je večná..tak aj tento svet je hmotný a klamaný iluzornou energiou.

      Vymazat
  10. Jak to, že při referendu o Brexitu jsou po Anglii záplavy? Neni náhodou takto ovlivňována účast na referendu?
    http://vool.cz/bsvuH

    OdpovědětVymazat
  11. na tak si drbnite na strechu mikrovnlku a pocas burok zapojte na plny vykon, nech to okolo vasho domu spravi kruh a odraza zrazky.. haarpovia..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.