8. června 2016

Čtverec umělých bouří v Německu a umělé tornádo v Hamburku

Čtverec umělých bouří v Německu a umělé tornádo v Hamburku
Orgonet
8. 6. 2016

Období bouřkového klimateroru v Evropě nadále pokračuje. Zkoušky zbraní nebo klimatická válka?


Snímek: Čtverec umělých bouří nad Evropou 7. 6. 2016.


Po slušných záplavách v Německu a ve Francii a zásazích menších lokalit bleskovými povodněmi, kterých jsme byli svědky v minulých dnech, se klimateroristům podařilo vyrobit 7. 6. 2016 v Hamburku tornádo, které napáchalo velké škody (info viz např. zde.). (Nebylo to poprvé, v Hamburku se během posledních 7 let již vyskytlo (= bylo uměle vytvořeno)  16 tornád síly 1 a 2. (Zdroj: http://www.welt.de/regionales/hamburg/article1520580/Hamburg-muss-Tornados-und-Erdbeben-fuerchten.html) Což přesně odpovídá strategii rozmisťování a upgradování klimatických zbraní, maskovaných za "meteorologické radary" a "věže mobilních operátorů".


https://youtu.be/RgMBwgduK6k


Radarové snímky srážek z časů odpovídajících tornádu jsem dnes bohužel již nezachytil, ale je jasné, že tornádo bylo součástí systému bouří, které byly "nastříknuty" a rozvinuly se současné ve tvaru obrovského čtverce (viz foto na začátku článku a video níže). (Neb klimateroristé organizují naše počasí do kruhů a/nebo čtverců.)

Na snímku níže (kliknutím zvětšíte) je oblačnost nad Hamburkem v čase vzniku tornáda. Vidíte typické "dvě díry" , které jsou zřetelné na satelitních snímcích vždy při umělé výrobě oblačnosti extrémního počasí (viz dřívější články - štítek Díry.)






(Klimateroristé si vůbec rádi zkoušejí výrobu podobných tornád ve místech, kde je obrovská zásoba vody z moře/jezera, kterou dovedou vytáhnout/vypařit do podoby oblačnosti a vytvořit smršť táhnoucí nahoru, například italské Benátky. )

Radar na pobřeží Nizozemí vydával v posledních dnech (záplavy ve Francii) obrovský haarpový kruh "falešných srážek" - já tomu říkám "suché frekvence", které udržovaly bouřkový systém pracně vyrobený klimateroristy pomocí chemické oblačnosti a EM frekvencí nad Evropou, a nedovolily mu unikat nad Atlantik ani na sever. Podobně jako zarážka fungovaly i radary nad Skandinávií, viz můj nedávný článek, a včera i radar na švédském ostrově Gotland, který ukazoval srážky ohraničené rovnou čarou, a různé "suché" kroužky kolem různých skandinávských radarových lokalit.



Vše můžete sledovat na následujícím videu/animaci ze zdrojů:
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html
http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/index.htm
http://www.sat24.com/de
http://www.radareu.cz/?lng=cz

https://youtu.be/k-nXF6u70wo


Pro ilustraci ještě přidávám animaci včerejší situace z yr.no http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html, poskytující větší perspektivu.

Je jasně vidět, jak z bezoblačného nebe nad Evropou vyskakují současně do tvaru čtverce bouřkové oblaky, a dále je patrné, kde má klimateroristicky zpracovaná atmosféra nad Evropou výše zmíněné zarážky, aby neunikala jinam.

https://youtu.be/k2a8f9LRMT4



P. S. A satelitní zobrazení JSAVHRR shodou okolností v tomto období extrémních klimateroristických akcí zkolabovalo.

(Posuďte sami, viz zobrazení http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html,

Je mimořádně zajímavé, že zrovna v období intenzívního bouřkového klimateroru nad Evropou koncem května a začátkem června 2016  družice NOAA a METOP jaksi "haprují"", neboť přinášejí na portál ČHMÚ snímky "úplně mimo" svou obvykle zobrazovanou oblast, nebo vůbec žádné. A zrovna na jejich snímcích bývají umělé bouřkové koláče a šlehací komíny a vrcholy a díry vidět nejlépe ze všech zdrojů, úplně zřetelně.

Že by klimateroristé prodávali Českému hydrometeorologickému ústavu (ČHMÚ to má předplacené) schválně jenom nepovedené snímky, na kterých není nic vidět? Nic bych se nedivil, ČHMÚ je již pár let snad jediný meteoústav na světě, který publikuje takto přesné snímky, jelikož snad opravdu jediný na světě neví a netuší, že nám někdo řídí veškeré počasí... Všichni ostatní publikují snímky pouze retušované, kamuflované, či z velké dálky, kde opravdu není skoro nic vidět, protože vědí, co a proč se nemá lidem ukazovat.

Nebo ty snímky cenzuruje sám ČHMÚ, protože si je vědom, že jsou důkazem o manipulaci počasí/klimatu? To by znamenalo, že je vědomě zodpovědný za škody a útrapy, které klimateroristé zákeřně způsobují obyčejným lidem.

...

11 komentářů:

  1. Někdo s námi i s počasím manipuluje. Ale jelikož se o tom nepíše v mainstreamu a nemluví v televizi, tak to jakoby neexistuje. Světlou výjimkou jsou i slovenské hlavnespravy.sk., které tam občas něco k výkyvům počasí vyvěsí, jako např. 21 tisíc blesků v úterý večer na severu Francie: http://www.hlavnespravy.sk/sever-francuzska-zasiahlo-v-utorok-okolo-21-000-bleskov/792106
    Je tam řada poznatků o manipulacích, jako např. http://www.hlavnespravy.sk/nahe-tela-a-rohate-bestie-bizarne-otvorenie-svajciarskeho-tunela-zmiatlo-divakov/791503


    OdpovědětVymazat
  2. Prečo Nemecko ?
    Prečo Francia ?
    Prečo nie Španielsko ?
    Prečo nie Poľsko ?
    Prečo nie Slovensko ?
    My máme nádherné počasie, pravý raj.... každý dostane čo si zaslúži, karma si vždy nájde prostriedky a pomocníkov.

    OdpovědětVymazat
  3. Není video https://youtu.be/RgMBwgduK6k

    OdpovědětVymazat
  4. Tady na těch mapách jsou velmi podobné čtverce:
    http://www.paratdnes.cz/2016/06/Krym-a-Rusko-kdyby-Putin-nevratil-Krym-Rusku-prohral-by-ruskou-zem.html
    Náhoda?

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=luP7TFG2M48 Petr Chobot v Květnu

    OdpovědětVymazat
  6. jelikož snad opravdu jediný na světě neví a netuší, že nám někdo řídí veškeré počasí...

    omlouvám se vím že se to k tématu nehodí, ale tento tvůj popis mě opravdu rozesmál, bohužel je i k pláči

    jinak se mějte lidi dobře a dělejte dobře sobě a i druhým, jenž si to z vašeho pohledu zaslouží a třeba i potřebují

    OdpovědětVymazat
  7. Včera som náhodou narazil na 2 články, týkajúce sa istých anomálií,ktoré môžu rozšíriť obzor, či doplniť tému "umelého ovplyvňovania klímy". Jeden je video v angličtine o vplyve zníženej aktivity Slnka na Zem, jej elektrický potenciál: http://outsidermedia.cz/zeme-se-otevira/,druhý je článok v ruštine o tvorbe anomálnych procesov a nefunkčnosti schémy kolobehu vody v prírode: http://www.smoliy.ru/view_alonetext.php?g=157.

    OdpovědětVymazat
  8. Něco aktuálního - reorganizace policie. Boj mocných bez nás o nás.

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2493-chobotnice-dostala-ranu-na-komoru-mafie-napojena-na-americkou-ambasadu-poprve-prohrava-babis-v-nebezpeci-co-udela-prezident-zeman-lesk-a-bida-medialnich-kurtizan.htm

    OdpovědětVymazat
  9. http://62.113.210.108:443/wetteronline/20160610_jv.mp4

    OdpovědětVymazat
  10. Stejny ctverec jen kousek dal na vychod...ze by priprava...http://www.prvopodstata.com/2016/06/13/kdo-je-tedy-vlastne-agresorem/

    OdpovědětVymazat
  11. Velení speciálních operací USA (SOCOM) studuje možnosti spolupráce s americkými firmami, vyrábějícími ruské zbraně, potvrdil novinám Washington Post zástupce SOCOM Matt Allen.
    http://cz.sputniknews.com/byznys/20160611/3266702/pentagon-automaty-kalasnikov-vyroba.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.