23. září 2016

Síť leteckých chemických stop nad ČR 23. 9. 2016

Čáry chemické oblačnosti nasprejované letadly nad ČR 23. 9. 2016
Orgonet
23. 9. 2016

Printscreen z dnešního rána, ukazující zřetelnou síť leteckých chemických stop (chemtrails) nasprejovaných geoinženýrskými/klimateroristickými letadly/drony. Kliknutím zvětšíte. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html


Komentář: 

O prázdninách jsem prokrastinoval, čili česky se flákal, a blogování na téma umělé počasí jsem vynechal, ale ono je už tady o manipulacích počasí stejně napsáno všechno, co se dá vědět pouhým pozorováním a kontaktem se zahraničními pozorovateli; o prázdninách se ostatně nedělo nic nového, co by tu nebylo už mnohokrát popsáno.

Teď už se budu více držet doma, takže občas tady něco z klimateroristických manipulací zase vyvěsím.


Klimateroristé/geoinženýři byli jako obvykle po celé léto na svých místech a nepřetržitě konali svou práci, takže ani ta nejmenší kapička nespadla na planetu bez jejich tvrdé práce a vůle, a rovněž každý extrém počasí během léta, a že jich na světě nebylo málo, byl zcela v jejich režii. (Záplavy, extrémně vysoké teploty ve Střední Asii, zemětřesení, hurikány, atd. - nechce se mi to vyjmenovávat.)

Nám v Česku nechali proběhnout docela průměrné léto bez extrémů, dokonce s přiměřenými srážkami (skoro jsem nemusel zalejvat zahradu), ale samozřejmě i to bylo výsledkem jejich nepřetržité usilovné práce. Jejich chemoletadla a ostatní složky systému řízení počasí (satelity, radary, mobilní věže) neměly oddechu: musely zajistit umělé chemickoradiační stínění oblohy - bez toho bychom tu měli léto kolem 40°; občas chemickoradiačně vyrobit oblačnost na umělý deštík, i sem tam na nějakou tu bouřku pro vyzkoušení přesně mířené "vodní bomby", jakou spustili např. na náměstí v Týně nad Vltavou. Jinde v Evropě to měli horší, viz Francie a Německo...

Pro nové čtenáře: základním poznatkem, vyplývajícím ze sledování meteorologických radarů, satelitů, oblohy nad vlastní hlavou, mnohaletých zkušeností a kontaktů se zahraničními pozorovateli, je, že veškeré počasí je už několik (možná i desítek) let  na celé planetě uměle řízeno. Předpověď počasí není žádná předpověď, nýbrž plán činnosti klimateroristů, který oznamují mediálním "meteorologům" prostřednictvím tzv. "počítačových modelů" a ti nám ho pak jako "vykládají" v médiích. Klimateroristé ovšem často plán musejí měnit, protože přece jenom musejí brát v úvahu sílu přirozeného pohybu atmosférických mas, takže se i "předpovědi" často zásadně mění, zejména dlouhodobější. Kdo sleduje třeba "předpovědi" paní Honsové, ví, o co jde (:-))). Ale krátkodobé plány již klimateroristé umějí naplňovat odhaduji tak na 90%. Pokud bylo jejich plánem "Vlastnit počasí do roku 2025" ("Owning the weather in 2025", viz část dokumentu česky zde, anglicky celý dokument zde), pak jsou docela v předstihu.


Stav ráno 23. 9. 2016: 

Přes den je v plánu polojasno, do 20 stupňů. Aby v tuto dobu, kdy slunce ještě silně hřeje, klimateroristé dodrželi odpoledne plánovaných 20 stupňů, musejí vytvořit ve vysokých výškách umělou clonu z umělých chemtrailsových "cirrů", jinak by tu teplota stoupla i přes třicet, jak tomu bylo počátkem září. Takže před svítání vypustí/naprogramují své chemoplány/chemodrony ve vysokých výškách nad příslušnou oblastí a začárají ji chemočárami. Ty se obvykle s východem slunce rozplynou na méně nápadné čáry tvářící se jako cirry, či na mlhavou clonu, ale dneska zrovna trochu déle přetrvaly ty čáry. Takže je jasně vidět bílou chemtrailsovou síť, která byla nasprejována, aby vytvořila onu mlhovinu odstiňující sluneční svit.

Žlutě zobrazená nižší vrstva oblačnosti je vyráběna umělým odpařováním ze zemského povrchu a samozřejmě ji geoinženýři mohou během dne dle potřeby kdykoli zahustit třeba až do tloušťky několika km (totální clona) či rozpustit.

Video ukazuje nerozplynuté chemočáry v době po východu slunce:
https://youtu.be/747i0qLx-y8


Jiná zobrazení téhož:

http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201609230454_NOAA18/201609230454_NOAA18_CZ_b4BT.jpg

Výborným zdrojem sledování chemočár býval EUMETSAT eview, měl pěkně ostré snímky, ale letos přes léto klimateroristé snížili rozlišení nebo co s tím udělali, takže je to rozmazané a už to není ono, ale trochu to vidět přesto je.
http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm

Místo toho vystavili nové interaktivní satelitní zobrazení počasí na celém světě, Eumetsat Image Gallery, http://eumetview.eumetsat.int/mapviewer/. Zobrazení je to pěkné, ale bohužel geoinženýrské aktivity jsou tam rovněž maskovány rozmazanými/retušovanými snímky.

Tytéž chemočáry ze sat24: http://en.sat24.com/en/de/visual



Takže, závěrem: To, že dnes budeme mít polojasno, 20°C, a nikoli 30°C, je právě výsledkem této clony vyrobené uměle před svítáním. 






5 komentářů:

  1. Následující odkaz byl už stažen a je nedostupný:
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html

    OdpovědětVymazat
  2. I bez snímků bylo možné ráno zahlédnout práci "sračkometů". Navíc se mě dnes zmocnila vyloženě blbá nálada při pohledu na oblohu. Nyní už je na obloze nahlášená oblačnost.

    OdpovědětVymazat
  3. No, já myslel, že účelem modifikace počasí z per klimateroristů je právě umělé ohřívání planety a nejí ochlazování, takže snaha o vytvoření clon k ochlazení se mi zdá být kontraproduktivní...
    Navíc vidím snahu o udržení suchého počasí a vyvolávání strachu ze sucha, který svou aktivitopu vyvolávají.

    OdpovědětVymazat
  4. Prečo t jednoducho nenechajú tak ? Ludstvo si zaslúži umriet a postavť za znova na nových princípoch. A stále dookola. Až pokial už fakt všetko neskončí

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.