25. září 2016

Chemtrailsová oblačnost nad ČR 24. a 25. 9. 2016

Chemtrailsová oblačnost nad ČR 24. a 25. 9. 2016
Orgonet
25. 9. 2016


V sobotu 24. 9. zopakovali geoinženýři tutéž technologii, která je popsána v článku o chemtrails 23. 9., jen s tím rozdílem, že potřebná chemická síť pro vytvoření výškové protisluneční clony regulující teplotu pod sebou byla založena ještě za tmy nad Polskem a byla k nám odtud přisunuta: viz bílá oblačnost. Viz níže uvedená zobrazení ze zdroje NOAA: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html

Hustá oblačnost nasprejovaná před svítáním nad Polskem:

Síť se posouvá nad Česko  a rozplývá se do výškové bílé clony:

Na zobrazení vysoké oblačnosti (b4) jsou zřetelné původní chemočáry.



Odspoda se to jevilo asi takto: V Českých Budějovicích (a jistě i ve většině ČR) jsme po většinu dne viděli nad hlavami tento obraz: nahoře více či méně hustě chemicky zabílená obloha, pod ní plula sem tam kupovitá oblačnost, a rýsovaly se více či méně rozptýlené chemické čáry letadel nepřetržitě doplňujících chemický materiál. Viz snímek.

Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=ceske_budejovice



Tato složitá akce geoinženýrů/klimateroristů byla nezbytná pro to, aby bylo 24. 9. 2016 v Česku vytvořeno dle jejich plánu příjemné podzimní počasí s teplotou mírně přes 20°C (ideální pro sklizeň jablek na mé zahrádce). 
Zkuste si představit, jak by se tato akce asi dala vyjádřit penězi. Jen těch letadel, co kvůli tomu muselo lítat, toho materiálu, co nasypali do vzduchu, těch vysílačů radiace (=radarů a mobilních věží) postavených všude po světě... 
A na toto řízení veškerého počasí poskytujeme my všichni obyčejní lidé států, své daně, aniž bychom to vůbec tušili. Samozřejmě elitám platíme i všechny další jejich hračky, o nichž víme - zbraně, války, ničivé technologie - a bohužel s tím taky nic neuděláme, i když víme...


Mimochodem, ta včerejší kupovitá oblačnost se také nevytvořila jen tak sama, nýbrž byla uměle vytvořena najednou na radiační povel(y) a pochodovala pěkně v řadách, viz video a snímek NOAA. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html

https://youtu.be/ux04ak4upbM



Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html




Dnes v neděli 25. 9. má být stejné počasí jako včera, a také zatím probíhá stejný geoinženýrský scénář: vysoká bílá chemická oblačnost  vytvořená nad Polskem se sune k nám, viz ranní snímek.

Ale ti geoinženýři a klimateroristé to nedělají jen tak proto, aby nám udělali příjemné počasí. Dělají to kvůli "vědě" a experimentům.  V tomto období dejme tomu týdne "stálého počasí" (jehož hodnoty si sami nastavili) experimentují s proměnnými na jimi udržovaném stálém základě (například aby experimentálně vyzkoumali, jaké složení, jaká hustota a jaká výška chemtrails jsou za určitého stálého tlaku a vlhkosti potřeba k udržení určité teploty pod clonou, a tak podobně.)

Chemtrailsová oblačnost přicházející z Polska do ČR v neděli 25. 9. 2016. Zdroj snímku: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html











15 komentářů:

  1. Dnes v neděli ráno v 7.00 byla obloha nad Brnem slabě bílá. Bylo ještě místy slabě poznat na obloze mříž . To muselo být letadel aspoň 20 tak a 20 napříč.

    OdpovědětVymazat
  2. Žakova hora rozvodí 3 řek sucho sucho prší jenom v ňížinach

    OdpovědětVymazat
  3. A Dagmar Honsová nic netuší-neví ? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ví, avšak musí držet hubu a krok, pokud si chce zachovat dobře placenýho fleka.

      Vymazat
  4. Díky za zpravodajství.

    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za zveřejněnou dokumentaci, hodně lidí si dělá vlastní, ale zveřejněná je nejlepší. Kde jsou ty časy, kdy jim stačilo pár stop večer a ráno. Nyní sprejují celý den a není jim to moc platné. Díky všem "octařům" za super práci.

    jandera

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. Jen jsem se chtěl zeptat - i v návaznosti na předchozí článek z 23.09.2016 - pokud by se nesprejovalo, pak by teplota u nás na povrchu vystoupila v tuto roční dobu na mnohem vyšší hodnotu? Pokud ano, znamená to tedy, že zemský povrch je sluncem soustavně ohříván a bez těchto zásahů bychom zde měli pořád tropy? Omlouvám se, pokud je můj dotaz tzv. mimo mísu, ale budu moc rád za vysvětlení.
    Díky Chud

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký večer,sleduji oblohu pravidelně cca rok a půl každý den,jsem bez práce a mobilu,mám čas sledovat a počítat letadla,to co jsem za tu dobu viděl,to předčí i ty nejhrůznější vize.pokud toto se jednou proflákne,ti viníci by měli dostat doživotí.přiznám se,nevěřil jsem na chemtrails a pod.dnes vidím,že počasí je řízené,kdo má jasnou hlavu a logický ůsudek,musí mít jasno.poslední cca tři,čtyři dny,několik set letadel denně,dlouhé bílé stopy,většina nemizí,zůstává na obloze,obloha jakoby stříbrná,slunce ztrácí intenzitu,teplota stejná několik dní,co za tím stojí,komu to za to stojí,investovat miliardy do modifikace počasí,vidím to tak,že na tohle zemřeme,ne hned,nejsem v sektě,ani v žádném hnutí,jsem obyčejný,dost starý člověk,ale tohle se mi vůbec nelíbí.stačí jen sledovat pečlivě oblohu a mají všichni jasno,ale většina lidí na chemtrails nevěří,jsou mimo realitu,ale tohle se musí jednou provalit,to není možné dlouho utajit,doufám,že se toho dožiji.slunce je divné,bílé,kdysi bývalo žluté jak žloutek a hřálo,dnes nehřeje,jen pálí,co se stalo s atmosférou??slunce asi svítí pořád stejně?prosím,zdržte se nevhodných komentářů.

    OdpovědětVymazat
  8. Ať s těma jedama jdou doprdele, já chci přírodní počasí a chybí mi sluneční záření , o který mne (nás) okrádaj a ve velkým - denně to tam serou to svinstvo. Zabít je je málo !!!!!
    https://www.facebook.com/groups/630074320502364/

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/

    http://www.trinfinity8.com/why-is-earths-schumann-resonance-accelerating/


    příčina je jinde..než se domníváte !!

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravim,dnes to bylo opravdu silene co provadeli,toliko preletu.Mam ale zajimavy postreh od jednoho vlastnika fotovoltaiky, je clenem asociace, ze bude pozadovat za toto mlzeni kompenzace. Ja osobne si myslim, ze nebude mit dosti odvahy,ale byl by to mozny navod na vetsi narocnost tohoto projektu na ovladani pocasi. Co Vy na to? Par tydnu zpet jsme provadeli mereni cistoty el. site u nas ve fabrice,a tam se take ukazoval vykon fotov.soustavy. A je skoro polovicni za chemtr. oblohou. Za clonou davala 70KW na primem slunci 120KW. Fajn dny.
    Petr K.

    OdpovědětVymazat
  11. Brno opět v 7.00 hod.a 18.00 klasika - mříž a světlá obloha jak se čáry rozšiřují. Zas se snažilo aspoň 30 letadel,a další přilétají a kreslí po obloze.Jestli si ještě někdo myslí,že jsou to kondenžační páry,pak je to MAGOR.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.