22. listopadu 2016

"Bouřkové astma": mediální krytí útoku/pokusu s toxickou směsí v Melbourne

Bouřkové astma: mediální zakrytí útoku/pokusu s toxickou směsí v Melbourne
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu.
22. 11. 2016


Možná jste již četli článek o tom podivném a dosud nezaznamenaném jevu, jak včerejší "bouře způsobila v Melbourne astmatické potíže tisícům lidí, skoro 1 900 lidí volalo během tří hodin záchranku, ke dvěma to nestihla, takže zemřeli...

Světová masmédia, jejichž základní činností je krýt svinstva způsobená elitami, se okamžitě odvolávají na údajné "experty", kteří "vysvětlují", že jde o velmi vzácný jev, kdy bouře "způsobí štěpení pylů na drobnější částečky, takže pronikají snáze do organismu a působí dýchací potíže." (Oficiální verze s podrobnostmi česky viz článek
Záchranáři v Melbourne nestíhali, bouřka způsobila lidem astmatické záchvaty. - Všimněte si, že komentující čtenáři v naprosté většině vyslovují pochybnosti o této oficiální verzi...)

A zejména ten, kdo čte Orgonet, má důvodné podezření, že to je zcela jinak.

Geoinženýři/klimateroristé tam určitě něco nasprejovali/vypustili. My starší pamatujeme, že bouře odvždycky vzduch čistily, a nikoli naopak. Sám jsem alergik, a bouře s deštěm byla vždy úlevou od potíží. I dříve ta přírodní, i současná umělá (jiné už teď nejsou). Naopak, horký vítr (uměle? napumpovaný pyly?), který k nám chodívává od jihu několik dní/hodin před bouří (všechny jsou umělé), činí mé potíže výraznými...

Tak jsem hledal, na to říkají sami Australané, a našel jsem web thecontrails.com, kde si místní lidé na fóru sdělují své postřehy na téma, že se jednalo o záměrný pokus/útok nějakou toxickou látkou (což si myslím i já.) 


Překlad některých komentářů z tématu Thunderstorm Asthma ... Victoria:


- Rezidua z chemtrails...

- Včerejší článek v Medical news: Badatelé nalezli ve vzduchu bakterie odolávající lékům. http://www.news-medical.net/news/20161121/Researchers-find-drug-resistant-bacteria-in-air-samples.aspx

- Přírodní bouře/blesky ve skutečnosti čistí vzduch, po takové události je vzduch čistý a čerstvý. Vše, co mohu říci, je, že to byla umělá chemická bouře. Jen jednou od začátku roku jsem minulý týden cítil čistý vzduch, který mizí díky geoinženýrství. Žijeme v začarované době.

- Museli si tu směs špatně namíchat, anebo naopak hodně dobře. 

- Včera jsem na satelitu BOM (Bureau of Meteorology) viděla, jako západně od Victoria náhle "vybuchl" blob/bouřkový oblak. Vystavila jsem to na facebook – jeden v 3.30 a jeden ve 4.30. Tento vybuchlý blob přešel přes stát Victoria a město Melbourne kolem 6 odpoledne. Jsem ráda, že jsme tu u nás měli jen pár kapek smradlavého deště, a žádné dýchací potíže (jihovýchod Melbourne). 
Dávám sem svůj post na facebooku:
Asi ve 2.30 odpoledne vybuchl malý blob na západě Melbourne. Ve 3.30 už to bylo dosti velké, viz kroužek ve středu prvního snímku. Druhý snímek – už to vyrostlo do velké hustoty, a míří k nám. To jsou důkazy – kouřící zbraň – je to nechutné! 




Komentář k snímkům - Orgonet: Blob - výbuch: je to běžná technologie tvoření umělých bouří, prováděná všude na světě, zde na blogu mnohokrát zdokumentovaná, viz štítek Bouře. Podstatné je, že atmosféra v Melbourne musela obsahovat nějakou neběžnou/hodně koncentrovanou toxickou směs, která způsobila potíže; výmluvou pak je, že potíže způsobila bouře, která rozložila pyl (:-))))... 

- Četl jsem si o tom bouřkovém astmatu několikrát, a pokouším se chápat, co to znamená. Jsme jako nějaká morčata, něco na nás vypustí a chtějí nám to zatajit. Bouřky přece čistí vzduch od nečistot. Jak se to mohlo stát? Další nikdy neobjasněná story… 

- Zdá se, že záchranářům došly i respirátory pro umělé dýchání. To je bezprecedentní. Zajisté je v tom více než jenom pyly. Asi nějaký test. Zajisté nic přirozeného. Doufám, že lidé po tom budou pátrat, i u lékařských vědátorů. Jsem celoživotní těžký astmatik, měl jsem několikrát anafylaktický šok, žádná legrace. Něco tady smrdí! 

- Blesky vytvářejí ozon, který čistí vzduch. 

- Jak řekla Rose, buď namíchali špatnou směs, anebo správnou. Melbourne je jedno z měst stavících se na odpor Rockefellerům, a tak jsme centrem experimentů ovládání počasí a toho, co je v ovzduší nad oblastí včelích úlů a produkce potravin. 
Předpověď na včera bylo 38°C a horký vítr. Bylo jen 34°C, ale pocitově 43°C, i když vlhkost byla jen 29°C. Měli jsme lepkavou kůži, i pod šedou oblohou. Tady, kde bydlím, jsme měli jen přeháňku, trochu silnější vítr a to bylo vše. Nejvíce postiženi byli lidé na západě města, v jeho středu a na sever od Melbourne. Myslím, že čekají, že jim skočíme na tu lež: „Bouřka způsobila astma“ - to je nový, nikdy neslýchaný jev. Těch pár kapek, co spadlo, páchlo kovem a močí. To všechno mě hrozně štve. Otevřete všichni oči, je to obrovský globální experiment. 

- Jak toxický musí být ten matroš, co na nás tentokrát spouštějí s deštěm. Myslím, že strávím pár deštivých dní pod střechou. 

- Včerejší elektromagnetické rozptylování (anebo využívání) chemických mraků nad Novým Zélandem. 






Komentář Orgonet:
Podle výše píšících svědků to nebyla žádná velká bouře, spíše spadlo jen pár kapek. Bouře je zřejmě mediální zástěrkou, aby bylo možno se vymluvit na "thunderstorm asthma".








45 komentářů:

  1. Ale oni se občas už ani s ničím netají. Dneska jsem se dívala v TV na seriál Castle na zabití s názvem Spínač. Bylo to o tom, že tajná laboratoř schválně nakazila člověka smrtelnou "ptačí" chřipkou a nechali ho co nejdéle v uzavřeném vagónu metra, aby nakazil co nejvíce lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo taaaak, ze v televizi povidali...no jooooo :D a co scifi filmy - z tech si take utvarite nazory na realitu ?

      Vymazat
    2. Sledujte sci-fi nebo fantasy(ne ty slaboduché braky!),které mají blízko naší realitě, utajovaným technologiím apod., a můžete si udělat obrázek o tom, co vlastně naše elity ve světě skutečně dělají. Většina těch filmů odhaluje to, co se brzy objeví i v reálném světě mezi námi. ONI totiž na to už mají technologie z ACIO, Labyrinth Group, Cortea, Darpy, Incunabuly Bell Labs a dalších podivných napůl utajených nebo zcela utajených struktur. Např.takové BST (Blank Slate Technology - cestování v čase), TTP ( Program transferu technologií), LERM (tvoření ze světla - z nehmoty do hmoty)...

      Vymazat
    3. No, to byste se divil (a), kolik pravdy je v TV a filmech, neboť co máme před očima, to nevidíme a nebo nevěříme, popřípadě zesměšňujeme hloupými komentáři, že?

      Vymazat
    4. Co si filmaři vymyslí, hlavně ti američtí, tak se opravdu stává pravdou. Zřejmě inspirují tu pakáž, co to pak provede v reálu.

      Vymazat
    5. Nene jsou to filmy na objednávku elit. Žádný takový film by nevznikl bez jejich souhlasu ! Má to být příprava na nwo, kde "včera nebude nic takového jako zítra"podle slov z jednoho interview H.Kissingera.Na tu přicházející éru nás tyto filmy mají připravovat, aby lidé, lidstvo z toho skoku nebylo v šoku.

      Vymazat
  2. vy si opravdu myslite, ze by takove zasahy nebyly meritelne a detekovane ? nebo v tom jedou vsichni ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedou v tom všichni, jak svého času přiznal i Kalousek. Všichni jsou loutky jednoho loutkáře. A jeho zástupce brzy vystoupí na veřejnost jako zachránce světa. A lidé mu uvěří, a půjdou za ním do propasti.

      Vymazat
    2. ?
      V době "zkoušek" jsou "vzorkaři" odkloněni jinam, jinou činností :-) Neodebírají vzorky. Jen je nanapadne, proč zrovna dnes a zítra. Takže důkaz není a ti, co se domnívají a pozorují pravdu - nemají důkazy o tom....a wotom to vše je :-)) V Melbourne minulý týden "astmatická bouře" ,před měsícem nad střední Evropou vysypali jiné breberky. Těžko dohledatelné, neboť jejich mutace způsobuje "jen nachlazení" s pozdějšími projevy a individuelně, které se musí zaléčit ATB a to různými projevy- takže je to rozptýlené v diagnozách. Jaké to má další důsledky pro organismus (skryté), těžko říci.
      Biologická válka nemusí být nutně v epidemii antraxu, eboly, určitého kmene chřipky a jiných svinstev drastických a prokazatelných...
      ?

      Vymazat
    3. Cílem je něco jako polozombický až zombický stav populace, která tak bude lehčeji manipulovatelná, poslušná a řiditelná na dálku. Ideálem pro osnovatele by bylo, kdyby se lidé navzájem udávali, a ještě by udavače oslavovali jako věrného a čestného služebníka globální moci. A na tom usilovně pracují na úrovních neuroprogramů.

      Vymazat
  3. Zdravim, v Manchesteri,UK, sme mali tiež "búrku". Ten dážd bol taký "anglický" akoby cez sitko, ale s poriadnym vetrom. To čo chcem zdôrazniť je, že zahrmelo. Len raz, záblesk si nikto nevšimol. Bolo to o 16.45. Taký istý zvuk "hromu" bolo počuť v piatok 18.11. o 6.45. Od konca minulého týždňa som zostal silne prechladnutý a niekoľko ľudí v práci tiež. Zdá sa akoby to chytilo len ľudí, ktorý sa starajú žiť zdravšie/lepšie. Ťoť paradox. Takže podľa mňa "sypú",ožarujú a ovplyvňujú naše zdravie.
    Ináč typické búrkové mraky som na severo-západnom pobreží videl 27.12.2011. Ako bývalý športový pilot som neveril vlastným očiam.
    Janči

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty hromy bez blesku jsou ty výbuchy "koláčů" v atmosféře, které se rychle šíří a houstnou do lokální oblačnosti. Někdy se vyvinou jako fronta, jindy zas jako řada o úzké šířce a na délku desítky i víc než 100 km souvisle jako nějaká gigantická stěna.

      Vymazat
    2. jojo počasí před r.2000 je navždy pryč. Zbydou jen fotky a obrazy na tu dobu před.

      Vymazat
  4. Pořád nemohu pochopit, jak to, že původci tohoto sprejování lidstva a přírody nejsou dohledatelní a nejsou na ně podány žaloby. Každému trochu soudnému člověku je jasné, že se jedná o pomalou, ale účinnou genocidu obyvatelstva Země. Dnes bylo na Seznamu video, že se rodí stále více dětí s vrozenou vadou srdce. Je to důsledek těch nanočástit ve vzduchu, vzduch již není to, co byl i na venkově se nemůžete pořádně nadechnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádnému soudnému člověku ještě veřejně neřekli, že se o takové věci nemá zajímat, a že si má raději hledět udržet si práci, rodinu a zdraví.

      Vymazat
    2. zjisti koho nesmíš kritizovat, ten ti pravděpodobně i vládne jak říkal Voltaire už v 18. století
      ti co nám vládnou jsou teď věrný poddaný těch co na nás kydají svoje globální ambice v podobě zasraný vlhký mlhy v celým Čechichistánu.
      r.m.

      Vymazat
    3. Jo, a zajímá mě, jak se "oni" chrání. Přeci v den práškování nenosí masky apod. Nevycházejí z úkrytů a mají filtrovaný vzduch? Nebo jak? Že by měli protilátky, protipreparáty,které jim ničí nanočástice, zmutované viry a breberky?Anebo mají jinou DNA? Jen spousty otázek k malé sci-fi (realitě) :-)

      Vymazat
    4. nejako zvlašt sa nemusia chranit...stači,že nenakupuju "potraviny" v Lidli a nemaju cely den "smradfon" nalepeny na ucho a neboja sa ci budu mat na splatku hypoteky na svoj nevkusny dom

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 1. prosince 2016 19:57
      Velmi dobrý postřeh ! :-))))

      Vymazat
  5. Pyl obsahuje bílkoviny,minerály a vitamíny,plíce jej dobře vstřebají do krve,kde působí jako vynikající zdravá výživa.To bylo.Dnes je pyl díky Monsantu i sprejerům oblohy plný chemikálií, jedů.

    OdpovědětVymazat
  6. V roce 2011 jsem naposledy sledovala bouřku. Zablesklo se a ihned následoval nikoli hrom, ale detonace. Od té doby si na žádnou bouřku nepamatuji.
    A potom, jak je možné, že to jakoby nikoho nezajímá, co to vlastně na nás padá z té oblohy....
    v roce 2013 jsem se vyskytovala v komisi odboru živ. prostředí. Nestačila jsem se divit jací lidé to vedou.
    Např. dopis, kterým žádala paní prošetřit dopady tzv. leteckého provozu na živ. prostředí, byl vhozen do koše s tím, že se paní má obrátit na psychiatrii. Tehdy jakoby dotyčný předseda komise neměl oči , nedíval se na oblohu a pravděpodobně tu psychiatrii potřeboval on.My, členové komise,jsme se nezmohli na žádný názor, natož odpor a pouze jsme sledovali jak vystupuje " demokratická moc" a nevěřili jsme.
    Vládnou jacísi "demokrati" a je hrozné, že mají obrovskou armádu přisluhovačů ve jménu osobního prospěchu a my, "ovčani" jsme nejsme schopni spojit se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vláda a posluha úplatných deprivantů elitám, které jsou přesvědčeny, že jim nepatří jen Země, ale každý jeden člověk na Zemi. A že si s námi mohou dělat, co chtějí, protože MOHOU !

      Vymazat
  7. No my jsme si v laborce dělali rozbory vody na různé viry a bakterie a můžeme jen souhlasit s Haraldem Kautzem Velou. V 1997 jsem nastoupil na fakultu na obor molekulární biologie a genetika a s odstupem času se musím smát, jak byli profesoři hloupí. Oči mají zalepené penězi, a ve své hamižnosti a chamtivosti pomáhají těm zlým v boji proti pravdě. Dál manipulují studenty jako bruselská veřejnoprávní ČT brojí proti Rusku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to už říkám přes 20 let, že čím větší parchant a lakota, tím jistější, že ho potkáte na nějakém vlivném mocenském místě. Jen se podívejte na vládu a senát. Jedna žumpa hnoje.

      Vymazat
    2. Bych souhlasil. Sic jsou profesoři, ale hloupí. Dostane je čas. Jen hloupost je věčná :-/

      Vymazat
    3. No a toho se těm deprivantům právě zoufale nedostává (viz Trump,Clintongate a další co vyleze na povrch). Tlučou vztekle ručičkama kolem sebe, a myslí si, že ten "svrab a neštovice" zase na někoho hodí. Zvony v Santa Fé jim však už zvoní hranu.

      Vymazat
  8. To je pořád málo, většina lidí tyhle nechutné aktivity pořád bere jako konspirační žvásty pár pomatenců. Ani kdyby jim ono letadlo přistálo na zahradě, tak neuvěří ... počkáme na tu stou opici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Temná opozice se právě snaží, aby ta "stá opice" vůbec v kritickém čase neproběhla, a tak jsme se propadli ještě do horších sra.ek, než v jakých jsme nyní.

      Vymazat
  9. Padlo tady i "ozařování". Zcela vážně se tím poslední dobou zabývám, protože se více známým lidem zmenila kvalita vlasů (vlasy zjemněli, zchemlonovateli), stejně tak i jejich psům (včetně mne). O vypadávání se zmiňovat nebudu, to lze přičíst přechodu na zimní období... No to zjemnění vlasů se děje po docela velké dávce záření... Má s tím někdo podobnou zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte záření jako ze slunce (možné změny) nebo ze satelitů, případně různých pozemských vysílačů, radarů aj. ovládajících počasí ?

      Vymazat
    2. Vždyť si všimněte, jak těch mikrovlnných (třeba i jiná nám nebezpečná spektra) vysílačů na kopcích a střechách budov valem všude kolem nás přibývá. A jsou ta zařízení čím dál tím více "přibližována" k lidem a hosůpodář.zvířatům. To není zcela určitě náhoda.

      Vymazat
  10. technicky to je řešitelné nákupem antikoagulačním prostředkům země-vzduch, v tý části světa je to prý i docela levné řešení, Čína za rohem )))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo až sem vrazí islamisti, budou nás od nich zachraňovat právě ti šikmoocí s Rusy. Už je to propaktováno mezi Trumpem, Putinem a Ťingem. Evropané totiž musejí prý dostat "po držce" ze dvou zásadních důvodů : jsou proti Západu (usa), a jsou i proti Východu (Rusko). Tak se máme nač těšit.

      Vymazat
  11. Pre zaujímavosť:

    Rôzne typy chemtrails a ich zdravotné prejavy
    https://diskuter.wordpress.com/2016/01/17/rozne-typy-chemtrails-a-ich-zdravotne-prejavy/

    Úryvok zo záveru článku:

    "Keď sa pozriete na vyššie spomínaný text, do očí človeku udrie, že veľké množstvo chemtrails vyvoláva v človeku pocity pasivity, únavy, neschopnosti učenia a sústredenia sa, ospalosť, oslabenie vôle. Pôsobí to dojmom, že nás elita sprejuje látkami s cieľom, aby sa ľudia nebúrili proti niečomu, čo sa na nás chystá. Znova a znova ma napadá úvaha, že toto sprejovanie v Európe súvisí s prebiehajúcou inváziou moslimov a elity sa takto snažia udržať domácu populáciu čo najdlhšie nevedomú, ľahostajnú a hlavne sediacu doma."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po přečtení článku musím souhlasit, mám podobné pozorovací vjemy s pachem a chutí ovzduší. Taktéž popsané fyzické projevy souhlasí, a potýká se s tím celá populace bez rozdílu věku. Jen prostě tomu není dána dostatečná pozornost jak ze strany lidí, tak lékařů (sinusoidní nárůst nespecefických případů potíží pacientů) Viz období měsíce listopadu, kde příčinou byly zmutované bakterie, infikace přes dýchací ústrojí, posléze rozvinutí různých zánětů po těle-individuelně. Léčení tohoto "nachlazení" se prodlužovalo cca na 3 týdny, mnohdy končící zaléčením ATB. Případ batolete s vysokými horečkami, převoz na kliniku, kde mu bylo zjištěno laboratoří v krvi 10!!! patogenních bakterií způsobující různé nemoce, lékaři byli zděšeni, kde batole mohlo být infikováno! Infúzně kokteil ATB, posléze zlepšení. Moje hypotéza je, že batole bylo oslabeno očkováním a proto takový nárůst infikace jeho tělíčka. Příčina stavu batolete- nevyřešena.
      Obrovský nárůst carcinomů- jen se o tom píše,ale nehledá se příčina! Podle mě - cílená depopulace. Pro vládce je nás moc :-/ Je třeba odstraňovat plíživě, jakoby přírodní cestou poškozováním organismu a z toho plynoucích nemocí, tak aby nevznikala panika a lidé se nezačali ptát a bránit se.

      Vymazat
    2. Je toho víc, ale depopulace je cíl !

      Vymazat
  12. A ešte jeden článok:

    Dr. R. Michael Castle: Politické pozadie chemtrails, modifikácia počasia, jedované látky v chemtrails. Detailný článok
    https://diskuter.wordpress.com/2016/04/10/dr-r-michael-castle-politicke-pozadie-chemtrails-modifikacia-pocasia-jedovane-latky-v-chemtrails-detailny-clanok/

    Z popisu k článku:

    "Dr. Castle s pomocou ďalších chemtrailových vyšetrovateľov navrhol v roku 2003 “The Unified Atmospheric Preservation Act” (UAPA3), v snahe zastaviť, zakázať a navždy ukončiť praktiky rozprašovania akýchkoľvek chemikálií do atmosféry/stratosféry vo vzdušnom priestore nad celým Severoamericým kontintentom. Avšak americkí kongresmani, od ktorých dúfal, že tento zákon presadia, stratili záujem akonáhle sa ukázalo, že americká vláda je strategicky zainteresovaná v mnohých aspektoch tohto debaklu.

    Dr. R. Michael Castle je environmentálny profesionál, držiteľ Národného certifikátu pre vyhodnocovanie environmentálnych rizík s 15 ročnou praxou v oblasti vyhodnocovania environmentálnych rizík, výskumu, analýzy a riešení. S 22-ročnou praxou ako polymérový chemik pred zriadením Environmental Consulting and Engineering Firm, Castle Concepts Consultants, Inc, je tiež členom Medzinárodného poradného panelu Organizácie pre svetové prírodné zdravie (International Advisory Board of the World Natural Health Organization)

    Text bol publikovaný v máji 2006 v nezávislých novinách Idaho Observer."

    OdpovědětVymazat
  13. Jsou udělovány různé ceny-třeba Nobelova cena za výzkum tohoto, či onoho. Ale nikde jsem neviděl, že by byl někdo někdy oceněn za to, že např. dokázal odklonit hurikán směřující na nějaké město. Nebo někdo, kdo zachránil úrodu v určité oblasti, kde třeba 30dní nepršelo a on dokázal ten déšť spustit. Není vám to divné? Dnes se zkoumá všechno do molekul a atomů, geneticky se upravují rostliny a organismy a o tom se veřejně píše. Ale že by se veřejně psalo o řízení počasí, tak to ne!!! To jako máme věřit, že to necháváme na přírodě, kdy nás pokropí deštěm a kdy nám bude svítit sluníčko? Přitom třeba výzkum HIV a AIDS se řeší neustále, výzkum různých buněk a pod. různá ocenění, výroba léků atd.
    A přitom počasí, sucha, povodně způsobují neuvěřitelné škody, ale všichni se tváří, že to je pouze přírodou-jakože nikdo se to nesnaží ovlivnit!!! Už před 50ti lety bylo heslo poručíme větru, dešti a už v tuto dobu se snažili ovládat počasí. Co si myslíte, že se děje dnes po tolika letech, že je to na přírodě? P.S. To je určeno všem, kteří tomu vůbec nevěří a nezvednou hlavu vzhůru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beran totiž vždy zůstane beranem, a vůl volem. Na jejich změnu myšlení totiž neexistuje žádný recept.

      Vymazat
  14. Ale čo sa bojíte. Ved oni akože "vyvolený" boháči si myslia že poznajú pravidlá hry lenže nevedia že oni hru neovládajú ale hra ovláda ich. A každé ich rozhodnutie nemá nijaký zmysel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, oni reagují totiž sekundárně (hned teď) a ne primárně (skutečný základ,podstata jevu). Proto nemohou dohlédnout na procesy, které se formují a vyvíjejí celá staletí, tisíciletí až miliony let. A jejich technologické know-how to nemůže nikdy zcela přebít. Proto se jim tyto experimenty začínají už delší dobu vymykat z pod kontroly, a jsou nuceni, navzdory svému mocenskému chtíči,řešit převážně škody, které svým fanfaronstvím ve světě natropili. Jejich entuziasmus, že dosáhnou božštějších schopností než samotný Stvořitel, jsou vskutku alarmující pro nás pro všechny.

      Vymazat
  15. Orgonete, co se tady na Vašem webu dohodnout a podat hromadnou žalobu. Přece všichni chceme vědět, co se to nad našimi hlavami děje, proč se to děje, kdo to řídí a platí ? Nechci ze svých daní platit nějaké jedování lidí z letadel. Samozřejmě nechci žádné jedovaté sprejování.

    OdpovědětVymazat
  16. Teď jsem byl venku, je 2°C nad nulou, napadl čerstvý sníh - chřupe! Chřupe jak prašan ve velkých mrazech. Netaje. Vzal jsem ho do ruky, jo, netaje a kdyby mi někdo zavázal oči abych uhádl cotoje- jedinou vlastnost má- je studený:-D, ale nezebe...Už nic není, co bývalo :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se stalo něco podobného v lednu 2013 v Praze na Bohdalci. Tam byl také čerstvě napadaný sníh. A když jste chtěli z něho udělat sněhovou kouli, světe div se, měla neuvěřitelnou vlastnost. Když jste ji mačkali, aby ztvrdla, pružila jak gumový míček a vůbec v ruce netála. Sněhuláček (cca 20 cm výšky) z tohoto sněhu vydržel ještě další 4 dny beze změn, a to už bylo 2 dny teplejší slunečné počasí nad nulou. Takže kde udělali soudruzi z DDR chybu ?

      Vymazat
  17. Ahoj,

    tak ja v Melbourne ziju. Bydlime spise na vnitrnim severu od centra Melbourne.
    Potvrzuji, ze to byla spise prudka, velkokapkova letni prehanka. Jeji pach jsem nezaznamenala, ovsem po ni se v podstate vzduch, teplota, proste vubec nic nezmenilo, takze zadna svezest, bylo pred i po bource, jako cely den, pod chemrakem, horko, vzduch spise stal....takove nicovato.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.