4. srpna 2020

České radary Brdy a Skalky vyrábějí déšť - 4. 8. 2020

České radary Brdy a Skalky vyrábějí déšť - 4. 8. 2020

Už dlouho jsem nenapsal nic o počasí, protože aktivity klimateroristů se trapně opakují pořád dokola a na mém blogu jsou popsány a zdokumentovány asi tisíckrát a už mě to nebaví. Ale dneska mám trochu náladu, tak bych chtěl upozornit na rutinní meteoudálost, kterou je výroba deště nad ČR. Nejspíš nejde o to, že by nám chtěli jen tak zavlažit, spíše si testují parametry pro řízení intenzity a lokace srážek, a když by se zadařilo, s radostí způsobí škody - přívalový déšť, povodně.  

Natočil jsem tedy zobrazení dnešního deště na evropském radaru, kde jsou srážky nad ČR zřetelně uspořádány do kruhů, v jejichž středech leží radary Brdy a Skalky. Tyto kruhy dokazují, že radary tento déšt v oblasti svého dosahu aktivně vyvolávají. Protože, jinak není důvod, aby srážková oblast byla ohraničena kruhovým tvarem. 



Stručné poučení o radarových meteozbraních pro eventuální newcomers:

O takzvaných "meteorologických radarech" vytvářejících evropskou síť (na území ČR máme radary Brdy a Skalky) se veřejnost domnívá, že jejich superdrahé vybavení slouží k monitorování počasí a informování veřejnosti. To je však pravda pouze částečná: monitorování počasí za účelem informování veřejnosti a "vědeckého výzkumu" je pouze jejich vedlejší činností a zástěrkou pro zakrytí jejich hlavního účelu před veřejností.

V první řadě mají radary funkci meteorologických zbraní, které jsou schopny vyrábět svými frekvencemi déšť (často použitou zbraní je přívalový déšť vytvářející povodně), anebo naopak mohou "odpuzovat srážky" - bránit ve spadu atmosférické vlhkosti, a vyrábět libovolně dlouhé sucho.

I odpuzování srážek je viditelné na radarovém zobrazení jako kruhy v barvě velmi mírných srážek ("falešné srážky")  kolem radarů. Například na gifu níže - pěkně pulzující modrozelené kruhy kolem německých radarů jsou falešné srážky - "suché frekvence" odpuzující oblačnost od západu. Nad Německem (i ČR) bylo v tu dobu naplánováno a udržováno třeskuté jasno.



Veškeré počasí na celém světě je v každém okamžiku pod kontrolou celosvětového systému řízení počasí. Jakékoliv počasí kdekoliv na Zemi je naplánováno, přičemž radary nejen předávají systému údaje o průběhu meteorologických událostí, ale aktivně jej řídí.

Vedle radarů patří do systému řízení počasí satelitní frekvenční zbraně, celosvětová armáda chemoplánů - dronů v podobě dopravních letadel, rozptylujících neustále do atmosféry chemické látky způsobující její vodivost a ovladatelnost frekvencemi, a pozemní systém "mobilních vysílačů", jejichž mikrovlnné frekvence řídí vypařování vody z povrchu.

Anonymní vládci počasí v podstatě mají pod kontrolou koloběh vody na celé planetě, takže vodu mohou zemím/krajům/místům podle své libosti přidělovat či odpírat, kdykoli kdekoli shodit "vodní bomby" a způsobit nevídané záplavy, zažehnout požáry, vyvolat zemětřesení, sesuvy půdy, atd. atd.

Žádná velká devastující meteorologická událost v posledních nejméně 30 letech nevznikla dílem Matky Přírody, ale vždy (spolu)činností klimateroristů.

Meteorologické zbraně jsou daleko dokonalejší než kterékoliv jiné, jelikož lidé o nich nevědí a nechtějí vědět, a klimateroristé mohou velmi lehce a neviditelně provádět své ničivé klimateroristické útoky pod falešnou vlajkou, které lidé automaticky svádějí na Matku Přírodu...





4 komentáře:

  1. Jen dotaz, není náhodou srážková oblast ohraničena kruhem proto, že radar má jen vymezenou oblast dosahu zobrazení okolo sebe, což je kruh, který vidíme a dál už nezobrazuje ? Když mrknu na radar celé Evropy v uvedený den, žádné kruhové oblasti tam nejsou. (https://www.ventusky.com/?p=49.66;16.35;6&l=radar)

    OdpovědětVymazat
  2. Lidé se bojí pravdy. Pohodlnější je žít. Ve lži.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za informace. Já už jsem to v práci vzdal, vysvětlovat jim klimaterror. Jak říkáte nechtějí tomu věřit, i když to mají před nosem.

    OdpovědětVymazat
  4. Žádná tzv. klimatická zbraň by nikdy nedokázala "vyrábět" počasí, kdyby v tom nebyly zakomponovány sekvence Evolučního vědomí přírody. Fyzická stránka počasí je pouze malá část toho, co se ve skutečnosti při klimatických jevech odehrává. Značná část těchto procesů běží skrytě, v paralelních, pro nás neviditelných dimenzích. To, co my vnímáme jako ničivou bleskovou povodeň, může pro určité bytosti představovat očistný a osvobozovací proces. Při takovém výplachu se obvykle uvolní celá řada přírodních entit, které byly po dlouhou dobu zaseknuté ve starých nehmotných vrstvách a teď nazrál jejich čas uvolnit se a odejít zpět do svých domácích světů. Geologický vývoj Země běží po velmi dlouhou dobu a v každé geologické epoše došlo k nechtěnému zaseknutí bytostí, které se dožadují uvolnění. Často k tomu poslouží právě specifické klimatické jevy, ideálně, pokud jsou správně načasované a všechny osvobozovací procesy jsou dobře zkoordinované, aby to klaplo. Lidské civilizace zde žijí poměrně krátkou dobu a nejsou schopny tyto procesy navnímat a pobrat celou tu fenomenální rozmanitost přírodní evoluce. Pokud je nyní prioritou "vylámat" zaseknuté příslušníky prastarých evolučních ras, kteří jsou nepostradatelní pro revitalizaci a celostní obnovu evolučních vesmírů zničených při dávných luciferánských válkách, tak se to děje a bude se to dít i nadále. Samozřejmě se souhlasem duše Země, která má tyto procesy zahrnuté ve svém Karmickém plánu. Zdraví přátelé Matky Přírody ze spolku Ambrozion (ambrozion zavinac volny.cz).

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.