1. listopadu 2020

Testy na Slovensku nemají žádné schválení. Někteří lidé po nich onemocněli. Co když odběr vzorku z nosohltanu je už vakcinace?

 Viz Aeronet: Testy pro plošné testování na Slovensku nemají žádné schválení. Někteří lidé po nich onemocněli.


Odběr vzorku z nosohltanu je už vakcinace? Ano nebo ne? Mnohé by to vysvětlovalo.



Odběr vzorku z nosohltanu je už vakcinace? Ano nebo ne?

Kdysi jsem četl povídky od psychiatričky Evy Syřišťové, inspirované z její praxe a utkvěla mi v paměti jedna z nich, ve které popisovala, jak léčila jednu svoji pacientku, protože neustále slyšela hlasy. Dlouho si myslela, že má schizofrenii, ale po nějaké době zjistila, že ty hlasy nejsou projevem její rozštěpené osobnosti, ale vysílání českého rozhlasu. V jejím mozku se uskupily mikroskopické části kovu a vytvořily tzv. krystalku, která se stala přijímačem a ona přes ni přijímala vysílání rozhlasu. Už si nepamatuji, jak to s tou pacientkou dopadlo, ale sepnulo mi to s informací, kterou jsem četl nedávno: Tady je zpráva německého lékaře, který si dal tu práci a 800x zvětšil konec tyčinky PCR testu a našel na ní mikroskopické kovové součástky – protitrny. V těsné blízkosti, kam tyčinka při testu naráží, se nachází hypofýza a při odebírání vzorků a otáčení tyčinkou v nose by tak mohlo dojít k ulpívání kovových háčků na sliznici hluboko v hlavě, na bláně, oddělující mozek od dutiny nosní. Tento lékař vše konzultoval s dalšími odborníky a přišel k závěru, že by se mohlo jednat o zesilovače signálu 5G a kovové částečky by mohly plnit funkci kovových mikročipů. To by znamenalo, že by lidstvo prostřednictvím těchto čipů mohlo být při plném zapnutí vysílače generace 5G na 60 GHz (dosud jedou jen na 2 až 4 GHz) podprahově ovládáno, sledováno, případně by mohly být výrazně zesíleny projevy "nemoci covid-19", protože právě mnoho zasvěcených odborníků spojuje příznaky nákazy covidu-19: nedostatek kyslíku, ztuhnutí krve a případné embolie, se zářením 5G.
Toto by mnohé vysvětlovalo: Neustálé přeřeky Prymuly i Babiše, když hovořili o testování, ale podřekli se a místo testování řekli čipování. Z jejich projevu bylo znát, že je jejich přeřeky evidentně vyděsily, co to prozradili. Dále by to vysvětlilo nesmyslnou posedlost, s jakou autority globálně prosazují tento způsob testování všech lidi na přítomnost covid-19, přičemž testy jsou nedokonalé, zpochybněné velkým množstvím odborníků a lékařů, obrovsky nákladné, velmi zatěžují ekonomiky států a přitom nedokonale označují lidi za nemocné. Pro zjištění rozšíření celoplošné nákazy by stačilo při našich velmi dobrých znalostech statistiky testovat pouze vybraný malý soubor a tak bychom získali obraz celé společnosti s velmi vysokou pravděpodobností. Také je velmi nelogické, nepochopitelné a tuto teorii nepřímo potvrzuje vynucování nadnárodních a zahraničních společností, aby zaměstnanci doložili test negativity na covid-19, odběrem vzorku z nosohltanu, který je velmi nepřesný a naprosto nechtějí přijmout krevní test a pokud ho nedodají, dostanou výpověď. Také s jakou razancí, zarputilostí a doslova s vyhrožováním Matoviče a Prymuly, jak si vynucují celoplošné testování, tuto teorii ještě více potvrzuje.


Je zajímavé, jak se v celé věci testování všech Slováků angažují i slovenští biskupové, a jak vehementně doporučují všem lidem zúčastnit se na celoplošném testování. Předseda Konference biskupů Slovenska Stanislav Zvolenský tvrdí, že se tak dopomůže "společnému dobru".
Přidali se jako už tolikrát k mocným, proti stále sílícímu hlasu lidu a bez skrupulí a ohledu na své svědomí nutí něco, o čem jako duchovní nemají ani páru. Nebo mají? "Představitelé státu mají zájem dosáhnout toho, aby se šíření virusu zastavilo. Je třeba jim v tom pomoct a to i přes kritické hlasy a pochybnosti. Je zřejmé, že máme společnou zodpovědnost za Slovensko.", nabádá katolické ovečky s patosem Zvolenský.
Plno politiků a osob na důležitých postech hovoří a chovají se naprosto jinak, než by ještě před velmi krátkou dobou nebylo myslitelné. Neuvěřitelná hlasování evidentně protilidská a protidemokratická, zmatená a protichůdná vyjádření, jakoby evokovala "velký zkrat" a osoby, které jsou již trvale nebo třeba jen občas řízeny počítačem či pomocí frekvencí na dálku. Toto by vysvětlovalo, s jakou neuvěřitelnou rychlostí prochází schvalování velmi kontraproduktivních zákonů a agend, které by za "normálních okolností" a široké demokratické diskuse trvalo měsíce ne-li roky. To, že kromě SPD jsou najednou všechny strany zajedno a opozice de fakto přestala existovat a najednou nepochopitelně souhlasí s Babišem, který byl dříve pranýřován doslova za každé slovíčko, také bije do očí a na poplach, že zde něco nehraje, a že se s občany hraje divná a nefér hra.
Lidé mají nezadatelné právo podle listiny lidských práv odmítnout tento velmi diskutabilní odběr, ať už je to cokoliv, zejména když ještě nabídnete alternativní řešení – krevní test a samozřejmě mají právo odmítnout i připravovanou vakcinaci, která s obsahem předpokládaných čipů ve formě nanitů je ještě problematičtější a děsivější a možným dokonalým nástrojem pro ovládání lidí.


8 komentářů:

  1. toto je rok 2016, co dokazu v 2020? https://www.vitalia.cz/clanky/nova-vakcina-proti-chripce-se-aplikuje-nosem/?fbclid=IwAR3tJmEBWWXHn8nN6plM9gaYVVavP5FAdPlTc6bBY9a54GLHnZ3_yVC9zpE&utm_source=facebook&utm_medium=soc-button&utm_campaign=nova-vakcina-proti-chripce-se-aplikuje-nosem

    OdpovědětVymazat
  2. Je to o tom
    www.co-jist.cz
    www.jak-prezit.cz
    www.neocipuj-se.cz
    www.nejsme-otroci.cz
    www.playlist-music.org
    www.evakuace-lidtsva.cz

    OdpovědětVymazat
  3. https://aeronet.cz/news/exkluzivne-unikly-dokument-z-nejmenovane-olomoucke-nemocnice-s-pokyny-pro-kodovani-vykonu-zdravotni-pece-v-souvislosti-s-covid-19-odhaluje-jak-se-v-ceske-republice-vyrabi-ta-obrovska-cisla/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgo nemohl by jsi ty nebo jiny mi říct o co tady v tom videu jde - https://youtu.be/WF37L_z0vwM - Měl by to být proslov vynálezce PCR testu

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím.
    S GENOCIDOU 5G,
    maskovanou NEEXISTUJÍCÍM virem,
    TO sedí perfektně.

    OdpovědětVymazat
  6. Spláchnutý bidet https://uloz.to/file/l6WstahFwArG/splachnuty-bidet-mp4

    OdpovědětVymazat
  7. Zločin, ktorý v dejinách Slovenska, Európy nemá obdobu.
    12.11.2020
    cituji..Kde sú všetky mimovládne organizácie, ktorých úlohou je strážiť ľudské práva a demokraciu?

    Kde sú moji kolegovia, ktorí prisahali Hippokratovi a ktorých jediným poslaním je pomáhať chorým ľuďom?

    Je vari možné, že vyháňajú pacientov, ktorí sa nepreukážu modrým papierom, ktorý nemá nijakú odbornú a medicínsku hodnotu?...více zdroj
    https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/ide-o-zlocin-ktory-v-dejinach-slovenska-europy-nema-obdobu/

    OdpovědětVymazat
  8. V těch testovacích tyčinkách bude zřejmě pěkný humus. Nejspíš se dějí nějaké krizové věci, protože jsou tady aktivní některé pracovní skupiny z plejádské hvězdy Merope, které obvykle zasahují, když jde do tuhého. Jsou propojené s dalšími skupinami z Merope, které pomáhají řešit rizikové situace spojené s klimaterorem. Také pomáhají party z plejádské hvězdy Taygeta, ty se hodně specializují na "asanaci" prostředí zamořeného negativními energiemi z válek. Naopak je třeba dát si pozor na „duchovní“ civilizace z Alcyone. Jejich představitelé si rádi hrají na bohy a někdy záměrně vyvolávají patové situace, aby se pak mohli pasovat do role spasitelů lidstva. Snaží se vtahovat lidstvo do svých tzv. duchovních projektů. Hlavně se snaží získávat různé osoby mající vliv na společnost (umělci, spisovatelé, různé celebrity apod.) nebo věřící osoby pro svůj projekt 144 tisíc bojovníků světla proti temnotě. Z takových osob si pak dělají svoje pěšáky a snaží se jejich prostřednictvím prosazovat svoje zájmy a svou náboženskou doktrínu. Osobám, které se dostanou pod jejich vliv, umí vtisknout program, že jsou to vyvolení vyslanci světla, kteří jsou něco víc než jen „běžná“ společnost a mají poslání vést lidstvo ke světlým výšinám. Když jim to naprogramované osoby moc baští, obvykle jim to rozloží rodinu, ztratí zdravý náhled na svět a z mnohých se stanou nesnesitelní moralizátoři svého okolí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.