28. prosince 2020

Mediální komedie: falešná vakcinace Babiše

 Mediální komedie: falešná vakcinace Babiše (66) a válečné veteránky (95)


Web arfa.cz přinesl video s "vakcinací" Babiše a Emílie Řepíkové, a článek s postřehy dokazujícími, že jde o divadlo. Viz https://www.arfa.cz/pod-lupou-podivna-vakcinace-premiera-babise-66-a-valecne-veteranky-repikove-95-proc-dostali-vpich-kazdy-jinak-co-vlastne-premierovi-pichli-a-bylo-snad-cele-jen-divadlo/#.X-mqpdhKg7c

S tamějšími komentáři naprosto souhlasím, a možná bych ještě něco přidal.

https://youtu.be/01s9ux2POWs


Všimněte si na videu, že postup "lékaře" (či herce?) při vakcinaci Babiše je jaksi nestandardní. Nejprve (standardně) levou rukou udělal na Babišově pravé!! paži "fald" (standardně se očkuje do nedominantní paže, ale možná je B. levák?), kterýžto fald však (nestandardně) ihned po "vpichu?" stříkačky pustil, a pravou i levou rukou přidržel stříkačku tak, aby nebylo vidět na místo vpichu, přičemž jakoby zasunoval píst. Jehla se zřejmě do paže vůbec nezapíchla, a "lékař" pravděpodobně vyprázdnil obsah stříkačky (pochybuji, že to byla vakcína Pfizer, ale dejme tomu) zevně na kůži. Poté vakcinující "lékař" poodešel několik kroků pro dezinfekci (standardně ji sestřička držívá připravenou na tácku na dosah ruky). 

Sestřička si zatím asi všimla, že to teče po paži, a mohlo by to být vidět, tak rychlým pohybem stáhla rukáv Babišova trička na místo vpichu. "Lékař" vzal vzadu potřebné, vrátil se, rukáv opět zdvihl, dezinfikoval místo a nalepil maličkou náplast. (Nic tedy nekrvácelo, to by mu tam nalepili pořádný tampón, ale s tím ani nepočítali, jak je vidět.)

To jsem nikdy nezažil, aby po injekci místo vpichu nebylo během pár sekund sterilně ošetřeno, natož aby na něj bylo předtím nataženo použité tričko!

Babče veteránce asi opravdu něco v přímém přenosu píchli, tam se nic nezakrývá, ale pochybuji, že vakcínu. 

Prostě, komedie, jako všude, kde se papaláši nechávají exemplárně mediálně "vakcinovat" proti Covidu, přičemž se používají zasunovací jehly, vpich ve skrytu ruky, neškodné roztoky, ... (Viz Falešná vakcinace Bidena a jiných zde.)

Taky pochybuji, že česká vakcinační mafie by mohla riskovat, aby se po očkování skutečnou vakcínou u rizikových osob (Babiš údajně bez sleziny, veteránka 95 let, když vakcína je údajně do 85 let) projevily nějaké následky, které by musela "zatloukat, zatloukat"...

Však pro média stačí, že lidi uvidí stříkačku a nějaké šudlání na paži....


Dodatek 1: Zajímalo mě, jak k tomu přišla Emílie Řepíková, tohle jsem našel:

https://pl-pl.facebook.com/pribehy20stoleti/videos/10155368568982786/

https://www.e15.cz/formen/osobnosti/pohnuty-osud-prvni-ockovane-cesky-od-sestnacti-ve-valce-po-ni-hodne-temna-mista-1376558

Nechala se tam dotlačit rodinou? Domovem pro seniory? V každém případě dojemné. Přeju jí vše nejlepší.


Dodatek 2: "FDA schválilo falešnou vakcínu pro VIP na inscenované fotografie". Viz http://stateofthenation.co/?p=43097. (Článek je humor, nadsázka a fotoshop, ale nejspíš to tak nějak i bude...)






1 komentář:

  1. No a pak si Babiš stěžoval, že ho bolí místo v pichu na levé ruce

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.