24. září 2008

S orgonitem po Francii I.


Orgonit rád cestuje. Prostě má rád pohyb. Mám vyzkoušeno, že jízda autem s pár kusy orgonitu vyčistí oblohu nade mnou do modra, i když byla předtím beznadějně zabílená leteckou aktivitou. Stačí pohybovat se pěšky či na kole s orgonitem v batůžku. Na giftovacích výletech vlastně nikdy nezmoknu. Buď se udělá úplně modro nebo aspoň přestane pršet. 
Když už nějakou dobu rozdáváte orgonit, příroda většinou poděkuje, potvrdí příjem modrou oblohou, ale během pár hodin se celá krajina o přísun nového orgonu jaksi rozdělí, takže viditelný efekt pomine. Což je OK, hlavně že jsme chráněni před účinky chemtrails a umělými extrémy počasí. Ale přece jen člověka potěší, když se udělá místo strategicky plánované chemické běloby modrá obloha...
Takže na cestu do Francie byla mou výbavou sestava 3 + 1 pro příležitostné darování a k tomu mini Power Wand – kouzelná orgonitová hůlka s krystalem vytvářející nepřetržitý proud orgonu. A asi se musí počítat taky Harmonic Protector na krku. 

V Paříži

Podle zpráv na netu je město dobře zásobené orgonitem. Ale nový pohyb orgonu by mohl vyvolat slušný efekt, jak se ukazovalo už během cesty. Tak se těším. 
Do Paříže docestuje už jen PW a múj osobní HP (3 + 1 si vyžádalo vojenské zařízení při cestě. Příroda mohutně poděkovala. O tom možná někdy jindy.). 
Nad Francií je už pár dní tlaková výše, bezoblačno. Tedy, pokud není zrovna v plánu vytvořit clonu z chemtrailsových a haarpových oblaků. í cesta z okraje Paříže do centra: bílo. Cestou zapínám PW. Pomalu se vyjasňuje. U Eifelovky máme nad sebou už jasno. Honem do něj pouštějí do něj aspoň pár plochých haarpových oblaků, co vypadají jako lívance potrhané do čtverečků. Normál, to je vždycky první jejich reakce při neplánovaném modru. Lívance se rozplývají.
Stojíme frontu na Eifelovku. Dochází mi, že si nemůžu nechat PW v batohu, protože je prohrabuje ochranka. Tak si ho i se zapperem přendám do kapsy u bundy. Procházím bránou - a pípám. Jak to, orgonit přece nepípá, to už mám vyzkoušené na letišti? Projížději mě čidlem, pípá. Máte mobil? Vytáhnu mobil. Zase pípá. Máte foťák? Vytáhnu foťák. Do prčic, nemám připravenou žádnou výmluvu, na co je PW. To se jim určitě nebude líbit. Máte pásek? Pásek nemám. Tak běžte.... Ufky, ještě že tak. Nechápu to, píše se, že PW chrání před sledovacími prostředky, tak jak to že mi ho málem našli? 
Vysvětlilo se to: při přendavání do kapsy se přesunul vypínač. Takže PW byl při kontrole vypnutý, ale myslím, že přece fungoval i bez proudu, jinak by mě nepustili... (Při stejné kontrole v Louvru už pak nic nepípalo.)
Nad Eifelovkou pořád modro, a už se rozhodli ho zalítat... takže spouštějí velké lítání. Nejmíň šest najednou v dohledu. Dělají oblouky a háčky – to je znamení , že jsou na daném místě v rejži....
To obloukování je tak intenzívní a nápadné na modré obloze, že si ho všímnou i moji neinformovaní spolucestující: koukejte, co to dělají ty letadla? To je normální? Odvážím se zmínit o chemtrails, kupodivu někteří to berou...
A tak se procházím po Paříži a PW pracuje. Chemický nános se sráži do různých tvarů, nevím, jestli mohu říct, že jsou to Sylfové, ale proč ne? A modrá vítězí.  
 


Pokračování někdy.

2 komentáře:

  1. Fascinující.
    V sobotu jsem odlil miniaturní zkušební orgonit. Jakoby se události kolem dali do pohybu. Hned mi volal známý, že má pro mě další hliníkové piliny.
    Co je prosím Vás PW a jak ho vyrobit. Děkuji
    T.

    OdpovědětVymazat
  2. no ja ani nestiham jak vyrobit ten orgonit, nebo spis kde nakoupi ty veci

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.