25. května 2009

Jaký smysl má vlastnit počasí?

Od čtenáře: "Je rozumné předpokládat, že úplně všechno počasí je vytvářeno uměle a za nějakým cílem? K čemu by "jim" byla takováhle bouřka na Moravě? Pod ovládáním počasí si představuju něco s velkým trvalým cílem/případně určitým jednorázovým výsledkem (mlha pro maskování nějaké operace či podobně), ale ptám se: proč by museli za VŠÍM stát zrovna ona? Proč? Jak neuskutečnitelné by muselo být ovládat každý kousek nebe a proč by to dělali?"

Většina nás lidí je rozumných, a proto si těžko připouštíme, že naši vládcové jednají "nerozumně", že dělají něco, co podle nás nedává smysl nebo nám škodí. O to větší je šok, když zjistíme, že tomu tak je a že se s tím prakticky nic nedá dělat. Oni opravdu můžou a jsou schopni udělat všechno. A jakkoli se nám může zdát nesmyslné ovládat počasí, oni už to mají dávno vymyšlené...

Rozum tu není žádný argument. Copak vládcové světa a jejich armády měli někdy nějakou "rozumnou" motivaci k čemukoli? Co bylo rozumného na všech válkách v historii a na všech zbraních, které kdy existovaly? Co je rozumného na současných válkách a zbraních? Jak války, tak veškeré zbraně byly a jsou výtvory šílených mozků.

"Vlastnit počasí" je relativně novou zbraní, a myslím, že není žádná geniálnější! Jaderné zbraně už jsou dávno harampádím. (Proto se jich Bombama i Rusové právě docela ochotně vzdávají ... ) Jejich uchovávání je náročné a použití nesmyslné i pro šílené mozky, protože tím by se staly zasažené části světa kontaminované a velmi dlouhou dobu nepoužitelné ... a oni taky musejí někde žít ...

Zato počasí jako zbraň, to je jiná. Americká armáda to ví už dávno, a sepsala si to v dokumentu Weather as a Force Multiplyer: Owning the Weather in 2025 (Počasí znásobuje sílu: Ovládnutí počasí v roce 2025). Dokument byl vytvořen v roce 1996 pro potřeby Air Force, a samozřejmě nebyl určet pro informování veřejnosti, jen jaksi unikl... Zde na blogu je z něj přeloženo pár důležitých stránek, http://orgo-net.blogspot.com/2008/07/kdo-nm-dl-poas.html, právě proto, abychom si uměli představit, jak úžasnou zbraň počasí představuje.
Zdroj v angličtině je: http://earthchangescentral.com/research/Project2025/vol3ch15.pdf
Důvody a příčiny, proč vládci světa a jejich armáda potřebují vlastnit počasí, si tedy můžete přečíst tam. A existují různé důkazy, že na tom armáda pracovala už mnoho let před tímto dokumentem. V současné době běží údajně asi 50 tajných vojenských projektů na toto téma (viz video od Rosalind Petersonové).

Do roku 2005 chybí ještě pár let, a armáda zdatně postupuje ke svému cíli. Jen málo lidí na světě si zatím povšimlo, do jaké míry je počasí manipulováno. Domnívám se, a na tuto myšlenku mě přivedl Scott Stevens, že na naší planetě prakticky již neexistuje přirozené počasí (chystám se jeho články tady trochu přiblížit, aby se ujasnilo, odkud beru některé názory). Veškeré meteorologické jevy v planetárním měřítku jsou ovlivňovány, buď naprosto tajně, nebo pod záminkou "boje proti globálnímu oteplování". Připomínám, že celé "globální oteplování" je plánem, jak klimaticky ovládnout celou planetu. Některé země se mají stát neobyvatelnými kvůli suchu, jiné kvůli záplavám... vše je naplánováno a na všem se již dávno pracuje.

A aby mohlo být počasí použito jako zbraň, musí být jeho ovládání "absolutní". K čemu by to bylo, kdyby se to jednou povedlo a podruhé ne. Je třeba umět za jakýchkoli podmínek vytvořit počasí v mikro i makroměřítku: ničivou bouřku, která je zaměřena na spláchnutí jedné vesnice, nebo velkou, která ochromí život v celém státě. Je třeba umět zadržet tryskové proudění velkých vzduchových mas, aby se dlouhodobě odklonil déšť od určitých území (Afrika, Austrálie). Je toho spousta, co musejí neustále trénovat. Stále zdokonalovat zbraně. Ovládnout svět.

Všimněte si na satelitních snímcích, že mraky, které se přirozeně vytvoří nad oceány, se ihned kontrolují chemickým postřikem, směrují se patřičným směrem, rozrušují se nebo shlukují. Při dnešní jasné obloze pochodují např. nad Polskem obláčky seřazené do vojenských útvarů (čtverečky oblačnosti v řadách).

No a nemyslím, že jedinými zájemci o ovládnutí počasí by byli Američané. Tím se to dále komplikuje.

Kéž by to vše nebyla pravda. Je to celé šílené, a proti šílenosti se nedá bojovat, tak aspoň rozdávám orgonit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.