9. dubna 2009

Konec jaderných zbraní

Bombama se zavděčil spoustě obyčejných lidí tím, že slíbil jaderné odzbrojení. Zní to fakt dobře.

Ale já to vidím takhle: Bombamu už teď nic nestojí slíbit jaderné odzbrojení. Jaderné zbraně se už totiž v podstatě staly těžko použitelným harampádím. Je jich na světě spousta, musí se nákladně uchovávat, a jakmile se použijí, těžko se to utají. Viz např. nedávnou jadernou tsunami v roce 2004, jejíž radioaktivita se prokázala nemocí z ozáření u lidí žijících na zasažených pobřežích. Ono se to teda nějak ututlalo (v ČR na 100%), stálo to život novináře, který to zveřejnil, jede se dál, ale stejně ... dobýt svět jadernými zbraněmi, to znamená učinit ho nepoužitelným ... a současná politickovojenskoprůmyslová elita vládnoucí světu taky potřebuje někde žít.

Teď už můžou v klidu nukleární zbraně zahodit, protože už je nepotřebujou. Šílené vědecké supermozky pro ně vyvinuly něco lepšího, co již po pár let bezchybně funguje. Jsou to klimatické a tektonické zbraně, od nichž si USA slibovaly do r. 2025 "vlastnit počasí . Veškeré počasí planety je již nyní stoprocentně řízeno. Řídí se proudění velkých vzduchových mas, což umožňuje prakticky odklonit veškerou vláhu od určených oblastí (viz Španělsko) a přivést ji na určené místo. Vládcové mohou řídit místní počasí s přesností na kilometry, ne-li metry. Mohou vyvolat libovolnou intenzitu srážek kdekoli, z jakýchkoli tlakových podmínek. K čemu že jim to je? Uvědomme si, že každý extrém počasí, vedle možných obětí na životech, vyřadí postiženou oblast na dlouhou dobu z normálního fungování.

Zažili jsme, co dokáže jejich umělý vítr, přívaly vody, silné sněžení, dlouhotrvající horka. Vlna letních klimatickými zbraněmi řízených bouří, která projde několikrát za jaro/léto Evropou, obvykle způsobí smrt několika/mnoha lidí. A to nemluvím o zemětřesení, které tyto zbraně bez problémů umějí vyvolat. Však jsme i u nás na severu Čech měli nedávno "podivné nevysvětlitelné otřesy". Věřím, že se ukáže, že i zemětřesení v Itálii před pár dny nebylo jen tak samo od sebe (v těsné blízkosti epicentra pod horou Sasso je obrovská podzemní výzkumná laboratoř jaderné fyziky apod., spojená se švácarským CERN).

Navíc, jsou to zbraně naprosto neviditelné. I jejich nejnápadnější složka, chemtrailsová letadla, která denně ve statisících přeletů létají nad celou planetou, jsou viditelná jen odhadem tak pro 0,1 promile obyvatelstva. Přestože je máme denně před očima. Prohlédnuvších občanů je žalostně málo. Žádný z pilotů těchto letadel dosud nevydal a zřejmě nikdy nevydá žádné svědectví, protože jsou zajisté dobře motivováni. Anebo, a to se mi zdá pravděpodobnější, jsou ta letadla prostě bezpilotní... I lidé, kteří pochopili existenci chemtrails, jen v naprosto nepatrném zlomeku si připustí myšlenku o řízení a správě počasí. A přece je to každodenní jev. Naprostá většina chemtrails a umělých oblaků nepůsobí akutně toxicky. (Sice někteří lidé, kteří právě prohlédli jejich existenci, si začnou stěžovat na různé příznaky, ale to jsou výjimky ... stejné přiznaky totiž mohou být vyvolány třeba zářením z "vysílačů mobilních telefonů" a nebo prostě špatnou tělesnou kondicí ...)

Takže tohle vše se vládcům náramně hodí. Mají téměř absolutně neviditelný a téměř absolutně účinný systém ovládání libovolných geografických oblastí prostřednictvím meteorologických aktivit. Může trvat ještě pěkných pár let, než si lidé povšimnou aspoň chemtrails, a odhadují pěkných pár desítek let, než si uvědomí systém řízení počasí. A možná si ho neuvědomí nikdy, protože budou naprosto zmanipulováni programem kontroly myslí dle potřeb světových vládců.

Zbojní komplex nemá starost o své zisky. Systém meteorologických a klimatických zbraní potřebuje infrastrukturu vysílačů různých frekvencí, které je třeba co nejhustěji rozmístit po zeměkouli. Letadla se také opotřebovávají, je potřeba miliónů tun chemických směsí pro aerosolové postřiky. Na tom všem jistě budou zbrojní společnosti tučné výdělky. Do všech vysílačů, televizí, všech médií je navíc třeba zabudovat frekvence pro ovládání mysli občasů.

Bombama údajně navíc hodlá používat "geoinženýring", čili boj proti vylhanému "globálnímu oteplování". Takže vynakládání obrovských prostředků na příslušné letecké a jiné aktivity pro "ochlazení" klimatu atd. bude v pohodě svádět na tento boj.

A to nemluvíme o skvěle dotovaných bioinženýrských laboratořích vyrábějících dříve nexistující umělé nemoci (AIDS, ptačí chřipka, morgellony a mnohé jiné). Pouhé vyvolání paniky např. z ptačí chřipky zajistí nepředstavitelné zisky pro farmaceutické koncerny.

Takže celkově vzato, vládci světa se již mohou neobratných a zastaralých nukleárních zbraní vzdát bez jakékoli újmy. Už vlastně dávno stejně profitují na supertajných "nových technologiích".

My máme sice v rukou orgonit, prostředek, který nás může proti tomu všemu chránit, pokud ho hodně vyrobíme, ale přece jen... Nebylo by lepší se včas ozvat, že tohle všechno nechceme? Tak, jak se ozývají v jiných zemích světa, kde na demonstrace proti aktivitám vlád chodí desetitisíce a statisíce lidí? Všichi jsme vládou manipulování, abychom se domnívali, že je neslušné s nimi nesouhlasit, a že účastníci demonstrací jsou nejhorší kriminální živlové a je proti nim třeba zasáhnout nejsilnějšími prostředky ... Vláda vám neuvěřitelně lže. Proč jí věříte zrovna v tomhle? Ti, kteří byli na demonstraci Ne základnám, samí obyčejní lidé, mladí i staří, to mají naopak v hlavě dobře srovnáno a uvědomují si, že to NE je třeba prostě vyjádřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.