4. srpna 2010

Požáry a záplavy v Eurasii - dílo klimatických zbraní USA?

Pozdrav z dovolené, brzo jsem zpět!
Rusko hoří, Čína se topí: mohou za to USA?
Sorcha Faal, 3. 8. 2010

Ruský vědec dr. Andrej Arešev, http://www.palata.ru/en/elib/author_detail.php?ELEMENT_ID=4351479 , který píše pro nezávislý tým expertů Kremlu Strategic Culture Foundation http://www.isn.ethz.ch/isn/Digital-Library/IR-Directory/Detail/?id=117806 , varuje, že katastrofické požáry řádící v centrální části Ruska mohou být způsobeny americkými klimatickými zbraněmi a praví, že „výskyt současných anomálně vysokých teplot výhradně v Rusku a některých přilehlých územích vybízí k alternativním vysvětlením.“ http://en.rian.ru/international_affairs/20100727/159966724.html

Podle Areševa byla varování před americkým užitím těchto zbraní proti euroasijským národům Ruska a Číny poprvé zaznamenána v knize napsané bývalým americkým poradcem pro národní bezpečnost Zbignievem Brzezinskim http://en.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski o americké duální roli šiřitele technotronické revoluce a hlavního uchovatele Mezinárodního statu quo s názvem Mezi dvěma věky (Between Two Ages, 1976), http://www.amazon.com/Between-Two-Ages-Zbigniew-Brzezinski/dp/0140043144 kde začal hovořit o „tématu ovládání počasí, které chápal jako formu širší sociální regulace“ http://en.rian.ru/international_affairs/20100727/159966724.html.

O důvodu USA k použití klimatických zbraní proti euroasijským národům Ruska a Číny dále Brzezinski hovoří ve své knize „Velká šachovnice“ (The Grand Chessboard, 1998) http://www.amazon.com/Grand-Chessboard-American-Geostrategic-Imperatives/dp/0465027261 , kde tvrdí:

„V tomto kontextu je základem to, jak Amerika „řídí“ Eurasii. Moc, která ovládne Eurasii, bude ovládat tři nejrozvinutější a ekonomicky nejproduktivnější oblasti. Pouhý pohled na mapu také ukazuje, že vláda nad Eurasiií automaticky zahrne podřízenost Afriky, čímž učiní západní polokouli a Oceánii (Austrálii) geopoliticky okrajovou částí ústředního světového kontinentu.

Asi 75% světové populace žije v Eurasii, a většina fyzického světového bohatství je tam také, jak v podnicích, tak pod její půdou. Eurasie má asi 3/4 známých světových energetických zdrojů.“ http://www.takeoverworld.info/grandchessboard.html

Podle Brzezinského, který zmiňuje americké klimatické zbraně a jejich „možné užití“ napsal kanadský profesor Michel Chossudovsky http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Chossudovsky , ředitel Centra pro globalizaci (CRG http://www.globalresearch.ca/ ) v r. 2000, že „probíhající klimatická změna by mohla být rovněž vyvolána užitím nové generace neletálních zbraní.“ http://en.rian.ru/international_affairs/20100727/159966724.html

Oficiální zpravodaj Kremlu RIA Novosti ve zprávě o zjištěních dr. Areševa dále praví:

„USA zcela jistě zkoumají možnosti kontroly klimatu v několika oblastech světa. Odpovídající technologie je vyvíjena na základě programu HAARP, a jejím cílem je vystavět potenciál pro vyvolání dlouhodobého sucha, hurikánů, záplav a zemětřesení. Z vojenského hlediska HAARP má tvořit nový typ zbraní masového ničení a nástroj expanzívní politiky, který může být užíván k selektivní destabilizaci životního prostředí a zemědělských systémů cílových zemí.

Technicky je tento systém znám jako zdroj elektromagnetické radiace postihující ionosféru. Obsahuje 360 zdrojů a 180 antén o výšce 22 m. Celkem stanice vysílá 3 600 kW směrem k ionosféře a je tak nejvýkonnějším systémem tohoto druhu. Program byl zahájen v roce 1990 a je financován společně americkým Úřadem pro námořní výzkum a americkou Výzkumnou laboratoří leteckých sil, a je prováděn několika univerzitními laboratořemi.“ http://en.rian.ru/international_affairs/20100727/159966724.html

Ke katastrofickým událostem, které se nyní odehrávají v Eurasii a na subkontinentě, je třeba poznamenat, že jsme před nimi již varovali v našem článku z 6. ledna 2010 s názvem Norská díra do ionosféry uvrhla severní polokouli do chaosu, http://www.whatdoesitmean.com/index1319.htm  , kde jsme podrobně popisovali, jak USA testují své haarpové klimatické zbraně v přípravě na totální globální válku.(Český překlad zde: http://orgo-net.blogspot.com/2010/01/proc-ta-zima-americky-haarp-proderavel.html)

USA testují nejen klimatické, ale i tektonické zbraně, jak jsme uvedli v článku ze 14. ledna 2010 „Americký test zemětřesení zanechal na Haiti 500 000 mrtvých“ http://www.whatdoesitmean.com/index1322.htm , český překlad zde http://orgo-net.blogspot.com/2010/01/americky-test-zemetreseni-mel-hruzne.html a v článku z 28. února „USA varuje jižní Ameriku prostsřednictvím katastrofického zemětřesení v Chile“ http://www.whatdoesitmean.com/index1344.htm .český překlad zde http://orgo-net.blogspot.com/2010/03/seismicky-utok-na-chile.html

K pochopení důvodů, které vedou USA k použití svých klimatických zbraní v Eurasii a na subkontinentě, je třeba pochopit katastrofické škody, které způsobily, a mezi něž patří:



Když nyní chápeme, jak devastující účinek mají americké klimatické zbraně na Rusko, Čínu, Indii a Pákistán, musíme pochopit také, že americký fiskální rok http://en.wikipedia.org/wiki/Fiscal_year#United_States  končí v poslední zářijový den tohoto roku, a pokud USA nezískají očekávaných 350 miliard dolarů http://www.bloomberg.com/news/2010-08-02/u-s-treasury-lowers-july-september-borrowing-need-by-7-to-350-billion.html  vráceného dluhu do konce září, mohly by velmi dobře zbankrotovat, protože již praktikují to, čemu se říká „monstrózní tisk“ http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/7857595/RBS-tells-clients-to-prepare-for-monster-money-printing-by-the-Federal-Reserve.html bezcenného papíru, který nemohou déle vydržet.

V minulých letech se USA spoléhaly na sílu amerického dolaru jako světové rezervní měny, dnes se to již říci nedá vzhledem k tomu, že americká ekonomická krize se dále zhoršila, jak jsme detailně ukázali v článku z 31. 7. 2010 http://www.whatdoesitmean.com/index1393.htm  (Varování před blízkou revolucí ... ) a z 23. července 2010 http://www.whatdoesitmean.com/index1393.htm (Varování světového soudu ...).

Ale protože eurasijská a subkontinentální úroda byla Spojenými státy záměrně zničena, bezpochyby se najde mnoho zákazníků ochotných koupit americké obilí, které  (jakoby náhodou) USA prodávají za své dolary jako jeden ze svých mnohých dlužních nástrojů. Jak Rusko tak Čína jsou schopny nakoupit tyto americké dlužní nástroje za obilí vzhledem ke svým velkým drženým zásobám.

Američané se svými klimatickými a tektonickými zbraněmi mohou způsobit velké škody naší planetě, kde vědci nyní oznamují zjištění „vesmírných zemětřesení“ http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/27jul_spacequakes/ , která probíhají v horní atmosféře planety. Od r. 2008 elektromagnetické pole Země zaznamenává „masívní snížení“ http://wattsupwiththat.com/2008/12/16/earths-magnetic-field-has-massive-breach-scientists-baffled/ ; zemská troposféra má nejvyšší zaznamenané teploty http://www.tempsensornews.com/weather/year-%E2%80%93to-date-january-june-2010-global-temperature-anomalies/comment-page-1/ od ledna do června 2010.

Možná nejdůležitější je, že podivné elektricky modré „mraky svítící v noci“ http://en.wikipedia.org/wiki/Noctilucent_cloud , které vědci nedokáží vysvětlit http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2003/19feb_nlc/ , se objevily na světě poprvé v r. 1885 (náhodou?) ve stejný rok, kdy „otec tektonických a klimatických zbraní“
http://oldsecretsandlies.blogspot.com/2008/05/tesla-haarp-earthquakes-and-weather.html Nikola Tesla (1856-1943) http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla zahájil své první pokusy s „modifikacemi počasí“, když pracoval pro Continental Edison Company v Paříži.

Ještě horší pro celou naši planetu, ať už USA používají tyto katastrofické zbraně z jakéhokoli důvodu, je to, že si neuvědomují jedno z nejstarších varování: Co člověk dělá na Zemi, bude se dít i na Nebi“, a které může být odpovědné za to, že naše Slunce, poprvé v zaznamenané historii, tuto neděli 1. srpna vydalo erupci na celém svém povrchu směrem k Zemi http://www.spaceweather.com/ a dva sluneční výbuchy nás mají dnes zasáhnout.

© August 3, 2010 EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com.

3 komentáře:

  1. Už jsem si říkal, že tě dostali ilumináti:-D
    Vyčerpávající. Dík. Jen mi vrtá hlavou, že to Rusko nevybalí třeba v médiích, nebo v OSN. Že by radši mlčeli, protože je sezóna hurikánů?:-)) Kde je jejich slavná výroba deště? Támhle si nechali vysněžit mraky jako by nic a teď?. Všichni se dlouho napřahují k válce, zatímco veřejným odhalením by dosáhli víc. Ledaže s tím sami před lety začali a teď musí hrát tuhle hru tajné války.
    pan Papagiiorgio

    OdpovědětVymazat
  2. Je to celkem chytré...USA napadnou Irán a Rusko a Čína se nebudou moct Iránu pomáhat,protože mají doma jiné starosti...

    OdpovědětVymazat
  3. 200000ha hori, to musi bejt koure a dymu a sazi v ovzduší, ale na to jsou letadla asi imunni, tem vadi jen sopecnej popilek ze?
    sou to zmrdi, nenechte se oklamat, ti nahore nejsou ani rusaci ani amici, jsou to jen ti nahore

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.