26. srpna 2010

Žádný odraz, ale Nibiru!

Díky čtenáři za další fotku planety Nibiru přes "filtr" z diskety. Píše:
"gyrxiur": Nibiru som aj vyfotil, dneska. Dnes bolo u nas nad Martinom totalne naslahane chemtrailami, ze nebolo vidno ani ukusok modreho neba, tak som si povedal, ze co chcu skryt? A tak som zobral fotak a zobral disk z diskety prehnuty na pol ako filter a vyforil som slnko. No a cosi vedla neho je. Vravel som si, ci nie spina na tom disketovom filtri, alebo odraz v objektive, tak som fotak otocil naopak a spravil fotku, no a fotka je presne naopak, nie rovnaka, cize to bolo ozaj na nebi, nie odraz ani spina. Idem pre fotak, dam sem tu fotku."  

A ještě jedno video s planetou Nibiru, natočeno v Izraeli, díky čtenáři za odkaz. Natočeno o dva dny později než na Slovensku, 20. 8, 2010. 

22 komentářů:

  1. A to fakt si myslíte, že nikto z astronómov by nedal takú skutočnosť oficiálne do placu? Veľmi rád chodím na túto stránku, je tu veľa pikošiek. Ale nad niektorými uvedenými článkami by sa mali ľudia skutočne hlboko zamyslieť a brať ich aspoň trochu vážne.
    Prajem všetko dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, ale všechny tyhle poslední "nibiru" mi přijdou jako odraz slunce. Obzvlášt ty videa - to by Nibiru bylo vedle slunce a zapadalo současně s ním???
    Bej.

    OdpovědětVymazat
  3. nad plzní byli taky chemtrails v poledních hodinách...napočítal jsem jich asi 16 plus "hrabání" a ještě taková ta šedá mlha...a ke všemu si mi dneska hodně lidí stěžovalo na bolest hlavy, závratě a únavu.tak mě ještě napadlo jestli to neni schválně naplánováno po úplňku(úterý).protože měsíc v úplňku vydává energii takže se lidem nechce večer spát ale ráno musí vstávat do práce a ted po úplňku je hodně lidí nevyspalích a tak ještě rozprášili chemtrails aby byli ještě více unavení...no nevim je to jen myšlenka.dneska mi to prolítlo hlavou tak dyžtak napište svůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  4. Žádné Niburu ale optický jev v atmosféře. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim kedy presne to bolo fotene v Martine presne s kadial (casti Martina) a presny cas a datum poprosim. Dalej chcem potvrdit velku aktivitu chemtrailsov v MT vcera rano tojest 26.8.2010 asi o 5:00rano som zaznamenal dlhy a siroky rovny pas oblacnosti tiahnuci sa asitak z JZ na SV kde po pri nom v rovnomernych liniach ba dokonca v nom prelitavali lietadla zo znacnou stopou za sebou ktora sa nevyparovala ale po nejakom case ostavala a rozsirovala sa. Cez den a obed som zaznamenaval dalsie taketo prelety s rovnomernymi ciarami. Nieco sa tu deje o com svedcia aj nedavne zaplavy v turcianskej kotline ktorych som nebol svedkom ako som sa narodil ba dokonca starsie rocniky nepametaju take velke zaplavy ake boli tento mesiac tu v MT a prilahlich obciach. s Pozdravom MT-Ladoven

    OdpovědětVymazat
  6. Schválně jsem se na slunko podíval přes disketový filtr přes okno, a ejhle dvě slunka. Ale když jsem se díval z balkonu, tak kolem slunka nikde nic...Bych se jen chtěl optat jestli to ten občan fotil na volným prostranství či přes okno...

    OdpovědětVymazat
  7. To je bezesporu Nibiru jako vyšitý.

    OdpovědětVymazat
  8. Este dodam, ze ten "filter" som s fotakom neotacal, ten som nechal tak, aby si niekto nemyslel, ze to bola spina na nom a preto sa mi tam ukazala ta vec aj po otoceni fotaku.

    OdpovědětVymazat
  9. Nibiru je klasická planéta našej slnečnej sústavy, nemá s danou vecou nič spoločné...

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to na "lens flare effect", ovšem ruku do ohně bych za to nedal. Pro lens flare effect však hovoří to, že pokud by Nibiru bylo tak blízko tak by to vlády již neutajili (možná proto ty chemtrails a tzv deka na obloze - copak to asi skrývají?) a všiml by si toho každý, nehledě na fakt, že během pár dní by kolem Země prolétlo vzhledem ke své předpokládané rychlosti a velikosti.
    To nic nemění na tom, že u Slunce "něco" očividně je což dokazují snímky SOHO (ty které nestihli vyretušovat) - na výron plynů nebo přirozené satelity je chování těchto objektů velmi zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojte, fotene je to v Zaturci, 25.8.2010 o 14:05, fotene je to z okna, ale otvoreneho, cize cez ziadne sklo.

    OdpovědětVymazat
  12. Abyste mali radost, mate tuna celu rodinku: Nibiru, Febiru, Bibiru: http://www.kpufo.cz/oblasti/fot/index.php?option=com_content&task=view&id=407&Itemid=46

    OdpovědětVymazat
  13. To Gyrxiur: Já chci taky vidět Nibiru přes filtr z diskety, zatím se mi ukázalo jenom slunce. Říkáš, žes ten disk přehnul - já přes přehnutý disk nic nevidím, je to moc tmavé. Nebo foťák přes to vidí?

    OdpovědětVymazat
  14. Hoj, mozno mame ine diskety, ja som to mal za dakej "kvalitnej" NONAME diskety, mozno maju tensi disk ako tie kvalitne, ono cez jednu vrstvu vidno cez den vsetko, cez dve len ozaj silne zdroje svetla, teda napriklad Slnko, a fotil som to tak, ze som fotak zaostril a nastavil expoziciu cez jednu vrstvu, potom ju prehnul na pol a stlacil spust.

    OdpovědětVymazat
  15. To není žádná Nibiru, ale odraz na antireflexní vrstvě objektivu, ten se objeví VŽDY, když fotografujete proti slunci. Kdo si myslí něco jiného je zblblý články na internetu od různých magorů.

    OdpovědětVymazat
  16. Odraz to nebude, ked pri otocenom fotaku je to na fotke tiez opacne.

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý deň, tu nájdete viac informácií o NIBIRU http://mysterium.sk/news.php?readmore=1

    OdpovědětVymazat
  18. http://mysterium.sk/news.php?readmore=1

    OdpovědětVymazat
  19. O tom, že je to jen odraz Slunce nemůže být ani pochyb a to hned z několika důvodů. Tak zaprvé: pokud filtr ztmavil Sluneční jas natolik, že jde vidět jeho disk, jak jasné by muselo být Nibiru, aby bylo vidět taky? - Hodně, muselo by vyzařovat vlastní světlo= byla by to tedy hvězda. Zadruhé: Pokud by byla nějaká planeta mezi Zemí a Sluncem, nemohli bychom ji pozorovat, byla by totiž v novu.
    Za třetí: Jestliže je vidět a pomineme to, že bychom ji přes filtr neviděli, musí být při pohledu ze Země za Sluncem, čili dál než Slunce. Z toho ale jednoznačně plyne, že musí být větší než Slunce! Jinak by totiž nemohlo být na snímku téměř stejně velké jako samo Slunce.
    Začtvrté: těleso takových rozměrů musí mít velkou hmotnost, tudíž by muselo silně působit na celou sluneční soustavu, včetně Slunce samotného na několik set astronomických jednotek daleko.

    OdpovědětVymazat
  20. :D:D:D autor fotky musí byť nejaký vadný keď si myslí ze dokáže odfotiť planétu

    OdpovědětVymazat
  21. škoda,že to video už není dostupný...no lidi,můžeme si myslet,co chceme,každopádně se o tomhle zminuje i jeden člověk z přírodovědecké fakulty na Albertově...neoficiálně!!!asi po letech vytáhnu dalekohled..:-\\ nahání mi to docela hrůzu:-\

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.