24. srpna 2010

Západ dvou sluncí na videu

Západ dvou sluncí vyvolal hodně komentářů. Autorka fotek poslala odkaz na slíbené video, snad se něco vyjasní ... Moc děkujeme!


A ještě odkaz na podobné video, viděno z Izraele o dva dny později, 20. 8. 2010. Díky čtenáři.
http://www.youtube.com/watch?v=uetGd3U-4EM

22 komentářů:

  1. Neuveriteľné. Toto nie je optikou kamery! A ani to nie je sundog aký som videl ja.

    OdpovědětVymazat
  2. Je tu takisto jasny digitalny zoom, takze bohuzial ziadna vyssia vypovedna hodnota oproti fotografiam.
    Skoda, ze sa to nesnimalo na normalnej videokamere s poctivym objektivom.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak co, pořád si nekdo myslí, že je to kaz na objektvivu foťáku?

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé odkazy k problematice "dvou sluncí"
    http://www.darkstar1.co.uk/ds16.html
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2009030020
    tento měsíc se nachází souhvězí Lva v blízkosti slunce.

    OdpovědětVymazat
  5. Můj názor je, že je to odraz Slunce v hliníkové atmosféře. Stejně tak lze často vidět stín chemtrails, ale jelikož nejsou samy zdrojem světla, jeví se, jako tmavší. Určitě to není Nibiru. Jakou by asi měla dráhu, když není vidět denně?


    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=uetGd3U-4EM

    Dobrý den,
    posílám vám odkaz na další fantastické video.Je
    zajímavé,že video ze Slovenska je natočeno 18.8.2010 a to na které odkazuji je z Izraele
    a bylo natočeno 20.8.2010 :-):-):-)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to Nibiru,12 Planeta,Planeta X atd.

    OdpovědětVymazat
  8. Nibiru som aj vyfotil, dneska. Dnes bolo u nas nad Martinom totalne naslahane chemtrailami, ze nebolo vidno ani ukusok modreho neba, tak som si povedal, ze co chcu skryt? A tak som zobral fotak a zobral disk z diskety prehnuty na pol ako filter a vyforil som slnko. No a cosi vedla neho je. Vravel som si, ci nie spina na tom disketovom filtri, alebo odraz v objektive, tak som fotak otocil naopak a spravil fotku, no a fotka je presne naopak, nie rovnaka, cize to bolo ozaj na nebi, nie odraz ani spina. Idem pre fotak, dam sem tu fotku

    OdpovědětVymazat
  9. A tu je ta fotka ako som slubil: http://img838.imageshack.us/img838/2134/sdc12495.jpg

    OdpovědětVymazat
  10. Neviem presný dátum, ale asi pred dvoma týždňami som pozoroval podobný úkaz, ale ja som to videl cez okno, a tak som to považoval za zaujímavú hru odrazu v skle na okne(vákuové dvojsklo) ale následujúce dni tento úkaz už nikdy nenastal. Zrejme to bola realita, ktorej som venoval málo pozornosti.

    OdpovědětVymazat
  11. Podla videa to uz nie je odraz priamo v objektive - lebo ten odraz nie je stale na osi slnko - stred objektivu, ale je to odraz na niecom priehladnom medzi kamerou a slnkom. Napriklad na okne, balkonovych dverach, atd.

    OdpovědětVymazat
  12. Zvláštní je že na Slovensku je "Nibiru" nalevo , zatím co v Izraeli napravo, zatím to není prokazatelné že tam to těleso je. Čas ukáže!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Pokud je to planeta "Nibiru", vysvětlete mi prosím:
    1. po jaké se pohybuje dráze
    2. proč se objevuje pouze během západu Slunce

    OdpovědětVymazat
  14. Teď bych čekal, že takové velké těleso způsobí na Zemi nějaké slapové jevy. A ono nic !? Může to někdo objasnit ?

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrá tedy, vysvětlení skrze optiku zde bylo odmítnuto - a co astronomie (pokud tedy celá fyzika není iluminátskou pavědou sloužící k oblbování lidstva):

    1. V jaké vzdálenosti a jaké velikosti by musel být objekt vedle Slunce, aby byl tak veliký? Buď by musel být velmi daleko a být obrovský, nebo blízko a minimálně poloviční velikosti Slunce. Pokud by se něco takového jen přiblížilo Sluneční soustavě, dávno bysme pocítili gravitační vliv takového tělesa (a pokud ne my na Zemi, tak naše sondy "tam venku" ano).

    2. Proč je objekt ve stejné rovině nad Zemí jako Slunce? Sluneční soustava rotuje s výjimkou Pluta (což je beztak šutr zachycený Sluncem) v rovině ekliptiky v rozmezí pár stupňů, tudít pokud by tento objekt respektoval pravdila naší soustavy, měl by být nějakých 45° nahoru doleva. Logickou námitkou bude, že objekt nepochází z naší soustavy a proto může mít naprosto jinou trajektorii. Jenže to krásně vyvrací video z Izraele, kde je objekt ve stejné pozici vůči Slunci (jen na opačné straně - otázka je, jak je to možné - obíhá snad kolem Slunce blíž než Země?) - vzhledem k rozdílné poloze Slovenska a Izraele na Zemi by měla být pozici objektu pro pozorovatele rozdílná - jenže není. Tak v čem je problém?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  16. V komentáři na YouTube je zajímavý postřeh, který mi naprosto unikl: zhruba ve 23. vteřině videa proletí pták (nebo co to je) kolem objektu a vzápětí za ním zmizí. A další věc: ke konci videa, kde probíhá zoomování se obejvují nějaké šmouhy a odlesky, které dávají tušit, že mezi objektivem a Sluncem (potažmo neznámým objektem) je pravděpodobně další sklo, které může produkovat všlijaké optické jevy/klamy.

    OdpovědětVymazat
  17. dalo by sa niekde zavesit original toho videa?

    OdpovědětVymazat
  18. Nevím ale podle mě to že ten pták zmizí u objektu. Je jasná známka špatné práce při vytváření objektu. Ten kdo to dělal byl asi amatér a nebo si nevšiml.. Věřím hodně věcem na tomto servu, ale tomuto určitě ne. Doporučuju všem přečíst DVANÁCTÁ PLANETA/Zecharia Sitchin..

    OdpovědětVymazat
  19. ked uz hovorite o nibiru,,, len tak mi napadlo filmy transformers kde vsetky casti akoby na seba nadvezuju,, ked si odmyslime transformerov a vymenime ich za emzakov co v podstate su v tom filme...prideme nato ze na zaciatku hovorili ze tu vzdy boli a pomahali ludstvu s technikou,, potom hovorili otom co nam vlady tajili a v 3ke chceli pritiahnut svoju planetu pomocou energie z nasej planety na jej miesto prostrednictvom teleportu pretoze ich planeta uz vymierala... je to len názor nieje pravdivý ale filmy a videá v poslednom case odhaluju dost pravdy a nepatrne naznacuju ze sa ma nieco stat a to nieco je za hranicami nasej zeme cize v okoli nas vo vesmire neviem niekto si to mozno nevsimol... a aj ked niekto predpovedal zmenu na 2012 nebolo vsetko len otom ze ma byt koniec sveta ale za stane zmena,,, zmena ktora nas privedie do noveho veku a odhali pravdu a myslim ze to zacina ved komentarov, videí, dokumentov a filmov je uz dost a ludi co sa oto zaujimaju este viacej ,, niesu vsetky videa naozaj pravdive ale niektore su az fatalne ked sa ludia fotia a akameruju v lese pri opekacke alebo stanovacke a zacne sa nieco diat... vy uz viete co...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.