29. června 2011

Spojení mezi NWO, chemtrails a společností Olgacom


Spojení mezi NWO, chemtrails a společností Olgacom
28. 6. 2011


Přepis videa (přeloženo z psaného textu na aircrap.org):
Ahoj, tady je Alenka W. z Polska. Mám velmi důležitou zprávu… NWO vlastní multimilionářské společnosti, ale zajímá se jen o zisk a nikoliv o lidské životy. Pracovala jsem pro jednu z těchto společností jménem Olgacom Global od r. 2007 do r. 2009. Olgacom nešíří chemikálie, ale řídí distribuční síť, která pomáhá chemickým společnostem jako Royal DSM a China Sinochem zbavovat se odpadu do vzduchu prostřednictvím komerčních aerolinií a geoinženýrských experimentů na populaci…
Letadla Olgacom létají každý den a činí nás nemocnými. Musí být zastavena, dokud není pozdě…
Olgacom vypadá jako normální letecká cateringová společnost. Byla založena r. 1989 Patrykem a jeho vnukem Ulrykem Tretjakovými. Olgacom neprodává jenom jídlo do letadel. Je mnohem větší. Vím to dle faktů.
V listopadu 2003 Olgacom podepsal smlouvu s polskou chemickou společností, Ciech Chemical Group. V listpadu 2010 Čína podepsala velkou obchodní smlouvu s Polskem. Detaily nebyly zveřejněny.
Waldemar Pawlak, polský ministr hospodářství, převedl Polsko do čínské investiční společnosti. Na této fotografii stojí vedle Jia Quinglina, předsedy CCPPC. Během této schůzky podepsala polská chemická společnost Ciech smlouvu s činskou státní chemickou společností Sinochem Plastic. Sinochem Plastic je součástí jedné z největších a nejsilnějších čínských státních společnstí. V ro. 2008 Sinochem převzal obchody Monsanto Butachloru a Aalachloru a některá další aktiva v Asii.
Sinochem, Royal DSM a Monsanto všechny společně pracují pod jménem jedné společnosti: Olgacom Global … Jméno Olgacom není nikde uváděné, ale jsou to nejdůležitější hráči v této síti. Mají na starosti přesuny odpadových chemikálií komerčními aeroliniemi v Polsku a jihovýchodní Asii.
Víme, že Čína použila manipulace počasí a geoinženýring na olympiádě v r. 2008. Čína se účastní sociálně inženýrských experimentů ve Vietnamu, kde používá aerosolovací letadla k pokusům na celé populaci a zbavování se chemického odpadu.
My víme, že tato tajná letadla létají v Polsku po celý den a způsobují onemocnění lidí. Když se podíváte ven, uvidíte je témeř každý den. Právě nyní testují v Gdansku a v malém městě Chi Linh, blízko čínské hranice. Ve vědeckých výzkumech od r. 2008 je odtud mnoho zpráv o Morgellonové nemoci. Chtějí vědět, jak ovládat populaci prostřednictvím vzdušného prostředí.
Ale celá záležitost je mnohem rozsáhlejší. Kromě Polska a Vietnamu je v ní také Holandskem a Bilderbergem ovládaná společnost DSM. Od 28. do 31. března byli ve Vietnamu na návštěvě holandský princ William-Alexander a ministr hospodářství Henk Bleeker s obchodní delegací. Také jeli do holandské chemické společnosti DSM v Šanghaji. Bleeker se setkal s ředitelem Sinochemu Deshu Liu. Pomohl společnosti Royal DSM získat globální kontrakty.
V lednu 2011 převzal Sinochem Group 50% kapitálových úroků v divizi léků proti infekcím DSM Anti-Infectives, za více než 210 miliónů Euro. Mají již divizi společnosti v distriktu Thuan An ve Vietnamu.
Mainstreamová média řekla, že holandský princ je ve Vietnamu kvůli pomoci s klimatickou změnou a vodním hospodářstvím. To je jenom zástěrka. DSM a Sinochem spolufinancují aerosolový projekt Olgacomu v Polsku a Chi Linh. Willem-Alexander je samozřejmě součástí skupiny Bilderberg a přítel Obamy, kterého navštívil 11. září 2009. Jeho matka královna Beatrix a princ Bernard byli významnými vůdci NWO, jímž elitní banky a společnosti ovládají tento svět. Obávají se nadměrného zalidnění a vytvářejí chaos a nemoci pro svůj vlastní profit. Tyto společnosti chtějí mít monopol nad prostředky proti infekcím, které samy způsobují, a vydělávat na tom spousty peněz.
Prosím pomozte mi šířit pravdu o Olgacomu. Tato stínová společnost je centrem geoinženýringu a programů zbavování se odpadů. Pro více informací navštivte prosím mé webové stránky a podepiště mou petici: http://olgacomscandal.wordpress.com/

41 komentářů:

  1. Poľsko je židovské, neprekvapuje ma to.
    Dík za toto svedectvo.
    Bo/ena

    OdpovědětVymazat
  2. Už sem se té holce tam 15x podepsal :o))) mít víc chuti, tak se uklikám :oD

    Dobrý video!

    OdpovědětVymazat
  3. To je strašidelný hnus!!! Myslím, že by měli dostat na budku, zločinci jedni. Ale to se asi tak rychle nestane. Takže je mi útěchou jedna absolutní pravda: Když nedojdou trestu zde na Zemi, dojdou trestu v Záhrobí. A tam jim nepomůže ani moc, ani peníze, zato budou mít na krku tu svoji hrozitánskou karmu. Takže říkám: Všeho do času. Před touto Spravedlností nikdo neuteče.

    OdpovědětVymazat
  4. Toto bude velmi vhodné prověřit.
    Proč?
    Protože mluvit k veřejnosti o nějakých chemtrails za účelem depopulace a poroučení počasí je jako házet na hrách na stěnu - lidé na to neslyší, zní to příliš bláznivě a konspiračně.
    Ale kdyby se chemtrails prezentovalo jako snaha chemických megakoncernů zbavovat se levně odpadních produktů z výroby, na to by sakra slyšelo mnoho lidí!
    Taky by to vysvětlovalo ty divné čáry a oblaky za letadly.

    OdpovědětVymazat
  5. Minutové video YouTube v anglickém blogu u Alenky Wacek je zablokované.
    Jde o video z laboratoře.

    OdpovědětVymazat
  6. www.enenews.com bohuzel toto musim sledovat . uz skoro verim, ze vyjizdi jezdci apokalypsy... a to se mi ted nejedna o MONSanto - otec rika ze by bez modifikovani potravin zemrela cca polovina sveta... jedna se mi o ten celosvetovy atomovy bordel - fukushima, fort calhoum, los alamos - co budeme dělat?

    OdpovědětVymazat
  7. Po zveřejnění článku o Olgacomu na Orgonetu http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/spojeni-mezi-nwo-chemtrails-spolecnosti.html mi dnes nefunguje vyvěšování a upravování příspěvků, takže prozatím nemůžu nic publikovat (kromě komentářů zatím). Doufám, že je to dočasné.

    Myslím, že z článku jasně vyplynula mimořádně důležitá informace - chemtrails existují mimo jiné proto, že chemické společnosti se jejich pomocí zbavují svého chemického odpadu. K tomu jim slouží cateringové společnosti připravující jídlo do letadel, např. Olgacom. Jako "vedlejšák" naloží i pár kontejnerů s chemikáliemi a ve vzduchu se jich prostě zbaví. Jak prosté a geniální! To ani mou paranoidní mysl nikdy nenapadlo, k tomu je třeba zločinecká mysl.

    Proto existují na youtube videa, kde cestující na pravidelných linkách si všimli, že jejich letadlo pokaždé rozprašuje ...

    OdpovědětVymazat
  8. Humus !! - a ešte aj lietadlá mimo pravidelných liniek .
    Čo budeme robiť ? Idem pozrieť tu petícii Alenky Wacek.

    OdpovědětVymazat
  9. Stránky oné společnosti Olgacom: http://olgacomglobal.pl/about.html
    Zcela nenápadná cateringová společnost...

    Bohužel, podobná šokující odhalení mohou přijít pouze od statečných bývalých zaměstnanců jako Alenka Wacek, jiné důkazy těžko získáme.

    Takže je zbytečné mi psát, že to mám prověřit, než obviním nevinnou/neexistující společnost.
    Pátrejte, třeba objevíte něco víc.

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=jON3TktlyE8
    Malé video, v němž si pozorný sledovatel všiml, že tato pravidelná čínská linka z JFK v New Yorku do Číny vypouští pravidelně chemické stopy nad územím Kanady - až do Anchorage na Aljašce. Dál neví.

    To vypadá jako typický příklad zbavování se chemického odpadu.

    OdpovědětVymazat
  11. Na seznam.cz je dnes zavesený clánok o prijatí opatrenia EU k zberu dát a uchovávaní o pasažieroch letov...
    Hi

    OdpovědětVymazat
  12. Jsou to zločinci! Ale vím, že Boží mlýny melou sice pomalu (jak se nám alespoň zdá), ale jistě.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já si tento článek zálohuji :o)...

    BTW nevíte někdo jak stahovat videa z youtube, prosím ozkoušený příklad, co fakt funguje. Dřív mi fungoval REAL player,ale po upgrade na vyšší verzy se to poserinkalo, takže....nějaký nápady? :oP

    OdpovědětVymazat
  14. To je humus !
    Dnes po nekolika dnech opet zacali strikat,presne jak jsem predpokladala.To proto,ze se ma na vikend ochladit.Vzdy zacnou 2 dny pred ochlazenim vsimli jste si?

    OdpovědětVymazat
  15. První komentář od Bo/eny mne zarazil. Obvinění považuji za povrchní a neopodstatněné. Překvapilo mne však, že Alenka Wacek nemá žádné stránky v polštině. Našel jsem ji i na FB - má tam dva přátele a zatím neodpovídá. I Poláci se diví, že není nic v polštině... Někdo v Polsku přeložil anglický text do polštiny, který je všude a je tam zajímavá diskuse :

    http://monitorpolski.wordpress.com/2011/06/24/olgacom-sprawca-trucia-polakow/

    Hodně se diskutuje o tom, zda Alenka a firma Olgacom vůbec existují,
    zda to není jen akce na diskreditaci konspiračních teorií a teorií o chemtrails.
    V Polsku bylo mnohem horší povědomí o chemtrails než u nás a veřejnost i média s k tomu stavěla s posměchem.

    OdpovědětVymazat
  16. Nedivím se vůbec, že Alenka nemá žádné stránky v polštině. I já mám dilema, buď dělat stránky v češtině, nebo v angličtině. Obojí jeden člověk nemůže stihnout. Tak je Orgonet česky, ale klidně mohl být anglicky...

    OdpovědětVymazat
  17. Ze Země se za chvíli tímto postupem stane toxická skládka.
    Když si představím, co je všechno možné rozemlet na toxiský prášek a zneužít to svinstvo k rozprašování aerolinkami...
    Cíleně jsem poslal dopis Greenpeaceakům.

    Skeptikům pro oživení, viz:
    http://www.youtube.com/watch?v=dCWhXvYr_S0
    http://www.youtube.com/watch?v=VmPPbt2lP8c

    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  18. Nehledala bych v anglické verzi nic protipolského. Ona již bojuje proti chemtrails a bude nasazeno mnoho "pravdoláskařů" popírající tuto sledovatelnou realitu.
    Všimli jse si, jak se od neděle vyčistila obloha a jak byla krásně modrá?
    L.

    OdpovědětVymazat
  19. Já si všiml, že teď v létě jsou ty chem-čáry hodně přerušovaný a nebo taky po chviličce zmizí, ale za nimi se stejně vytvoří "mlžný mraky"...

    OdpovědětVymazat
  20. Je to ,naprostý hnus. a jak se tak dívám je na čase začít trénovat přenos myšlenek. Vzhledem k cenzuře.

    OdpovědětVymazat
  21. Na zmíněném polském blogu komentáře k tématu už přesáhly 130 diskutujících. Zprávu převzaly mnohé další weby a blogy, až je to zarážející, překvapivé a podezřelé. Dokonce to převzali v Polsku i takové informační kanály, které se nepouštějí příliš do kontroverzních témat.
    Cituji z komentáře Všichni slyšeli, ale nikdo neviděl : "Firmu Olgacom Global Co.Ltd. není možné najít v žádném registru firem v Polsku, ani v telefonních seznamech. Domena olgacomglobal.pl je zaregistované a vytvořená v Dánsku v Kodani 7.5.2011, což je přibližně ve stejnou dobu jako vznikla strana olgacomscandal.wordpress.com. Alespoň první text je datovám 9.5.2011." Komentáře v Polsku směřují k tomu, že celá historie byla vycucaná z palce, že se jedná o provokaci, diskreditaci a prosté zesměšnění nezávislých a alternativních informačních médií. Mnohé lidi zarazilo, že tuto informaci šířily weby, které dříve o chemtrails mlčely. Výsledkem má ukázat lidem, jak snadno uvěří vymyšleným teóriím. Už nejde tyto zprávy přehlížet, tak se vytvoří aféra, která nezávislé zprávy zesměšní a lidi od takových zpráv odradí. To je dnešní výsledek pátrání lidí v Polsku po tomto tématu a této firmě.

    OdpovědětVymazat
  22. Pochádzam z poľskej hranice, roky žila moja býv. rodina i v Poľsku. Vždy sa bralo normálne, že poľský žid je šikovný, rodený obchodník a "bankár". Pripadlo mi logické, že Poliaci zobrali ten job, neobviňujem ich.

    Poľsko sa javí silno kresťanské, ale veľa ich je prestúpených na katolizmus, prijali iné mená.
    Pretriaslo sa to dosť keď spadlo prezidentské lietadlo do Katyni.
    Bo/ena

    OdpovědětVymazat
  23. Polský blog: http://monitorpolski.wordpress.com/ , kde se na téma hodně diskutovalo ještě uvádí : "V jeden okamžik, v průběhu diskuse o Olgacom, došlo k nabourání našeho blogu a velká část komentářů byla odstraněna!. Také hodnocení našeho blogu, článku okamžitě spadlo z 5 na 2 hvězdičky, což musel udělat někdo z administrátorů WordPress. Stalo se to dvakrát v průběhu jednoho týdne."
    Jak vidět, okolnosti jsou záhadné. Podivné je i to, že Alenka má na FB jen dva přátele a zatím neodpovídá na zprávy ani maily napsané v polštině.

    OdpovědětVymazat
  24. To Nasgol:

    Zkus napriklad VideoCacheView.. Je to free, jednoduchy, funkcni..

    OdpovědětVymazat
  25. Videa z jutup umí ukládat na disk doplněk do prohlížeče Firefox. Dále v prohlížeči Safari lze vyvolat okno Activity kde se najde položka s příponou .flv (nebo ta která má třeba 5MB) a dvojklikem se začne stahovat do předem nadefinované složky. Tohle mi funguje na Mac OSX. Jak to má Bill pořešený netuším.

    OdpovědětVymazat
  26. nebojsa ani moju paranoidnu mysel by to nenapadlo :D len ci je to cielavedome alebo ci to je len usetrenie penazi lebo odpad mozes schovat len tak do mora alebo do jaskyne dakam... asi v tom bude toho viac

    OdpovědětVymazat
  27. Milý Orgonete, tak to Vás postihlo něco podobného co Lenchera Falprea z http://probuzeni.blogspot.com/2011/06/te-zmeny-si-nikdo-ani-nevsiml_20.html

    Smazali výborné video o probuzení lidí, jak všichni prozřeli a celá společnost i Země se stala rájem. Sledovanost byla během asi 4 dnů ke 3000.

    Nevadí, transformace je v plném proudu a dopadne dobře. Zavládne LÁSKA a DOBRO! Jupííí!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ja používam Stream Transport a stiahne takmer všetko.

    OdpovědětVymazat
  29. Přišla mi z Polska, od přítele, moudrá slova, když jsem pátral po Alence W : "Děkuji Ti za zprávy - aškoliv je jakási podezřelá a záhadná ta ALENKA - to totiž NENÍ POLSKÉ JMÉNO a její hlas je zřetelně s ruským akcentem, což dokazuje, že je spíše z Ruska - i samotný název firmy OLGAcom - je také ruské jméno - víc k tomu nevím. Myslím, zda to není provokace - proč se má nějaká Ruska vydávat za Polku?
    Ale i tak Ti děkuji za zprávy. Hodně se nyní děje a to i ve věci CHEMTRAILS,
    ale NEVĚNUJME TOMU PŘÍLIŠ VELKOU POZORNOST, neboť takovým způsobem se PODÍLÍME NA VYTVÁŘENÍ TAKOVÉTO REALITY... Podstatné je nyní to, že vytváříme společně CESTU K NOVÉ ZEMI A TA VYCHÁZÍ PŘÍMO Z NAŠICH SRDCÍ ! "
    Velmi děkuji za tato slova z Polska. Ota

    OdpovědětVymazat
  30. Cely Olgacom je podvod ktory vznikol len nedavno.
    Viac je v komentaroch ku povodnemu clanku..

    http://aircrap.org/new-world-order-chemtrails-olgacom-connection-explained/331711/

    OdpovědětVymazat
  31. Zkouším ten StreamTransport :o) to je fajn věc, funguje jak má, ale škoda asi jen, že je to omezeno jen na vybrané servery...teda psali to v popisu..
    Každopádně díky za návrhy :o)

    OdpovědětVymazat
  32. Olgacom je hoax. Bacha na to Orgonete, občas "chytneš" s nadšením první info co se na netu objeví bez prověrky. Nevědomky to slouží ke škodě. Buďme obezřetní a optimismus typu "Láska a pravda" zvítězí taky na místě není. Buďme realističtí a ne pravdoláskaři.

    OdpovědětVymazat
  33. Na Orgonete je kopa hoaxov. Mimozemšťania, MMS, nuke 26.6. Heh.

    OdpovědětVymazat
  34. Monach Kozma: Není vyloučeno, že Olgacom je hoax, ale přivedl mě k důležitému poznání, jakým způsobem mohou být civilní aerolinie zapojeny do světového sprejování. To je určitě pravda, že existují "cateringové společnosti", které do letadel nakládají chemikálie, ať už za účelem zbavení se odpadu, či nějakým jiným cílem.

    A mimochodem, k čemu by měl sloužit takový hoax? Aby zesměšnil to maličké procento populace, které šíří informace o chemickém sprejování z letadel? Před kým by ho mohl zesměšnit? K tomu by bylo myslím zbytečné ukazovat na zákulisní praktiky leteckých společností, které podle mě nepochybně existují. A tím nám ukázat další směr, kterým je třeba pátrat.
    Myslím, že ony zmiňované smlouvy se někde vynoří, anebo podobné smlouvy jiných společností. Sledujme to a uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  35. alenka youtube_ i am not polish but from lithuania. two, of course i do not use real name or real picture!! three: They try to remain invisible. they are not listed anywhere. I believe they know i was going to the open with these informations, because I think they have been following me for few months and they launched fake website to distract people for searching truth about olgacom and other companies that use the chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  36. Ktokoľvek to spustil, urobil točo, ukázal sa odvážnym, a to je potrebné.
    A informácia že to robia cateringy, a že je to chemický odpad má logiku.
    Hi

    OdpovědětVymazat
  37. Tak třeba mimozemšťany za hoax nepovažuju. Myslet si, že je život jen tady u nás na Zemi v podobě prdlých lidí, je dost krátkozraké. Proč zrovna tady by měl být jediný život mezi miliardami sluncí a planet a to ještě taková nižší forma a to člověk. :-)A jinak taková perlička, jak se oblbují lidi. Na semináři, přednáší pán z ÚZUS, že bylinky se v dubnu zakáazaly proto, protože nás EU má ráda a chrání nás před smrtí,neboť bylinky a jejich směsi nás mohou i zabít. Co je pro mě nejhorší, lidi tomu tleskají. No až jim bude nejhůř a už jim nic z chemie nebude zabírat,nebo budou už od chemie úplně zajedovaný, ještě se rádi vrátí k bylinkám. Pokud bude ještě k jakým. Ještě, že jsem si začala různé vysazovat a sušit.:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Pro anonyma 30. června 2011 21:35: Největší HOAX je, že chemoterapie léčí. Ve skutečnosti je to aplikovaní těch nejprudších jedů přímo do žil. Pátrejte po tom co jsou to Cytostatika a jejich složení.

    OdpovědětVymazat
  39. To Monach Kozma:

    Svými myšlenkami tvoříme realitu v přítomnosti, takže pokud jsem "pravdoláskař", tak udělám pro ráj na Zemi více než když si budu říkat a myslet jak je to všechno v pr...i a ONI jsou zlí apod.

    Na co upíráme pozornost to živíme svojí energií. Z tohoto důvodu jsem ráda "pravdoláskař".

    OdpovědětVymazat
  40. Pre anonyma 1. července 2011 11:05: MMS je chemoterapia, nič iné. V princípe je zlá.

    OdpovědětVymazat
  41. Pro Anonyma 30.6.11 21:35 :
    To ještě neznamená, že když se na OrgoNetu objeví sem tam nějaký hoax, že má kvůli tomu jít podle tebe do kytek !!! OrgoNet je jeden z mála, který dádvá prostor k nezávislému zkoumání informací, které se k němu dostanou. A ani jeho provozovatel není žádný streamový nebo bulvární blb, jak tu chceš mezi řádky naznačovat!!! Chytni se za ry.ák a zpytuj svědomí, kolik informací okamžitě prvoplánově zhltneš ty sám, a kolik si jich skutečně prověříš !!! Všechno má svůj vývoj !!! I realita podané informace !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.