29. července 2011

Chystá se velká prška na Liberec - zaoctujte !

Umělé mračno na záplavy pro Liberec je již připraveno nad Německem, ještě se chemicky dolaďuje. I když v poslední době si klimateoristi dávají záležet, aby nebyla na satelitních snímcích tak dobře vidět chemtrailsová vláknitost oblačnosti, anebo možná používají jinou technologii, kde je chemtrails méně, či používají jiné zobrazení, přesto je na následujících snímcích vláknitá pavučina zřetelná, a na nočním snímku vidíte jasné chemtrails, i když ne tolik, co bývalo dříve při podobných akcích. Ale nejspíš ještě během noci přibudou.

Liberečáci, jestli nemáte rozloženo dostatek orgonitu, (což myslím nemáte, když si na vás tak troufaj), alespoň octujte!! Nedejte se jim jen tak!!! Zaoctujte co nejdříve, dokud ta velká oblačnost není přímo nad vámi!!


A taky jo: ráno 30. 7. 2011 už je mračno řádně proloženo chemtrails, jako obvykle při plánovaných záplavách a větších deštích.

Aktualizace 31. 7. 2011 odpoledne:
Touto akci klimateroristé naplnili pouze minimalistický plán, záplavy v Libereckém kraji nevznikly. V takovém případě většinou navážou další akcí a zkoušejí to jinde. Takže během nedělního dopoledně se povodňové varování Meteoalarmu, což je web, na němž klimateroristé čestně zveřejňují své plány, přesunulo na kraje Moravskoslezský a Zlínský. Již je vidět (kliknutím zvětšíte), jak je "bramborová kaše" nízké oblačnosti sprejována odshora leteckou chemickou šlehačkou, promíchávána vlněním z radaru Skalky a míří z Polska nad Moravu, aby se zde pokusila o vytvoření záplav.
Rozdávejte orgonit a octujte! Nedarujte jim to jen tak!

19 komentářů:

  1. ..to odpovídá i mému pozorování...dokonce čichovému...ten smrad v 23:00 29.7.2011 na karlovarsku, svědčí o nějaké nekalosti...jdu pálit svíčky a ocet jsem již dal...tak ještě oprášit křišťál na měděné trubce zapíchlí v zemi...nevypadá to na legraci...Milan

    OdpovědětVymazat
  2. Osud/biz si občas utahuje z octování,ale humorně mi to připomíná epizodu,jak pytlák Drchlík nožem upraví kus dřeva a podložením Centrálního mozku lidstva tak zabrání celoplanetární panice.

    OdpovědětVymazat
  3. lidi probudte se takhle to dal nejde.

    OdpovědětVymazat
  4. Je pravda že na osud/bliž si s chemtrail dělají docela srandu a vysmívají se mu-což není moc taktní, ale v některých článkách se snaží tento jev logicky vysvětlit. Jak čtu všechny tyhle články a jak každý říká něco jiného, tak nevím co si mám potom myslet a jek se ke všemu postavit. Ale jak se říká: na každym šplochu, pravdy trochu.

    OdpovědětVymazat
  5. 12.37: To si musí ve své hlavě každý srovnat sám (:-))))

    OdpovědětVymazat
  6. jak si během života a potloukání po Sudetech porovnávám indicie vnitřní opravdovosti dosídlencu,pak mám pocit,že ty soustředěné záplavy zrcadlí stav jejich nitra a pokud si to nezmění,ty lekce se opakují,bez ohledu,jesli jsou přírodního, nebo lidského puvodu....

    OdpovědětVymazat
  7. Milane, jsi jednička.
    Také octují a svou niternou myslí posílám piloty letadel s chemtrails domů. Funguje to. Weina

    OdpovědětVymazat
  8. No neviem či to nechcú spustiť zajtra nad Maďarskom...31.07 je Veľka cena F1..

    OdpovědětVymazat
  9. Logicky mi to vychází tak, že odpařená ředěná kyselina působí tím, že se na něco nějak naváže nebo jako samotná. Může potom přerušit energetickou komunikaci mezi umělým svinstvem a třeba radarem/anténou (homeopatie, alchymie ?). Ocet umístěný do lednice vám sežere hliníkové čidlo, lednice pak nepojede - vyzkoušeno.
    j.m.

    OdpovědětVymazat
  10. lidi kdo to vymyslel a jak ho to napadlo?? Neskutečný...

    OdpovědětVymazat
  11. treba castejsie slebovat svoje okolie a to nielen spolocnost a duchovno ale aj prirodu a to zem a oblohu - je jasne ze sa snazia ovplyvnit pocasie ved vsetko to co sa stalo v poslednych rokoch tie extremi su neskutocny podraz aby ludia boli zamestnany a nemohli mysliet je to velmi premyslene a tazko sa to cele chape a nejaky osud si to len nechce pripustit

    OdpovědětVymazat
  12. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201107301847_NOAA16/201107301847_NOAA16_CE_b4.jpg

    A co je teprv tohle za pokusy nad sv.italii a vychodnim nemeckem. co z toho asi bude?
    KOmo

    OdpovědětVymazat
  13. Nevíte někdo, jak sestrojit ten Reichův (rakouský vědec Wilhelm Reich) orgonomet ? Vypadá to podle jednoho obrázku jako nějaké protiledlové dělo s množstvím dlouhých trubek a hadic. Prý se s tím dala oblačnost vyrábět nebo naopak rozhánět. Bylo by skvělé mít takovou baterii orgonometů a neustále jim to svinstvo rozstřelovat !!!

    OdpovědětVymazat
  14. stoupá to přes hřebeny Alp a padá do Itálie? na to jsem koukal častokrát, ale takhle "umělohmotně" kašírované to nikdy nebylo.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím orgonet, to, co se děje od pátku nad Libercem je neuvěřitelné - vlastně už to trvá 14 dnů! Mraky, letadla, déšť - v noci těžká dopravní letadla z Polska tak na pár minut potom oblouk a zpátky. - Před třemi nedělemi hezké počasí jasná obloha žádné chemtrail. letadla, která zanechávají své typické čáry jako, když se látá ponožka. 29.07. 2011 večer se vyjasnilo a bylo opět vidět průrvama nebe. Okamžitě kolem 19 hod. večer přiletěla od JZ letadla a začala ,,látat,, oblohu. Druhý den déšť, mlha a zápach, to trvalo i celou neděli. V neděli ráno probuzení do mlžného oparu. Dnes tj. v pondělí ráno ,,londýnská mlha,, nebylo vidět ani naproti panelák pod námi. Neměl jsem ocet použil jsem kyselinu citronovou s citronem do několika PVC misek na parapet okna. Odpoledne kolem 16 hod. SLUNCE! Díra jako hrom!!! Šel jsem na SAT 24, který mám neustále zapnutý a ta díra tam je vidět! Zajímavé bylo to, že kolem té díry v půlokruhu od Z k Ještědskému hřebeni tedy k J bylo šedo od padající mlhy a celá tato část byla v ,,mlžném oparu,,. Na obloze kruh čistého modrého nebe! V 17.27 přiletěla od Z směrem k JV první letadla a začala ,,látat,, díru na obloze! Stopy po chemtrail. za letadly. Potom velké letadlo od JZ na Flight radar com jsem si ověřil včetně na vlastní oči jsem si ověřil jeho přelet (teď je nad územím Polska.( Nemám jiné prostředky, jak to zachytit, tak jsem se snažil to popsat. Prosím převezměte pokračování na mapaách za mně. Díky. Srdečně zdravím a přji vše nejlepší . Váš Indiana Jones

    OdpovědětVymazat
  16. 18.54 letadlo je podle Flight radaru před Waršavou. Indy

    OdpovědětVymazat
  17. Weino....:-) , děkuji. :-)
    Taky jsi jednička...ač se mi chce kolikrát brečet budu se jim radši smát...to je lepší energie. A ostatní jsou taky hvězdy... S octem v ruce s ohněm v srdci... :-) Milan

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím Orgonet i jeho příznivce a ,,kolemjdoucí,,. Dnes tj.3. srpna 2011 od rána šavlovitě překřížené chemtrails. lety. (v červené a fialovomodré letové hladině) Svítí slunce a skrz cárovitý rozptyl po letadlech je vidět modré nebe. Celé město v jemném,, mlžném chemtrails. oparu,,. Frýdlantský výběžek by měl vydatně ,,zaoctovat,, jinak je říčka Směda a přilehlé potoky utopí !!! - Včera tj. 2.srpna nám dali relativní oddech jenom , proto, že se asi zaměřily na střední Afriku, kde byly 2 typické nafoukané kupičky mračen , který se po celý den zajímavě sunuly a posouvaly večer k tomu a v časných ranních hod. připojily i Zanzibar! - Zpět k nám: Od 1.srpna se nad Ještědským hřebenem a pod ním chemtrail. mrak, který dopadal až na zem měst. částí Horní Hanychov, Františkov, oba Růžodoly,a Rochlice. (Do toho večer poklička mraku po přeletu 2 chemtrails. letadel) -Tato chemtrails. ,,mlha,, do rána O3 hod již 2.srpna se dostala až před náš dům. Potom slunečno, jak jsem výše popsal . sem tam ,,kupičky,, mraků přicházejících od severu. - V této době, kdy v Liberci kdysi bývali L V T (Liberecké výstavní trhy) nastávalo tzv. ,,období dešťů,, kdy lilo jako z konve a nastala příšerná zima z tohoto dlouhodobého vývoje páni klimatoteroristé vycházejí!!! (Už od neděle nad Atlantikem se rodil mohutný vír!?!) A ten nevěští nic dobrého na čtvrtek , sobotu a neděli, hlavně, že ve Španělsku a Francii zase bude svítit o víkendu slunce! - Zdravím a utíkám koupit ocet etc. Indy

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.