26. dubna 2012

Dnešní chemtrails na satelitních snímcích

Myslím, že dnešní masívní sprejování nebylo nanovláknovým útokem na Česko (:-)), ale sloužilo prostě manipulaci počasí ve větším - evropském i vzdálenějším - měřitku. Zjednodušeně řečeno, řídká chemtrailsová oblačnost nad Českem a Polskem vytvořila oblast nižšího tlaku přitahující okolní oblačnost, a tady šlo zřejmě o usměrnění pohybu umělého oblačného pásu nad Německem, a potažmo i o ovládání rotujícího systému oblačnosti nad Britskými ostrovy a Atlantikem ... proč to vše je tak důležité, to ví jen pámbu a klimouši ...

To je laicky řečeno, Snowman by to jistě uměl vysvětlit pořádně, kdyby se mu chtělo ... doufám, že se ozve.

Snímky družice NOAA: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html
Zde je vidět ona oblačnost nad Německem, a trochu i čáry nad Českem a Polskem, které ji přitahují či drží v požadovaném směru.

Dnešní chemočáry jsou dobře patrné na všech snímcích b4 a b4BT, například zde:

Na snímcích RGB124 se celé velké sprejování jeví jako řídká mlhovina, čáry jsou jen mírně patrné:

35 komentářů:

  1. Zdravím také z Východních Čech, několik fotek oblohy dnes odpoledne -
    http://skychem.rajce.idnes.cz/120426_Vychodni_Cechy_-_chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  2. Stále aktuální fosilie http://afinabul.blog.cz/1204/oni-ziji-podivny-film-se-silnym-vzkazem

    OdpovědětVymazat
  3. Mrkněte na Haarp!! Co se to děje?

    OdpovědětVymazat
  4. S E S T Ř E L I T,nekompromisně, na co máme protivzdušnou obranu......

    dnes jsem jel z ČB do Vodňan cca kolem 12/30 a mřížka cestou byla vidět opravdu dokonalá...dopoledne jsem byl ve Vyšším Brodu a tam to začínalo dokonce byl v "čáře" vidět obrat o 90 stuňů /velmi ostrý úhel jako od UFO/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás na jihových. Moravě jsem to taky viděla, ten obrat. Už po cestě z práce, sem, tam, jako když štupujou fusekle, mřížka jak vyšitá. Pakáž špinavá.

      Vymazat
  5. Jak už jsme tu v jednom komentáři psal tohle přesně zapadá do toho stejného modelu co už rok jedou. Má to stáhnout studený vzduch z pobaltských republik směrem k Řecku a Černému moři a zhruba +-2 dny to tam vytvořit pěknou paseku.
    viz USAF předpovědní mapa:
    http://ows.public.sembach.af.mil/gifImages/21OWS_EUROPE_FITL_PROG-BRIEFING_72.gif?foo=221343

    A asi se jim to celé nedařilo a museli zachemkovat pořádně. :) Možná že už tady v Čr octuje hodně lidí permanentně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už by se pomalu vyplatilo otevřít si octárnu, a distribuovat ocet jen pro potlačování chemtrails nad ČR !

      Vymazat
  6. tento web přiCHVÁTAL nás MILOVAT ZADARMO http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5734-ochranny-stit-zeme-vytvoreny-za-pomoci-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  7. Napadla mě taková věc : mohlo by dnešní supersprejování probíhat na politickou objenávku, a nějak souviset se zejtřejším prohlášením důvěry Nečasově vládě ?!
    Proč ta zjevná pečlivě budovaná pavoučí síť, která tu už dlouho nebyla ?!
    Mohla by fungovat něco jako radarová mřížka s vysílacím nebo odrazným účinkem PSI (dálkového ovládání mysli), aby to hlasování proběhlo ve prospěch kabbaly ?!
    Jen tak občas přemýšlím o možných pošetilostech šílených (ne)mocných tohoto světa...

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to co predvádí HAARP neni sranda. Takova aktivata nebyla skoro cely rok. To by stacilo i na poradne zemetreseni. Nocni snimky napovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anebo nabíjí ionosféru, aby sem nemohly mimozemské lodě, stroje, sondy ?

      Vymazat
  9. pro OrgoNeta :

    Podívej se na indukční magnetometr na Aljašce pro 25. a 26.4.2012 teď na noc(26.4.12 kolem 23.hodin), a neuvěříš, co se tam celou tu dobu děje !!! Jede to na "plný pecky" už od včerejška přibližně od 4.hod.ráno. Proto sprejovali už od rána !!!
    Vidím přímou souvislost této činnosti Haarpu a toho dnešního (26.4.12)mimořádně silného a hustého chemosprejování nad ČR a možná i nad dalšími částmi světa.
    Chtělo by to možná hlubší rozbor, hledat přímé vazby Haarpů, EISCATů a dalších radarů na paralelně probíhající mohutné chemospreje. Pak už nikdo nemůže popírat, že klimaterorismus neexistuje !!! Jsem zvědav, co bude v klimatu po těchto těžkých manipulacích následovat !!! Zemětřesení, tornáda,slejváky,chemodeky ?!

    http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

    OdpovědětVymazat
  10. K "vychytávání" těžkých a toxických kovů z těla se používá EDTA(popřípadě podobné chemické strukturní analogy EDTA). Jedná se o kyselinu ethylendiamintetraoctovou, která se chová jako chelátující látka (tzn. vytvářejí uzavřenou "klícku" nebo "kleště" ve které je zachycen toxický kov). A ta se používá třeba při otravách těžkými kovy (i při jaderné válce atd.). Předpokládá se, že EDTA a jí podobné chemické strukturní analogy "vychytávají" všechny ionty v těle i ty těžké toxické (tedy i Baryum a Aluminium-hliník). Otázka taky bude (pokud by se jednalo o oxidy Al, Ba) jakou budou mít strukturu a hlavně velikost částic. Protože samotný oxid hlinitý nemusí být vůbec toxický. Ale pokud bude ve formě "ultrajemného" prachu, pak může mít vliv i na plíce. Podobně jako azbest, což je vlastně forma oxidu křemičitého, takže "písek". Ale protože se jednalo o ultrajemný prach ve formě "jehlic", tak způsoboval rakovinu plic apod. u zaměstnanců, kteří s ním pracovali. Takže nezáleží jen na toxicitě kovu a sloučenině, ale i velikosti a tvaru částic.
    Podle názvu té kyseliny na začátku komentáře se jeví, že ocet na chemtraily asi opravdu funguje !!!

    OdpovědětVymazat
  11. České Budějovice:

    http://www.youtube.com/watch?v=50CZ-QU7YHk

    OdpovědětVymazat
  12. no přesně, ...jsem si říkala, že dnešní masivní nálet bych chtěla vidět i satelitně. Bylo to brutální. Sem tam, tam sem... všechny směry furt dokola. Toto jsem už dlouho neviděla. Přes 20 přeletů za hodinu z jednoho výhledového směru... Trapní...

    OdpovědětVymazat
  13. včera (26.4) bylo odpoledne v brně nádherně, svítilo sluníčko téměř čistá obloha, jen pár mráčků, které vypadali přirozeně/přírodně dnes (27.4) už od 5:30 co zhruba začalo vycházet sluníčko je hezky, jen pár lehkých mráčků, jak kdyby závoje (nejspíš pozůstatek chemtrails), ale vypadá to dnes na pěkný slunečný den
    Haban

    OdpovědětVymazat
  14. Brdská Vlčice27. dubna 2012 v 8:08

    Včera sprejovali od rána do večrta jako pominutí. Jejich výtvory odplouvaly na východ, tak malovali na jasné obloze západních Čech pořád nové a nové geometrické obrazce. Usilovně přemýšlím, jak je možné v naprosté tichosti tohle páchat. KDO je například u nás zodpovědný za schválení realizace této zrůdnosti na naším uzemím? Můžeme diskutovat do nekonečna a oni si dál budou dělat, co chtějí.
    Tohle je třetí světová válka a my ani nevíme, KDO plní nádrže letadel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po vstupu do NATO jsme smlouvami zavázáni k tomu, že letadla NATO mohou bez ohlášení provádět přelety nad spojeneckými zeměmi bez omezení ! Proto se to děje !

      Před lety, když měla letadla NATO přes naše území přeletět do války s Irákem s PLNOU OSTROU výzbrojí, hádala se poslanecká sněmovna, zda jim to dovolit či nikoli. No a hádání nebyl ještě konec, když se plně vyzbrojená letadla NATO najednou zničehonic objevila nad naším územím. Tak aby z toho nebyl skandál pro jejich politickou neschopnost, aby neutrpěli ztrátu volebních bodů, dodatečně ty přelety schválili a antidatovali !!!
      Věřím tomu, že kdyby ta letadla začala shazovat nad ČR bomby, tak by jim to ti mameluci určitě taky dodatečně schválili, a nám by pak vyprávěli "hodně uvěřitelnou" kouzelnou báchorku, proč se tak stalo !!! NIC !!! Vypráskat ty sv.ně vyžrané z lavic a k lopatě za 50 Kč na hodinu brutto!!!

      Vymazat
  15. Přece nebudou ovcím vysvětlovat, proč je v půlce dubna 40 stupňuů ve stínu? To raději důkladně zasypou oblohu.

    OdpovědětVymazat
  16. Byla jsem včera zděšena tím masivním chemtrailsováním. A tak jsem řekla svému muži, že to musí vidět, ať vyhlédne z okna, že teď už opravdu musí uznat, že nás postřikují sajrajtem. Ale muž zase jako vždy opáčil, že na tom nevidí nic divného. Šla jsem dolů pro prádlo na zahradu a sousedovi ukázala tu spoušť na obloze. Soused opáčil: to je dneska hustý letecký provoz, viďte? Sbírala jsem prádlo na zahradě, sousedka vedle si hrála se svými dětmi. Říkám jí: To je strašné jak nás masivně chemtrailsují. Koukla na mě jako na blba a řekla, že je ráda, že je hezké počasí.
    Prostě to byste nevěřili, kolik ignorantů nechce za nic na světě uvěřit tomu, že nás něčím postřikují. Budou se tvářit jako by nic, i kdyby jim s prominutím padaly na hlavy sra.ky. Ignorují i ten fakt, že když v padesátých letech postřikovali půlku světa jedem DDT, také se nikoho neptali na jeho názor.
    Slováci si také na Doležitem stěžovali, že tam měli včera masivní chemtrails.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v tom já osobně vidím tu největší zoufalost.V lidské blbosti,naivitě a zaslepenosti.Všimněte si,že vůbec nezáleží na vzdělání těch nechápajících.Snad spíše naopak:čím vzdělanější,tím nechápavější.Logický:vzdělání NEmá přímou úměru s inteligenci!Ale nebojte,tady jste mezi "svými" :o)

      Vymazat
    2. Ono ne nadarmo se používá úsloví : "Čím větší inteligent, tím větší prase !" A je to často tak !

      Vymazat
    3. Podle mého jsou tito lidé už bohužel otupělí díky chemtrails + ostatní faktory . Prostě to nedokážou pochopit, je to nad jejich myšlení, mají hlavně uplne JINE STAROSTI PRECI, jako práce, placení učtu, rozbitá auta či nezaplacený dluh táhle a tady :))) :))) , ale, že mají toto nad hlavou ...no proste mam takový pocit jako by to na ně už působilo a každým dnem mají z toho v hlavě vymleto, víte.Nié, že by byli hloupý nebo tak, ale přijde mi, že přicházejí právě o ten selský rozum, aby si všimli co všechno se tady děje.Lidi třeba vůůůbec, ale vůbec nekoukají na oblohu pres den, jestli jste si někdo všimnul, opravdu nepotkáte nikoho, kdo by vyloženě HLEDEL na nebe.Bůh ví, kdy vubec koukali naposledy a pak chtějte, aby toto pochopili. :)))I kdyby shlídli X-dokumentu, kterých je opravdu dost a jeste jim ukázali, jak to tam na letišti doplnují nebo tak něco, tak stejnak tomu neuvěří.Já už tohle dávno vzdal, nemá to cenu.zbytečná energie, neotevírejte oči a nepomáhejte těm co nechtějí.Na to už není čas.
      Víťa

      Vymazat
    4. O tom to je ! Že nemáme pomáhat těm,co nechtějí nebo o to nestojí ! Je to jejich volba ! Až je události donutí prozřít, už bude pozdě ! Jak bylo ve starých textech řečeno, Bůh si uchovává zatvrzelé, pyšné, egoistické a jim podobné pro den svého Hněvu,aby s nimi zúčtoval, když po tom tolik touží ! Nic nebude skryto, všechno bude zjeveno ! A každý skutečně pozná, kým vlastně je sám sobě a ostatním !

      Vymazat
    5. Lidé dělají vše pro to, aby vyvolali "ze záhrobí" proroka Jonáše. Aby je znovu varoval, že i Bůh má jistou mez trpělivosti, a běda, pokud přeteče !

      Vymazat
    6. Dobrý den,máme úplně stejný náhled na věc...mnoha lidem jsme se pokoušeli to aspoň naznačit,ale nikdo nechce nic vidět ani o ničem takovém slyšet.Dnes sypali jako o závod celičký den a nikdo okolo mne si toho nevšímá...jsme jak ovce,necháme si se sebou dělat,co se komu u korýtka zlíbí.Zdravím Iva

      Vymazat
  17. Nevysvetliteľné explózie sa množia....

    26.apríla 2012 - začali v Clintonville, Wisconsin... Ale evidovali ich v ďalších 12 štátoch... Jeden svedok videl strieborný disk....

    viac: http://www.disclose.tv/news/Unexplained_Explosions_Are_Going_Global/84880

    OdpovědětVymazat
  18. Zachytil satelit NASA obrie UFO pri slnku?

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aIlMBDQXduQ

    zaujimavé aj komenty pod videom....

    OdpovědětVymazat
  19. Zachytené UFO nad Queenslandom.. ( Správy) http://www.youtube.com/watch?v=KoNmLQA-hoA&feature=player_embedded

    Objekty zachytené medzi oblakmi. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DBFPYjF12-A#!

    Najnovší Cassini-ho objav (26.4.2012) http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/whycassini/cassini20120426.html

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravim Chemtrails Ostrava 27.4.2012 http://youtu.be/nly51spkBMI

    OdpovědětVymazat
  21. Ráno o ôsmej u Krtíša paráda - vykuknem o hodinu /tú som strávila na Orgonetovi/ a hnus na oblohe !!! Že by oslavovali, po "spojeneckom" leteckom cvičení na Sliači ?
    bed

    OdpovědětVymazat
  22. vcera deti horecky. Dnes cekarna plna deti prej nejaka divna angina. Vcera kdyz byl nalet tak jsem makal venku a odpoledne jsem citil v nose takovy stipani ne smrad ale neco jako hodne redenej slzak. Co se slozit a zaplatit bilbord? Jsou to sraby. Dneska uz to zase kropi. Martas

    OdpovědětVymazat
  23. Dnes od rána sa nevedia zmestiť do kože tí piloti lietadiel.... Hruza, des! Východ Slovenska si zrelme "užíva" to čo u vás včera... Je to šialené... celé nebo mriežkované, otrasný pohľad!

    OdpovědětVymazat
  24. Dneska asi v jednu hodinu jsem vzhlédla k obloze a žasla jsem: vysoko z výšky z modré oblohy se snášelo k zemi tisíce bílých vloček z oblohy, jako by hustě sněžilo. Chytla jsem si jednu tu „vločku“ a podrobně ji prozkoumala. Připomínala tak trochu pampeliškové chmýří- jenže to vypadá naprosto jinak. Pampeliškové chmýří má totiž velmi pravidelnou hvězdicovou strukturu s dlouhým stonkem, na jehož konci je semínko.Tohle ale byl pouze jakýsi chuchvalec velmi jemných vláken, v jehož středu byl zelený malilinkatý váleček. Ty „vločky“ se pohybovaly v bezvětří cik cak všemi směry, takže tímto pohybem připomínaly živý hmyz. Asi po hodině to „sněžení“ zcela ustalo a obloha byla opět bez jediného poletujícího bílého chmýří- nikde ani ťuk. Může mi někdo sdělit, co by to mohlo být? Připomínám, že dneska opět chemují, ale ne tak vztekle jako včera. Bylo to snad něco z letadel?
    Copak něco přírodního bude poletovat pouhou jedinou hodinu- ale pak jako když náhle utne a nikde ani smítko? Teď jsou 4 odpoledne a nikde ani jediná „vločka“.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
  25. na SZ od Kletě je to nyní samý hliníkový temně šedý chem. Hnus to na pohled. Slova naší hymny aby zaplakala...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.