12. března 2011

Výsledky rozboru kovového prachu

Děkujeme za zaslání výsledků laboratorního rozboru všudypřítomného magnetického prachu čtenáři, viz předchozí články, http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/jeste-k-magnetickym-casticim-ze-vzduchu.html

Dobrý večer Orgonete,
mám novinky ohledně magnetického marastu.

Novinky neoficiální.     Část se rozpouští v HCL--tudíž železo--AOL. měl pravdu. Část se "válí" v kyselině dusičné a za pět dní se stačila pouze mírně "pasivovat". Co to je, nevím. Běžné korozi ze vzduchu nepodléhá nic.
Všude se vyskytuje šedavý povlak. Stačí seřít okno auta. Pochopitelně magnetické.

Novinky oficiální.
Přikládám slíbené první rozbory. Komentář nepotřebují.
V.

15 komentářů:

  1. Až na ten kobalt (který je podstatně větší svinstvo než nějaký hliník) jsou to všechno kovy, které se ve velkém běžně používají a navíc je obsahuje samotná zemská kůra.
    Každopádně dobrý pokus, teď by stálo za to to zopakovat se vzorkem čistého spadu z ovzduší někde mimo "civilizaci". Že se najdou kovy v prachu z ulice muselo být předem jasné.

    OdpovědětVymazat
  2. To opravdu nepotřebuje komentář. Ale vřelé díky a uznání tomu, kdo si dal tu práci. Zdravím, Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  3. Místo odběru a způsob odběru neuvedeny - to dodává na důležitosti. Jedna taková kontrolní otázka: z čeho je vyroben blok motoru auta a válce?

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete tohle je fantastický článek. Děkuji děkuji mockrát za zveřejnění. A děkuji tomu člověku za iniciativu. Snad jednoho dne skončí pár lidí za tohle u soudu... bude to pro ně lepší, když to bude ještě za jejich života, než u Posledního Soudu....

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Chtělo by to nějak ověřit ve větším rozsahu a případně přehrát další vysvětlování na státní orgány.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=r7QAZPb-IEQ

    teta sice ide na nervy svojim prejavom ale datum zverejnenia hovori za vsetko...teraz tu mame hlinikovu oblohu...nemoze to byt tak ze mozno za tym nie su ziadni klimateroristi, ale niekto sa nas snazi chranit pred dosledkami javov ktore sa deju a o ktorych my nemame dostatocne info?

    OdpovědětVymazat
  7. Je sice pěkné, že jste zjistili, co se nachází za kovy po spadu z letadel. Daleko horší je ale zjištění, jaké bakterie a viry jsou namraženy na hliníku, který z letadel rozprašují. Samozřejmě kovy, a hlavně kobalt, je v plících člověku životně nebezpečný. Ale viry a bakterie mají sehrát tu hlavní úlohu. Dnes více jak polovinu obyvatelstva bolí nebo pobolívá na plících a průduškách. Jestli se někdo najde, kdo nechá udělat rozbor těchto sajrajtů na viry a bakterie, bude asi z výsledků šokován, ne-li přímo omráčen.
    Kutílek

    OdpovědětVymazat
  8. Řekl bych že je to poměrně jasné a realitou se stávají největší fantasmagorie "konspir. webů". Předloni rozbory vody ještě neukázaly nic moc vysoké koncentrace,ten nápad s magnetem je k nezaplacení.
    A co na to naše louktová vláda kleptokratů? Dýchá a pije to svinstvo svorně s námi a poctivě si zakládají na Alzheimera v důchodu. Nyní jim to ale ještě myslí dobře při přemýšlení jak z lidí vymáčknout více - aby bylo z čeho krást.

    OdpovědětVymazat
  9. Věřím, že ty 3 články o magnetickém prachu jsou "smoking gun evidence" (nezvratné důkazy) a rozhodně by neměly zapadnout v přívalu dalších zpráv. Bylo by dobré, kdybychom věděli přesnou lokalitu, aby se vyloučil vliv místního průmyslu. Proto by bylo nejlepší, kdyby autor vystoupil z anonymity. Potom by se mohl provést skutečný nazávislý výzkum a celé zveřejnit v mainstreamu. Když nevíme, odkud ty vzorky přesně pocházejí, skeptici se nám leda vysmějí.

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  10. Je třeba také prokázat časové a místní spojení mezi činností letadel a tímto ležícím odpadem, a to chce soustavné a průkazné pozorování a měření, nejlépe v týmu. Pro orgány činné v trestním řízení a jiné "pověřené" orgány to ani jinak nejde.

    OdpovědětVymazat
  11. Orgo, prosím sjednoť články od pisatele V. o chem. rozborech magn. kovových částí pod jeden štítek. První článek je pod štítkem Chemické rozbory, další dva pod Chemtrails.
    Pod chem. rozbory se to v budoucnu bude lépe vyhledávat.
    Díky.

    OdpovědětVymazat
  12. to Ivan: prokázat to půjde opravdu těžko, protože letadla svou činnost provádějí nepřetržitě a nad celou planetou. Ke spadu nedochází okamžitě, ale až během cca 2 až 3 dnů, což se může odehrát na úplně jiném místě planety a záleží to na povětrnostních podmínkách. Vám na hlavu nebo na zahrádku spadne chem. humus vypuštěný třeba nad územím Itálie nebo Francie, záleží odkud zrovna vítr vane.
    Jako dostatečný důkaz by měly stačit rozbory z jednotlivých států, které jsou svým složením téměř totožné. Známy jsou rozbory např. z Německa nebo USA. Rozbory měl k dispozici i "odborník na chemtrails" (jak ho nazvala TV Prima), který se k tomuto jevu v uvedené televizi ve zprávách vyjadřoval.

    OdpovědětVymazat
  13. 16.42: Máš pravdu, je to třeba sjednotit, a dokonce i přeložit do angličtiny a rozeslat na podobné blogy a fóra, protože to je unikátní zjištění.
    Šedý prach je skutečně všude a na všem, ale před tímto článkem mi to přišlo jako zbytky zimní soli ...
    Ty údaje se musí rozšířit.

    OdpovědětVymazat
  14. Co všechno může být ve vodě škodlivého:
    http://skrytarealita.blogspot.com/2011/03/sokujici-pravda-o-pitne-vode.html

    Je opravdu na výběr, co může být sprejováno...

    OdpovědětVymazat
  15. Ano, chce to vzít vzorky daleko od měst a průmyslu.

    Na vyřejné vystoupení z anonymity je brzo, důkazy nejsou dostatečně pohromadě a nejsou neprůstřelné. Zatím lze pouze obecné žaloby a podněty (vliv leteckého provozu na počasí a na úrodu (záplavy)).

    Nevím, jestli nepřelepit na protokolech i identifikaci ústavu (logo, adresa, podpisy). Zdá se, že je to ještě nezaujatá firma na rozbor. Takto mohou mít návštěvu nebo telefonát z ministerstva s doporučením, aby takové věci příště bagatelizovali z takových a makových důvodů...
    (S tím, že protokol nesmí být zveřejněn částečně, to se myslí v jiném smyslu (aby to někdo nevytrhoval z kontextu).)

    Věděli jste např., že v době problémů s atomovými elektrárnami po japonském zemětřesení vydalo ČEZ doporučení odborníkům a masmédiím na informační embargo, prý aby situace nevrhala špatné světlo na jadernou energetiku?

    "...tak hlavně dodržujte embargo, které vydal čez, mohlo by totiž poškodit veřejné mínění.
    Česká televize už nic o reaktorech rači nevysílá.
    Jak za totality, nikdo se nic nedoví!!"
    http://skoda.blog.ihned.cz/?article[comment][ukaz_vsechny]=1&article[comment][art_id]=51103060&p=Y10000_d&article[id]=51103060#comm

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.