1. března 2011

Neuvěřitelné vzory oblačnosti kolem Kanárských ostrovů

Na Kanárských ostrovech mají klimateroristé umístěnu spoustu meteorologických zbraní, jak víme od španělského giftera Je (nějak se odmlčel ... ). Toto místo je zřejmě klíčové k směrování proudění mas vzduchu nad Atlantikem. Všimněte si typu oblačnosti - zvláštní kupy - specifické pro toto místu, zřejmě uměle vytvořené.
Pokochejte se dnešními  neobvyklými spirálovými vzory, které se tvořily v oblasti ostrovů. Schválně, který meteourolog se první ozve, že to je zcela přirozené ... (meteurologové už to mají pojmenované, někde to tu na blogu je, nechce se mi to hledat).
Aha, díky za odkaz, říkají tomu Kármánovy víry http://www.letmodel.cz/23/Theodor%20von%20Karman.htm.
Video je moje vlastnoruční, čerstvě vyrobené z fotek ukradených na eumetsatu.

13 komentářů:

  1. Von Karmánovy víry viz. http://www.letmodel.cz/23/Theodor%20von%20Karman.htm

    Kampak dneska hoši perou ten na plnej kotel jedoucí HAARP a kam se poděly práškovací letadla? Už týden je jasno - holt s přírodou si nikdo hrát nebude a tlaková výše je tlaková výše...

    OdpovědětVymazat
  2. Kam perou naplno jedoucí HAARP? Když bych popustil uzdu paranoii, tak teď byl dost velký sesuv půdy v Bolivii...

    OdpovědětVymazat
  3. Nano:Práškuje se pořád dál,i když je jasno,chce to pořádně koukat.Hlavně po ránu kdy je nástřik načervenalý a slunce v oparu při raním východu. Odpoledne je při pohledu na slunce
    obloha modro bílá a v horyzontu šedivý opar.
    Práškujicí latadla jsou špatně pozorovatelná,ale stále lítaj, sice při nižším počtu za hodinu než jindá,ale lítaj a jen tak nepřestanou.

    OdpovědětVymazat
  4. Richard: Ano, sesuvy půdy se už přírodně nedějí. Příroda už vůbec nefunguje jako před lety. Ještě že je tu ten HAARP a přírodu zastoupí...

    OdpovědětVymazat
  5. Určite nejdu naplno ale tak na 10%.Čo to má za následok neviem.Ale môj názor je že pomáha informovanosť obyvateľstva.Ako napríklad najnovšie otitulkovaný dokument o chemtrails.Podľa mňa to má veľkú váhu a netreba to podceňovať.Takže informovať informovať.Až pokiaľ to neskončí je nutné tému otvárať.

    OdpovědětVymazat
  6. no dobrá, říkáte Kármánovy víry. V odkazu na ně jsem našel:"Při obtékání zejména válcových těles dochází v oblasti určitých Reynoldsových čísel (Re = 40 - 500) ke střídavému odtrhávání vírů za válcem." No a tak se nabízí otázka, jaký válec, nebo válcovité těleso obtékaly ty mraky na fotkách?

    Peace Hanis

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím to samozřejmě tak, že jde o nový jev objevivší se s nástupem povětrnostních technologií, který si meteurologové pro sebe pojmenovali Kármánovy víry. Meteurologové jsou totiž ti poslední, kteří něco tuší o řízení počasí, povětrnostních technologiích a tak.
    Samozřejmě že je blbost, aby mraky takto obtékaly ostrovy, nota bene zrovna ty ostrovy, na nichž se ježí celá pole povětrnostních věží.

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonete, nečteš to pořádně, Theodor von Kármán (1881-1963). Řekl bych že pojmenování těch vírů bude starší než teorie o údajné manipulaci počasí.

    OdpovědětVymazat
  9. no já ted taky sleduji práškování. A připadá mě ,že se to trochu uklidnilo.Je fakt že ten opárek je furt,ale slabší mě připadá ..je přeci jen vidět ,že obloha je modrá...:)Sleduji to v noci a viditelnost je dobrá...tak nevím,kdy to na nás vysypou ...ty tuny hliníku.. :(

    OdpovědětVymazat
  10. 0.16 Možná nečtu pořádně, ale copak my víme, jak staré jsou manipulace počasí? Vše nasvědčuje tomu, že tyto pokusy probíhají již několik desítek let, 50 let určitě. Tehdy byly ojedinělé, dnes jsou nepřetržité. A ty víry se netýkaly původně jenom počasí.
    Technologie kontroly mysli, jak říká Rauni Kilde, už tu byla v r. 1801 (Osmnáctsetjedna!) Klimatické technologie tu možná nejsou tak dlouho, ale jistě mnohem déle,než si umíme my obyčejní lidé představit.
    Ty válce, za nimiž se tvoří "Kármánovy víry", si představuji jako sloupy radiace, jejichž cílem je atmosférická manipulace, zřejmě odpuzení/přitažení oblačnosti od Afriky a Evropy /k Africe a Evropě. Tyto sloupy energie vycházející ze zařízení umístěných na ostrověch fungují jako ony "válce", takže vznikají víry.

    OdpovědětVymazat
  11. Bedlivě chemtrails den co den sleduji a zjistila jsem, že Česko je již 11 dní bez jediného chemtrails. Domnívám se, že je to tím, že letadla NATO nyní mají jiné starosti než nás práškovat jedy, protože jsou v pohotovosti a hlídají 16 muslimských zemí, kde "vyrábějí" revoluce.

    OdpovědětVymazat
  12. Po 7 dňoch skoro bez čiar sa dnes 05.03.2011 po 11:00 začali nás zas zasypávať s tým svinstvom poriadnymi dávkami pri západe slnka už sa to rozšírilo do tej ich vampír oblohy aby nám asi nezhoreli.Nechápem čo sú to za ľudia keď nemajú radi pekné slnečné počasie možno preto lebo bývam pri slnečných jazerách preto to neviem pochopiť možno a ešte jednu vec načo ryby v jazere potrebujú mobilný signál keď namontovali toľko antennych veži okolo jazera pritom už silá sú plné anten asi 200m ďaleko.Dufam ze my nevyparia cele jazero tí vampíri jedný škaredý.

    s pozdravom slnko v duši.

    OdpovědětVymazat
  13. Také jsem si všiml, že se děje nějaká "práškovací pauza". Snad to může souviset s těmi nepokoji v severní Africe a na Blízkém Východě, ale také nemusí. Včera jsem pozoroval vycházející Měsíc, a skutečně měl srpek na spodu jako písmeno U, a ne na boku podle obvyklého D (dorůstá)!!! Měsíc zcela určitě v nedávné době musel zrychlit svůj oběh kolem Země (a možná posunul i svou ekliptiku vůči Zemi), poněvadž jeho současná poloha na obloze neodpovídá poloze, kde byl Sluncem osvětlován z boku (viz písmeno D). Náklon zemské osy (byť třeba i její předpokládané kývání) by na tuto změnu nemohl mít vliv, poněvadž se jedná výhradně o polohu Měsíce vůči Slunci pro pozorovatele ze Země. Zajímalo by mě, kde by musel Měsíc vůči Zemi stát, aby mu Slunce ozařovalo srpek na spodním okraji a ne na boku při západu Slunce při pozorování ze severní zemské polokoule.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.