11. března 2011

Dnešní modulace počasí nad ČR

Abychom nezapomněli sledovat různé manipulace, modulace, modifikace a terorizace počasí, tak pár dnešních snímků.
Nejprve musím podotknout, že sledování "čistých chemtrails" na satelitních snímcích je čím dál tím méně snadné. Čisté čáry uvidíte v poslední době málokdy, protože jednak se asi používají směsi, které se rozpliznou do málo výrazných čar za méně než hodinu, což je obvyklý interval snímků Eumetsatu, jednak se retušují snímky určené pro veřejnost.
Např. sat24 se zreformoval "k lepšímu" tak, aby zachycoval interval pouhých 2 hodin, (předtím měl archív snímků několik měsíců zpět) a zbylé snímky, na nichž bývala krásně vidět čárovitost oblačnosti (zejména po východu a před západem slunce), jsou jaksi retušované, takže oblačnost vypadá jednolitá. Navíc snímky už nejdou stahovat (s tím si poradíme).
Samozřejmě že zkušenější pozorovatel ty letecké chemočáry pořád vidí, ale ten, kdo v ně nechce uvěřit, ty snímky za důkaz považovat nebude, protože tam "nic nevidí" ...
A protože je pořád dost těch, kteří chemtrails dosud nevidí, a nechtějí o nich nic vědět, tak bude určitě dobře vybírat snímky co nejprůkaznější ...
Takže dnešní situace:
Noční snímek níže ukazuje, že se pilně chemočárovalo:
Naše území je na "ocase" dlouhé vláknité umělé "fronty", která se sune k východu - severně od ČR. Oblačnost na jejím okraji - zhruba nad Německem a ČR -  je "rozstřelována" jakousi povětrnostní technikou do vln - důvod neznámý. Zdá se, že zvlněná oblast má souvislost s pruhem "rušení" - zobrazilo se dodávání energie k rozbití oblačnosti?
 Bližší pohled na dnešní ranní haarpové vlny. Dobře viditelné čáry nad nízkou (umělým odpařováním vzniklou) žlutou oblačností (odspoda od země se nám jeví jako šedá - hliníková).

3 komentáře:

  1. Přesně tak, ráno načáráno od obzoru k obzoru a to podle minulých dní vypadalo, že si hoši dali pohov. Včera v noci byla lehká mlha ale celkem jasno, měsíc byl pěkně vidět. Doufám, že se jim impérium brzy rozpadne a potom budeme mít normální počasí.

    OdpovědětVymazat
  2. Celý minulý týden bylo hezké počasí a NELÉTALA LETADLA. Skoro mi to bylo až divné; bydlím na kraji Prahy kousek od korydoru na Ruzyň, kde je rozestup mezi jednotlivými lety 60-120s, a nic - bylo ticho... Koukal jsem i na internetové radary a nad naším územím byl provoz na zlomku toho, co je obvyklé.
    Létat se začalo ve středu večer a okamžitě se objevila i oblačnost.
    Ve čtvrtek navečer se oblačnost roztrhala a schylovalo se ke krásnému západu slunce. A kde se vzala, tu se vzala: na západě se objevila letadla dělající čáry. Zbytek oblohy čistý, letadla nikde žádná...
    -mac-

    OdpovědětVymazat
  3. Tento den, jich bylo plno, až moc.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.