17. března 2011

V Brně se zlepšila atmosféra - u vás taky?

Od čtenáře (díky za pochvalu!):
Zdravím,

nevím, jestli je to tématem vašeho blogu (který je skvělý), ale myslím a cítím, že poslední dva dny byly v něčem speciální. Minulý týden byl psychicky hodně náročný a toto úterý a středu se to vše jakoby zlomilo. Teď pobývám v Brně a dneska poprvé po několika měsících pršelo a bylo cítit, jak mají všichni jinou atmosféru a vše se uvolnilo. Jakoby klima-teroristické činnosti byly alespoň na chvíli poraženy. Vřele doporučuji, ať se všichni v Brně jdou projít do města načerpat novou atmosféru a nadechnout se úplně jiného vzduchu.
Chtěl jsem vás tedy v této souvislosti požádat, jestli byste nechtěl napsat kratičký článek, aby i ostatní čtenáři mohli sdělit, jestli mají podobnou zkušenost.

S pozdravem
P. P.

P.S. Orgonet: Včera večer bylo v ČB dost nepříjemně - silný suchý umělý vítr (je krásně vidět na satelitu MSG, jak nad Rakouskem našlehali mračno o dvou dírách, které se rozšířilo nad JČ a Moravu, ale pak se rozplynulo.) V noci začalo pršet, a koukám, teď když už mám sbaleno na cestu a chvilku klidu, že je tu taky příjemně, mírný deštík ... tak si to užijme.

12 komentářů:

  1. Řekl bych že ta tvoje euforie pochází z úplně tradičně přicházejícího jara po dlouhé a mrazivé zimě a není třeba za vším paranoidně hledat klima-teroristické spiknutí.

    Jaru zdar!

    OdpovědětVymazat
  2. VČ kraj (Orlické hory) - 15.3. večer cca 19-20 h silný suchý vítr, a velká prašnost. Skoro nebylo videt po cestě k autu z prace, a ted 2 dny zataženo a leje. Počasi aktualně myslím lze jednoduše posoudit na webovkach kamer ČHMU viz Orgonetik odkazy vpravo :)

    Zajimava je otázka - čímto že se to klepe v JAP. na ostr Honšu denně mnohokrát! Bud rozkmitali Harpunou desky které budou chvili kmitat než se zastaví, anebo jde o něco většího uvidíme :)

    http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php

    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bydlím v Brně, a můžu říct, že to tak nějak vnímám od začátku týdne. Od Pondělí, kdy byl jasně sluneční den víceméně bez jediné (letecké) čáry na obloze... :o)) Nasgol

    OdpovědětVymazat
  4. Stručně můj názor na tento týden v ČR střed. tj. PO - nepovedený chmtr. (žádná oblačnost se nevytvořila= Al padá k zemi pomaleji), přidání letadel až do Ut, Uterý - modravá mlha nad zemí, tvořena dopadajícím Al v masivním množství k zemi (nechytila se oblačnost) , ST pokus o Chmtr. (prestali, opet se netvorila oblacnost). CT = deste ?

    OdpovědětVymazat
  5. Potvrzuji, v centru Brna je je fajn, žádný zaprášený sklo auta, potíže s dýcháním ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky sem si včera večer řikal, že mi to sedí, i když neni zrovna nejhezčeji:) zato teď to zde v Jihlavě vypadá jak v lednu, peudké chumelení s deštěm, člověk musí koukat do země a celkově je tu nechutně, snad ro brzy přejde

    Tomas

    OdpovědětVymazat
  7. No nevím, 2 dny zpátky po pěkné procházce na prýglu, jsem si musel nakapat do očí, jak mě neuvěřitelkně řezaly, celý okolí přehrady bylo v jakýmsi divným kouřovým (ale nic nebylo cítit)oparu, viditelnost byla jakoby mrholilo - přitom bylo pěkně.Všímal sem si toho, protože jsem se tam vydal kvůli focení přehrady. A pak se tady dočtu jak se v Brně zlepšila atmosféra. Nevím teda. A od včerejška je v Brně pěkná deka.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja byvam na Slovensku, prsalo u nas tiez a bolo citit jak sa ovzdusie zlepsilo. Mozno to bude z HAARP-u. Ak s tym prestali asi iba na chvilu

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.youtube.com/watch?v=AelU4SbPA3E&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  10. I když je to k jinému článku (mluví se o tom zde také)

    http://ona.idnes.cz/ockovani-je-velky-podvod-rika-byvaly-farmaceuticky-magnat-pnk-/zdravi.aspx?c=A110316_095115_zdravi_pet

    Jinak zajimavé věci na tomto blogu.
    Díky za ně.

    OdpovědětVymazat
  11. anonymní 21. března 21:55:
    velmi mě zaujaly komentáře k přednášce Dr. Virapena, stojí za to si přečíst a udělat si obrázek: http://www.rozalio.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=412&Itemid=149

    OdpovědětVymazat
  12. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=pribyslav

    Tato obloha teda vyzera... Škoda že taketo kamery nie su na Slovensku len pomale a minutu čakať kym sa prepne a to na ine miesto sú to kamery o ničom.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.