8. března 2011

Jak na ČT24 zatloukali chemtrails

Od čtenáře: 
Ahoj, připojil jsem na facebook odpůrců chemtrails a od té doby mi chodí na mail docela zajímavé zprávy z celého světa.
Nejvíc mě zaujal odkaz na informační server "The Intel Hub Radio", mj. je tam rozbor vzduchu v Arizoně z roku 2010  http://theintelhubradio.com/2011/02/19/u-s-geoengineering-budget-exceeds-billions/
Máš to?
Potom mě ještě zaujala zpráva o flotile lodí na výrobu bílých mraků, ta už je ale staršího data a nejspíš to pro Tvůj web už nebude novinka.(To už jsme tu měli loni, pozn. Org.)
Potírání informací o umělých modulacích počasí a geoinženýringu má v českých médiích opravdu zelenou. Přesvědčil jsem se o tom na vlastní kůži. Domluvil jsem se s několika přáteli na malé kampani proti chemtrails a zhruba od poloviny února jsme denně bombardovali internetovou diskusi k předpovědím počasí na ČT24 všemožnými příspěvky o principu umělé modulace počasí a o toxickém vlivu rozprašovaných chemikálií na životní prostředí. Do diskuse jsme vkládali i různé odkazy na zajímavá videa či zprávy ohledně chemtrails, HAARPu apod. Reportéři ČT24 zareagovali rychle. Zpočátku vyvraceli naše argumenty stylem, že podle vědců je vše v pořádku apod. Postupně zesílil jejich protitlak natolik, že nám začali naše příspěvky mazat s klasickou hláškou "příspěvek nesplňuje pravidla diskuse". Dne 4. března došlo k tomu, že bylo zablokováno přímé vkládání komentářů do diskuse. Celou akci jsem energeticky ukončil a následujícího dne se mi podařilo objevit skrytou temnou civilizaci, která energeticky podporuje šílené manipulátory počasí. Je to civilizace, která se skrývá v podzemí naší planety a žije z temna a stresů lidí. Má několik větví a snaží se mj. zkratovat i energické působení orgonitů. Budeme se jí muset s přáteli podívat blíže na zoubek. Zřejmě se snaží blokovat i důležité transformace na naší planetě.  
A v příloze posílám malý vtípek pro zasmání.
Ať se stále daří
A.

7 komentářů:

  1. a co je zač ta tajemná civilizace? Permoníci, nebo Atlanťané?

    OdpovědětVymazat
  2. Nejspíš žížaly...

    OdpovědětVymazat
  3. Pro anonymy 8.3. 15:36 a 17:26:

    Proč se vysmíváte autorovi článku? Nic o tom nevíte a jen se tu hloupě prezentujete...

    OdpovědětVymazat
  4. Milí Anonymové, dost z vás kouká dialektický materialismus, i když se dnes jistě považujete za "pravicaky"...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych bloknul dikutující co se neumějí chovat a „tapetují“ spamem. Pokud jim bylo odpovězeno na otázku se ktrou nebyli spokojeni, není to důvod začít zahlcovat diskuzi a tím znehodnocovat diskuzi pro ostatní občany.

    OdpovědětVymazat
  6. k tem podzemnim civilizacim: nejsou to d.u.m.b.s (deep underground military bases)?
    dumbs sou podzemni mesta prepojene tunelmi a nechybi tam samozrejme ani haarp technologie. kazdym rokem priboudaji desitky novych.


    msk

    OdpovědětVymazat
  7. Doslechl jsem se od našich lidí, co hodně cestují po světě, že se setkali s případy, které byly dokonce policejně vyšetřovány (Argentina,Brazílie, Guatemala aj.). Jednalo se o sérii případů, kdy bylo náhodně v horách na různých místech jižní a střední Ameriky natrefeno na záhadné obří tunely kruhového průřezu se stěnami zpečenými jakoby ze sopečného skla. V těch tunelech prý byly zaznamenány prudké poryvy větrů, asi jako když se blíží jedoucí vlak v metru, ale mnohem silnější. V dalších případech se tam jakoby v dálce objevovala a zase mizela silná světla nebo byly slyšet příšerné zvuky nebo cítit odporný pach. V některých tunelech byl velký chlad, v jiných bylo zase horko. Zvláště brazilská vláda prý má tajnou smlouvu s USA na sběr dat a výzkum tohoto fenoménu. Došlo to dokonce tak daleko, že jsou díky tomu dnes v Brazílii na mnoha místech zakázané zóny(zákaz vstupu a odnášení odtud čehokoli). Nápadně se vyskytují v pohořích a v oblasti stolových hor v pohraniční oblasti s Venezuelou, Kolumbií a Peru. Místní domorodci hovoří o tom, že ty tunely vytváří obrovské doutníkovité mimozemské lodě, které se za noci snášejí z oblohy a zavrtávají (spíše propalují)do skal. A jako červi nebo žížaly se pak pohybují pod zemí nebo v již ve vypálených tunelech. Zdá se, že jsou tak celé kontinenty tímto způsobem provrtány. Nedávný případ v Guatemale názorně za denního světla demonstroval výlez takového stroje z podzemí uprostřed města, kdy po sobě zanechal na ulici obrovskou a jakoby bezednou zapáchající díru. Sebral (či spíše vypálil nebo vypařil, protože nezůstaly nikde kolem trosky !!!) i kus chodníku, část pozemku s asi polovinou přilehlého domu, v níž měli tou dobou být 2 lidé...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.