13. března 2011

Geoengineering 12. 3. 2011 z webové kamery Karlovy Vary

Dobrý den,
stáhnul jsem obrázky z webové kamery Karlovy Vary (směr VJV) a sestříhal do timelapse sekvence.
Popírá-li někdo po dnešku manipulace s počasím, musí být totální ignorant.
Sdílejte
Guess

13 komentářů:

  1. Guessi, máte dobré nápady. :-) U nás (JM)ráno slibovalo nádherný den, během půlhodiny letadla sprejovala jako o závod a když jsme se konečně dostali ven na dopolední procházku se psem, chemtrails se zcela roztáhly po celé obloze. Je to bezútěšné.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jednoduše odporuje mezinárodním dohodám. Co na to ministr obrany Vondra? Asi nic, jenom tohle:
    http://danieltacha.blog.idnes.cz/c/177858/Proc-se-Vondra-nepakuje-A-proc-je-Necas-k-prdu.html
    A teď k Vondrovi. V tomto ohledu není bez zajímavosti, vlastně to není ani nic překvapivě nového, že Vondra byl vždycky velkým vyznavačem amerických zbrojních technologií. Sice nikdy nevím, z jakého titulu je v českých médiích prosazoval, ale prosazoval je vždy a vehementně. Nejviditelnější to bylo, když se rozhodovalo právě o nákupu gripenů, Vondra vyprávěl, jak bychom "měli nechat bejt gripeny", že bychom naopak měli mít jen a jen americké F 15 nebo F 16, teď už nevím. Ale to tvrdil a není se čemu divit.

    Totiž, jak sám píše na svých stránkách, v minulosti pracoval jako konzultant a jednatel soukromé poradenské společnosti Dutko Worldwide Prague, přičemž DWP je dceřinou společností nadnárodní konzultační firmy Dutko Worldwide, která sídlí ve Washingtonu, DC a jejími klienty jsou firmy jako Boeing nebo Lockheed Martin, tedy výrobci stíhaček F 15, F 16 a kdo ví, čeho dalšího.

    V tomto ohledu se ptám, že i když, jak se říká, že každý někdy někde pracoval, je právě tato minulost tou nejlepší minulostí pro našeho ministra obrany?
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. NASA o tom ví velmi dobře
    http://chemtruth.ning.com/photo/nasa-satellite-study-of
    jsou tam i velikosti částic v mikrometrech ))
    odcházím do kavárny, doufám, že je tam dost nahuleno, aby se ty mikrometrické bestie zabalily dehtem, spadly potupně na podlahu a byly zameteny.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Trochu mě uráží, že "expert" na chemtrails apod. nazývá každého, kdo v jeho fotkách nebo videích nevidí nic neobvyklého, ignorantem. Žádám tedy admina, aby v rámci oblíbeného cenzurování zasáhl a konal nápravu, neboť ani zde na takto úzce zaměřeném webu by neměl být prostor pro urážky.

    Na animaci nevidím nic neobvyklého, jen hustý letecký provoz na jednom z nejrušnějších letových koridorů nad ČR. To, že je v horních vrstvách atmosféry vlivem přicházejícího frontálního systému od jihu větší vlhkost a dochází tak k nárůstu vysoké oblačnosti i vlivem leteckého provozu, považuji za naprosto přirozený jev. Kdo ne, toho bych mohl považovat za paranoika, ale to by se tu na mě admin zlobil :-).

    OdpovědětVymazat
  5. 17.31: Souhlasím, že admin by zde neměl nechat každého veřejně vystavovat svou ignoranci.

    OdpovědětVymazat
  6. 17:31 Této osobě přeji lásku,odpuštění a mnoho světelné energie.Věřím že přes Vaše problémy a negativní životní zážitky Vám láska pomůže časem vidět souvislosti a pochopíte že chemtrails je skutečné.

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Anonymní 13. března 2011 17:31 a 13. března 2011 17:54

    Vy dva se zamyslete! Dýchají to i vaše děti, pokud tedy nějaké máte! I vaše děti budou trpět hlady, až bude totálně zdevastovaná veškerá půda a nic se neurodí, což už se mimochodem děje. I vaše děti budou trpět nedostatkem vitamínu D, díky odstíněnému slunci a farmamafie si už teď na ně brousí zuby. Ignorujete jasná fakta, ignorujete to, co racionálně uvažující člověk, který si ještě zachoval trochu zdravého rozumu, vidí téměř denně na obloze. Proto vás nazývám ignoranty - nic jiného nejste! Máte oči a přesto jste slepí. Vy a vaše slepota jste svou nečinností a neochotou připustit si, že svět je skutečně jiný, než vás zbraně hromadného myšlení naučily, rovněž za tento stav zodpovědní! Zlo je úspěšné, protože dobří lidé nedělají nic. Dobří lidé musí začít být dobří AKTIVNĚ. Je mi vás líto.

    Tady se můžete pokochat těmi vašimi obvyklými kondenzačními čarami:

    http://skywatch.rajce.idnes.cz/

    Guess

    PS.:Tam, jde bydlím já, není žádný rušný letecký koridor a přesto, po vyjímečné týdenní pauze, jsem zaznamenal během jediného dne na 200 přeletů a totálně zdevastovanou oblohu.

    Je to oprvdu "normální", že máme neustále Slunce v alobalu!

    OdpovědětVymazat
  8. moc pěkné video, ale zbytečně dlouhé
    stačilo by do půlky, pak už tam stejně není nic moc vidět

    OdpovědětVymazat
  9. To Guess od 17.54: Ještě to promysli,než mě nazveš ignorantem. Já si tak dal záležet na tom sarkasmu, abych nas--l placeného popírače 17.31, tebe sem nas--t nechtěl :-)

    OdpovědětVymazat
  10. z toho samého dne:

    http://www.youtube.com/watch?v=tsTgHiuJaUg

    OdpovědětVymazat
  11. Pro Anonymní 13. března 2011 20:55:

    Ono to je vidět, ale ve větším rozlišení, ale výsledné video by pak bylo mnohem objemnější. Chtěl jsem taky, ať je vidět, co z toho po pár hodinách sprejování vznikne :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Anonymní 13. března 2011 22:06:
    Sorry, nepochopil jsem ten sarkasmus :)
    Sobotní chemoterapie mě hodně rozčílila, je těžké, zachovat si chladnou hlavu :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrá práce s videem , nechápu jak si to ještě dnes může někdo plést s contrails ..
    Jen tak dále !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.