11. března 2011

Zemětřesení v Japonsku: přírodní nebo umělé?

Díky panu Kopeckému za rychlý příspěvek k dnešnímu zemětřesení v Japonsku.

Kdo má pravdu? Sorcha Faal, Fulford nebo Mašek? 

Sorcha Faal: http://www.whatdoesitmean.com/index1457.htm (Článek z 9. 3. 2011 - ruští a britští vědci předpovídají blízké katastrofické  megazemětřesení v USA i v Asii, pozn. Org.).

Benjamin Fulford: http://benjaminfulford.typepad.com/
Benjamin Fulford dnes vystavil tento text. (Pozn. Org. Nenapsal to Fulford, pouze to přeložil z japonštiny. Prostě Japonci (zřejmě zpravodajské služby) vědí ze zdrojů CIA, že na ně Američané zaútočili. Ale od koho přesně původní text pochází, nevím, neumím japonsky.)
Zvláštní zpráva: Seismický útok na Japonsko s původem v Novém Mexiku a Nevadě, dalším cílem bude zlomová linie u New Madridu.
Hrůzný útok seismické zbraně na Japonsko, který způsobil 10 metrů vysokou tsunami podél většiny japonského pobřeží, přišel ze zločineckého zařízení vlády USA umístěného v podzemní základně v Novém Mexiku a Nevadě, podle pramenů CIA a Pentagonu.
Dalším cílem bude zlomová linie u New Madridu na jihozápadě USA, podle hrozeb pocházejících od nacistické frakce George Bushe seniora v americké vládě.
USA by měly být spojencem Japonska; žádáme, abyste ihned poslali muže s tanky a zbraněmi, aby obsadili tyto základny a zatkli tyto genocidální zločince. Vy víte, kdo jsou, a víte, kde jsou, musíte jednat, nebo dalšími oběťmi budou vaši vlastní lidé.

Osud: http://www.osud.cz/severni-deklinace-mesice-sestrelila-tentokrat-japonsko: Severní deklinace Měsíce sestřelila tentokrát Japonsko:
"Na březen OSUD.cz vydal varování před silnými kataklyzmatickými událostmi, neb se blíží tzv. superměsíc, což je souběh perigea s některým z měsíčních extrémů, v tomto případě úplněk 19.3. K mému překvapení si toho začínají všímat i zahraniční masmédia (viz britský Daily Mail, článek přeložíme)".

Aolian mi před 5 hodinami poslal tento mail:
"Zjistil jsem, že aktuální zemětřesení v Japonsku protentokrát posílily karmické zákony naší planety. Toto zemětřesení bylo uměle vyvoláno HAARPem, zásah však výrazně zrezonoval s karmickou zátěží dotčené oblasti na japonském pobřeží. Karmická zátěž této oblasti se táhne až do dávné Atlantidy, do doby rozkvětu „vyspělých“ civilizací, které se egoisticky vzhlédly v technických vymoženostech na úkor svého duchovního vývoje a nakonec tím samy daly popud ke svému zániku. A přetechnizovaná civilizace aktuálně osidlující japonské pobřeží spěje ke stejnému závěru…"

A ještě jeden odkaz mi přišel od čtenáře: Japonská tsunami způsobena HAARPem.  http://www.atlanteanconspiracy.com/2011/03/japan-tsunami-caused-by-haarp.html.
(Poz. Org.: Jedná se o spekulaci na základě obrázku aktivity HAARPu na magnetometru. Ano, HAARP měl opravdu v posledních 36 hodinách mimořádnou aktivitu, koukám na něj od rána. V týdnu před zemětřesením byl HAARP v téměř úplném klidu.  9. 3. v 0.00 UTC se začala vysílat nepřetržitá ultranízká frekvence 2,5 Hz, její zastavení vidíte na grafu 11. 3. - shoduje se s dobou zemětřesení. )

P.S. Orgonet: Pravda bude asi na všech stranách. Podílel se na tom zřejmě jak HAARP, tak i karmické zákony a postavení planet ...

20 komentářů:

  1. Áno, prvé čo mi napadlo bolo, či to zemetrasenie nebolo umelo vyvolané. Taktiež som premýšľal, či sa nejedná o extra silnú očistu planéty od negativity, keď sa spojilo tak veľké zemetrasenie spolu s tsunami.

    Prosím všetkých o modlitby za ľudí v Japonsku.

    OdpovědětVymazat
  2. takže inženýrkové,co si kdysi cvičně a mizerně pohráli kdysi s Atlantidou,se znovu inkarnovali,aby napravili,co zpusobili.A jejikož je zde svobodná vule,zapomněli na ukol daný v metavědomí a provádějí stejnou akci,jako tehdy.Karmický scénář,vzhledem ke stavu planety NESNESE nějaké okolky ve formě odkladu narovnání v příštím života a tvrdě zasáhne přírodní odplatou za predátorské manýry...Copak najednou je k ruce americká pomoc Japonsku,jako tehdy na Haiti?Ta užasná pohotová rychlost....Milí Amis,Kalifornie je na řadě.....

    OdpovědětVymazat
  3. Pravdu nemá nikdo z nich,šlo o čistě přírodní zemětřesení a budou další a horší, toto je teprve začátek. Palčivější aktuální problém v Evropě je ten,že všechny sčítačí formuláře mají opravdu ten čárkový kód a kdo jej přijme,stává se dále už jen položkou-zbožím v systému NWO. A podle okultní ilumínátské symboliky se dobrovolně stáváte otrokem.. NIC NEPŘEBÍRAT!

    OdpovědětVymazat
  4. Výbuch v jaderné elektrárně v Japonsku, vláda rozdá lidem jód proti radiaci:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/227600-vybuch-v-jaderne-elektrarne-v-japonsku-vlada-rozda-lidem-jod-proti-radiaci.html

    OdpovědětVymazat
  5. Informace o tom, že přijde zemětřesení, nebo něco takového jsem pocítil v pátek odpoledne kolem 13.hodiny a nebyl jsem sám. Já jsem ještě prohlašoval, že bude zemětřesení a nebo něco takového. Pravděpodobně se to tam muselo vyčistit.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to velké neštěstí. Kde berete tu drzost si myslet že člověk dokáže ovlivnit přírodní děje? Japonsko leží na tektonickém zlomu a jednou za čas se to zkrátka posune. S tím člověk ve své nekonečné nicotnosti na této planetě nic neudělá.
    Pro prvního Anonyma: tsunami je důsledek zemětřesení, nikoli odlišná katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymnímu z 12. března 2011 9:57...

    Proč by mělo být zemětřesení uměle vyvolané? V Japonsku byla zemětřesení a tsunami co je svět světem, protože leží na rozhraní litosferických desek. Je to naprosto běžný proces při pohybu těchto desek. A to že při takto silném zemětřesení vznikly vlny tsunami není vůbec překvapivé. Opak by byl divný.
    Jen pro zajímavost, slovo tsunami pochází právě z Japonska, kde s těmito vlnami mají historicky nejdelší zkušenost, a znamená "velká vlna v přístavu".

    OdpovědětVymazat
  8. 12. března 2011 17:45

    Já jsem ještě prohlašoval, že bude zemětřesení a nebo něco takového. Pravděpodobně se to tam muselo vyčistit.

    To teda muselo a pořádně vyčistit,protože z Japonska se v posledních letech stala přetechnizovaná vana plná zla a negativní energie - explosivní nárust nahlášeného zneužívání dětí dosáhl loni 40.000! případů,opakuji že pouze nahlášených. Skutečnost může být daleko horší. Země zvrácených lidí,co se zabíjejí kvůli zaměstnání si ani nic jiného nezaslouží. Není třeba je litovat! Žádný Haarp apod. za tím není. Jen splátka za hodně drsnou karmu a nutnost katarze pro celé Japonsko. Srdce planety Země?

    OdpovědětVymazat
  9. Ilumináti používají čísla 11 a 33 jako symbol v datumech důležitých světových událostí jedna z nich byla i 11.9. 2001

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se líbí Fulfordův návrh s tanky a nasranými chlápky, s výhradou. Aby se pak zastavili na pokec u Maška ohledně Měsíce. A u Aoliana ohledně "karmických zákonů" :D hehe.. mno dobře trochu si z nich utahuju :)

    OdpovědětVymazat
  11. "Měsíc by měl být 19. března nejblíž k Zemi za posledních 18 let."
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/sok-muze-za-vlnu-smrti-mesic-je-to-mozne.html

    OdpovědětVymazat
  12. 12.3. 21:08

    Lidé dokáží ovlivňovat přírodní děje. Vždyť jste na blogu, který se snaží otevírat lidem oči - právě ohledně narušování přirozených přírodních dějů. Nevidím v prvním příspěvku žádnou drzost. Každý tady může vyjádřit svůj názor, bez toho, aby byl napadán. Aspoň tak chápu Orgoneta.

    12.3. 21:39 To snad nemyslíte vážně - odsuzovat celý národ kvůli(prý) drsné karmě? To se mi zdá hodně kruté.

    OdpovědětVymazat
  13. 12.3. 21:39 To snad nemyslíte vážně - odsuzovat celý národ kvůli(prý) drsné karmě? To se mi zdá hodně kruté.
    13. března 2011 13:10


    Za tím stojím na pevno. Nedostatek soucitu není hřích a škody na majetu a životech nebudou vysoké. Tyto události mají zbytku lidí otevřít oči,nic víc. A masová pedofilie vyvolává neuvěřitelný přetlak negativních enerií,protože děti jsou nevinné. To není jako když se někde v Africe černoši sekají mačetema na smrt.

    OdpovědětVymazat
  14. hey jako já sem si jenom málo uprdl, sem nevěděl že to bude mít takové následky...

    Sorry

    OdpovědětVymazat
  15. Monach kozma: Ty chlápky s tanky nevymyslel Fulford, on to jenom přeložil od Japonců, ale kdo to napsal, nevím, neumím japonsky ...

    OdpovědětVymazat
  16. ‎11.9.01 + 10.3.11 = 21.12.12

    OdpovědětVymazat
  17. 21.12.4012 si mal namysli?

    OdpovědětVymazat
  18. Když už jsme u těch zemetřesení: http://www.topky.sk/cl/11/1245032/Zem-sa-zblaznila-Trasie-sa-uz-aj-v-Cesku- , akorát podle těchto stránek: http://rebel.ig.cas.cz/seismograms/PVCC_active.htm jim nějak nesedí časy a podle těchto stránek ani žádná nebyla: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Maps/region/Europe.php a v českých novinách/serverech taky ticho po pěšině. Nakonec jsem to našel aspoň zde: http://www.emsc-csem.org/#2

    OdpovědětVymazat
  19. http://video.google.com/videoplay?docid=5815512990731300420&hl=cs#
    Bez komentáře..

    OdpovědětVymazat
  20. Elitáři NWO jsou moc dobře obeznámeni se všemi naukami starých národů, jejich vírou, okultismem a magií. To vše je nám řadovým občanům prakticky skryto, a proto nemůžeme rozumět správně událostem, které se staly nebo se mají stát. Oni to vědí, jsou o míle před námi. Navíc jsou obeznámeni i v oblasti astronomie, astrologie, kvantové fyziky, i to jak skutečně funguje svět jako takový, a systémy v něm existující. Na základě těchto vědomostí, technologického pokroku a téměř neomezené moci, mohou (a dělají to) uměle vyvolávat události a jevy, které by v přirozeném běhu věcí nemusely nastat, nebo by měly jen mírné projevy. Tím, že znám geologické poměry konkrétního místa, znám vlivy astronomického rázu, mám potřebné technologie, které mohou událost nebo jev apokalypticky umocnit, a vím, že okultní a magické praktiky celou operaci výrazně posilují žádoucím směrem, mohu docela konkrétně vyvolávat uměle "hněv bohů", "očistu matky Země" a podobně chápané pozadí takto vzniklých událostí a nebo jevů. Pokud mám takto připravený zranitelný bod kdekoli na Zemi, mohu s jistotou udeřit se zničující silou, a ohromit tím celý svět. Svět pak vidí skutečného vládce nad Zemí a jejich obyvateli, a běda, pokud se mu na základě takové demonstrace moci někdo další odváží vzepřít. Může si zapsat za uši, že příští úder bude veden proti němu. Všichni to vidí, slyší a vědí, ale nemohou agresorovi jeho surovou agresi nijak relevantně dokázat, natož mu zabránit v jejím dalším libovolném šíření. Strach vlád z možné ztráty moci a dosažených koryt z nich dělá vůči tomuto agresorovi poslušné beránky, kteří volky nevolky nutí své občany k tupému stádnímu ovectví a bezvýhradní poslušnosti vůle agresora. Vítejte ve světovém koncentračním táboře 4.říše !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.