8. března 2011

Co je vlastně na Měsíci?

Zdravím Orgo-nete,

v souvislosti s objevujícími se komentáři o změnách Měsíce jsem si vzpomněl, jak jsem v jedné knize četl (Adamski: Uvnitř vesmírných lodí, dá se stáhnout česky), že i na Měsíci je život a dá se tam dýchat a jsou tam inteligentní bytosti. Tak jsem se podíval na Google Moon a na odvrácené straně je jeden detailní snímek nějaké asi japonské družice. A na tomto snímku lze skutečně najít spoustu struktur připomínajících velké budovy. Přikládám pár obrázků, kde jsou i souřadnice a výška pohledu, podle kterého by jeden centimetr na obrázcích při výšce 2 km neměl být více než 50 m ve skutečnosti. Nezdá se, že by to byly struktury vzniklé nějakými meteority nebo velké balvany a je jich tam spousta. V té knížce se psalo, že přivrácená strana Měsíce je něco jako poušť, také že na Měsíci rostou jen keříky (takže je chyba myslet si,že tam budou lesy jako na zemi, a protože tam není zemědělství jak ho známe na Zemi, populace bude také mnohem menší a nebudou tam žádná velkoměsta, tedy spíše vesnice). A fakt, že snímky jsou všechny černobíle zastírá případné jakékoli zajímavé barvy a nikdo je ze Země ani nevyfotí, když je to odvrácená strana. Na této stránce jsou obrázky Měsíce v barvách a ukazují tam také zajímavé obrázky astronauta a určitá místa, kde se vyskytuje dokonce i zelená barva.
 
--
Hodně štěstí na cestách
Pavel

12 komentářů:

  1. vyzera to zaujimavo, ako nejake kupole.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.thelivingmoon.com/43ancients/04images/Moon7/Full_Moon/Moon_Mosaic_80_lrg.png

    OdpovědětVymazat
  3. Vjem kopulí je docela pěkný optický klam, ve skutečnosti jsou to všechno díry do povrchu (krátery). Slunce na snímcích svítí od severozápadu (vzhledem k orientaci obrázků). Jasně to dokazuje především osvětlení méně výrazných terénních útvarů (např. na spodním snímku hřeben dole uprostřed).

    OdpovědětVymazat
  4. George Adamski:
    http://www.cez-okno.net/rubrika/george-adamski

    OdpovědětVymazat
  5. George Adamski píše aj o živote na Venuši a ďalších planétach a mesiacoch slnečnej sústavy. Podotýkam, že sa nemusí jednať o život v našej 3. dimenzii, ale v dimenziách vyšších, ku ktorým momentálne nemáme prístup, a preto sa nám napríklad Venuša môže javiť ako žeravá guľa, na ktorej nemôže existovať život, zatiaľ čo v 5. môže byť plná života.

    OdpovědětVymazat
  6. Living Moon... pěkný detail... ale pořád je to asi málo na odhalení čehosi na povrchu... chtělo by to nasnímat něčím opravdu opravdu kvalitním a hlavně co nejvíce z blízka...

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1222:george-adamski-uvnit-vesmirnych-lodi&catid=58:ufo&Itemid=367 // tady je odkaz na celou knihu a na konci stránky je článek: Odhalená tajemství měsíce...No fuf další "true/false" info, který je třeba prozkoumat :oD

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto obrázky neukazují černé kupole. To skutečné jsou krátery. Ale zajímavé jsou ty malé světlé obdelníčky na jejich okrajích. Jsou jich tam stovky, někdy dokonce seřazené, a jsou ve většině případů lokalizovány právě na okrajích kráterů, což by mohlo poukazovat na nějaký faktor, který dělá okraje vhodnější pro stavbu budovy než je normální rovný povrch. Také by mohly být další skryty ve stínu uvnitř kráterů. Větší budova by snad mohla být na druhém obrázku kousek od středu ted světlý objekt, protože kdyby to byl kráter, tak by z něho slunce nemohlo osvětlit víc než dvě třetiny. Musí to tedy být výstupek nad reliéfem.
    Je zajímavé, že na odvrácené strané Měsíce v GE je jen jeden detailní snímek a zrovna ukazuje toto.
    A George Adamski má ještě minimálně jednu knihu podobného typu, která je neméně zajímavá :-) Jmenuje se Andělé ve hvězdných lodích. Jsou tam myslím i normální fotografie vesmírných lidí s ním a jejich lodí.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  9. Poblíž kráteru Tereshkova se nachází mnohem více zajímavých objektů. Vypadá to na velmi rozlehlé sídliště. Nastavte si výšku pohledu asi na 880 m a severně od jmenovaného kráteru pátrejte krok za krokem. Je to velmi vzrušující. :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Na této stránce jsou obrázky Měsíce v barvách a ukazují tam také zajímavé obrázky astronauta a určitá místa, kde se vyskytuje dokonce i zelená barva.
    http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2010/181/moon-color.htm

    OdpovědětVymazat
  11. A co ty trosky zničených strojů, co se válí všude po Měsíci ? A co stopy po výbuších, jako kdyby někdo prováděl bombardování čehosi na povrchu ? Na několika snímcích jsem dokonce zachytil trosky robota, z něhož se zachovala celá hlava. Byla velmi podobná hlavě toho popleteného robota z filmů Hvězdných válek. Na okraji jednoho kráteru byla zjištěna havarovaná mimozemská loď doutníkového tvaru, celá "prošpikovaná" dírami po střelách. Na jiném místě zas nějaký gigantický stroj prováděl těžbu na dně kráteru až se odtud hustě prášilo. Zřejmě to jsou těžební nákladní automatické stroje, ale nevíme komu patří : mimozemšťanům nebo to "jede" v režii utajovaných projektů mocností světa. Je toho mnohem víc, co jsem z Měsíce již viděl, a jednoznačně mohu říci, že to není mrtvá planeta, jak se nám z oblohy jeví...

    OdpovědětVymazat
  12. Podívejte se ještě na toto video:
    http://www.youtube.com/watch?v=Y3X5oucqQe4

    To poskytuje opravdu mnohem více detailů!! Ale nevím, jestli je to pravda, nebo nějaká montáž.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.