7. března 2011

Mapa rozmístění HAARPů

Děkuji za odkaz, který názorně ukazuje na rozmístění haarpovacích zařízení. Vida, jak je svět dobře vybaven zařízeními na manipulaci ionosféry.
Mapa pochází z anglickojazyčného webu labvirus podobného zaměření jako orgonet, najdete tam mnoho zajímavého:
http://labvirus.wordpress.com/2011/01/25/more-on-the-new-madrid-fault-and-haarp/

4 komentáře:

  1. Kdo by řekl, že jich je tolik... a jak to ta Anglie tak krásně uprostřed spojuje... Když vidím ten vzorek, tak mi to připomíná podobné síťové rozmístění pyramid a jim podobných staveb po celém světě.

    Když jsem viděl "Australia defense radar", vzpoměl jsem si na tohle: http://www.colinandrews.net/Cloud-Radar-Circle-Australia-2010-0122.html
    Je to sice ze začátku loňského roku, ale jako zajímavost snad zaujme (když jsme tady měli nedávno to rušení radarů).

    Richard

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to asi jen na základní síť nebo jen její zveřejnitelnou část. Těch zářičů je přeci mnohem více. Jen nevíme, kolik toho vlastně je, a jak to celé funguje. Určitě v tom není obsaženo jenom téma počasí a kimaterorismus. Málo se uvádí souvislosti s ovládáním mysli lidí na dálku a chystaným projektem Blue Beam, který má nastolit jednotné světové náboženství, založené nikoli na kultu Boha, nýbrž a jen na kultu člověka. Na tato témata již vznikají v Hollywoodu filmy, aby si obyvatelstvo Země na podobné novinky postupně zvykalo,a přijímalo je za své. Poslední dějství Satanovy synagogy je neuvěřitelně detailně propracované tak, aby žádný člověk neunikl jeho zničujícímu chřtánu. Kdo se bude tomuto novodobému násilí těla a ducha vzpouzet, bude bez okolků (jak se v jistých textech objevuje)"ukončen".Slova jako smrt, úmrtí, zabití, vražda apod.budou, podobně jako mnoho jiných, ze slovníků vymazána a zakázána. Ostatně již dnes se to děje zcela běžně v politických protokolech a cenzuře slova a tisku.

    OdpovědětVymazat
  3. ...Těch zářičů je přeci mnohem více. Jen nevíme, kolik toho vlastně je, a jak to celé funguje....takže jako vím, že víš, že vím,že nic nevíš, že nevím nebo tak nějak??

    už to nehul :o))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.