22. března 2011

Adam Bartos: Japonsko ve sparech harpyji

Diky za odkaz na clanek Adama Bartose, velmi dobre napsano.

Adam B. Bartoš novinář

Zapomeňte na konvenční války v Afghánistánu a Iráku, ty jsou minulostí. Dnešní války Spojených států se vedou jinak. Nepozorovaně, skrytě. Klasické zbraně nahradily zbraně klimatické a tektonické.

Japonsko ve spárech HAARPyjí

Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech. Ale to vše bude teprve začátek bolestí." (Matouš 24:7-8)

Války budoucnosti budou války pomocí přírodních katastrof, války pomocí kontroly nad počasím, hlásili už před časem stratégové z Pentagonu. Zdá se ale, že to není hudba budoucnosti, ale spíše krutá realita dneška.

Cely clanek zde:

http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/japonsko-ve-sparech-haarpyji/

5 komentářů:

  1. Pan Bartoš to celkově pěkně mastí :) už nějakou dobu pročítám jeho články tak doplňkově, čte se to parádně

    Tomas

    OdpovědětVymazat
  2. Nechci malovat čerta na zeď, ale když už tady máme tohle o Japonsku, jistě taky sledujete co se děje v Libyi (věří někdo, že to je z jiných důvodů než kvůli ropě?) a teď jsem ještě narazil na tohle: http://www.onwar.eu/2011/03/22/na-pobrezi-slonoviny-zacina-obcanska-valka/
    Vypadá to, že by mohla být Evropa zatažena do více ozbrojených konfliktů než by se komukoliv líbilo. Hold, nejen přírodní, ale i politicko-ekonomické události eskalují...

    Přeji hezký den a pevné nervy!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, jeden z nejlepších Adamových textů.

    OdpovědětVymazat
  4. Jasně, že ropa je mezi prioritami. Ale neméně důležité je také pro globalisty to, když se některý stát, národ,začíná chovat soběstačně a nezávisle na vývozu americké demokracie a bezcenných potištěných papírcích (dolary), kterými si UssA po celém světě kompenzuje nadělané dluhy, všelijaké defraudace majetku a skutečných peněz. Nejdůležitější ovšem je, že ani Arabové, ani Afrikánci nejsou žádné primitivní barbarské opice, jak nám je západní propaganda předkládá, a že tito lidé se také umějí postavit na vlastní nohy. Tím, že se drží svých tradic, hodnot a kultury, způsobují kolaps vývozu politicko-vojensko-ekonomického diktátu především ze strany UssA a UK. Tito lidé nechtějí do své země dovoz jakýchsi pofiderních pseudodemokracií, které je pouze ožebračí a zotročí. Však s tímto fenoménem mají bohaté zkušenosti z dob kolonialismu, a svého nepřítele tak velmi dobře znají. Proto raději padnou v útočné válce nepřítele křižáckého střihu, než by si dali vzít vše, čeho dosáhli, a co stihli za 50 let na svém území rozvinout a vybudovat. Je to přirozený postoj obrany k nepřirozenému a nepřiměřenému aktu zlovolné agrese světových hegemonů UssA, UK a EU. Tato "svatá trojice" je pekelným nástrojem rakovinně bující globalizace pro blízkou budoucnost světa.

    OdpovědětVymazat
  5. A je to zablokovane uz neuvidime aktivitu ziarenia HAARP zistil som to pred zemetrasením v japonsku 06.04.2011 uz vtedy to islo na 3/4 a neviem kde som napisal presne obavu stoho ze neco chystaju myslel som zas na 11 teho ale oni to spravili inak 07.04.2011 - 7,4 aka nahoda zase.Ale mna neoblafnu pri pozorvaní mojej bolesti hlavy som zistil ze ked idu na silnejsi vykon ma začne boleť hlava a ked prestali tak ma prestala bolet a lepsie som sa citil pisal som si casi kedy ma začala bolet a potom som si pozrel ziarenie vzdy to bolo asi po 30min az 1hod. Teraz je 23:00 začina ma zase boleť hlava zas nebudem vedieť zaspať tak ze zas to rozbiehaju.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.