29. března 2011

Funguje orgonit proti radiaci?

Nemuzu rict z vlastni zkusenosti, ani nemam nacteno, a nepredpokladam, ze to nekdo nejak zvlast zkoumal, ale verim tomu, ze funguje. Rozhodne neuskodi zasobit se radne orgonitem. 
Jitko, napis, odkud pochazi ta informace.
P.S. Don Croft na Etheric Warriors tvrdi take, ze orgonit funguje na radiaci


Od Jitky V.:

Milý Orgonete,

hlásím se po nějaké době z Prahy: Můžeme doporučovat orgonit jako prostředek proti radioaktivitě? Mám tento text v jednom letáku o orgonu:

..."Radiace je ještě horší, a není problém s ní dosáhnout doslova smrtících podmínek, kdy orgon zpomalí svůj pohyb až k nule a pro život je velmi negativní - DOR. Živé organismy jsou přímo závislé na jeho kvalitě a při nízké kvalitě či koncentraci nejsou schopné správně pracovat. Nemoci a dysfunkce se záhy dostaví.
Chaotickým odrážením o špony získává orgon svou původní pozitivní aktivní zářivou podobu (positive orgone – POR)."

Orgonit nepochybně snižuje radioaktivitu, netušíš, jestli dělal nějaké pokusy s radioaktivitou a orgonitem?

Jinak stále sleduju aktivitu HAARPu - byla velká od 26.2., tušila jsem tenkrát, že vyvolávají zemětřesení, jelikož počasí bylo relativně stálé. Sledovala jsem nárůst zemětřesení ve světě, na Tvých stránkách. Když došlo k té tragédii v Japonsku, tak jsem si v duchu řekla: Tak se jim to nakonec povedlo vyvolat u Japonska silné zemětřesení, těch menších bylo nepočítaně, dodnes jsou každý den nové otřesy.

Manipulacemi s počasím se už tolik nevěnuju, je pro mě důležité učení Strážců  GA -MCEO, jejich bio-regenerační techniky na zbavení se reverzních mutací a vlivů, na obranu proti rámcovému plánu iluminátských předků na rok 2012, neboli planetární metatronické časované sklizně Alfa-Omega. Abych využila "Okno příležitosti", které se uzavře 31.1.2013.

Přeju Ti hodně energie a síly k Tvé záslužné a náročné práci pro všechny, kterou děláš. Jitka V.

"Kupříkladu technické elektromagnetické záření poškozuje kvalitu orgonu. Podobně pro orgon iritující jsou nepřirozené chemikálie v ovzduší (smog, chemtrails) i ve vodě. RADIACE je ještě horší, a není problém s ní dosáhnout doslova smrtících podmínek, kdy orgon zpomalí svůj pohyb až k nule a pro život je velmi negativní - DOR. Živé organismy jsou přímo závislé na jeho kvalitě a při nízké kvalitě či koncentraci nejsou schopné správně pracovat. Nemoci a dysfunkce se záhy dostaví.
Chaotickým odrážením o špony získává orgon svou původní pozitivní aktivní zářivou podobu (positive orgone – POR).
Orgonit tedy funguje jako nepřetržitě pracující TRANSFORMÁTOR poškozené energie z okolí na pozitivní, a tím neutralizuje primární příčinu škod páchaných smogem, chemikáliemi a RADIACÍ."

Dodatek:

Ahojky,
mám to ze svého letáku, text jsem z velké části opsala z Ondrova článku na osud.cz, ten text je i na jeho stránkách orgonit.uvadi.cz. Už se nepamatuju, jestli jsem se Ondry ptala na svolení, tehdy těch textů o orgonitu moc nebylo.
Pěkný večer či noc. Jitka V.

11 komentářů:

  1. Nesouvisí to s tímto článkem,ale musím říci co jsem dnes viděl.Pozoruji stříkače a vidím dva blízko za sebou v té samé stopě.Najednou ten druhý zrychlil,už jsem si říkal ti se srazí a vzápětí splynuli z mého pohledu v jedno akorát ty jedy za nimi byly hutnější.Tak mě napadá,že jsem je nachytal když se jim to rozjelo.Myslím tím duplicitní formaci.Máte někdo podobnou zkušenost?Můj názor je,že hodně přitvrdili,stačí se podívat na kopce v dáli jsou stále jakoby v mlze.Skusme jim to překazit,já jsem přesvědčen,že stačí chtít! S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  2. Milá JItko,nějak Ti uniklo,že celý kosmický prostor kolem Země je vyplněn smrtící radiací,před kterou nás (částečně)chrání atmosféra.Ovšem nezanebatelné zbytky,t. zv. pozadí,přichází jednak z toho kosmu,jednak z hornin-třeba ze žuly(nemyslím zrovna smolinec,či vyloženě radioaktivní izotopy).Třeba taky nevíš,že takový,životně nezbytný draslík,se v přírodě vyskytuje jen ve formě radioaktivního izotopu(s poločasem rozpadu větším,než miliarda let).Kdyby se orgon neobešel bez orgonitu,nebylo by po něm dávno před vznikem života na Zami ,ani památky.Já myslím,že záření orgonu nemůže škodit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj všichni, koukněte se sem..... Revoluce už začala... http://www.youtube.com/watch?v=YRh6vx-SSS4 .Je to na stránkách NWOO

    OdpovědětVymazat
  4. K tomu videu o revoluci 2012... O tom vymýrání atd, mluví Little Grandmother přeci :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ještě k předchozímu odkazu na video na you tube.
    Jsem hluboce věřící člověk. Prošla jsem několika náboženstvími; moje závěrečná je, že jsem katolik. Skutečně moje zážitky a prožitky ve víře jsou hluboké. Slyšela jsem mužský hlas, který ve vypjatých chvílích několikrát zachránil můj život. V kostele občas silně cítím vůni růží a jiné nádherné vůně... Nejsou tam květiny..., jen mše svatá... a pár lidí... Víte, Bible nám říká o 3 základních atributech, které jsou trojjedinné, jako je trojjedinný Bůh. Bůh je Bůh Otec, pak je Ježíš Kristus a Duch svatý. Jeden má stejný význam jako druhý, proto je ona trojjedinnost. Bible nám říká, že na stejné trojjedinné úrovni máme pochopit, že láska = jednota = víra, tedy že jedno nelze být bez druhého... Víte, všichni křesťané jsou jednotni ve víře, v lásce k Bohu. V Bibli je psáno:"Nesuďte, abyste nebyli souzeni...", nebo:" ..Nechte je, neboť oni nevědí, co činí..". Po zhlédnutí oněch 16mmin. videa, jsem pochopila, že lidé mají od nepaměti v sobě zakotvené mantinely zla, které je výrazně omezují a brání jim... Jde o to, že např. v církvích nejsou lidé v jedno, jak nás učí Bible. Když přijdete u nás do kostela na nedělní mši, pochopíte, že ten nemluví s tamtím, atd. V sobotu máme se skupinkou přátel Společenství, kde se hluboce modlíme. Ale i tady občas zazní nějaké negativum. Např. když se někdo z nás zmíní o Jehovistech či jiné "nečisté", ale křesťanské církvi... TO JE PRÁVĚ ONO!!!!!!!!!!!!! Lidé si myslí, že jsou v Církvi, která je Ježíšem vyvolená, že ostatní církve přijdou k záhubě, až přijde čas zúčtování. Tohle je ta chyba! Lidé jsou jedno, ale jen v určitých, malinkých skupinkách, pro svoje názory nejsou schopni mluvit s lidmi z ostatních církví... To mluvím jen o území cca 30km2.. Co pak musí být mezi národy a skutečně jiným náboženstvím? Např. islámem, budhismusem,...a křesťantvím...??? Musíme mít lásku, víru a musíme být jednotní...., jinak asi končíme.... Ta válka není mezi náboženstvími, chudými a bohatými, mezi severem a jihem,... Je to válka mezi dobrem a zlem... Chápete???

    OdpovědětVymazat
  6. ....funguje! Už máme podpísané kontrakty a začíname vyvážať...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jitko, nějaké bližší info o strážcích GA -MCEO , nic jsem nenašel,díky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pokus Oranur
    Další pozoruhodný experiment Reicha tvoří úvod do jaderné energie v podobě radioaktivního materiálu vystaveného silnému poli orgonové energie (Reich, Wilhelm. The Oranur Experiment. Orgone Energy Bulletin, Vol. 3(4), 185-344, October, 1951). Výsledkem byl pozoruhodný široký baldachýn atmosférických jevů, které se vymykaly kontrole po několik měsíců. To mělo za následek nebezpečné zvýšení „přirozeného“ radioaktivního pozadí, měřeného několika Geigerovými trubicemi na ploše tisíckrát větší, než by mohla být kontaminována relativně malým množstvím radioaktivního materiálu použité při pokusu. Pokusná zvířata chovaná v laboratoři, kde byl pokus vykonán a daleko za hranicí možného poškození radioaktivním materiálem, zemřela. Při pitvě byl jako následek určeno radioaktivní ozáření. Lidé vystavení experimentu onemocněli a opustili oblast, jeden fyzik zanedlouho zemřel.
    Tento experiment poskytl důkaz o orgonové energii, který se mi jeví jako věrohodný z těchto důvodů:
    1) Pokus byl dokázán ne jedním, ale několika čestnými, dobře kvalifikovanými vědci.
    2) Výsledky ukázaly kompletní obraz subjektivních objektů, objektivní biologické účinky, měření zahrnující několik fyzikálních metod.
    3) Měření jednotlivých druhů bylo mnoho a opakovaly se.
    4) Výsledky jsou zcela nevysvětlitelné v termínech tradiční fyziky.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravim , to učení strážců by mě taky zajímalo. Já zrovna studuji meditaci Merkaba od Drunvala Melchizedeka

    OdpovědětVymazat
  10. jitka: Ne, neptala ses :)) Kopírovat cizí text samozřejmě lze, ale neuvést původní zdroj už se dá považovat za neetické.

    O.

    OdpovědětVymazat
  11. Bravo, konečně někdo píše o rakouském fenoménu Wilhelmu Reichovi a jeho Orgonu. Bylo by vhodné zmínit se také o pokusech s jeho Orgonometem, kterým úspěšně rozháněl mraky, nebo je zase vyvolával včetně vydatných lijáků z nich.Také to, že byl účelově prohlášen ze nesvéprávného a násilně umístěn do psychiatrické léčebny, kde za záhadných okolností zemřel, když předtím svým "věznitelům" vyhrožoval, že vše zveřejní. Mám delší dobu v podezření, že atlantická aliance (UssA - UK)tento vynález zneužila, a že má zřejmě k dispozici megaverze reichových Orgonometů, které mohou vhodně doplňovat HARPyje...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.