13. března 2011

Aolian k aktuální přebujelé modulaci počasí pro střední Evropu

Díky moc za názorné satelitní snímky, jasně ukazují přebujelou umělou modulaci počasí pro střední Evropu. U nás v západním Pošumaví hystericky sprejovali už před setměním a potom po celou noc ze čtvrtka na pátek. Kamarád sledoval noční nebe a pozoroval, že vzdušné proudění v horních vrstvách atmosféry bylo pořád přibrzďováno až zastavováno, zatímco ve spodní vrstvě atmosféry se postupně rozproudil silný severozápadní vítr. Mraky byly rozstřelovány technikou, nejspíš HAARPem. Energeticky se nám ukazuje, že takový miniHAARP mají i na šumavském Velkém Javoru. Přírodní bytosti se pokoušely harmonizovat energie tříštěných mraků. Zaoblovaly okraje roztříštěných kousků a ty kousky se snažily energeticky propojovat. Postupně zjišťuji, že některé skupiny vzdušných bytostí si s nahaarpovanými mraky rády hrají a snaží se z nich kouzlit zajímavé energetické obrazce. Má to ale i hlubší význam pro celkovou regeneraci atmosféry.

V pátečním dopoledni jsme registrovali výraznou energetickou blokádu v západní Evropě omezující průnik atlanského proudění do střední Evropy. V atmosféře celé severní Evropy jsme zaznamenali velmi chaotické a ostré energie. Zkusili jsme je harmonizovat. Na satelitních snímcích Google Earth je viditelné rozstřelování dešťových mraků na území Velké Británie v okolních oblastech. 

Půda je u nás v letošním předjaří poměrně dost vyschlá a na polích kolem naší obce jsme zaznamenali vymrzání obilovin vysetých v loňském podzimku. Tráva zatím vůbec nechce růst. Ve slunečním spektru celkově musí být nedostatek fialové až růžovofialové barvy, která pomáhá startovat předjarní až jarní rozjezd vegetace. Teploty jdou nahoru, ale vegetace zatím jakoby podivně stagnuje. U nás zatím rozkvétají jen sněženky a bledule, ale to jsou rostliny lužních lesů, tedy polostinných stanovišť. Transformační jarní energie stojí, každý, kdo chce pracovat na svém vývoji, se musí maximálně soustředit na svůj vlastní energetický potenciál. Společnost jako celek stále vývojově setrvává na úrovni roku 1938, ale na individuálním vývoji lze pracovat.

V úterý 9.3. mě přírodní bytůstky pozvaly na poslední zimní bruslení. Nemohl jsem odmítnout. Bylo krásné slunečné ráno, vzduch voněl svěžím předjařím a příroda byla celá jakoby roztančená radostí. Tváře mi jemně ovíval příjemný teplý vánek od jihozápadu a cítil jsem přívaly nové síly. Kolem poledne však začaly příjemné jarní energie slábnout, na nebi se objevily plejády sprejovacích letadel a odpoledne se rozfoukal studený severozápadní vítr. Kdopak asi energeticky stopnul nadějně se rozbíhající předjaří? 

Ale nezoufejmež, síly pro vlastní vývoj je tady dost a přichází sem přímo z vysokých úrovní, odkud je řízena karma celého Stvoření. Nemůžou ji zastavit ani žádné chemtrails ani žádné cizorodé elementy na ztemnalých souhvězdích v naší sluneční soustavě. Je však potřeba vědět, že temné podzemní civilizace zasahující až do jádra naší planety vězní kousky našich duší, které je potřeba osvobodit, abychom mohli znovusjednotit sami sebe. Teprve do toho pronikám a získávám nové zkušenosti, o které se potom rád podělím s ostatními. Děkuji za info k těmto civilizacím a budu rád za další. Postupně totiž zjišťuji, že právě tyto temné podzemní civilizace mají hlavní podíl na tom, že energetická úroveň naší planety zůstává zmražena v 3D úrovni a nemohou se tady zdárně manifestovat vyšší dimenze.  

Měj se a zatím ahojky
A.


2 komentáře:

  1. Podzemní civilizace: http://novazeme.ning.com/group/dvncivilizace/forum/topics/agartha-ztracena-podzemni

    Souhlasím s Aolianem, že jsou části duše uvězněny někde hluboko a že i na úrovni konkrétní duše jsme manipulování. Také na sobě někdy cítím, jak mě jakoby něco brání vzpomenout si na klíčovou myšlenku nebo nabrat dost síly k novému kroku v životě. Musím se hodně kontrolovat, protože jak člověk ztratí vědomí, stane se nástrojem zlých energií. První krok do 5. dimenze? Vědomý život a stabilní láskyplný životní styl.
    Aoliane, co udělat, aby se člověk třeba i v těžkém prostředí centra města ubránil manipulaci?

    OdpovědětVymazat
  2. tady v centru Prahy rachota na uchování STAVU MYSLI v pohodě dá docela práci...Ale dá se to zvládnout,jen mě trápí,že příroda na Šumavě i jinde dostává zabrat....holt jsou to zřejmě pro sortu určitých lidí JEN plántáže na těžbu dřeva.Na dobříšsku je pomník,kde po roce 1918 byl německý nápis nahrazen českým...Zde na přání Jeronýma z Mansfeldu byl tento smrk před těžbou uchován...V roce mého narození 1948,příznačné datum...ho vichřice porazila..v roce 1965 jsem obdivoval obvod jeho pařezu...ted je tam jen pomník a ani stopy po jednou vrtochu vrchnosti...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.