12. března 2011

Zpráva od čtenáře z Tokya

12. 3. 2011
dobry den, nevim, zda se mi podarilo vlozit komentar k situaci v tokyu, tak vam ho posilam i mailem.

dobry den,
nachazim se prave v tokyu. zemtreseni teto sily prineslo jen relativne minimalni skody diky pripravenosti, obetavosti a discipline japoncu. tento narod prijal to, kde se jejich ostrov nachazi a respektuje prirodni sily jenz na nej pusobi. v tokyu nic nespadlo, je to pro to, ze technicka vyspelost tuto spolecnost chrani. planeta se meni a my se k tomu muzeme jen pridat. nejsme azs tak duleziti. nikdo nevi co bude, ale to ziju, za to vdecim japonskym stavebnim inzenyrum. jinak pro giftery, atmosfera tokya je vice nez dobra. mam tady sebou i neco malo orgonu tak i snad ty pomohli. chtel bych pozadat nektere prispevatele na tento jinak skvely web, aby recenzovali svoje prispevky, neb takzvane jasnozrive prohlaseni o karme........muze toycne privest ke konfrontaci s vlastnimi stiny
K.

P.S. Orgonet: Děkujeme moc za zprávu, a držíme palce a přejeme všem v Japonsku hodně sil, ať situaci brzy zvládnete.

5 komentářů:

  1. Nebylo vyhnutí to tam srovnat se zemí a pořádně to tam vyčistit,protože z Japonska se v posledních letech stala přetechnizovaná vana plná zla a negativní energie - explosivní nárust nahlášeného zneužívání dětí dosáhl loni 40.000! případů,opakuji že pouze nahlášených. Skutečnost může být daleko horší. Země zvrácených lidí,co se zabíjejí kvůli zaměstnání si ani nic jiného nezaslouží. Není třeba je litovat! Žádný Haarp apod. za tím není. Jen splátka za hodně drsnou karmu jejích obyvatel.

    OdpovědětVymazat
  2. Není třeba je litovat! No aj to je postoj. Mne je ľúto každej bytosti, ktorej sa stane zle. Nie každý je na vysokej duchovnej úrovni a prakticky každý keď niečo robí tak je presvedčený, že robí dobre. Samozrejme z jeho pohľadu. Otázka je či ten môj pohľad je práve ten správny. To neviem len si prajem aby to tak bolo... Nech všetko dopadne najlepšie ako len môže pre každého.

    OdpovědětVymazat
  3. Japonci jsou národ jako každý jiný. Jsou tam tedy oba póly. Pokud se jednalo o umělý nabo přirozený zásah je jedno, protože platí, že každý si svoji karmu bude muset jenou zkonzumovat.
    Určitě se v jejich moderní kultuře najde mnoho zla stejně jako duchovně vyspělých lidí, jako příklad bych uvedl například Masaru Emoto.

    OdpovědětVymazat
  4. Japonci nejsou výrazně špatný národ. Dali světu i mnoho dobrého, jak materiálně, tak i duchovně.
    Sebevraždy kvůli práci, to je víceméně záležitost tradice.
    S těmi dětmi je to horší, Japonsko je "proslavené" pornografií typu "schoolgirls", což se jedná o fantazie sexu s bezbranými dívkami. Těžko lze očekávat, že lidé zůstanou pouze u filmů a představ a ke skutečným dětem se budou chovat svatě za každé okolnosti.
    Otázka je, jestli můžeme někoho soudit. Nejlepší metodou pomoci světu je očišťování sebe, svět se bude na základě souvztažnosti automaticky zlepšovat taky.
    http://jakynarodtakovavlada.angelfire.com

    OdpovědětVymazat
  5. Za tu vaši karmu se dá docela pěkně schovat určitá bezcitnost a lhostejnost vůči utrpení druhých.Soucit a láska ke každé živé bytosti by vám bohorovní karmouši slušela víc.Každá lidská bytost dostala do vínku dar svobodného jednání nejsme loutky osudu... jde o to vést člověka k pozitivnímu myšlení a jednání a k odpovědnosti za zlo tím že koná pokání ale i k radosti z odměny za dobro

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.