1. března 2011

Celosvětový den proti chemtrails

Jak dopadl den proti chemtrails 26. 2. 2011? Žádné překvapení. Z webu ramidan  (díky za odkaz): http://ramidan.webnode.cz/news/dnesni-celosvetovy-den-proti-chemtrails/:

26.02.2011 08:36 
Nedávná výzva asi desítce institucí prostřednictvím e-mailové pošty a tohoto webu (webu Ramidan, pozn. Org.) zněla takto:
Milé dámy, vážení pánové,
právě jste informováni o zločinu proti lidskosti a zdraví populace. Můžete jít po ulici kolem ležícího člověka a sofistikovaně kalkulovat o jeho možnostech přežití, anebo zasáhnout, aspoň se zeptat.
Podobně je to s každodenními nekontrolovanými sprejery z letadel, které většinou nad ránem nám a půlce Evropy nastříknou cizorodé látky, které v součinnosti s cíleným elektromagnetickým vlněním ze zářičů vybudí mlžnou a kašovitou oblačnost nebo jiné povětrnostní jevy, jež se pak vezou na vlně přírodních klimatických událostí. Proč to kdo dělá, nechám povolanějším a vzdělanějším, ale proč s námi a přírodou někdo tím způsobem manipuluje bez našeho vědomí, už potichu nenechám.
U ležícího člověka si můžu dokonce říct, že si to "špatným životem" zavinil sám nebo že by už stejně dlouho nepřežil. Že jsem sám tím ležícím (nebo na kolena sraženým) v prvním i druhém případě, mě už nenapadne.
Podobně je to se statečností a občanským postojem. Ještě v téhle chvíli se můžu ptát nebo zkoumat pravdu a lež, ale už zítra by se podobné zpytování mohlo obrátit a ukázat, že mojí nestatečností tahle zločinná nemoc nebo bezmoc dál přetrvává.
Děkuju za váš občanský postoj.
 podpis

Jediná odpověď přišla z úřadu veřejného ochránce práv:

Vážený pane,
veřejný ochránce práv obdržel Vaše e-mailové podání, které nelze vzhledem ke svému obsahu považovat za podnět podle zákona č. 349/1999 Sb., o veřejném ochránci práv, ve znění pozdějších předpisů. Z tohoto důvodu na něj nebude veřejný ochránce práv osobně reagovat.
Dovolte mi, abych objasnila, že ochránce je oprávněn prošetřovat pouze činnost správních úřadů (jako jsou např. stavební úřady, finanční úřady, úřady práce apod.)
Působnost ochránce se však již nevztahuje např. na činnost soukromých osob (např. banky, pojišťovny, akciové spole nosti apod.), na rozhodovací činnost soud nebo na jednání obecní/krajské samosprávy. Stejně tak zákon ochránci neumožňuje poskytovat právní poradenství. Doporučuji Vám prostudovat přiložený informační leták, v němž naleznete informace o tom, jakým způsobem a v kterých případech se lze na ochránce obracet.
Z Vašeho podání není zřejmé, na činnost koho si stěžujete a nelze tak ani posoudit, zda Váš problém spadá do působnosti ochránce. Pokud se domníváte, že tomu tak je, v novém podnětu prosím upřesníte, na který správní úřad si stěžujete, jaké skutečnosti proti postupu tohoto úřadu namítáte a současně prosím doložte
kopii podání, kterým byl úřad neúspěšně vyzván k náprav.
V souvislosti s informacemi o kompetencích ochránce můžete rovněž využít navštívit webové stránky
telefonní informační linku 542 542 888, případně
www.ochrance.cz
S pozdravem
Mgr. Kateřina V a l a c h o v á , Ph.D., v. r.
vedoucí právního odboru
(dopis je opatřen elektronickým podpisem)

Dokážete prosím i Vy napsat podnět tak, aby veřejný ochránce práv reagoval na toto udání?

P. S. Orgonet: Podle mého názoru je ten dotaz sice hezky obrazně napsaný, ale spíš by to asi chtělo suché, stručné a jasné úřední vyjadřování. Emoce na ty oslovené určitě neplatí ... Ale stejně by neodpověděli.
Ale nemám co kecat, protože v ohledu stížností a dotazů má osoba dosud nic nepodnikla.

4 komentáře:

  1. http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=akce-nwoo-k-quotmezinarodnimuquot-dni-informovani-o-chemtrails&cisloclanku=2011020021

    OdpovědětVymazat
  2. možná by měl být den proti chemtrails prvního dubna

    OdpovědětVymazat
  3. Stížnosti,žaloby atd nepomůžou ani nemohou je to propletená sít ve které pokud zajdete dosti blízko nemusí se Vám vyplatit.Vyrábějte orgonity dávejte je do přírody,mějte je všude doma a hlavně to učte svoje děti!!!pouze vychovaná nová generace v tomto směru může světu pomoci!!Postavte novou generaci říkejte dětem pravdu at mají možnost volby a rodiče dobré svědomí.Malé děti to považují za hru zahrabávání pokladů které léči zemi a větším(14let)tak těm se toho dá říci více.Moje děti nejdřív nechápali jak je něco takového možného,ale vrhli se do toho a baví je pomáhat světu.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdy a kde můžete prosím více informací děkuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.