24. března 2011

Aolian: Pocasi modulovane 24 hodin denne


-->
Tak jsem zase par minut na netu, zdravim z ciziny a vyvesuju, co poslal Aolian.

Počasí modulované 24 hod denně

Když jsem začínal s pozorováním klimateroristických modulací počasí, naivně jsem si myslel, že se ho snaží upravovat jen v některých dnech. Letošní březen mne ale čím dál víc usvědčuje v tom, že klimateroristi počasí modulují nepřetržitě, 24 hod denně a to snad po celé planetě.
Nejméně jeden týden je teď u nás patrná jakási rutinní modulace počasí: před východem slunka je většinou docela klidno, poměrně klidno je i při jeho východu, proletí monitorák a vyhodnotí situaci. Slunko začíná přihřívat a jakmile se do toho víc opře, už se objevují první aerosprejeři s chemtrails. Většinou se tak stane kolem 8. hod ráno. Nasprejují systém čar, pak do toho pustí haarping a zanedlouho začne krajinou protahovat podivný vychlazovací vánek. Když se více rozproudí, docela nepříjemně odnímá teplo z tělesného povrchu. Problémy mají i stromy, jakoby jim to odsávalo energii. Jakoby někde otevřeli bombu s tekutým dusíkem a nechali jeho obsah vyprchat do prostoru. Nejspíš to ale zvládají jen s pomocí kovových částic programovaných HAARPem. Koukám na protější svahy nad údolím a vidím stříbřitý opar táhnoucí se až na zem. Čímpak dneska zase nakrmíme svoje plíce a průdušky?
Sprejují a haarpují obvykle tak dlouho, dokud se jim nepodaří vystabilizovat východní až severovýchodní proudění. Předevčírem jim to zabralo nejméně půl dopoledne. Vzduch chtěl přirozeně proudit od jihu, ale měl smůlu, klimouši mu to neschválili. Sprejovali a haarpovali tak dlouho, až srocené oblaky přicházející nad naší oblast chvíli pluly souběžně z jihu, východu a severu. K odpoledni je většinou zase na chvíli klid a když začne nebe více modrat a roste teplota vzduchu, dají se do toho znovu a v různých atmosférických výškách.
Včera jsem byl celé odpoledne na zahrádce a chvílemi jsem si připadal jak Jožin z bažin práškovaný letounem z JZD (co nedodělali jezeďáci s pesticidy, to nejspíš dodělá NATO s chemtrails).
Půda nevydává žádnou jarní vůni, je studená a energeticky jakoby zatuhlá. Chybí vzájemná komunikace vzdušného živlu se zemí a z půdních breberek jsem letos zahlédnul snad zatím jenom žížaly a stonožky. Včelky poletující nad sněženkami a bledulemi mají na nožičkách shluky oranžových roztočů.
K večeru přichází třetí etapa větších chemických náletů, obvykle dvě hodiny před západem slunce. Po nebi se roztahuje hliníková síť a rychle chladne vzduch. Na noc klesá teplota k nule nebo pod bod mrazu. Záměrné podchlazování krajiny a půdy při hvězdných nocích hodně potlačuje projevy radostného a vlahého jara. Kamarád citlivější na provoz HAARPu zaznamenal v noci z neděle na pondělí výpadek HAARPu a všiml si, že teplota vzduchu šla hned nahoru. HAARP a chemikálie
Místo jarního života je tady sterilizující klima a kdo sázel na jarní obrodu sil, musí zatím zabrat ze svého a snažit se o rozvoj svých vlastních čaker schopných přivádět energii přímo z kosmu.

V posledním týdnu jsem se krom pozorování počasí podrobněji věnoval také průzkumu temných podzemních civilizací. Je jich tam několik a mají zde svůj vlastní životní systém, jež z astrálu přesahuje do tzv. mezihmoty (meziprostor mezi jemnou a hrubou hmotou). Energeticky vytvářejí jakéhosi pavouka podobného systému radioaktivních žil u nás v Čechách. Vzhledově vypadají jako lidi, skřeti nebo démoni. Můžou mít i různé polozvířecí podoby a v jejich podzemními městy prolézá mnoho červů. Našel jsem tam i tvory podobné těm žížalám. Jsou to technické civilizace a energeticky spadají hlavně do období dávné Atlantidy. Na půdním povrchu mají udělaný systém energetických nálevek, jimž odsávají z krajiny životní sílu. Zároveň odebírají ztemnalé energií z lidí a posílají do společnosti pokřivené energie na podporu ega. Takový malý koloběh temna mezi povrchem a podzemím. Některé svoje technické systémy mají napojené na různá souhvězdí včetně Orionu a Plejád, kde jsou další typy temných civilizací. Osobám ve fyzických tělech se snaží zacpávat jejich energetická centra, aby je drželi poddajnější a tolerantnější vůči temnému pasystému ega a zla. Zacpávají nám hlavně horní čakry, aby nám ztěžovali komunikaci s našim duchovním vedením a brzdili rozvoj naší intuice. Úsilí planety vymanit se z jejich nadvlády a navrátit se do multidimenzionálního systému čaker a úrovní zkratují různými implantáty, nejčastěji rovnoramenným křížem. Navíc ještě neustále uspávají a spoutávají řídící bytosti zemského živlu, aby měli klid na své temné aktivity.
Zkusili jsme radikálněji pročistit jejich podzemní prostory. Moc se jim to nelíbilo: rychle se soustředili k jádru planety a hned se tam začali zapouzdřovat. Výrazně u nich poklesl odběr a spotřeba temna ze zemského povrchu, asi se nám podařilo je svým zásahem docela překvapit. Po chvilce jsme však zaznamenali, že lidé kolem nás začínají podivně agresivnět. Vysvětlení bylo prosté: v lidské společnosti je velké množství jedinců, kteří nemají rozvinutý energetický systém na příjem energie z kosmu, nýbrž nabírají energii hlavně z jídla a ega. Kvůli nerozvinutému energetickému systému nevracejí přijímanou energii do koloběhu záření, nýbrž ji uzemňují a temné civilizace ji od nich odebírají samy a rozvádí si ji do svých vlastních systémů. Nu a my jsme svým zásahem dočasně omezili odběr ztemnalé lidské energie od temných civilizací, energie se začala v lidech hromadit a postupně to vyústilo v projevy agrese.
V podzemí jsem objevil i centrum tzv. „politické duše“, na které jsou napojeni pozemští politikové (včetně Obamy) a skrze různé implantáty ovládáni ve své práci. Z tohoto podzemního centra je politikům aj. lobbistům také posílána síla pro práci i pro osobní ochranu.
Temným podzemním civilizacím vyhovuje zdejší iluzivní systém života a zdejší rozumové a přetechnizované pojetí zdejšího světa. Kdysi v dávné minulosti byly naše duše roztříštěny do vícero kousků, čímž byla potlačena naše pravá identita a byla nám vzata síla k boji proti temným entitám. Temné podzemní civilizace lpí na starém, proto spoutávají a vězní mnoho kousků naší duše ve svých prostorách. Zkoušeli jsme nalézt systém, jak osvobodit kousky svých duší a dovtělit si je zpátky k sobě. A mám dobrou zprávu – kousky svých duší lze přivolat i dobře zkoncentrovanou myšlenkou. A další dobrá zpráva je, že se jedná o civilizace tvořené dušemi, jež byly do tohoto vesmíru zataženy luciferovci ze zcela jinorodých a cizorodých úrovní. Mělo by tedy stačit vyčistit z těchto duší všechny klíčové obaly, skrz které si tady udržují zakotvení do hmoty a potom je odeslat pryč z naší planety, zpátky do jejich domácích úrovní. Naše první pokusy dopadly dobře, ale šlo především o duše, které samy chtěly pryč. Průběžně odcházejí další duše a zůstávají hlavně ty, co lpí nejvíce a nejhouževnatěji. Tady bude potřeba ještě více zabrat a sejmout z nich temné krunýře, jimiž se zuby nehty poutají k podzemí planety. S každou větší etapou osvobozování odchází z podzemí naší planety i mnoho spoutávaných přírodních bytostí a také ty zajaté kousky našich dušiček. Máte-li proto někdy pocit, jako byste se najednou cítili plnohodnotnější a celistvější, tak je vaše duše určitě bohatší o nějaký ten ztracený kousek. A aby tento proces probíhal ještě lépe a radostněji, je tu spousta světlých pomocníků, kteří se nám snaží rozvinout náš čakrový energetický systém. Zdaleka to není jen o rozvoji oněch klasických sedmi čaker, rozvinutý čakrový systém zahrnuje i mnoho a mnoho čaker vedoucích od našeho těla jednak dolů k zemskému jádru, jednak nahoru do kosmu, do vysokých světelných úrovní, až k řídícím centrům našich domácích skupinových duší (nadduší). A o to vlastně jde: získat zpátky napojení na svou domácí skupinovou duši. Pak budeme stát stabilně i tady dole ve hmotě a nerozhází nás už ani jediný temný pseudoprogram šílených nadvládců planety. Hurá na věc!



10 komentářů:

  1. 13 čaker máte možnost již dnes používat. Jedna moudrá žena je pro lidstvo otevřela. Nové paradigma bude číslo 13,2x13=26 hodin bude mít den,rok 13 měsíců-13 úplňků. Katolická církev a římani nacpali 13 úplňků do 12 měsíců,proto je disharmonie a nic nevychází,byl to záměr! Ale ne Boží.

    OdpovědětVymazat
  2. V tomto ohledu by mě zajímala jedna věc : komu patří ty tisíce sprejujících letadel, kdo to financuje a z jakých zdrojů ? Zcela jistě je více než polovina této chemtrails flotily bezpilotních !!! Jak je potom možné, že nikde neslyšíme a nevidíme žádný byť jen jediný případ pádu nebo poruše těchto letadel. Mám si snad začít oprávněně myslet, že pády civilních letadel s pasažéry a posádkou jsou cíleně řízené havárie jako součást plánů NWO na uchopení světové moci? Podobně mi přijdou podezřelé hromadné havárie na dálnicích a na železničních rychlostních tratích. A ani na moři to není o mnoho lepší. Tisíce ročně potopených nebo záhadně zmizelých plavidel více optimismu v této věci nepřidají. A ještě jako bonbónek na vrcholu pyramidy vezdejšího matrixového zla : během posledních dvou let se ve světě se zvýšil několikasetnásobně počet beze stop zmizelých lidí. Všeho věku, obojího pohlaví a ze všech sociálních skupin. Ty počty jdou do milionů,a nikde se o tom oficiálně nepíše !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě dostaly včelky se shluky oranžových roztočů na nožičkách. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Aoliane očistěte jádro země

    OdpovědětVymazat
  5. Anonyme, poskytni prosím zdroj svých informací o mizení lidí!

    A že by šlo o bezpilotní letadla? Proč ne, něco na tom třeba je, ale já osobně tomu nevěřím.

    OdpovědětVymazat
  6. TO všechno zařizuje Lord Voldemort se skupinou Smrtijedů.A o své části duší přicházejí obyčejní mudlové špatnými skutky.Jen Lord Voldemort uměl vědomě rozdělit svou duši a ukrýt jí do viteálů. No a jak dopadl?Tak nějak to asi funguje.Chybí doopravdická bezpodmínečná láska.

    OdpovědětVymazat
  7. 24. března 2011 10:28

    Máš to někde vyčtený o těch zmizelých lidech? Zajímá mě to.

    Y.N.W.A.

    OdpovědětVymazat
  8. s článkem naprosto souhlasím, denně sleduji oblohu a je to tak i u nás (zlínsko, hranice se slovenskem). Dnes se na našem místním infoportálu objevil odkaz na panoramatickou fotku náměstí. Nevím kdy byla focena ale mrkněte sami na tu oblohu ;) http://www.kolo-bezky.cz/akce/panorama/brumov/brumovk1.html
    -úplně typický obrázek oblohy posledních dní je nad radnicí (oranžová budova za sochou)
    -později přihodím i průběh 22.března z naší hydrometeokamery (fotky po 4 minutách)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojte, je to děsný: od 20.3. do dneška 25.3. sypou nonstop...takovou flotilu jsem ještě neviděl. Služebně jsem byl po ČR, jsem ze Západu....drsný. Oni se rozhodli nás zdecimovat ufuf. Budu dělat vzorky, jestli tedy vůbec zaprší. Myslím, že je čas na osvětu.Chápu, že je těžké to někde říkat nahlas, ale důkazy máme. Je jich tolik.A pro stud není moc prostoru, jde tady a teď o příští generace! Jsem z toho úplně mimo, mám i podezření (ale to je čistě moje teorie), že tím chtějí zakrýt pohyby létajících těles(lodí)...dnes 25.3.11 od 20:00 se "mraky" formovaly do tvoru, jakoby nimi něco prolétalo. Všechny vás zdravím...a pijme kopřivu, vývar z mořských řas, zjišťuji další bylinky na očištěníod těž.kovů. Zdravím...

    OdpovědětVymazat
  10. Ano,uměle "formují" oblačnost částečně také proto, abychom neviděli, co se děje v atmosféře i mimo ni. Těch aktivit nad našimi hlavami několikanásobně přibylo, a mocným tohoto světa se to samozřejmě vůbec nezamlouvá. Chtějí dokonce sestřelovat mimozemské lodě, které se budou snažit pomáhat mírnit následky uměle vyvolaných kolapsů nebo odvracet sílu a destruktivní účinky technologických útoků našich samozvaných světových vládců. Proto zatím žádná masová invaze E.T. nebude. Chtějí, abychom světovou revoluci za svržení Zla, Destrukce a Collapsu iniciovali mi pozemšťané, a oni se pak na naše žádosti podle potřeby přidají. Spustit ten proces ale musíme MY - lidé, občané, obyvatelé Země.To je klíčové pro další události blízké budoucnosti ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.