11. března 2011

Globální povětrnostní průmysl právě vysušuje Evropu?

Dnešní snímek, na němž jsou vidět dnešní chemočáry ošetřující oblačnost před vstupem do Velké Británie a Evropy:
Tipuji, že současná modulace počasí má za cíl udržet Evropu bez srážek. Už teď je výrazné sucho, povrch země vymrznutý a vysušený umělým odpařováním. To určitě neprospěje letošní úrodě, a navíc se na suchém povrchu dělají účinnější bleskové povodně - voda se nemůže vsakovat a rychle steče ...

Pokud jste si neobložili dostatečně velký kus krajiny orgonitem, a ve vašem okolí se nenašel "cvok", co by to za vás udělal, tak se můžete těšit na první "jarně letní" plaváky. (Našel už se někdo na severní Moravě? V severních Čechách? Na Pardubicku? Tam všude to loni slušně plavalo.)

Myslím, že  ovládání počasí je v současné době  natolik světově rozšířeno, že to již není záležitost především vojenská. Nejde již jen o klimaterorismus, ale o to, ale že se tato činnost již dávno stala výnosným průmyslem. Vedle různých novodobých průmyslů určených k terorizování a poškozování obyčejných lidí a vydělávání na jejich nevědomosti, jako je farmaceutický, očkovací, rakovinný, cukrovkový, GMO, což jsou již běžně používané termíny, atd., vznikl též bez našeho vědomí celosvětový povětrnostní průmysl. Takže si myslím, že tento pojem můžeme zde začít zavádět. (Anglicky by to mohlo být "global weather industry", i když pod weather industry najdete na netu firmy vyrábějící měřiče srážek a podobně). 

Povětrnostní průmysl využil pro armádu již zastaralých komunikačních technologií, které zpřístupnil veřejnosti jako mobilní telefonii, a pod touto záminkou rozšířil po celém světě své radiační vypařovací věže k získávání vlhkosti. Jeho sprejovací letecká flotila k výrobě/znemožnění srážek, slunečních clon, atd. musí být impozantní, dle toho, kolik toho denně létá nad našimi hlavami. Jeho ostatní zařízení k manipulaci atmosféry a ionosféry, kterým souhrnně říkáme HAARP, jsou strategicky rozmístěna po celém světě - viz mapa. Proč by to dělali, kdyby to někomu nevynášelo?


A tento povětrnostní průmysl, aniž si toho lidé všimli,  čile a nepřetržitě usměrňuje a vyrábí počasí v zájmu těch, kteří na jeho extrémech mohou vydělat, a který umožní například:
  • napařit lidem 100 Kč daně navíc kvůli povodním
  • způsobit neúrodu suchem, povodněmi, mrazem, atd, vyvolat potravinovou krizi a ovládnout příslušnou oblast, kde se neurodilo
  • zdražit potraviny i tam, kde se urodilo 
  • zdražit pohonné látky a současně jich prodávat více, (sněhová kalamita - prodej prý stoupne o 30%)
  • vydělat na poskytování "humanitární pomoci" státům postiženým umělými katastrofami
  • vydělat na pojišťovnictví - výborný tunel státních prostředků
  • zničit státy zemětřesením a následně je ovládnout,
  • nasněžit/nenasněžit do Alp pro lyžařskou lobby, 
  • v létě udržovat slunečno nad přímořskými rekreačními středisky a hlinikovou oblačnost všude jinde, 
  • atd. atd.
Další možnosti si jistě domyslíte sami.

P.S. 1. Ten průmysl evidentně výborně vydělává, takže jeho letecká flotila se stále modernizuje a narůstá ... Včera jsme například pozorovali nad Vysočinou 4 neuvěřitelná růžová letadla, všechna ohromná (či letěla hodně nízko, bez viditelných běžných "motorů" či výběžků na křídlech), z nichž jedno sprejovalo, druhé vedle něj nesprejovalo, pouze sledovalo stopu prvního, třetí sprejující proťalo jejich dráhu do X, čtvrté se odzadu obloukem napojilo na stopu toho prvního. Bohužel se mi tu zajímavou scénku nepodařilo průkazně vyfotit, bylo to nečekané ...

P.S. 2. Aby tu byl nějaký pozitivní závěr, tak pár řádků od Aoliana:
"Už nějaký den pozoruju, jak se energie HAARPu tlučou se Sluníčkem, ale bytosti přírody to zvládnou doladit. Na HAARPech mají udělané krásné astrální nástavby pro harmonizaci energií. Ve hmotě docela nevzhledná zařízení plná drátů a nad tím v astrálu překrásné energetické vzorce... Myslíš, že by čtenáře Tvého webu zajímalo, jak ty vzorce vypadají? Mohl bych se pokusit převést některé z nich automatickou kresbou na papír.
Docela se mi daří energii z HAARPu využít pro svou práci, hlavně jangovou sílu na čištění. Není potřeba se toho bát, je jen potřeba to lépe skloubit se sluneční energií a vlastním elektromagnetickým potenciálem."

8 komentářů:

  1. HAARPunáři jedou na plné obrátky:

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201103111114_NOAA19/201103111114_NOAA19_CZ_RGB124.jpg

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý termín - HAARPunáři !!! Jen tak dále, ať se vše nazývá správnými jmény. Jedině tak můžeme definovat, co se okolo nás vlastně děje.

    OdpovědětVymazat
  3. Guess: Omlouvám se, nejsem expert satelitní snímky a už vůbec ne na počasí, jak poznám, že je na snímku něco v nepořádku??

    OdpovědětVymazat
  4. Včera v Liberci jsem pozoroval hodně zajímavý jev - alespoň pro mě zajímavý... Vlastně poprvé v životě jsem viděl na vlastní oči letadlo, které za sebou vláčelo chemtrail... to bylo zajímavé pozorování... toto letadlo letělo ze severu na jih... možná trochu jihozápadně...

    Toto letadlo bylo v podstatě jediné, které na nebi udělalo chemtrail... během 20 minut mého pozorování prolétly křížem-krážem 3 další letadla, která nenechávalala žádnou stopu, kromě klasického contrails, které mizely hned za zadkem letadla... otázka je, zda-li už nemají nějakou látku, která ve vzduchu není vidět...

    Teď k té zajímavosti, pro mě to bylo nevídané, třeba to takto prostě funguje, ale doposud jsem o tom nečetl... přirovnal bych to k řízenému "zatahování opony..."

    Bylo jasno, zapadalo postupně slunce - čas cca. 17:10. Vidím chemtrail letadlo jak si to sype ze severu na jich. "Hliníkově" zatažené nebe bylo daleko na severu, říkal jsem si, že fajn, asi to nesouvisí, zřejmě nám chtějí "otrávit večer." Omyl. Potom, co prolétlo letadlo, jsem stál s otevřenou pusou u okna a jen čučel. Mraky se tvořily "z ničeho" přímo před očima. A to postupně po celé té délce chemtrailu, jenž tam nechalo to letadlo v 17:10. Zarazil mě právě ten fakt, jak rychle se "opona" tvořila po celé šířce viditelného nebe a že se to tvořila vyloženě po směru průletu toho letadla.

    Přikládám fotky, kvalita je nevalná, jsou z obstarožního mobilu... přidal jsem do nich i popisky...


    http://img863.imageshack.us/i/chemtrailliberec1.jpg/
    ---------
    http://img845.imageshack.us/i/chemtrailliberec2.jpg/
    ---------
    http://img862.imageshack.us/i/chemtrailliberec3.jpg/
    ---------
    http://img860.imageshack.us/i/chemtrailliberec4.jpg/

    OdpovědětVymazat
  5. Možná mají tyto fotky souvislost s upozorněním na TRIMETHYLALUMINIUM.Kamarád poskytl rychlou reakci na jeho vlastnosti.
    ODHAD !Jedná se o kapalinu snad i voňavou,chemicky velmi nestálou a HOŘLAVOU.S vodou reaguje prudce za vývoje tepla a vzniku methanolu a koloidního HYDROXIDU HLINITÉHO,který má schopnost dále VÁZAT a SRÁŽET VODU z okolí.

    OdpovědětVymazat
  6. Pratele, napisme jim, co si o tom myslime, zadejme o vyjadreni! Ja uz jsem tak ucinil...

    http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2011030013

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím,
    co se týče hustoty leteckého provozu, tak tohle videjko to nádherně ilustruje. Když si vezmem, že to je dennodenní provoz, tak i kdyby v tom nebyly žádné letadla provozující "chemtrails", tak to musí být hromada "sraček", co jde do vzduchu. Tak je ještě otázka, kolik z toho jsou chemtrailující letadla:
    http://www.stream.cz/video/564942-letecky-provoz-precti-nejdriv-komentar

    Jinak dneska ve Frýdku-Místku nádherný, slunečný den... až na ty čáry ve vzorcích a hliníková barva oblohy...

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  8. Koupím naváděcí rakety, nebo podobné.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.