23. dubna 2012

Jaké bylo postavení planet v době průletu tělesa kolem Slunce?

Názory, co proletělo 21. dubna 2012 kolem Slunce, se různí. Chyběl nám dosud důležitý a rozhodující údaj, v jaké pozici byla sonda snímající Slunce a zda mezi ní a Sluncem mohl být právě Měsíc či Země ... A už tady máme odkaz, kde zjistit polohu, velký dík čtenářce N. B!


"Poloha sond STEREO je znázorněna tady. http://stereo.gsfc.nasa.gov/where.shtml N.B."


Snad tedy obrázek z 21. 4. 2012 ukazuje dostatečně, že to nebyl Měsíc ani Země ...
Pozorovací systém STEREO, z něhož pocházejí snímky z výše uvedeného článku, tvoří sondy A (před Zemí) a B (za Zemí).
Aha, nezkopírovalo se mi tam datum, tak je to 21. 4. 2012, 7:45 UTC.


Tady je to ještě jednou jako printscreen i s datem, vylepšeno o družice NASA:

Takže můžeme vesele pokračovat v hypotézách (:-)))
Podle mého názoru už jsme zase u Nibiru , co už jsme tu řešili mockrát ...
Pěkné video z 29. 3. 2012:

Find more videos like this on Earth Changes and the Pole Shift

17 komentářů:

  1. Ani Nibiru není průhledný :-) Ale jinak dobrá vylučovací analyza. CZK

    OdpovědětVymazat
  2. při průletu Země kolem observ.A - ZA sondou, je logické, že by to kamera nemohla nasnímat. Ale pokud Země proletěla PŘED Béčkem, tak se krásně mohl dostat Měsíc do zorného pole kamery, na pozadí Slunce.Nebo se pletu? Nebojuju za Měsíc, jen se snažím být objektivní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. v tom případě ale, proč není objekt zachycen na snímcích z toho dne a v casovém úseku 7:20 až 7:40 ? http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2012/04/21/behind/euvi/195/512/ Čudné...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby nějaká planeta Nibiru byla, už by byla vidět na obloze pouhýma očima.
    http://www.astro.cz/rady/2012#nibiru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud to bude umělý objekt, byť o velikosti planety (viz Dark Star z Hvězdných válek - které mimochodem odkrývají víc pravdy, než jsme schopni přijmout !!!),nemůže mít charakteristiky klasického "přírodního" vesmírného tělesa !
      Je nesporným faktem, že se nějaké obrovské kulovité těleso "potuluje" v blízkosti Země. Někdy se ukazuje na obloze jako černá koule před Sluncem, jindy jako cizí planetka či měsíc se strukturovaným povrchem na přísluní nebo odsluní zřejmě na dráze našeho Měsíce nebo v určitém odstupu za ním, díky čemuž nemůže dojít k žádné kolizi. Tento objekt se objevuje zvláště na noční obloze jako jasně bíle zářící těleso, čímž evokuje dojem "druhého(nočního) slunce". Zvláště ono zapínání(zářící těleso) a vypínání(černý objekt)zzářícího světla není rozhodně typické pro žádný "přírodní" vesmírný objekt stejně, jako jeho různé "manévry" sem a tam v prostoru Sluneční soustavy. Možná že náleží ke skupině objektů, které jsou vídány,jak "vortexují" "černou hmotu" ze Slunce, a tím snad mohou dobíjet, doplňovat své energetické zásobníky, z kterých by mohlo pocházet ono záření "druhého slunce" ! Prostě, že kradou našemu Slunci energii !

      Vymazat
    2. Na Zemi byly viděny UFOobjekty, jak kradou podobným způsobem vodu z moře. Pomocí vortexového sloupu jako při tornádu sála tato UFO velké množství vody do svých útrob. Pokud tyto entity kradou, na co přijdou,pak nemohou být našimi přáteli !

      Vymazat
    3. ... prečo hned kradou !

      Vymazat
    4. Veškeré UFO, co Ti tady lítá, jsou pánové z oblastí typu 51 a podobně. Je to jenom jejich inscenace, stejně jako 11. září a mnoho dalších.

      Vymazat
    5. k tomu co lze vidět lidským zrakem a co ne hovoří D. Icke v praze, stejně tak jako jeden díl z řady dokumentů pod názvem The greatest story ever denied (je i s cz titulky a možno si to v reálu ověřit, když si zapůjčíte kameru, která je k tomu potřeba). Myšlenka je založena na tom, že jsou frekvence, které lidské oko nezachytí.


      Ládis.

      Vymazat
    6. Aha, tak oni si jen tu vodu půjčují ?!

      A co se týče utajovaných základen, nejsou tam jenom stroje a technologie vyrobené lidmi, takže provokačně nemlžit, ano ?!

      Možná, že už to ET´s dělají v poslední době "chytřejí", když loď schovají do mraku či mraků, a jakoby z něho spustí "vortexový chobot" na hladinu moře, a sají jak turbína vodu nahoru. To nejsou žádné hologramy, ale skutečné události !

      Vymazat
    7. Pro Anonymní(Ládis) 2:25

      Něco na tom bude. Na tom rozdílu, co vidí lidské oko, a co vidí "oko" kamery. Zcela souhlasím s tím, že obojí přijímá rozdílné vlnové délky, a proto každé z nich vidí nebo nevidí něco jiného.
      Dnes ráno mi to potvrdil východ slunce, jemuž vizuálně lidským okem nepředcházelo ještě jedno svítání, které minimálně od loňského listopadu zachycují kamery po celém světě.

      Okem je viditelné jen takové bílé "stabilní halo" na značnou výšku nad východním obzorem, v nižších partiích podbarvené žlutě, oranžově, červeně až zlatě od měnícího se světelného spektra vycházejícího slunce (v této fázi ještě stále za obzorem !). Toto "halo" pak obklopí samotné již nad obzor vyšlé slunce, a "drží" se ho jako nějaká obrovská clona po celý den (zvláště dobře patrné při bezoblačném počasí).

      Kamery však zachycují bílou oslepující postupně sílící záři, která se krátce před východe slunce rozpíná od místa východu slunce oblohou, sílí až se nakonec "přežene" oblohou jako nějaké druhé "neutronové slunce" a hned nato zmizí. Tento mocný světelný jev zachycují i kamery ČHMÚ např. na beskydské Lysé hoře (viz zde starší články na OrgoNetu).

      Vymazat
  5. Pohlédl jsem dnes v tramvaji do očí nádherného dítěte a věřte, je tam je více záhad a zázraků, než v celé naší sluneční soustavě, my sami přetváříme okolní Vesmír a to dítě to ví, má to vepsáno v očích a jednoho dne vám to poví.

    OdpovědětVymazat
  6. http://orgo.cz/search.php?keywords=O2+Guru

    OdpovědětVymazat
  7. Především nevím, co mají mít společného sondy STEREO se záběry na helioviewer.org. Záběry na této stránce, a tedy i Měsíc přecházející přes sluneční kotouč, zachycuje úplně jiný satelit, a to SDO (Solar Dynamics Observatory). Ten se pohybuje po geosynchronní dráze kolem Země, takže pravidelně dvakrát ročně nastává situace, kdy je několik dní po sobě ve stínu Země (vždy na několik hodin), a třikrát za rok se mu do výhledu na Slunce připlete Měsíc. Takže žádná záhada. Polopaticky to je vysvětlené např. zde:
    http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2010/10/19/solar-eclipse-from-space/
    http://solar-center.stanford.edu/sdo/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesto je tu vícero indicií, že v blízkosti Země nějaký cizí veliký kulovitý objekt "operuje"(a není, co do počtu cizích objektů, v tom sám )! Zvláště zajímavé jsou záznamy z polárních oblastí, a též z kamer různých satelitů na orbitě Země! Jsou tam prostě zachyceny objekty, které nemají s planetou, kometou, asteroidem či jiným "přírodním" objektem nic společného !

      Vymazat
  8. To nesnímala sonda Stereo,ale sonda SOHO ta byla vypuštěna v roce 1995,sondy Stereo odstartovaly 26. října 2006.Máte v tom zmatek

    OdpovědětVymazat
  9. Je to jen obyčejný lom slětla. Kdyby byl opravdu natočen neznámý "objekt", tak by se při tomto posunu kamery nemolh o tolik změnit ůhel vůči slunci

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.