16. května 2012

David Rath a teorie spiknutí

Díky všem za radostné lidové vtipy na Ratha, ale mám dojem, že na tom mediálním a vůbec veřejném nadšeném jásání nad přistižením velké ryby cosi páchne ... nezdá se mi, že chytrý Rath by byl až takový ňouma, aby přijímal 7 mega takovým způsobem... Uvidíme, co se z toho vyvrbí. V tomto duchu se zamýšlí článek
http://www.rozhlas.cz/cro6/komentare/_zprava/petr-hartman-rath-a-teorie-spiknuti--1060274


16. května  2012  rubrika: Názory a argumenty

Petr Hartman: Rath a teorie spiknutí

David Rath je odvážen ze sídla Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu v pražské Dlážděné ulici do pankrácké věznice - Foto:  ČTK, Michal Kamaryt
David Rath je odvážen ze sídla Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu v pražské Dlážděné ulici do pankrácké vězniceFoto:  ČTKMichal Kamaryt
Zadržení Davida Ratha se sedmi miliony korun a uvalení vazby na něj podle očekávání vyvolalo nejrůznější reakce.
Pod tíhou důkazů se od Ratha odklonili sociální demokraté. Obviněný politik se pochopitelně snaží zachránit. Proto porušil předsevzetí svůj případ nekomentovat a začal se hájit. Jeho vysvětlení je pro část veřejnosti nepřijatelné, až směšné. Verzi o podstrčených milionech v krabici od vína považuje za nepříliš zdařilou pohádku. Naopak někteří lidé pochybují o tom, že by byl Rath tak hloupý a nosil úplatek v řádu milionů korun v krabici a ještě se nechal chytit přímo při činu. Podle nich jde o dopředu zinscenovaný případ, který má zlikvidovat nepohodlného člověka. 
David Rath má v politických kruzích daleko více nepřátel než příznivců. Navíc v druhém táboře se nalézala řada těch, kteří Ratha podporovali z vlastní vypočítavosti. Takže motiv pro jeho odstranění by teoreticky existovat mohl. V praxi tato spekulace poněkud kulhá. Hlavně kvůli tomu, že Rath měl k podezřelým aktivitám blízko nejenom v dobách, kdy působil ve vysoké politice, ale také v letech, kdy byl v čele lékařských organizací, ať už odborových nebo profesních. Spíše než na Ratha nastražit past, tak nemuselo být příliš složité ho při něčem nekalém chytit. V souvislosti s teorií spiknutí lze spíše uvažovat o tom, že někdo mohl policii na jeho nekalé aktivity upozornit. 
Naopak lze vyloučit verzi o tom, že může jít o snahu ovlivnit krajské volby. Ty se budou konat až na podzim. Do té doby na aféru kolem Ratha dávno sedne prach zapomnění. Navíc v tuzemských poměrech je velmi pravděpodobné, že tuto kauzu překryjí nějaké jiné. Stačí připomenout rozruch kolem odposlechů mezi bývalým primátorem Bémem a kontroverzním zákulisním hráčem Janouškem. Po pár týdnech už si na jejich obsah málokdo vzpomene. 
Přesto pochybnosti o tom, proč zrovna Rath, v hlavách některých lidí přetrvávají. Mohou za to zkušenosti s prací orgánů činných v trestním řízení. Pokud se některé kauzy různým způsobem dotýkaly politiky, často se jim nedařilo dovést je k takovému konci, aby označily konkrétní viníky a postavily je před soud. Pochopitelně nemusely mít k tomu dostatek důkazů. Je však sporné, zda kvůli tomu, že ve skutečnosti neexistovaly, nebo zda je nechtěly shromáždit. 
Jedním z příkladů může být dění kolem pořízení obrněných transportérů Pandur pro českou armádu. Mimo jiné se na veřejnost dostaly depeše s varováním, že celý obchod může být spojen s úplatkem, který měl požadovat Marek Dalík od firmy Steyer. Jejich obsah potom potvrdil únik výslechu jednoho z bývalých zaměstnanců firmy Steyer. Ten hovořil o tom, že si Dalík měl říct o úplatek ve výši osmnácti milionů eur. Právě tento únik informací zkomplikoval práci vyšetřovatelů. Šlo totiž o utajovaného svědka, který byl skrýván pod cizí identitou. 
Řeč může být například o aféře biolíh. Do ní byli různým způsobem namočeni lidé tehdy nějakým způsobem spjatí se sociální demokracií. Policie zdokumentovala tok patnácti milionů korun, které označila jako úplatek. Od zástupců příslušné firmy přišly na účet lobbisty Vybírala, který je dál distribuoval. Kriminalisté zabavili při domovních prohlídkách stovky dokumentů a využili i desítky hodin odposlechů, které celou razii odstartovaly. Policie ale nakonec nebyla schopna vyvrátit verzi, s níž během vyšetřování přišli obhájci obviněných. Ti nepopřeli, že lobbista Vybíral patnáct milionů převzal. Peníze ale označili za řádnou půjčku, kterou následně doložili i smlouvou. 
Pochopitelně podivných rozhodnutí týkajících se afér spjatých s politikou existuje více. Kdyby se téměř s pravidelností neobjevovaly, potom by se ve veřejnosti nemohly tak snadno šířit spekulace o tom, že David Rath se stal terčem intriky. Zároveň by po jeho zatčení neexistovaly dohady o tom, zda i přes zdánlivě precizní dokumentaci případu policií přece jenom nakonec Rath z celého případu nevyklouzne bez trestu. Ty se mohou opírat o pocit, že v zákulisí mohou působit skupiny lidí, které mají vliv na fungování orgánů činných v trestním řízení. Ty mohou využívat vzájemné propojení k bránění v rozkrytí některých případů, které mají nějakou souvislost s politikou.  
Zkrátka důvěra veřejnosti, že orgány činné v trestním řízení pracují ve stylu padni, komu padni, je velmi nízká, což představuje živnou půdu pro nejrůznější spekulace. 
Další komentáře si můžete poslechnout v pořadu Názory a argumenty v sekci iRadio. Některé vybrané komentáře si můžete přečíst také v Týdeníku rozhlas.  
Autor:  Petr Hartman

47 komentářů:

  1. celý ten případ mi připomíná vtip..ŽID HORNÍKEM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě - žid NIKDY nebude horníkem, leda z donucení v koncentráku !

      Vymazat
    2. To je tím, že sionismus a rabínské učení znemravňuje řadové židy. Jsou nabádáni k tomu, že např.obchod, směnárenství nebo spekulace na burze jsou dobrým a vhodným povoláním pro žida. Naopak manuální nebo nižší podřadnou práci si má žid ošklivit jako nečistou, neboť je vhodná především pro "nevěřící psi a hloupé Gojimy"(např.jako my Češi, a Slovanstvo a bílá rasa jako celek)! Proto židy vidíte na vedoucích pozicích především v showbyznysu, u filmu a televize, v tisku a rozhlase, v divadle, v orchestrech, filharmoniích, na univerzitách a ve výzkumných ústavech, v muzejích a galeriích, v politice a zpravodajských službách, v bankách a pěněžnictví obecně, v uměleckých profesích, v lékárnách, v poliklinikách, v nemocnicích atd. Vidíte sami, že obsazují systematicky klíčové pozice ve společnosti všech států tzv.západní demokracie, a ty podřadné výrobní, výrobně montážní,dělnické,nižší posty ve službách, administrativní a brigádnické často velmi špatně placené ponechávají pro "domorodé obyvatelstvo", které se tak na nich stává stále více závislé. Sionismus a jeho "loutkoherecké deriváty" se rozlezly zvláště po Evropě jako nebezpečná rakovina, a centrum tohoto bujení leží v EU potažmo v Bruselu !!!!!!!!! Proto ztráta národní identity a vlastenectví jsou mementem pro každý suverénní stát, který je touto rakovinou ohrožen nebo již dokonce napaden !!!!! Pokud nezabráníme modelaci mladé generace touto rakovinnou strukturou k jejich myšlení v globalistických falešných idejích, zažijeme ještě s nimi dobu korporátní fašistické otrocké totality, jakou žádná společnost v dějinách Země ještě nezažila !!!!!!

      Vymazat
  2. Ja se musim uz jenom smat takovy nesmysl do oci vrouci jedine vul tem zkorumpovanym politikum na to skoci,potrebovali se ho zbavit i slepy to vidi.Jde videt,ze se trepou cim dal vic strachy jejich konec se neuprosne blizi,uz je to jen otazka par tydnu-dnu a nejen u nas v Cesku,ale vsude po svete se globalni elity trepou strachy jejich konec je tady:o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesto nám ještě můžou pořádně "zatopit pod kotlem". Jsou to hovada všeho schopné !

      Vymazat
    2. "Třepou se strachy." Čo sa zasiali, to žnú. Doprajem im bohatú úrodu. :-)

      Vymazat
    3. Potřebovali se ho zbavit? Přece nemusel tu škatuli s prachama ani brát do rukou, kdyby to tak opravdu bylo. A pokud ji vzal, tak pak je to ťuhýk, co se dal na rozdíl od druhých nachytat na hruškách, protože si myslel, že se mu nic stát nemůže, a tak proč by si nepřilepšil... Kdyby nic nebral, neskončil by ve vazbě. 30 mega pod podlahou mi taky přijde přitažené za vlasy, ale kdoví, jak se schovávají prachy, které nemají protéct bankou, já jich nikdy tolik neměla, abych nad tímhle dumala. Nicméně 7 milionů je dost peněz na jeden úplatek, nebo se pletu?

      Vymazat
  3. Škvára čaruje! (zatím nezveřejněný odposlech české mafie)
    http://www.osud.cz/skvara-caruje-zatim-nezverejneny-odposlech-ceske-mafie

    OdpovědětVymazat
  4. Zloděj křičí Chyťte zloděje ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň máte názornou ukázku, kolik peněz političtí bossové mají běžně doma k dispozici mimo bankovní sejfy ! A přehazujou si mezi sebou miliony a miliardy jako hnůj vidlemi !

      Vymazat
    2. Názorná uzkázka, jak se dělá politická provokace tak, aby to ovčan sežral i s navijákem ! ONI jsou už opravdu přesvědčeni, že to ovčanské stádo je tak tupé, že JIM sežere každou sra.ku, co ze svých chorých mozků vypotí ! Ale špínu předvedli opravdu ukázkovou, to se musí nechat !

      Vymazat
  5. Jsem presvedcen, ze kazdy z vrcholnich politiku krade. Jeden vic, jiny min. Rath jim tam delal zbytecny stres, poukazoval na ruzne alkoholiky, jine zlodeje, no proste na nej nasadili aparat, aby neco nasel. A taky ze nasel. Nemyslim si, ze by to na nej pripravili, spis si myslim, ze se krade natolik suverenne a beztrestne, ze neni zapotrebi byt opatrny...
    Chtelo by to zavrit celou garnituru politiku a vyssich uredniku, a poustet je jenom, kdyz se dokaze jejich nevina... :0(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co zavřít !!!! Zkonfiskovat jejich veškerý majetek a účty, včetně jejich rodiny a příbuzenstva, a nařídit jim nucený exil do konce života ! Ať si chcípnou mimo ČR ! Ani pohřbít v ČR bych je nenechal !!!!!!!

      Vymazat
    2. Všechno vzít? Nejsem proti násilí, ale myslim že pár kulek mezi oči by stačit mělo. Pak si ostatní rozmyslí, zda budou pomáhat lidem pro jejich dobro, nebo pro svoje :)

      Vymazat
    3. Každý chce vaše dobro, aby o to své nepřišel !!!

      Vymazat
  6. Mediální lynč - to se nyní děje Davidu Rathovi.
    Je ti ke cti, Orgonetku, že se k tomu odmítáš připojit.

    Považuji dr.Ratha za inteligentního člověka, proto se mi nezdá, že zčista jasna najednou naprosto zhloupnul a dal se tak " nachytat".

    Kdo se trochu o politiku zajímá a přemýšlí o souvislostech, musí mu na celé té záležitosti něco "páchnout".

    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=744543

    http://www.blisty.cz/art/63465.html

    Zdravím. N.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo se ráchá v hov.ech, zajisté se také od nich umaže. To samé platí o korupci mezi politiky. Takže sice věřím na politicky vykonstruovanou kauzu "korupce on-line Rath", ale přesto čistý štít pan Rath také úplně nemá. Prostě moc na veřejnosti a v poslanecké sněmovně "řehtal", tak ho "dali rasovi", aby se ho zbavili ! A zřejmě nebude dlouho sám. Jsou tu další adepti, co by mohli zhatit úspěšnost voleb strany či koalice"rozpočtové odpovědnosti". Z Bruselu a Bilderbergu dostali od Nečase po Vondru rozkazy, čeho mají na svých postech dosáhnout v blížících se volbách a hlavně po nich, pokud si chtějí zachovat svou dosavadní moc, majetky a peníze !!! Taková je realita české politiky - sloužit za peníze domácích daňových poplatníků cizím vládám a mocnostem !!! Celou tuto špinavou hru nyní korunovali Izraelci na jednání v Praze, kde p.Nečas slíbil státu Izrael věrnost a bratrskou pomoc ČR (po vzoru bývalého Sojuzu) na věčné časy !!! Historie se opakuje : takže budeme dodávat zbraně, vyspělou elektroniku a logistiku Izraelcům, s jejichž pomocí budou dál vesele zabíjet Palestince a Araby, jako tomu již bylo v roce 1948 (válka za vznik státu Izrael) a za Intifád (válka za obsazení Golanských výšin) v 60.letech 20.stol. !!! Skvěl-h-e bratři ze Sion-h-u, skvěl-h-e to děl-h-áte !!!!

      Vymazat
  7. Nepochybuji o tom,ze to byla politicka vrazda,ale rict ze si myslel,ze nese krabici plnou vina a ne penize byl od neho totalni nesmysl.vino by bylo mnohem tezsi,nez krabice s bankovkama,to by si vsiml okamzite,ale opet,rekli to v mediich neslysel sem to od neho a doufam,ze se bude moct k tomu verejne vyjadrit,at to neni jen jedna baba povidala.Lvicek77

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, tato kauza připomíná odstraňování nepohodlného člověka. Celé je to velmi divné, vše se odehrává nebývale velmi rychle. Nožná má tento případ odpoutat pozornost od jiných a třeba aspoň částečně znemožnit i ČSSD. Tyto praktiky nejsou ničím novým.
    Kam zmizela kauza s 45 miliony od Třeboňských rybníků ženě v domácnosti, manželce jednoho člověka z ODS? Proč není veřejnost informována o této kauze?
    Tím se ovšem nechci zastávat Ratha, ale spoustě lidí, kteří se na věci dokážou podívat objektivně to celé připomíná divadýlko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuza Rath versus kauza Milada Horáková - podobnosti, paralely, kdo jak chcete. Vykonstruované procesy jsou jak Ahaswerovy macesy. Nedají žádnou velkou práci, jedí je jen chabrusáci (ti, jenž provozují pochybné, nemravné obchody) !!!

      Vymazat
  9. Ikdyby zlodej tak jeden z tech mensich !!! Nejvetsi zlodeji sou porad vysmati v cele tuneldedkem na hrade!! POPRAVIT JE VSECHNY A UZ SI TO V BUDOUCNU NIKDO NEDOVOLI!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to nějakého Al-kajdistu s megatrhavinama, co obsahujou plutonium. To by z poslanecké sněmovny a ze senátu nevylez nikdo živý, poněvadž plutonium je extrémně toxické ! Alespoň by se ho ti korupničtí lumpové pořádně "nažrali", aby poznali na vlastní kůži, jakým svinstvem (ochuzený uran, plutonium) zamořili jejich američtí kamarádíčkové Libyi, Sýrii, Irák, Afghánistán nebo Balkán !!!!

      Vymazat
    2. Možná jeden, dva granáty do sněmovny by to jistili :)

      Vymazat
    3. I bazuka, RPGéčko by stačily a pár tříštivých střel, a bylo by po slizských uhlazených zločincích v poslaneckých a senátních škamnách !

      Vymazat
  10. Dobrý komentář ze zvědavce, který zmiňuje skutečný důvod jeho zatčení - IZIP.

    Nebyl jen kritikem, on jediný během svého krátkého působení na MZ zastavit platby do IZIPu, uvalením nucené správy na VZP. Po jeho odchodu byly platby ihned obnoveny a zpětně doplaceny - v jednoduchosti je pravda. Jako ministr dokázal během chvíle srovnat to, v čem se jiní plácali leta, od likvidace dluhů, přes bídné platy nem. doktorů, až po dodnes funkční úhrady. Dokázal využít stávající zákony k účinné exekutivě, takových moc není.

    Od včera jen zvracím při poslouchání zpráv ... zejména Nova byla jedlá, se svými krabičkami od bot... vůbec neuvažovali o tom, že tam mohlo být obojí naráz. A jak z něj udělali zloducha... Dost pochybuji, že by chodil s krabicí peněz, zrovínka do rukou komanda, který jako řešil údajně něco jiného. A i kdyby, tak to jsou drobné v porovnání s dnes běžnými miliardami, navíc teoreticky okradené jsou EU fondy, které zase okrádají nás.... Ale ani tomu nevěřím, člověk, co má za sebou kus tvořivé práce, tak k tomu musí mít nějaký vztah, a nemá myslím zapotřebí honit drobné a riskovat že přijde o všechno. Spojitost s onou stavbou je spíše nepřímá. Já Ratha tedy lituju, a taky nás jako národ, že se necháme tak snadno svést ke slepé nenávisti k člověku a ponižování na základě nejnižších pudů.
    Ještě k té Nově.. tam zmiňovali sáhodlouze Hostivice, které pobraly veškeré dotace „na úkor“ jiných.. nevím, ale šlo-li o fondy EU, tak si to podává každá obec sama za sebe, nikoli „na úkor“, a agentura pak hodnotí projekt nezávisle, a když jsou dobré všechny, tak schválí všechny, neb fondy ani nestíháme čerpat, jak jsme v ČR neschopní. (alespoň naše sdružení kdysi něco takto podávalo, a nebyl problém s objemem peněz, jen s tím, aby žádost obsahovala všechny náležitosti). Tedy, když sousední starosta závistivě prohlásí, že už raději nic nepodával, tak kecá, prostě byl jen línej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé se chovají stádně znovu a znovu. Prostě jsou NEPOUČITELNÍ !!! Vždyť ještě mezi námi žijí určitě pamětníci, kteří pamatují politické procesy z 50.let 20.stol. v bývalém Československu ! V té době političtí pracovníci chodili po provozech a fabrikách, a sbírali od lidí podpisy na souhlas s trestem smrti pro doktorku Horákovou a pro další tehdy nespravedlivě odsouzené !!! A hle, dnes se to děje znovu !!! Sice nejsou mrtví, ale obětní beránci jsou dnes likvidováni sofistikovanějšími prostředky, ovšem s brutalitou tehdejších poprav jsou si v mnohém blízké !!!

      Vymazat
    2. No tak zprávy na Nově, to je už opravdu za hranicí normality, a to k nim přeběhl z Primy ještě redaktor Hruška, který je tak senzacechtivý, že se při svých komentářích doslova až zalyká. Kdysi na d-fens jsem četla označení zpráv na Nově za (s prominutím) sračkomet - myslím, že tenhle termín to vystihuje dokonale. A to v žádném případě nestraním Rathovi, protože krást se prostě nemá, bez ohledu na to, jestli je to 1000 Kč a nebo 7 milionů Kč. Stejně si myslím, že mu toho za nehtama skončilo mnohem víc, než dosud našli...

      Vymazat
  11. Jo jo a to neskončí jen u Ratha... oni si podávali ruce všichni od komunistů přes ČSSD a ODS až po zelené a křesťany.
    Bohužel těch pět oligarchistických rodin co tu vládnou zapomělo na jednu podstatnou věc a to, že tím, že kradou a podvádí také kradou a podvádí svoji budoucnost, budoucnost svých dětí a budoucnost ta se už nedá změnit penězi. Zašlo to tak daleko, že mě z toho chytá deprese. A skoro nevidím cestu ven. Zničené hospodářství české, zničené potraviny plné jedů (v sámošce už nelze nic koupit bez obsahu jedů), zničené lesy (poslední 5 let padlo přes 50% stromů), zničená pole kde ornice je odnášena do řek a eroze bere na rychlosti. Zničené lidské vztahy a společnost. Zničená kultůra. Zničené zdravotnictví a to, že si pan Rath třeba nakradl 300 mega mě nebolí jako vědomí, že oněch třista mega spůsobilo ztrátu Českému státu ve výši 300 miliard. A poslední co mě dostalo je, že poslední dva roky je hon na neziskové organizace všeho typu... kde se nasazují ředitelé/ředitelky na to aby ji rozložily. To už i tu solidaritu chtějí zničit?
    Tak hluboko jsme klesli.
    PS: Už i to pivo se ve většině případů nevyrábí z chmele, ale z chmelových produktů a z chmelového extraktu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť vám tu říkám, že ČR byla vybrána jako globalistický experiment neototalitní otrokářské společnosti jako prototyp režimu NWO (Nového světového řádu), jenž bude implantován, pokud se osvědčí, po celém světě. Je to něco podobného jako kdysi v Rusku VŘSR (Velká říjnová socialistická revlouce)v r.1917 jako prototyp pro sionisty chystaný komunistický blok, jenž vyvrcholil v tzv.Železnou oponu !!! Taky experiment - bohužel s trváním téměř čtyř generací !!! Jak dlouho bude trvat neofašistický otrokářský režim (NWO), pokud se mu podaří usadit na "trůn světa", je "ve hvězdách" !!!!

      Vymazat
  12. je taková česká specialita,že PO ZATČENÍ kohokoliv se vyrojí nebohé oběti,je zloděj,arogantní,antisemita,SNAD i PRÝ financoval Dělnickou stranu,chystal atentát na izraelskou delegaci,možná je to Hitleruv pravnuk...atakdále.....

    OdpovědětVymazat
  13. Pánové, již několik let se pohybuji řekněme v temných iluminátských kruzích a v nejvyšších patrech pomyslné pyramidy. A s velmi velkou jistotou vám mohu říci, že to byla dopředu připravovaná akce lidí ( nesmím a nemohu jmenovat jmenovitě lidi, protože bych mohl spáchat trestný čin ) pohybující se ve vládních kruzích ale ti byli ovlivněni vyššími entitami kteří pracují pro soukromý sektor. Není tajemstvím, že cílem Iluminátů je zničit soběstačnost a svrchovanost České republiky a její ekonomiku, není tajemstvím, že cílem Iluminátů je zavirovat pěněžní toky evropských dotací. Pan Rath se dostal do stejné pozice jako paní Tymošenková.

    Nyní vám mohu slíbit, že Rath není prvním ani posledním politikem, s velmi velkou jistotou vám mohu říci, že další politici budou odstraněni Iluminátskými agenty, cílem je prostě zlikvidovat politickou kulturu a politický kodex v CR, to bude pak důvod pro spuštění operace Pandora Faust. Cílem jistých lidí je zničit politiku v ČR a místo ní dosadit mafiánské bossy. Vřele doporučuji vidět italský seriál Chobotnice a zvláště se podívejte na epizodu, kde k Iluminátské mafii hovořil Tano Carridi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele ty ilumináte jeden vošklivej, ty jim tam leštíš dýky?
      Už jsi slyšel, že na každýho jednou dojde??
      Vědí "Illoši", že s koncem kálí juga jim tak trochu dojde šťáva (okolo 21.12. ......)
      Některým i dřív. V usa Vás všechny zatknou,nebo to je jen fake story?
      Nic ve zlým :-)

      Vymazat
    2. Pandora pochází z řecké mytologie. Byla známa tím, že ze zvědavosti otevřela pithos (skříňku,truhlici), kde bylo uzamčeno Zlo. To vyskočilo z vězení na svět,začalo se po něm šířit a zmocňovat se jej. Spolu se Zlem vyskočily na svět také epidemie a nemoci !
      Pandora v komentáři Anonymní 21:00 zřejmě naznačuje záměrně špatnou cestu, na kterou bude společnost zavedena. Přídomek Faust, pak naznačuje satanskou inteligenci, která bude Pandoru řídit zákulisně z povzdálí v její samodestrukci !!! Mafiáni převlečení za politiky tak budou iniciovat vznik nového typu společnosti otrokářského typu s prvky fašismu, korporátního kapitalismu, vojenské diktatury a všudypřítomné cenzury a dohledu nad každým jednotlivcem !!! Mám takové tušení, že spějeme k tomu, co ukazuje trilogie sci-fi filmu "Duna" !!! Tajné ilegální Hnutí odporu duchovně transformovaných lidí proti nelidskému biorobotickému režimu !!!

      Vymazat
    3. Pandora pochází z řecké mytologie. Byla známa tím, že ze zvědavosti otevřela pithos (skříňku,truhlici), kde bylo uzamčeno Zlo. To vyskočilo z vězení na svět,začalo se po něm šířit a zmocňovat se jej. Spolu se Zlem vyskočily na svět také epidemie a nemoci !
      Pandora v komentáři Anonymní 21:00 zřejmě naznačuje záměrně špatnou cestu, na kterou bude společnost zavedena. Přídomek Faust, pak naznačuje satanskou inteligenci, která bude Pandoru řídit zákulisně z povzdálí v její samodestrukci !!! Mafiáni převlečení za politiky tak budou iniciovat vznik nového typu společnosti otrokářského typu s prvky fašismu, korporátního kapitalismu, vojenské diktatury a všudypřítomné cenzury a dohledu nad každým jednotlivcem !!! Mám takové tušení, že spějeme k tomu, co ukazuje trilogie sci-fi filmu "Duna" !!! Tajné ilegální Hnutí odporu duchovně transformovaných lidí proti nelidskému biorobotickému režimu !!!

      Vymazat
    4. A jakou roli ještě sehraje Karolína Peake a Kristýna Kočí ? Co je to za zahraniční skupinu stojící v pozadí Peake ? Jak velkému riziku se vystavuje Kočí svým dosavadním jednáním ? Má nějaké ochránce v pozadí ?
      Kdo drží Nečase v šachu, že úplně nesmyslně reaguje na jakoukoli formu (i slovní) opozice. Mám podezření, že ve hře nejsou jen eurokomisaři ! Jede v tom také C.F.R. (Council on Foreign Relation - Rada pro zahraniční vztahy) a také Trilaterální komise (je veřejnosti předkládána jako diskusní fórum politiků, obchodníků, bývalých diplomatů a novinářů založené na podporu bližší spolupráce mezi státy USA, Evropy a Japonska.Komise byla založena v roce 1973 z podnětu Davida Rockefellera (největšího světového bankstera !), který byl v té době předsedou americké organizace Council of the Foreign Relations (CFR)), G8 a G5 !!!

      Vymazat
  14. Pro: Anonymní 17. května 2012 21:00

    To je celkem jedno jak to je... je smutné se dívat jak to je naplánované a co si budeme muset jako lidé ještě projít než se probudíme všichni a sjednotíme se. Nevím nakolik Ilumináti a jejich poskoci čtou chanelingy, ale pokud je čtete tak víte jedno a to že už prohrály. ;) TO mi na celé té situaci přijde nejvtipnější, stále se to ubírá destruktivním směrem a zdá se jakoby to ukusovalo život, ale ono světlo naopak získává na váze a to tím jak se rozsvěcují jednotlivá zrnka písku po kterém ilumináti a jejich poskoci chodí a do kterého zašlapali lidskost. A jak se tak pomalu rozsvěcují tak se světlo přenáší ze zrníčka na zrníčko a až všechnal idskost bude zašlapána do jedné roviny v písku tak se ta rovina celá rozsvítí a božským plamen sežehne temno na jejím povrchu.
    Držte se. Lásku všem.

    OdpovědětVymazat
  15. Rath se snažil aby naše vláda nerozprodali co se chtěli, usiloval a chránil co se dalo. Tohle je jen důkaz toho, jak stále mafie vládne médiím a dokáže manipulovat se společností. Je to důkaz, že když se krysám znelíbíš dokáže i kousnout.
    Za komunitu lidí anonym

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Italská chobotnice Cosa Nostra se určitě válí smíchy nad zpackanou kauzou Rath v ČR!

      Vymazat
  16. Po drugie, krytykować nas jak kiedyś nie krytykować. Nie oceniaj i nie będą oceniane przez przysłowia znanego mówi. Tak więc polityka stwórzmy czy robią co chcą, kiedy wybrał ten involutional proces, niech tak się dzieje, ale my, jako duchowo zaawansowani ludzie nam bliscy i nie osądzać i krytykować, bo nie są lepsze i nie jesteśmy gorsze od innych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nesuďte abyste nebyli souzeni...
      OFce už mají v případu R. jasno, je vinen tak ať sedí. Zajímavé je, že byly prolomeny zákony a ústava, protože R. má pořád imunitu, a nikoho to nezajímá. Po 3 dnech je zcela jisté že se jednalo o připravenou akci doladěnou do puntíku. I s médii propracovaným zesměšňováním, zvaným lidový humor.
      http://plejadane.blogspot.com/2012/05/takhle-to-s-rathem-bylo-nabeton-1752012.html

      Vymazat
  17. Nejsem přívržencem žádné politické strany,takže se na věci snažím dívat zcela nezávisle.Pana Ratha je mi skutečně líto a to u mně nebývá obvyklé.On je chytrý a seriozní člověk a těch v naší politice sotva napočítáme na jedné ruce.Má rád spravedlnost a pořádek.Pokud jste si všimli jeho projevů ve sněmovně,tak jistě víte,že jde do věci s odhodláním a odsuzuje nemorálnost a křivárny.
    Je trnem v oku mnohým kreatůrám,kteří se neštítí ničeho,proto je vhodné ho odstranit.
    Je to nevýslovná špinavost,to co se děje.Nemůžu pochopit lidi,kteří na jeho adresu nevkusně vtipkují a dokonce mu to přejí.To už tento národ natolik zdegeneroval a nechal se ovlivnit tou špínou naší vlády a médii?
    Tohoto člověka by jsme si měli více vážit,jeho cesta není jednoduchá. Dokázal se vždy k věcem postavit jasně.a přímo.Politická kultura je u nás plná intrik, vidíme to stále.Média přináší různé dezinformace a lži,mnohdy samotní moderátoři tomu nevěří.Za zmínku ještě stojí,že aby padl rozsudek k trest Ratha,nestačí aby nesl peníze,to je velmi málo.Budou zde muset být jasné důkazy o jeho vině co se týká zneužití dotací EU a navíc důkaz o tom,že ty peníze byly skutečně úplatkem.
    Přeji panu Rathovi hodně síly a pevných nervů.No a národu,aby neskákal na špek manipulátorům v pozadí.
    Teď jedna kauza překrývá druhou,jsou v koncích.Komu to má prospět?
    Tak konečně přemýšlejme a používejme k tomu srdce.
    S láskou k Vám všem,Honza.

    OdpovědětVymazat
  18. Ad Anonymní 17.5.2012 ve 21:00 - Jasně, je to celé spiknutí a tu krabici s prachama mu strčili do pařátů záměrně, aby ho měli na čem chytit. Já to vidím asi takhle: kdo krade, patří za katr, a to tak, že padni komu padni. Tenhle stát je korupcí tak prolezlý, že to je donebevolající. A čím víc zlodějů skončí jako Rath, tím víc se budou bát krást ti zbylí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rath podle posledních informací vyšel ven s taškou ve které byla krabice na víno. Tato krabice byla následně asi pět minut mimo dohled. Potom byl obviněn policií s přijetí úplatku. Takže velmi jednoduché, ne?
      Ale i kdyby vědomě nesl peníze, tak to stejně nic neznamená a není to vůbec žádný důkaz o přijetí úplatku.
      Policie dělá ramena, ale důkazy stále hledá.

      Vymazat
  19. Zpráva pro OrgoNeta :

    Konečně to na Putina prasklo, že „drží basu“ s Ilumináty, jinak by se nemohlo chystat to, co je zde uvedeno !!! Všechny mocnosti světa "hrajou" podle jedněch "karet" za našimi zády !!!
    http://www.osud.cz/usa-pozaduji-aby-ruske-paradesantni-jednotky-prevzaly-drzely-denverske-letiste


    A další pecka !!! Měls Orgo naprostou pravdu s tou Fukušimou. Je to horší, než kdokoli čekal !!! Japonsko bude muset v nejbližších dnech a týdnech evakuovat min. 40.000.000 svých obyvatel do Číny a na ruské Kurilské ostrovy, a severní Japonsko se stane po kolapsu Fukušimy radiační a vysoce toxickou (plutonium)zakázanou oblastí !!!
    http://www.osud.cz/japonska-vlada-pripravuje-evakuaci-40-milionu-lidi-mimo-japonsko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by Sorcha Fail?
      Třeba chtějí aby je rusové osvobodili od ilošů...

      Vymazat
  20. Když jsi takový Illuminát, je ti bratrstvem dovoleno takhle veřejně tlachat ?!

    OdpovědětVymazat
  21. http://zpravy.idnes.cz/rathuv-advokat-cerny-rozhovor-dz4-/domaci.aspx?c=A120517_220151_domaci_brm

    to taky mnohé vysvětluje...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.