17. listopadu 2013

Miloslav Král: Video: Bůh dokazatelně existuje

http://youtu.be/Lh9WaRaoD0Y






http://youtu.be/VR1t0jf07YM




21 komentářů:

  1. "Kosmický príbeh vhodný pre našu rasu.." - tak to chápem a divím sa, že isté náboženstvá ešte stále drvia perzonifikáciou tejto VELIČINY, nuž zasekli sa. Hi

    OdpovědětVymazat
  2. Všude kam se podíváš ho uvidíš, prvotního stvořitele , i v zrcadle

    OdpovědětVymazat
  3. Do řeči se neskáká a Igor to dělá fakt blbě, že narušuje nejen vypravěče, ale i posluchače.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom něco je...

      Vymazat
    2. Je škoda, že u nadějných jedinců stále přetrvává drzé ego.

      Vymazat
    3. ANO, fakt mi sral...

      Kaštan

      Vymazat
  4. nj, vˇaka za vedecký dôkaz Boha, mne to prišlo ako blesk prostá informácia :
    BOH EXISTUJE. How easy.... myslím je to v tom genome, je to TAM.
    Trreba len odštopľovať a počkať .

    OdpovědětVymazat
  5. Boha lze léčit. O tom by mohl Orgonet vyprávět, protože vynálezce Orgonitu W. Reich prokázal že bůh neexistuje a že mystika je nemoc, kterou dokázal léčit. Většina lidí totiž považuje za boha svou "myšlenku na boha", což je ovšem tělesná reakce, přímo křeč v oblasti regulace životní energie. Je mi líto ten pán neříká pravdu, ačkoliv to myslí třeba dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to W.Reich prokázal? Dkuji za odpověď. L.

      Vymazat
    2. Nebo mu nalit Klaru 2 krat 6 kapek za dve hodky MMS a je vylecenej

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 18. listopadu 2013 11:23
      Je vidět, že vás má kabbala velmi pevně ve svých spárech. Vyjadřujete se jak její mluvčí ! Vůbec vám tu roli nezávidím !

      Vymazat
    4. https://archive.org/details/Reich_1933_Massenpsychologie_
      V této knize, která u nás sice vyšla, ale zůstala naprosto opomenuta se W. Reich věnuje hlavnímu problému své doby, totiž fašismu. Kniha ale překročila sama sebe, protože popisuje celou tu strukturu jak čtu zde níže Kabaly. Reich celý život odmítal mysticismus a náboženství a teprve krátce před svou smrtí (byl zavražděn americkou vládou) se spirituálně pootevřel, nijak to ale nezměnilo výsledky jeho práce. Vesmír je nestvořený, ale bůh skutečně existuje. Je vlastně produktem tohoto nestvořeného vesmíru, produktem našeho úžasného těla. Nebudu to zdlouhavě vysvětlovat, ale zde je skvělý rakouský dokument o tom vlekém člověku
      http://www.youtube.com/watch?v=DHyeS94J7EA

      Vymazat
  6. Tak každý si z onoho videa vybere své. Každopádně díky Igorovy zase znám jednoho človíčka navíc jestli je to dokonalé a jestli to tak je vůbec možné aby bylo dokonalým v očích ostatních to nechám stranou. Děkuji já cítím, že knihu koupím a přečtu a závěr si udělejte každý sám.
    Krásné dny a večery všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správny postoj, dík.

      Vymazat
    2. Já to udělal, knihu jsem objednal a za dva dny byla doma.

      Vymazat
  7. Chtěl jsem se jen zeptat a moc tomu nerozumím, když je tu nějaký Bůh a záleží mu na lidech, tak proč je ta karma nastavená tak, když dojde na reinkarnaci a člověk je poslán zpět, aby napravil co podělal, tak si nic nepamatuje!!! Kdyby si pamatoval co udělal špatně, tak za ty tisítiletí jsme čistí jak křišťál!!! Četl jsem, že naše karma je za trest!!! Jestli je někdo nad věcí, dejte vědět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sám jste si odpověděl, že karma je jen iluze mnohých z nás.A bláhově se jí utěšujeme, a bláhově jí utěšujeme i jiné lidi. Po smrti ten kardinální omyl poznáte 100%tně ! Nevěřící Tomášové nechť si na tu chvíli počkají.

      Vymazat
    2. Ahoj, přečetl jsem si váš názor a chtěl bych reagovat. Měl byste vědět, že váš názor na celou věc je takový typický postmoderní esoterický slepenec, který je dnes celkem běžný, ale není vůbec pravdivý a co je horší má schopnost ničit život vám i ostatním lidem. Pokusím se vám osvětlit alespoň něco málo. Tvrzení, že karma je trest od nějakého boha je slepeno z védské moudrosti a křesťansko islámské představy hříchu. Je to v pravdě filsofický prasopes a obludárium. Pravda je totiž taková, že karma je technický termín védské filosofie, který neobsahuje ani náznak něčeho negativního. Karma je totiž síla nebo slabost lidského činu, proto kdo karmě správně rozumí říká vždy že karma je silná (činy altruistické) či slabá (činy sobecké). V posvátném textu hinduismu Bhagavadgítě existuje celá kapitola, která se nazývá karmajóga, vlastně umění konati nesobecky. Bez karmy není žádného pokroku na stezce poznání, protože je to jedině poznání, kdo je schopen rozpoznat pravou povahu karmy a skutečně ji "zničit". Karma se totiž rodí z takového postoje ke světu, kdy svět vnímáme jako oddělený objekt. Jak tuto oddělenost překonat je námětem mnoha filosofií. Karma není za trest, protože funguje jako informace pro nás o tom, jaký vztah máme k sobě a světu kolem nás. Je to jako pocit chladu, který nás informuje o tom, že se máme teple obléknout. Další slepenec je názor na reinkarnaci. Reinkarnace je moderní esoterický nesmysl, který vychází z nepochopení významu slov indické samsara a řecké metempsychésis, jejich hlavním významem je "věčné putování". Podkladem těchto také technických pojmů je velmi pravdivá představa o dynamické podstatě bytí. Elementy se neustále přeměňují jeden v druhý, což odpovídá Einsteinově větě E=mc2. Charakter existence je vrcholně relativní a proměnlivý. Jelikož je člověk součástí takového vesmíru je také jeho fyzický život vystaven této dynamice. Nemůžeme se nic naučit a neexistuje žádné odpočinutí kromě jediného, kterým je naučit se plně akceptovat a fungovat v souladu s dynamickou vesmíru. K tomu nám slouží naše tělo, které je pro mnohé naprosto nepoznaným světem, jelikož naše civilizace je ve skutečnosti neuróza a náš životní stav je průmyslové bezvědomí. Můžete být klidný, protože vše co jste četl byly lži vycházející ze strachu nikoliv z pravého poznání.

      Vymazat
  8. Anonymní 20.listopadu 0:42
    Vyzerá to tak, že sme s tým súhlasili. že sme súhlasili so zabudnutím. Ale je tu naša slobodná vôľa, Máme právo voľby zmeniť čokoľvek a kedykoľvek sa rozhodneme. A to aj v tomto živote. Takže karma vo svetle týchto informácií neexistuje. Tak to vidím ja.

    OdpovědětVymazat
  9. Drahy A. z 20.11., a proč si myslíte, že bychom se poučili, znát všechny zkušeností z minulých životů? Bohužel znám spoustu lidí, co si nabíjí pusu stále znova a znova opakují stejné chyby. Když už mluvit o karmě, spíše než za trest bych řekla, že je to osud se kterým se můžeme vyrovnat. Ráda bych řekla " i změnit ho", ale nejsem si jista...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.