4. listopadu 2013

Nové klinické testy MMS na malárii v Ugandě

Ahoj Orgonete!

posílám odkaz na nové klinické testy na malárii v Ugandě.

http://www.czmms.info/images/stories/LEO-MMS.pdf

Ota 






Související články:
Nové video: Červený kříž už nemůže popřít úspěch testů MMS v ...
10 červenec 2013
Další, velmi zajímavé video o klinických testech MMS na malárii v Ugandě, kde jsou rozhovory i s hlavními účastníky těchto klinických testů, které prokázaly 100% úspěšnost léčby tropické malárie za velmi krátkou dobu.

OrgoNet: Červený kříž popírá testy MMS v Ugandě
28 květen 2013
přeposílám mail od mého kámoše, který napsal do Červeného kříže, aby se zeptal na loňskou léčebnou akci s MMS v Ugandě. Odpověď mě velice překvapila, přeposílám včetně oficiální zprávy IFRC. Vysvětlení se nabízí ...

OrgoNet: Video o MMS z Ugandy má být odstraněno z youtube ...
16 květen 2013
Naléhavé! Video o potvrzení účinků MMS, které provedl Červený kříž v Ugandě, má být postupně odstraňováno z Youtube. Jim Humble žádá všechny, kdo mohou, aby si video stáhli a umístili ho na svůj kanál youtube.

OrgoNet: Test léčby malárie pomocí MMS v Ugandě: 100% účinnost
09 květen 2013
Od 12.12.2012 se realizovaly v Ugandě, v okrese Luuka, pod dohledem Červeného kříže klinické testy účinku MMS ( ClO2 ) na malárii. Je to historický okamžik, kdy celosvětově uznávaná organizace našla odvahu účastnit se ...

13 komentářů:

  1. Sorry, ale pokud tohle neprovede někde v kontrolovaném prostředí, budou se tomu lidi jen smát. Malárii "chytla" i spousta dalších lidí žijících i mimo Afriku, co takhle udělat studii na nich?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malárii - plasmódia, má a měla řada lidí i u nás v ČR a na Slovensku. Mnozí se z této nemoci pomocí MMS vyléčili, řádově jsou to již desítky, možná i stovky lidí, kterým MMS proti malárii u nás pomohlo, takže zkušenosti tu jsou. Evropská malárie je často zmutovaná a nemá tak rychlý a drastický nástup, jako ta tropická, ale o to víc se v člověku zabydlí a způsobuje vleklé chronické problémy a mnohem hůře se z těla dostává ven. Často je odstranění plasmódií na dlouhé měsíce.

      Nyní se testuje, zda na malárii - plasmódia zabírá i nová MMS a CDS2 připravená s hydrogensíranem sodným, což je doposud nejčistější technologie přípravy ClO2, která je mnohem vlídnější k lidskému organismu, nesrovnatelně čistější, než předchozí přípravy a také znatelně účinnější. Lidé, co dřív nemohli ani jednu kapku MMS s kyselinou citrónovou nebo s HCl, nyní bez problémů užívají 3-5 kapek na dávku u MMS s hydrogensíranem sodným ( NaHSO4 ) a u CDS2 je čistota a vlídnost i účinnost ještě lepší.

      Ota

      Vymazat
    2. Tak můžete začít, a pak nás informovat o výsledcích.

      Vymazat
    3. Anonymní 7:19 : súhlas

      ...Inak, pomoc ľudí (asi nie afričanov, že ?) týmto afričanom "postihnutých" maláriou vychádza z ľútosti "bielych" nad nakazenými afričanmi, a logicky im chceli pomôcť, a aj (ak je to pravda) pomohli. A čo by na to povedala Iva Adamcová ? Asi by povedala podľa mňa, že je oveľa jednuduchšie neutralizovať negatívne účinky malárie, než zabrániť chemtrailsu..... A to je asi naozaj pravda, lebo chemtrails vypúšťajú "nebeskí teroristi", ale maláriou sú nakazení "africkí mierumilovní pešiaci". O.k., tak im ľudia pomôžu, možno je to "súslužba" za to, ako sa černosi zotročovali bielymi...... A preto asi my bieli v dohľadnej dobe ani žiadnu "zázračnú pomoc" nedostaneme....... Ani tí "čierni" na tom nie sú najlepšie....Vyliečia ich z malárie, ale aj tak po zbytok života budú jesť banány a kukuricu, a vplyvom nedostatku vlahy v Afrike budú "vysychať"... ... Ja potom teda neviem - nie je osud Afričanov nakazených maláriou taký, že majú ostať nakazení ? Nemyslím si, lebo sa to dá zmeniť - prakticky, ako už vidíme (ak je to pravda s tým MMS a maláriou). Ale chemtrails sa zmeniť nedá rukami prostého ľudu (tak to vyzerá), a buď musí zasiahnuť niečo "mimozemské", alebo musí osvietiť politikov........ Takže záverom, mne chemtrails nevytvára "vrásky na čele", hoci viem, že je to svinstvo..... Lenže chemtrails je "parazit", ako zdravotný (parazituje na zdraví človeka - hoci nie je živím organizmom, pokiaľ viem - čiže je skôr ničiteľom a sám z toho nič nemá), tak energetický, lebo v značnom počte ľudí čo o chemtrailse vedia, vyvoláva pri pohľade na zapráškovanú oblohu strach, nervozitu a bezmocnosť. A to človeku uberá energiu. A TO NÁM ROZHODNE NECHÝBA KU ŠŤASTIU...... Lebo môžeme urobiť protesty proti politikom, to sú totiž živé osoby......Ale protest proti chemtrailsu, to je asi omnoho ťažšie zrealizovateľné, lebo o ňom tuší stále minimum ľudí, a jeho vplyv na zdravie človeka nie je tak "videný" a tak spájaný so zdravým človeka, ako je spájaná chudoba krajiny a skorumpované súdnictvo s politickou scénou....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Celkem i souhlasim, Marku. U lidi v Africe, kteri jsou mnohem blize prirode, je to uplne neco jineho, nez u nas ,, civilizovanych`` My se muzeme rozhodnout, zda chceme deti a kolik . U nich je to prosta potreba rozmnozovat se. Uz jako mala holka jsem se vzdycky divila, kdyz jsem videla dokumenty o hladovych v Somalii, proc si ty deticky stale delaji, kdyz jim chudaci umrou na hlad nebo na nemoce.

      Nevim, snad to Buh (priroda) chteji drzet v rovnovaze. U prymitivnich kmenu v Amazonii take maji vysokou umrtnost deti i bez malarie a i dospeli se nedoziji vysokeho veku.
      Co se tyka chemtrails, myslim si, ze vice skody na lidech pachaji napriklad antibiotika, ktere zhovadily doktori dneska predepisuji na kazdy pupinek ci male zakaslani nebo teplotu vyssi nez 37 stupnu. A uklidneni lide jdou, vyzvednou si sve zazracne tabletky a dobrovolne se tim futruji, nebo svojedeti .
      Problem vidim v neinformovanosti lidi. Staci zadat na google napriklad jednoduse Co jsou bile cary na neby a lide se to dovi. Ale oni radeji budou dlouhe hodiny
      hledat, kde levneji koupit kabelku nebo svetrik pro dcerku s potiskem Hello Kity apod. A ve finale pujdou a nechaj si striknout vakcinu proti chripce..

      Mirca

      Vymazat
    5. Nechte na hlavě ! Až nakonec zjistíme, že chemtrails způsobí, že kromě GMO rostlin nic nebude plodit, pak teprve poznáte, co je to hladomor. A to nebudete muset jezdit ani do Somálska, ani Mali nebo Súdánu. Ono stačí, že Evropská komise nedávno zjistila, že v Evropě v rámci EU hladoví na 140.000.000 lidí !!!
      Neskutečné ? Jistě, ale fakta jsou fakta !

      Vymazat
  2. Kto ma chut smiat sa, ten sa bude smiat. Kto si chce vyliecit chorobu na ktoru nie je bezne dostupny liek, ten vyskusa MMS.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní4. listopadu 2013 12:33, no jasně, ale tobě nedochází to, že se úspěšným otestováním mms v kontrolovaném prostředí dostane na výsluní mezi oficiální léčiva!!! BigPharma pak ostrouhá! O to jde, je třeba přemýšlet v globále a ne jeden krok dopředu! Podobné komentáře rozvoji aleternativních metod a léčiv nepomáhají!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin Beneš bývalý šéf SÚKL prohlásil v televizním pořadu SOUKROMÁ DRAMATA http://youtu.be/5BIJhU2xG8E že pokusy na lidech se rovnají pokusům v koncentračních táborech. A žíravinu, poškozující lidské buňky nebudou zkoušet ani náhodou!
      http://youtu.be/5BIJhU2xG8E

      Vymazat

  4. tak to je síla včera večer jsem prohlížela video a dnes ráno už nejde spustit...alespon ne mně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víte, cenzorův šotek nikdy nespí

      Vymazat
  5. super vec mms hlavne na desivy choroby

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.