28. května 2013

Červený kříž popírá testy MMS v Ugandě

Jelikož jsme se zde dosti věnovali testům MMS na malárii v Ugandě, které prokázaly dle videa "zázračné" stoprocentní výsledky, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/test-lecby-malarie-pomoci-mms-v-ugande.html a http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/video-o-mms-z-ugandy-ma-byt-odstraneno.html, jistě vás bude zajímat pokračování této story. Díky čtenáři za zvídavost a za to, že nás informoval!

Milý Orgonete,

přeposílám mail od mého kámoše, který napsal do Červeného kříže, aby se zeptal na loňskou léčebnou akci s MMS v Ugandě. Odpověď mě velice překvapila, přeposílám včetně oficiální zprávy IFRC. Vysvětlení se nabízí hned několik, ať si každý přebere podle svého uvážení - ovšem mě nejvíc trkla spojitost s WHO. Víme, co je to za organizaci a kdo ji založil... I tak předávám a zajímá mě tvůj názor. 

Se srdečným pozdravem
M.

Dotaz Červenému kříži 26. 5. 2013:
(Překlad z angličtiny Orgonet)

Zdravím,
jeden můj přítel se zajímá o věci, které nejsou veřejně tak známé, a přišel na toto video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6w9eRFdYKvY
Video hovoří o produktu zvaném "MMS" (Master Mineral Solution), měl by to být chloritan sodný (NAClO2), aktivovaný kyselinou citronovou v jistém poměru. Tento produkt byl zjevně úspěšně testován ve spolupráci s Červeným křížem v Ugandě, okres Luuka, pro léčbu malárie v r. 2012.
Zajímalo by mě, zda je to pravda či ne. Děkuji za vaši odpověď.
Přeji snadnější práci.

Odpověď Červeného kříže 27. 5. 2013:


Pane V.,
Červený kříž v Ugandě a Mezinárodní federace společností Červeného kříže se důrazně distancují od jakéhokoli tvrzení o MMS a nikdy neprováděly žádné lékařské testy s touto organizací. Přečtěte si prosím veřejné stanovisko a obraťte se na ně, pokud máte nějaký dotaz.

http://ifrc.org/en/news-and-media/opinions-and-positions/opinion-pieces/2013/ifrc-strongly-dissociates-from-the-claim-of-a-miracle-solution-to-defeat-malaria/

S pozdravem JC

Veřejné stanovisko IFRC: 
15. 5. 2013
Překlad: OrgoNet

Mezinárodní federace společností Červeného kříže a Červeného půlměsíce (IFRC) se co nejdůrazněji distancuje od obsahu nedávného zpravodaje MMS z května 2013 s názvem "Malárie konečně poražena" a od příslušného videa na youtube. IRFC nepodporuje ani nezstřešuje jakýmkoli způsobem tvrzení učiněná v souvislosti s tímto projektem, a nikdy nebyla zapojena v "klinických testech" léčby malárie.
Malárie postihuje ročně 219 miliónů lidí, a každou minutu někde na světě zabíjí jedno dítě. Ve své politice s IFRC připojuje ke Světové zdravotnické organizaci (WHO), jejíž směrnice praví, že jediným způsobem boje s malárií je zvyšování prevence, diagnózy a léčby.
IFRC vyjadřuje svou podporu společnosti Červeného kříže v Ugandě a uznává, že tato společnost v posledních deseti letech šíří po celé zemi programy prevence, jako pomoc jejich státním úřadům a v souladu se směrnicemi WHO.

P. S. Orgonet:
Můj názor je stejný jako názor čtenáře: WHO je organizace spjatá s velkým farmaceutickým průmyslem, a rozhodně nepřipustí, aby se malárie, obrovský zdroj utrpení pro lidi, ale rovněž obrovský zdroj zisků pro farmacii, jen tak vyléčila skoro zadarmo ...




23 komentářů:

  1. Takže další slepá ulička?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to myslíte ? Slepá ulička naděje pro milony lidí, kteří trpí a jsou odsouzeni k živoření ? To ano.....

      Vymazat
  2. I kdyby to tam několik osvícených doktorů testovalo, oficiálně to nikdy nepřiznají...vzhledem k následkům, jaké by je pravděpodobně čekaly.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo nezkusil, ten neuvěří. Ten, komu MMS pomohlo, si o této věci udělá svůj názor a oVčané, nechť spí dál, těm jistě "pomůže" klasická "medicína"... (Možná tak od peněz a ještě k tomu do hrobu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano plně s Vámi souhlasím,lidé jsou stádo,které nechápe nic!!!!

      Vymazat
    2. Ano,plně s Vámi souhlasím,je to šílený jak se lidé chovají k udržení svého zdraví.V lékárnách už není nic rozumného jak bývalo z přírodních produktů.Toto vše si dělají lidé sami.

      Vymazat
  4. Mal som teda o Červenom kríži vyššiu mienku.Ak je to pravda čo sa tu píše,tak Červený kríž je tiež spriahnutý s týmito nastrčenými organizáciami...Ľudia pre peniaze urobia všetko. Miro-BA.

    OdpovědětVymazat
  5. ALARMUJÍCÍ INFORMACE :

    Další uniklé informace z pražské zednářské obedience :

    Zde z 27.5.2013 v 15:27

    Představení pražské zednářské obedience sdružení kolem Templu oznamují, že ti, kteří znají satanskou činnost těchto zednářů, se marně snaží zpomalit příchod Armageddonu, který se zednáři ve spolupráci se sionisty a illumináty snaží naopak urychlit. Argumentují navíc tím, že prý přece víme podle Bible, že příchodu Armageddonu stejně ničím nezabráníme.

    Dále tito zednáři spekulují, že by se jim hodilo nové politické křesťanské sdružení SDeO (Strana demokratické obnovy) jako prázdná schránka pro zednářské bratry. Vedoucí představitelé této strany by měli být od pražské zednářské obedience přemluveni ke spolupráci, přičemž by měli od ní získat dotaci na provoz 5 mil.Kč za to, že budou hrát před veřejností divadlo, a že kandidátku SDeO kompletně obsadí svými zednářskými bratry.

    Zednáři by tak pro své politické čachry do blízké budoucnosti (2014 a 2015) chtěli získat radikálně katolickou stranu. Víte kolik je v této bezbožné zemi katolíků? Věří, že by SDeO v jejich rukou získala volební preferenci nejméně 10 %, a pak by se sloučila s bratrem Hermanem (Mgr. Daniel Herman – laicizovaný katolický kněz, bývalý mluvčí České biskupské konference, bývalý ředitel Ústavu pro studium totalitních režimů) do jeho KDU-ČSL, a vnikla by tak nejsilnější křesťanská strana se zednářským vedením.
    Mezitím bylo v Templu ujednáno, že se zednáři dohodnou se stávajícími politickými stranami KDU-ČSL a ČSSD na tajné koalici s nově plánovanými (zednářskými) stranami Změna a Úsvit, aby si tak zajistili vítězství v příštích volbách.
    Pražský magistrát dle režie zednářstva povede již jimi ovládnutá TOP09. Bratr (pozn. zednář) Nedělka (zednářské krycí jméno „oranžového“ Bohuslava Sobotky !!!) bude navíc takový jejich český Francois Hollande – viz : http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2941-hollande-dava-bit-francouze-napsal-peroutka-ct-jeho-clanek-ihned-zcenzurovala.aspx
    Dobře si přečtěte, jak již funguje zednářský teror ve Francii !
    Bratr (pozn. iluminát B. Sobotka, se kterým zednáři počítají jako s nastávajícím předsedou vlády ČR) se zavázal zavést i v ČR pronásledování tradiční rodiny, aby lidé žili v nepřirozených svazcích. Dále zednáři chtějí prosadit skrze zákony povolování trojsvateb, kde si například dva muži vezmou jednu ženu nebo obráceně muž dvě ženy. Je prý podle zednářů třeba, aby lidé zapomněli na tradiční katolickou rodinu.
    Impeachment (pohnání před soud státního úředníka pro zneužití své moci, pro jiné prohřešky nebo pro neschopnost) prezidenta Zemana zednáři pokračuje. Chtějí dosáhnout jeho odvolání z funkce prostřednictvím uměle vyvolaných lidových bouří poté, co bratr (pozn. zednář) Babiš (Ing. Andrej Babiš - původem slovenský podnikatel s českým občanstvím, druhý nejbohatší český občan, majitel a v současnosti i ředitel agrochemického holdingu Agrofert) zdraží chleba a označí Miloška (tak zednáři častují prezidenta Zemana) za viníka zdražení chleba a lidé vyjdou do ulic a budou žádat odstoupení Zemana z hradu. A sněmovna navrhne zákon na odvolání prezidenta republiky. Mají to prý již krásně připravené.
    Chléb Šumava najednou vyskočí z 30 korun na 100 korun, chleba za stovku je neúnosný ! Řekne se, že je to kvůli Lukoilu a Zemanovi, a lidé budou na něho hrozně naštvaní - tak drahý chleba nebyl ani za druhé světové války ! Chvástají se, že je to dobrý nápad pro dosažení jejich cíle: odvolání Zemana z úřadu nejdále do října 2013 ! Lidové bouře prý začnou z jejich popudu již během letních prázdnin !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))))
      Supertajné plány zednářské kolují po internetu? Nebuďme ovce, předvolební boj začíná. Hodí se v něm všechno, i tak vyloženě stupidní lži.

      Vymazat
    2. Tak si na to počkejte, a uvidíte. Když se to bude dít, snad syndrom Nevěřícího Tomáše ze sebe sejmete. Holt jsou taky lidi, kteří se potřebují napřed popálit, aby uvěřili, že hořící kamna jsou žhavá !

      Vymazat
    3. Kdo nevěří, ať tam běží a sám se přesvědčí.
      Určitě věřím tomu, že zednářské lóže informují zvědavé zájemce o plánech své činnosti. Na požádání každému zašlou o své konspirativní činnosti písemnou zprávu, aby ji mohl kdekoliv zveřejnit. Jsem skutečně takový hňup a důvěřivý ovčan.

      A účinnosti MMS? Kdo má zájem, snadno může sám na sobě vyzkoušet. Víra je hezká věc a i samotná sugesce dokáže člověku dost pomoct. Tak proč se jí předem vzdávat? Určitému procentu nemocných podle vědeckých výzkumů pomůže i placebo.

      Vymazat
    4. Lóže neinformují, nemlžte a nepřekrucujte ! Já jsem psal, že informují o činnosti pražské zednářské obedience uprchlí zednáři, kteří zažili poslední dubnové a květnové události v pražském Templu, a vyděsilo je to k smrti. Museli se z těch šoků někomu svěřit, aby se nezbláznili ! Proto o tom začali mluvit, tedy tajně psát bez vědomí jejich zednářského vedení !

      Vymazat
    5. po povodních ten chleba opravdu zdraží na stovku, nic se neurodí, snad tak málo, proto ty povodně na jaře

      Vymazat
    6. Tomuhle panovi uz žádné drogy....:-)

      Vymazat
  6. Červený kříž i Červený půlměsíc, společně s WHO mohou popírat účinky ClO2 na malárii jak chtějí, ale jelikož je MMS jednoduché a dostupné a malárie postihuje tak obrovské množství lidí, je velmi snadné si to vyzkoušet a ověřit, už proto, že MMS na tropickou malárii funguje většinou do 24 hodin a jen někdy je třeba dávku opakovat a pak léčba trvá 48 hodin. Jen zcela výjimečné případy léčby trvají více dnů. Jim Humble říká, že vyléčil z malárie každého, kdo ještě žil, ať byl v jakémkoliv stavu. Někteří lidé slovům Jima Humbla nevěří, ale každý má možnost si to v tropické oblasti, postižené malárií, vyzkoušet.

    Složitější a zákeřnější je zmutovaná malárie v Evropě a u nás v Čechách, která se neprojevuje tak silně, jak původní malárie tropická, takže ji lékaři mnohdy nedokáží diagnostikovat, avšak vrací se v určitých vlnách, jako chronický problém. Tento typ zmutované malárie se po správné diagnóze a po nasazení účinných prostředků, včetně MMS, může léčit i několik měsíců, až rok.

    Oba typy malárie i jejich léčbu - klasické kmeny i zmutované (mimotropické) - lze poměrně snadno kontrolovat měřením a testy, pokud máte k vybavení přístup. Uzdravení však pacient pocítí i bez přístrojů, každý sám na sobě.

    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni v těch konspiracích jedou, ani poledne nedrží. V to má Kalousek zaručeně pravdu !

      Vymazat
  7. Je to smutné, že červený kríž takto reagoval. Je to veľmi podozrivé a nehumánne, ak sa bráni dobrej veci. Ľudia ktorí užívali MMS a sa zachránili a vyliečili svoje choroby sú dôkazom a opakom tvrdenia červeného kríža. Ja účinkom MMS verím, nakoľko som ho vyskúšal na sebe a v mojom okolí to pomohlo veľa ľuďom. Nedajte sa manipulovať podplateným ľuďom s červeného kríža.
    Pavol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červený kříž, ADRA nebo jakákoli jiná "humanitární"státní, federální, vládní či nezisková organizace - všechno slouží jedinému pánovi - NWO !!! Jsou to jeho tykadla všude po světě !!!

      Vymazat
  8. prečítajte si to vyjadrenie ešte raz a medzi to riadkami potvrdzujú, aj keď na prvý pohľad to tak nevizerá:-)
    ukážkový príklad newspeaku:-)

    OdpovědětVymazat
  9. MMS a CDS funguje super. Ja som ho sam pouzival a poznam aj viac ludi ktorí to pouzivaju a je to super, funguje to!

    OdpovědětVymazat
  10. mms, právem nazván zázrakem, vyzkoušel jsem řadu rad, řadu zaručených produktů. Všelijaké mastičky, čaje, byliny, zkoušel jsem změnit stravu, no ikdybych se na ocas postavil tak bych se toho akné a další řady nastávajících problému nezbavil. Vy hlupáci co zde zobete tabletky doktorům ze dlaně, a smějete se nám jací nejsme naivní hlupácí že pijeme takové "jedy" děte do hlíny už radši a neberte ostatním naděje na zdravý zbytek života ! Vyzkoušel jsem mms jedna, krom průjmu, žádné jiné nepříjemnosti, efekt neuvěřitelný, dásna se stáhli, kazivost zubů se zastavila, zánět žil fuč, chronické akné, a začínající hemeroidy, nonstop únava a cysta v čelisti. Trávení a nálada se taktéž spravila, a parazita v trojklanném nervu jsem nejspíš zlikvidoval chlornanem vápenatým MMS 2 který je teda alespoň pro mě dokonalý. Vůbec nevím že něco užívám krom mírné únavy nic nelze poznat, účinek je ještě efektivnější a šetrnější než klasický chloritan s kyselinou... Jsem tak rád že nemusím jako téměř všichni, být odkázán do spárů doktorských řezníků.. Díky této látce věřím že se dožiji vezdraví stáří, a hlavně v dobré náladě, jelikož to nejhorší je že postupné zanášení vašeho organizmu se vám postupně mění nálada, nic se vám nechce jste unavení, a za života nemáte nic, jen utrpení, oproti opaku při kterém si vzpomenete na dětství, pamatujete jak jste vnímali svět jako děti ? Všechno vonělo, radost ze všeho, energie do všeho, chuť do života.. Strašně mi tento stav připomíná dětství !!! JAkobych najednou o 15 let omládl... je to nádhera... jen pro upřesnění držíme prvenství v rakovině tlustého střeva, oproti asijských zemí kde toto onemocnění téměř neznají A NA NAŠIM CHOVÁNÍM NEVĚŘÍCNĚ KROUTÍ HLAVOU, CELÝ ŽIVOT JSME NAPOVRCHU NAČANČANÍ A VOňAVÍ ALE UVNITŘ SEBE TLEJEM A HNIJEM A UMYTÍ POHRADÁME... PAK PO DLOUHOLETÉ ZÁTĚŽI ZE ZNEČIŠTĚNÉHO TLEJÍCÍHO BORDELU VE SVÉM TĚLE DOSTANETE RAKA A JEŠTĚ SE DIVÍTE PROČ ZROVNA VY... PROTOŽE JSTE NEVĚŘÍCÍ ŠPÍNY SLITÍ VOŇAVKOU PROHNILÍ AŽ NAKOST.. JEN SE SMĚJTE.. ALE SE ZAVŘENOU PUSOU AŤ TU ŠPÍNU NEPRSKÁTE NA OSTATNÍ :D

    OdpovědětVymazat
  11. Prečo potom ročne na celom svete zomrie na rakovinu až 7,5 miliónov ľudí liečených doktormi?

    OdpovědětVymazat
  12. anakonda
    buď pozdraven ľud skazenej generácie, žite v mieri množte sa a plodťe a debilov biteštetky neznasilnujte

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.