3. listopadu 2013

Střelba na letišti v Los Angeles: další inscenovaný útok?

Střelba na letišti v Los Angeles: další inscenovaný útok?
Zdroj: http://www.prisonplanet.com/script-flipped-lax-shooter-is-mad-at-intrusive-security-screenings-had-note-mentioning-nwo-new-world-order.html
a související články.
OrgoNet, 3. 11. 2013

1. listopadu 2013 došlo na letišti v Los Angeles ke střelbě, při níž zahynul jeden člověk a několik lidí (5-7?) bylo zraněno. Světová média ochotně využila této příležitosti k masírování veřejnosti srdcervoucími výjevy a dalšímu vyhrožování terorismem. (Česky info viz např. článek Střelba v Los Angeles )

Lze se však domnívat, že tento incident byl dalším z útoků inscenovaných americkou vládou a jejími ozbrojenými složkami za účelem prosazení nové legislativy dále posilující moc opresívních vládních složek a oklešťující práva občanů.


V tomto případě šlo zřejmě o to, aby pracovníci letištní ochrany TSA (Transportation Security Administration), nechvalně známé pro své nevybíravé a agresívní metody osobních prohlídek, mohli být vyzbrojeni střelnými zbraněmi. (Viz článek anglicky Bude střelby v LA využito k ozbrojení pracovníků TSA? )

Za střelce byl označen 23letý Američan bílé pleti Paul Ciancia, dosud bezúhonný mladík z dobré rodiny, který údajně jednal z osobních důvodů. Tentokrát žádné psychické postižení.

Všimněme si, že inscenátoři podobných akcí se poučují a začínají vynechávat báchorky o tom, že pachatelé jednali pod vlivem psychiatrických léků. Když byli např. vyšetřovatelé požádáni, aby zveřejnili zprávu, jaké léky bral např. psychicky labilní střelec Adam Lanza v Sandy Hook, nebo Miriam Careyová, která byla zastřelena, když se snažila "prorazit autem" do Bílého Domu, odpovědí je mlčení. Kdyby totiž byly zveřejněny názvy léků, spousta lidí, kteří berou tytéž léky, by je odmítla s tím, že nechtějí dopadnout jako ti pachatelé. Big Pharma nestojí o narušení důvěry a pokles prodeje léků ...

Dle předchozích podobných událostí se dalo předvídat, že mediální zprávy o útočníkovi a jeho motivaci se budou několikrát podstatně měnit, tak, aby byla vytvořena přijatelná mediální historika co nejlépe sloužící zájmům inscenátorů. A přesně tak to probíhá.

Útok byl zaměřen speciálně na pracovníky TSA, a původní verzí bylo, že Ciancia je bývalým pracovníkem TSA, který si vyřizoval účty se spolupracovníky. To však bylo vzápětí výslovně dementováno (asi proto, že se nehodilo do krámu, aby vznikl dojem, že pracovníci TSA by mohli používat případných služebních zbraní k vyřizování osobních účtů).

Existuje také několik verzí toho, co se vlastně s útočníkem po střelbě stalo. Od zabití přes "neutralizování" až po kritický stav v nemocnici či vzetí do vazby. Inscenátoři se asi ještě nerozhodli, co se jim nejlépe bude hodit do krámu.

Původně bylo sděleno, že byl naštvaný na (v USA obecně nenáviděnou) letištní ochrannou službu TSA (měl prý u sebe vzkaz, že chce "zabít TSA a další svině"), později byly vytvořeny verze o jeho "protivládním a konspiračním zaměření". V jeho batohu se údajně našel vzkaz s načmáranými písmeny NWO - Nový světový řád.

Podle "svědků" (asi najatých herců, jak je při podobných inscenacích zvykem) se prý střelec některých (normálně oblečených) lidí před útokem ptal, zdali jsou pracovníky TSA. Tím chtěla média zřejmě upozornit na to, že mu šlo vyloženě o TSA, avšak nedává to tak úplně smysl, vzhledem k tomu, že pracovníci TSA jsou snadno rozeznatelní dle modrých uniforem. (:-)))

Policie - letištní i protiteroristická - opět jednou zareagovala příkladně a útočníka velmi rychle zneutralizovala. Jak by ne? Několik hodin po incidentu prohlásil zástupce policie veřejně na tiskové konferenci, že 3 týdny předtím měla policie cvičení přesně na stejném místě, přesně na stejný druh zásahu. (Viz článek anglicky Tři týdny před střelbou v LA policie trénovala přesně stejný scénář )

Je snad náhodou, že na všech místech, kde dochází k "teroristickým incidentům", se právě koná či nedávno konalo cvičení ozbrojených složek? (Viz v poslední době Sandy Hook, Boston, Washington... i předešlé.)

Dále, o tom, že Ministerstvo obrany již dávno pracuje na plánu vyzbrojení pracovníků TSA střelnými zbraněmi, svědčí to, že si pronajímá střelnice v okolí letišť, aby mohlo trénovat své zaměstnance ve střelbě. Viz článek anglicky Pracuje TSA na ozbrojení svých pracovníků?





8 komentářů:

  1. Náhody se dějí a blázni existují, takže... Orgonete proč ses nestal vyšetřovatelem?

    OdpovědětVymazat
  2. Zaslechl jsem dneska informaci, že Bohuslav Sobotka z ČSSD se vyslovil pro koaliční vládnutí s TOP09 aby zabránili komunistům a Babišům k moci. Dále jsem se dozvěděl, že puč v ČSSD a označení Haška za zrádce měla nastarosti jistá agentura z USA která je napojena na finanční chobotnici v Kuala Lumpur. Tohle je důležitější zpráva pro české voliče než Střeba na letišti v Los Angelos. Jiří K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže v tom má prsty zase ten darebák Soros. To je rozvraceč států jako žádný jiný na světě. Sotva leze nad hrobem, a furt ta bestiální ropucha ne a ne chcípnout !

      Vymazat
  3. A proč je to důležitější, co s tím jako český volič může udělat? Americká střelba je aspoň větší sranda.

    OdpovědětVymazat
  4. Vkládám odkaz na petici za osvobození dvou českých dívek v Pákistánu. Dopis bude adresovaný americké vládě. Petice vychází z názoru, že teristický útok, po němž byla zatčená jakási pákistánka (nevybaví se mi teď jméno), zinscenovaly USA. Tak to se tak trochu i patří...
    https://secure.avaaz.org/en/petition/Freedom_for_kidnapped_girls/?dGzaKab

    OdpovědětVymazat
  5. streľba v USA vás yaujíma ale falseflag doma a dve obete sú Vám ukradnuté vy "vyšetrovatelia" ...bojujte doma

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.