3. prosince 2015

Další inscenovaný útok v USA. Nudící se krizová herečka.

Inscenovaná střelba v San Bernardino
Sepsal Orgonet 3. 12. 2015

Dnešní "střelba" v americkém San Bernardinu opět vykazuje veškeré znaky události zrežírované za účelem zvýšení strachu z teroru, za účelem podpoření vládních snah o omezení vlastnictví zbraní, a za účelem provětrání a ospravedlnění nákladné existence "záchranných systémů", které by neměly co dělat, kdyby si teroristy samy nevyrobily...

Jim Stone na svém webu (a nejen on) odhalil opět spoustu nesrovnalostí.  Je to docela dlouhý výčet a už mě ani nebaví to překládat, režiséři používají triky známé z předchozích inscenací. Aspoň pár bodů:

  • Vánoční párty autistů 2. prosince dopoledne? Na golfovém hřišti? A náhodou zrovna tehdy, když se v blízkosti konalo cvičení záchranného systému, jako je pravidlem u všech inscenovaných teroristických činů? 
  • Oficiální historka nám morfuje jako měňavka - mění se počty střelců, zbraně, použitá auta, doby, obleky, atd. Propagandisté zřejmě sledují reakce lidí v internetových komentářích, a podle toho, čemu lidi nechtějí věřit, doplňují do médií další a další nebetyčné nesmysly. 
  • Zřejmě z chudáků autistů na párty naštěstí nebyl nikdo zastřelen, 14 obětí je naštěstí vymyšlených.
  • Skutečně zastřelen byl zřejmě pouze nevinný americký muslim Farook s přítelkyní - potřebovali to hodit na někoho údajně"radikalizovaného". Teď zkoušejí, jaké výmysly z jeho životopisu veřejnost ještě zkousne. 
  • Prý to udělal proto, že se naštval/zbláznil, že na párty se podávalo vepřové maso, (:-))) Zajímavé, údajně byl státní zdravotní inspektor, chodil po restauracích kontrolovat potraviny - asi mu do této doby vepřové tajili...
  • Státní profesionálové ho zastřelili nejspíš zákeřně asi čtyři  hodiny po "střeleckém cvičení" konaném na golfovém hřišti a okolí, když zřejmě nic netuše vyjížděl autem ze svého domu. Bohužel s ním v autě byla nějaká paní, která to taky odnesla, a teď režiséři nevědí, jakou identitu jí vymyslet, proto je chvíli manželka, chvíli ne, atd. atd.
  • Oba "střelci" jsou mrtví, to je pro režiséry nejlepší varianta, stát nemusí nikoho soudit, žádné nežádoucí svědectví...
  • Na mnoha fotkách jsou evidentně krizoví herci, nevzrušení, nešokovaní, nebo šok přehnaně hrající...
  • Je toho ještě spousta, co nesedí. Jako obvykle. 

Práce krizové herečky není velká zábava

Prohlížel jsem si pár fotek "práce záchranářů", a zaujaly mě fotky s nepochybné najatou krizovou herečkou, co se asi nechtěně vyskytuje na celé řadě snímků, a evidentně se nudí, než na ni přijde řada pro nějaký ten snímek. Každé jednotlivé médium ji zobrazí jen na jedné fotce, takže to není nápadné. Ale když použijete službu "Vyhledat tento snímek pomocí služby Google" (klik pravé myši na obrázek), dostanete nejen stejný obrázek, ale i "vizuálně podobné snímky", a tam už je jasně vidět, že tato paní je omylem zvěčněna na mnoha z nich. Zřejmě je najata, aby hrála "raněnou", čeká na svůj výstup, a na mnoha fotkách se jeví zcela neporušená, než si konečně zahraje raněnou odvezenou na vozíku...
Fotek s touto paní najdete výše uvedenou metodou na Googlu mnohem více než jich zde kopíruju.. Na každé fotce z akce se dají najít nějaké věci, co nemají logiku, například: kde že se tedy vlastně střílelo, na ulici, na golfovém hřišti nebo v budově? Proč válejí ty "postřelené" po zemi na ulici, aby je ošetřili? Atd. atd.

Výběr fotografií z Googlu:


(Dialogy a monology i sled obrázků si VYMYSLEL Orgonet, ve stylu jazykářům notoricky známé jazykové hry "sestavte obrázky do příběhu", "vyprávějte příběh k obrázkům", "řekněte, co si asi myslí/říkají osoby na obrázku". Nemyslím, že můj příběh by byl úplně mimo. Můžete si zkusit vlastní, třeba si k němu přidat další fotografie s tou osobou, které si snadno najdete Googlem. (:-))))

 "Tak co teda tu máme dělat?" - "Zatím nic, holky, počkejte si, až přijdete na řadu."


"Nuda. Zavolám aspoň kámošce".

"Čau, jak se máš? Tady pořád to samý."

"Pobíhají tady furt jako blázni a hrajou si, že zachraňujou lidi".

"No konečně, že prej si mám sednout na zem, že si to vyfotěj. Je to takhle dobře? Ještě že mám starý kalhoty..." 

"Dali mě na vozík a mám dělat, že jsem v šoku. Prej nejlíp to bude vypadat, když si dám ruce na obličej."

"Byl to teda vopruz, ale za ty prachy se to dalo."


P. S. 
Jima Stona zaujala tahle fotka, co na ní je zastřelená paní "střelkyně". Dle oficiální historky měli oba střelci na sobě střelecké oblečení, a tahle paní je v šortkách a má jakési hodně krátké tričko. (Pokud to vůbec není figurína pro umělé dýchání, jak to připadá mně...) A má být prostřílená skrz naskrz, ale nikde u ní  žádná krev...



Dodatek  Orgonet 7. 12. 

Přikládám další googlem dostupné fotografie krizové herečky ve fialovém svetříku, aby si každý mohl sestavit svůj příběh o jejím zranění. (Odkazy netřeba, snadno si je vyhledáte službou Vyhledat obrázek pomocí vyhledávače Google.)
















37 komentářů:

  1. Krucinál co je to za lidi? Kde vzali ten obří tým záchranářů a komparzu? Copak, za peníze jich mají 12 do tuctu, ale jak to zařídili aby někdo nežvanil? To je pak odvezou za město, postřílí a zasypou vápnem? Dyk tihle občánkové neustále telefonují a visí na FB. Za týden by si o tom cvrlikali vrabci na střeše. To bych rád věděl jak zajistili absoulutní mlčenlivost těch loutek.
    Možná, ale jen možná mají něco jako měli ti dva muži v černém, to blikátko. Blik a nikdo si nic nepamatuje. Že néé? To bych nesměl být tak starý abych se tomu smál.
    Res

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se domnívám, že je to tak, že veškerému tomu bezvýznamnému placenému komparzu řekli, že se jedná pouze o regulérní cvičení pro krizové situace. Pak jim jenom fotošopem pozměnili obličeje a je to.

      To u zboření tří mrakodrapů 11.září to bylo poněkud jinak. Tam drželo hubu a drží ji dodnes asi tak podle mého odhadu 20 000 zasvěcených lidí (zednáři, ilumináti)

      U projektu Manhattan to bylo ještě více zasvěcených lidí: snad 220 000 vědců. A všichni drželi (pod trestem smrti) taky hubu a krok.

      Vymazat
    2. U 11.září ti, co mluvili v ulicích na kamery (hasiči, policajti, chodci atd.)o celé sérii výbuchů (řízená demolice) a dalších podivných jevech, které pád dvojčat a další budovy doprovázely, zmizeli, a nejsou dodnes k nalezení. Proto obama s jistotou tvrdil, že žádný "nevěrohodný" svědek neexistuje.Nebo též že by se vše událo jinak, než jak dodnes uvádí oficální americké vládní prohlášení k 11/9. Na to mohu jen dodat, že kočky se smějou a psíci planě bafají.

      Vymazat
  2. jak víte že je vaše seřezení správné. Tím myslím po časové linii. To mám věřit že to bylo přesně takhle? jo ta fotka střelkyně je podivná ale je to vážně ta střelkyně? že se taky mohl někdo zmýlit a uveřejnit fotku jiné zdechliny vytvořené americkou policií.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hned na začátku uvádím, že jsem si to VYMYSLEL. Je to fikce. Je to takové jazykářům dobře známé mluvní cvičení "seřaďte obrázky do příběhu", "vyprávějte příběh podle obrázků", "řekněte, co si asi myslí/říkají osoby na obrázku". Můžete si to taky zkusit, a můžete si k tomu přidat další obrázky téže osoby, které si snadno vyhledáte Googlem, a pochlubit se výsledkem (:-))))
      Nicméně, myslím si, že úplně vzdálené od pravdy to není.
      Fotka zdechliny je údajně dle Jima Stona printscreen z videa o zásahu policistů proti střelcům. Čili, co si tam policisté natočili, aby to ukázali lidem, to tam je. Jestli je to pravá scéna, to se nikdo nedoví (:-)))

      Vymazat
    2. tedy podle vás to bylo opačně - paní v šoku je přikurtována k nosítkám, hospitalizována v několik mil vzdáleném špitálu, ale po několika minutách se uzdravuje a vrací se zpět, protože zapomněla z místa neštěstí zavolat mamince, že je v pořádku

      Vymazat
    3. Vy ani nevíte co pišete VYMYSLEL jste si popisky k fotkám ale já napadal jejich časové seřazení. Protože na různých videích je vidět jak tuhle ženskou vedou značně pajdající posadit na obrubník. Takže lehce zraněná taková která počká na ošetření na rozdíl od těch ze kterých cáká krev. To že je ošetřují na ulici mi nepřijde zvláštní protože to je velký prostor s rychlým přístupem aut lekařů atd. To že se nudí není jisté protože vzít telefon a volat příbuzným známým že jsem na živu je celkem normální. Vy byste vaši rodinu nechtěl uklidnit? A jakožto lehce zraněná se dostane na řadu mezi posledními a ruce na tváři můžou být taky úleva. A teď ke zdechlině ta fotka mi příjde podezřelá z toho důvodu že chlapíci co tam postávaj nevypadají ani jako policisté těžko jako vojáci a už vůbec ne jako federálové. A ne jen režiséři umějí manipulovat výsledkem filmu. U fotek to jde ještě líp. Tu vestu mohla dávno sundat nebo ji nikdy neměla. A jak se zajímal anonym přede mnou jak asi umlčí tu hromadu komparsu co k tomu pořebují. Kdyby se mnohé konspirační teorie brali do důsledku pomíjím to že jednu teorii popírá teorie jiná tak pro nějakou z těchto skupin pracuje každý člověk na planetě a celkem vědomě. Takže zbývá otázka pro koho děláte vy?Já osobně makám pro tenoristy.

      Vymazat
    4. Orgonetko, nuž, čo ti poviem.
      Ľudia by si mali konečne začať uvedomovať, že TV a iné média dokážu z maličkostí vytvoriť bombastickú vec. Ale, to požaduje trh . Čím väčšia dráma, o to lepšie sledovaná. Dokážu z nešťastnej udalosti vyrobiť drámu ako hrom. Napr. porezal som si prst. Dodám foto a okomentujem to ako brutálny útok noža!
      V texte sa krátko zmienim, že útočil na môj prst. Samozrejme, že fotka musí byť hrôzostrašná. Utriem si prst servítkom a vlastne sa nič tak hrozné nestalo.
      Tu sa dostávame ,čo je pravda ? Všetko je pravda, záleží na tom ,ako sme schopní tú pravdu vnímať.
      Je tu ale iná otázka, kto za to môže? Ja by som povedal kráľovná zo Sáby!!! Veď ona povedala, že myšlienka poletí okolo zeme mrknutím oka! Keby bola ticho, nemali by sme internet ! Pokiaľ by strýko prišli z Ameriky , boli tam na robotách! A začali rozprávať na lavičke, pred domom, ako bolo, nuž, všeličo zažili, aj také veľké komíny videli ako búrajú. A nie bárs ako, ale letadláma! To nie ako u nás podkopáme, aby to spadlo. Aj jaj, pamätáme tie časy, keď reflexné prvky nebolo treba, ani hodinky. Vedeli sme, že príde autobus na tretiu na štvrtú a o piatej sme vedeli, že už domov sa máme poberať ! Nech boh chráň, ak by na šiestu už išiel. Fúúú zle nedobre! : (((
      Potom by sme mohli žalobu na Kolumbusa smerovať! Aj veru tak! Keby neobjavil Ameriku mohli sme mať svätý pokoj! Všetci čo im vezenie hrozilo, ušli ta, za more. Nuž a čo čert nechcel pomnožili sa tam , tí lúpežníci: D) Čo teda od takého pokolenia môžeme čakať? Lúpežník bude vždy lúpežníkom! Otec aj syn ďaleko od stromu na hlavu nepadol. : D)))) Fiškál, jeden väčší ako druhý! Myslia si ,že ohúria nás vestou z Činy. Veď nič nedeje sa bez príčiny! Ale ak z pece, im odpadne bok, uvidíme aký bude následok. Ach, nechajte tak bratia, šak sa oni niekam stratia. Neunesie tú ťarchu tá ich zem. Ak nie je tak, nech sa pod ňu prepadnem.
      Vždy sa môžem na vec dívať tak, či tak . Nerozkáže, ani fiškál ani dráb! Nemáme sneh a mráz? Hurá ušetríme na kúrení. Nehovorte im to, Klingáčom ! Lebo zasypú nás snehom. No hurá, aspoň zbožie nevymrzne a deti šmýkačky si užijú . Roztopia ho? No hurá, šak vody bolo málo. Zaplavia ? No hurá, aspoň všetku špinu TA, do mora zanesie. Všetko sa vracia odkiaľ prišlo! Nemyslíte, že za hlupákov nás budú mať? To ich inteligent s IQ -70 Fores Gamp povedal „pre hlupáka, každý hlupák“ !
      So Slovanom nevybabrú ! : D))) Vždy vieme obísť zákon v zmysle zákona!!! Ich skôr šľak trafí ako nás! :D))) .... No čo ukradnú chudobnému? Gate? No hurá, aspoň ich nemusím prať! A nebudú s ich pracím práškom, otravovať !: D))) Ale, však my vieme, čo a ako robiť. Môžu sa aj o zem hodiť!!! : D))) .... enoch

      Vymazat
    5. Celé je to moje verze VČETNĚ časového seřazení, jak jsem se snažil na několika místech vysvětlit, bohužel marně. Každý se může pokusit sestavit si svou časovou osu sám, ale vždycky z toho vyjde, že ta paní se nechová jako raněná s šokem ze střelby. - Zajímal by mě odkaz na nějaké to video, kde je vidět ta paní pajdající - i když není nic lehčího než sehrát pajdání. (:-))))
      A proč se o to zajímám? Z čiré zvědavosti. Prostě rád strkám nos do věcí, do kterých mi nic není. (:-))

      Vymazat
    6. Správně Orgo, strkáme nos do věcí, do kterých nám PRÝ nic není :-)))))

      Vymazat
    7. Měla něco s kolenem, proto jela vozíkem i když nebyla v šoku.

      Vymazat
  3. Skvělej článek. Dík.

    OdpovědětVymazat
  4. Ďalší krízoví herci?
    http://beforeitsnews.com/alternative/2015/11/why-did-they-pass-a-law-that-makes-staged-hoaxes-and-crisis-acted-movies-legal-3250128.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je v usa krize, pro chudinu každý dolar dobrý, ne ?

      Vymazat
  5. https://cz.pinterest.com/hanakdan/crisis-actors/

    OdpovědětVymazat
  6. Když se lidé probudí, false flags agenda už nebude nikdy fungovat. Ze zpráv od B. Fulforda z 30.10.2015: Plán matrixového n.w.o. se zabitím většiny pozemšťanů a úplným zotročením zbytku se nepodaří vyplnit, jelikož tyransko-temnářské kliky budou vykázány. Snažily se životy pozemšťanů zkazit a zkrátit, aby pozemšťané nežili dostatečně dlouho, aby se duchovně neprobudili...Marná jejich snaha. Už jim zvoní hrana.

    OdpovědětVymazat
  7. https://cz.pinterest.com/hanakdan/false-flags/

    OdpovědětVymazat
  8. díky, to se ti povedlo, z tvého názorného příkladu už to musí pochopit každý, jak to tady funguje..

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se v tom nevyznám, ale na prvním obrázku, jak je ten modro-žlutý plakát rotary club, tak myslím, že náleží svobodným zednářům. https://cs.wikipedia.org/wiki/Rotary_International
    Na wikipedii je psaný, že mají dobrý úmysly, tak snad tomu tak bude. Ale svobodní zednáři mají myslím negativní pověst, protože jsou to něco jako illumináti. Přitom to je údajně charitativní spolek. Fakt se v tom nevyznám, jen sem o tom něco trochu slyšel a zaujalo mě to na tom obrázku. Jinak rotary kluby jsou i v česku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rotariáni patří bezesporu k té tajné škůdcovské pakáži nwo stejně, jako všechny neziskovky u nás, co je sponzoruje zahraničí. Jsou to páté kolony nwo - tedy vnitřní škůdci a rozvraceči všeho a všech !

      Vymazat
  10. LADISLAV DANEŠ...To byl takový redakturek ČT v padesátých letech..Byli jsme povinně se školou v divadle Jiřího Wolkra,kde hráli hru o Leninovi...O přestavce se milý Ladislav Daneš vyšvihl na podium a křikl k NÁM DĚTEM...Tleskejte,hodně tleskejte...Večer jsem ve zprávách televize ATHOS viděl záběry na potlesk z divadla a pan DANEŠ,neee DAEŠ,i když je to skoro STEJNÉ., sdělil divákum,že inscenace o Leninovi sklidila OHROMUJÍCÍ uspěch, Bylo to kolem roku 1957,ale DITĚ má nadosmrtí SLONÍ PAMĚT na podobné špinavosti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen váš výrok trochu upřesním : dítě má nadosmrti sloní paměť VŽDY na podobné špinavosti..

      Vymazat
  11. Ke zvyšování strachu z teroru: Milí klimoušové/temnáři, ať děláte, co děláte, Sluníčko vás nakonec stejně vypeče (Aolian: Jak nám za humny zplesnivěl les.23.11.2012)

    OdpovědětVymazat
  12. zajimavy clanek a pohled na vec: http://aeronet.cz/news/schyluje-se-k-boji-bud-anebo-nemecko-uzavrelo-pakt-s-ruskem-a-vitezem-se-stava/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Němci uzavřeli s Ruskem pakt, přibydou z toho na oslavu v Evropě nějaké další Molotovovy koktejly :-)

      Vymazat
  13. jeste jeden podobny clanek z matrix-2001.cz, http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/jak-slibili-iluminati-nabizeji-naporcovani-turecka-na-den-dikuvzdani-zatimco-svetovi-lidri-mluvi-o-plynu-v-parizi/

    OdpovědětVymazat
  14. Udajne se tam konalo nedaleko nejake cviceni. Nemohou toto byt fotky z toho cviceni? Krome te posledni mrtvoly..moc nerozumim tomu, proc za vsim hledat konspiraci, musi to byt unavujici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víte, ono přinutit skutečnost, aby hrála podle vymyšleného scénáře, to je přeci jenom trošku utopie a silné kafe i pro americké federální lídry. Proto musejí být herci, rekvizity, profesionální filmový štáb, trikaři a řemeslně zručný střihač. Takový produkt snese každý průměrný ovčan (a není jich zrovna málo!), a bere ho jako oficiální, skutečný. Lidí, co se nechají koupit za peníze je v podstatě stále dost a dost.

      Vymazat
  15. Ak chápeš, čo chcel básnik povedať, môžeš koment (Habemus papam) dať aj ako článok pod názvom „Je biela skutočne biela“? ...enoch

    OdpovědětVymazat
  16. Plán na vytvoření NWO jede ! Američané za peníze dokáží udělat cokoliv. I my jsme měli 17.11.1989 "mrtvého " muže studenta Šmída, vytvořil ho estébák, aby se lidé u nás naštvali a šli proti tehdejšímu režimu.

    OdpovědětVymazat
  17. Odpovědi
    1. Ta černá magie je tam vskutku NEPŘEHLÉDNUTELNÁ :-)

      Vymazat
  18. Další velmi zajímavá konspirace ! Já osobně si myslím, že řazení fotek je správné. Paní na lehátku už má pěkně oválený svetřík a kalhoty, kdežto na začátku čisťoučké a je v pohodě. Já osobně si nemyslím, že bych po "šokoterapii" slezla z lehátka , oprášila si kalhoty a šla bych si udělat "pohodlí" vedle raněné osoby, abych si ještě potelefonovala s manželem. I kdyby ano, pak mi není jasné, proč paní nejdříve naložili na lehátko a pak ji zase odložili na chodník vedle záchranářů. Takže, za komentář Orgonetu díky. Lépe bych nevymyslela :- ))

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý to vidí z jiného úhlu pohledu, ale ti, co to natočili a sestříhali, věděli velmi dobře, co dělají, čeho se dopouštějí :-))))

      Vymazat
  19. Mně přijde nejvíc zajímavá ta střelkyně, protože žádná ortodoxní muslimka by nikdy nevylezla ven v kraťasech, obzvláště kdyby věděla, že to třeba může být její poslední cesta.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.