15. prosince 2015

Dopis Putinovi

Díky čtenáři za odkaz. K dopisu můžete připojit svůj podpis na stránce odkazu.

Zdroj: http://dearputin.com/cs/#prettyPhoto



Vážený prezidente Putine,

jako členové globální komunity žijící v realitě bychom rádi rozšířili naše uznání a podporu rozhodnutí Ruské federace zajistit humanitární a vojenskou pomoc Sýrii, jejím vojskům a demokraticky zvolenému lídrovi Bašáru al-Assadovi v jejich boji proti mezinárodním teroristům podporovaným Spojenými Státy.
Zahájení leteckých úderů v Sýrii proti teroristům z ISIL přišlo v kritický moment1, stejně jako v případě intervence, která zabránila západní vojenské invazi v roce 2013. Jako hlasu rozumu a síly pro spravedlnost vám patří dík a podpora Syřanů, Rusů a lidí se svědomím z celého světa.

Od roku 2011 se západní mocnosti snaží o rozklad Sýrie. Došli až tak daleko, že sponzorují, cvičí a zásobují zbraněmi zahraniční žoldáky, kteří vedou brutální kampaň proti lidem Sýrie a jejich právoplatné vládě.2 Tito teroristé a náboženští fanatici nereprezentují vůli Syřanů, jejichž většina podporuje prezidenta Assada. Jak jste řekl ve svém projevu na generálním shromáždění OSN, je na lidu Sýrie, a jen na něm, rozhodnout, kdo je povede.
V roce 2013 chystal Západ vojenskou intervenci v Sýrii, Rusku se podařilo zakročit a vyjednat mírové, diplomatické řešení. V normálním, zdravém světě by to měla být přirozená reakce na řešení problémů a Rusko by nezůstalo osamocené. Bohužel, Západ pokračuje ve své slepé politice podpory násilí, útlaku a nelegálního zasahování v záležitostech suverénních států.
A zatímco Západ podporuje destabilizaci, válku a chaos, Rusko pevně pokračuje v politice dialogu, spolupráce, mezinárodního práva a pořádku. Vaše reakce na krizi v Sýri to jasně ukazuje.
Stejně jako Vy, president Assad prokázal, že je člověk inteligentní, odvážný a dobré vůle. A stejně jako většina veřejných činitelů, kteří prokazují takové kvality, i on byl neustále kritizován a pomlouván západními vládami a médii. Jedním příkladem budiž masakr ve městě Houla v květnu 2012, při kterém zahynulo 108 Syřanů včetně 49 dětí. Z tohoto zvěrstva byla obviněna armáda syrské vlády, přičemž později vyšlo najevo, že akci provedly jednotky napojené na Američany podporovanou Syrskou osvobozeneckou armádu (FSA, Free Syrian Army) a že oběti byly z řad přívrženců syrské vlády.3 Později ve stejném roce byla FSA přistižena při únosech dětí a vojáků mimo službu.4
Toto je ta skupina “umírněné opozice”, kterou činovníci západních vlád podporují v jejich nelegální agresi vůči Assadovi, a z ostřelování jejichž pozic teď obviňují Rusko. Tato a další fakta jasně ukazují, že americká vláda a její spojenci jen předstírají boj proti terorismu, přičemž jej přímo vytvářejí a podporují v zoufalé snaze zabezpečit globální nadvládu Spojených Států. Činí tak bez podpory OSN a bez podpory zemí, ve kterých válčí.
Druhý generální tajemník OSN, Dag Hammarskjold, kterého Kennedy považoval za největšího státníka své doby, zřetelně rozpoznal problémy, kterým měla čelit nejen OSN, ale celý svět. V roce 1958 napsal:
“Konflikt mezi různými přístupy ke svobodě člověka a mysli, nebo mezi různými pohledy na lidskou důstojnost a právo jednotlivce, je neutuchající. Dělící čára jde uvnitř nás samotných, uvnitř naší populace a také uvnitř ostatních národů. Nemá nic společného s politickými nebo geografickými hranicemi. Hlavní boj je ten mezi člověčenstvím a nelidskostí. Jsme na tenkém ledě, pokud věříme, že některý jednotlivec, národ nebo ideologie mají monopol na správnost,svobodu a lidskou důstojnost.”5
Opravdu stojíme na tenkém ledě. Samozvané Spojené Státy nás se svým monopolem na správnost, svobodu a lidskou důstojnost přivedl k nepravosti, útlaku a utpení ohromného rozsahu. Západní mentalita předváděná v Libyi a Sýrii je skutečně nelidská6 – psychopatická7 – vystihující ty nejpřízemnější stránky lidské povahy.8
Přirozeně, nelidskost se odráží ve výsledcích politiky SSA na Ukrajině a v Sýrii. Na Ukrajině jsou neonacisté členy parlamentu a tvoří bojové jednotky, které mají na svědomí mučení a vraždění
mužů, žen i dětí na Donbase, s posvěcením kyjevské vlády. V Sýrii vyústila západní politika destrukce a podpory terorismu ve vznik ISIL a dalších skupin, jejichž praktiky jsou veřejně odsuzovány, ale soukromě podporovány vedoucími činiteli západních mocností.9 Toto není vize, které se lidstvo chce držet. To není vize, po které mytoužíme.
Dokud se světoví lídři budou podřizovat vůli politických psychopatů, lidstvo nikdy nebude žít v míru.10 Modlíme se, že se víc lidí inspiruje Vaším příkladem tak, že se dokážou postavit moci a mluvit pravdu, jednat neústupně ve svém přesvědčení a odmítnou být kontrolováni strachem a ignorancí. Doufáme, že tímto způsobem můžeme my všichni přispět k vytvoření multipolárního světa bez destruktivního vlivu psychopatů a fanatiků a toxických politických struktur jimi vytvářených, které mír znemožňují.
S úctou
  • Нина Полякова - Russia
  • Michael Ser - United States
  • Jiřina Dobrovolná - Czech Republic
  • Vladimir Vukoje - Croatia
  • Ivan Doležal - Czech Republic
  • Miloslav Polák - Czech Republic
  • Dirk Niemeyer - Germany
  • Barbara Wilburger - Germany
  • Лариса Коченюк - Russia
  • Martin Caha - Czech Republic
  • Kamila Sikal - Czech Republic
  • Leon Fox - Czech Republic
  • Katharina Tilch - Germany
  • Hans-Ulrich Namokel - Germany
  • David Smith - United States
  • Rosa Schwamm - Germany
  • Alexander Ries - Germany
  • Pavel Pultar - Czech Republic
  • Pavel Mestan - Czech Republic
  • Marek Žalman - Czech Republic
  • Michal Švarc - Czech Republic
  • Karel Lenert - Czech Republic
  • marjan čuden - Slovenia
  • Marek Vaca - Czech Republic
  • Marin Kesina - Croatia
Dosud 90,565 lidí podepsalo tento dopis.

33 komentářů:

  1. Dříve tady v diskusích byla řada výkřiků proti Putinovi - jako že podporuje n.w.o. atd.
    Je to další z důkazů, že pokusy plošně vymývat mozky se skutečně provádějí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo provádějí. Soudě dle teto úvahy již se ti stalo v nedaleké minulosti. Smůla.

      Vymazat
    2. Takové výkřiky nechají jen trochu informovaného člověka v klidu. Nemusíte studovat stohy zpráv, dokumentů a komentářů. Stačí nezaujatě, bez předsudku sledovat co se děje ve světě a k čemu to vede. Příklad špatně vyhodnocené zkušenosti: Rok 1968 - borec: musím si dát pozor na rusáky. Chyba, musí si dát pozor na invazi, či bratrskou pomoc. Zatímco bude bděle střežit Rusa, přátelskou pomoc mu poskytnou třeba američtí přátelé, nebo spojenci z NATO.

      Vymazat
  2. Matně si pamatuji dopisy Stalinovi,posléze dopisy Dubčekovi po internaci v Moskvě...

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=38

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stalin a Putin asi k zednarum nepatri, jinak by si loutkari nedali tolik prace s jejich svrzenim a ocernenim (v pripade stalina hluboce zakorenenym):

      Citace komrsky:"A samozřejmě je třeba vzít na vědomí, že po „odhalení“ tak zvané protistranické skupiny v SSSR v roce 1957 převzal nad SSSR kontrolu nadnárodní kapitál – finanční elity, což potvrzuje vývoj v SSSR od roku 1957 až k jeho likvidaci Gorbačovem.

      Nevím, jestli tuto kontrolu nad Ruskem nadnárodní kapitál neztratil po zásahu Putina proti Jelcinem trpěnému masovému rozkrádání majetku Ruska chamtivými židovskými oligarchy ve službách finančních elit."
      Viz:
      http://ulozto.cz/xNLDwSqP/jak-se-penezomenci-zmocnili-vlady-nad-svetem-vaclav-komrska-pdf
      nebo online tu (v poslednim dile jsou linky na predchozi):
      http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2252-jak-se-penezomenci-zmocnili-vlady-nad-svetem-dil-viii-zaver-jak-se-branit-.aspx


      Vymazat
    2. Jedno staré římské heslo ohledně politiků zní : budiž odstraněn, aby byl povýšen (posmrtný kult osobnosti). Jak je vidět přes 2000 let se vůbec nic nezměnilo.

      Vymazat
  4. "Hlas ľudu - hlas Boží".

    OdpovědětVymazat
  5. Putin je součástí plánu nového světového řadu.....,nenechte se oklamat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neni pravda,putin je jedina zachrana

      Vymazat
    2. Neni, putin je zachrana

      Vymazat
    3. Ovce jen békají, když kožichy jim svlékají, a nic jim za to nedají.

      Vymazat
  6. A provádět budou, dokud bude globální temnářská kabbala u moci.

    OdpovědětVymazat
  7. Ani Rusko nie je svate. Vysvetlite mi, preco pouzivaju chemtrails (https://youtu.be/P27G7SNW1E0 /Rusko na 9:44/), preco neuvolnia free-energy (http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6796-zmeni-celosvetovy-mir-nas-zivot-vedec-predstavil-vladam-energii-plazmy-ktera-je-dostupna-pro-vsechny) zdroje pre kazdeho, preco nepovedia svetu o technologii, ktora je v znaku slobodomurarov zobrazena znakom G , preco stale ockuju (+chemoterapie) a nevykopnu farmako, (preco Pjakin taketo zalezitosti neriesi :-) ), .... ???
    Podla mna, zijeme v divadle. Aby ludia mali 'fiktivnu' moznost volby, tak mame k dispozicii vzdy rozne strany, ktore nam ukazuju ako dobro a zlo...
    Kedy zacneme zit slobodne ?

    OdpovědětVymazat
  8. http://josefhausmann.cz/zbohatlici4.html

    OdpovědětVymazat
  9. Státy se v médiích rádoby pasují do role hlavního aktivního světového bojovníka v boji s terorismem. Ale pravda je jiná. Rusko není svaté, ale o něm se dá hovořit jako o skutečném bojovníkovi. Podívejte se na poslední Fulfordovu zprávu. Dokud jsme tady na planetě v pozici rukojmí, řadu nepříjemných věcí jako např. chemtrails nemůže zastavit ani Rusko. Ale dle Světelných sil je Putin jeden z mála světových politiků ve funkci, na kterém se dá stavět. Východní Aliance nezahálí a snaží se přispět ke zlepšování poměrů, nikoliv jako ti, kdo navzdory všemu chtějí jen škodit, škodit a škodit. Východní Aliance brzy spustí společnou Rusko - Čínskou tiskovou agenturu, aby omezila tmářství a kontrolu chazárků nad poskytovanými informacemi. Síly archonskojezovitskochazárkovské potlačují volnou energii, jen aby ten jejich matrixový chaos nyní založený na ropě mohl bez ohrožení fungovat dál. Brání masám v duchovním probuzení. Provádějí antitransformační teror a to zvláště na předem vymezených územích. O tom, že se ještě mnozí neprobudili, nepoužívají svobodnou vůli k duchovnímu probuzení a jsou pod vlivem, např. svědčí jejich komentáře. Ale celková situace je mnohem lepší než třeba před rokem. K rozpuštění archonskojezovitskochazárkovských nástrah a nástrojů jsme mnohem blíže. Někdo dokonce předpokládá, že už to nebudou roky, co nás dělí od kýženého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikdo vám nebrání se probudit.., stačí nepoužívat jejich ropu, telefony atd atd atd

      Vymazat
    2. Fulforda netřeba brát zcela vážně, také se často mýlí ...

      Vymazat
  10. K neustávajícím pokusům očerňovat Putina: Ruské ministerstvo zahraničních věcí doufá, že boj Washingtonu proti teroristické skupině Islámský stát (v arabské variantě Daiš), v Rusku a řadě dalších zemí zakázané, nebude jen plastickou chirurgií, která nijak tento problém neřeší, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová. Americký prezident Barack Obama totiž prohlásil, že údery zasazované Islámskému státu, musí být naprosto přesné, jako v chirurgii. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151215/1935265/zacharovova-rusko-obama-dais-chirurgicke-udery.html
    Z diskuse na sputniku:
    4:10 15.12.2015
    "Jo jo, aby pro samé plánování a zvyšování přesnosti a zajištování efektivity vůbec frajeři začli.
    Na druhou stranu, jakže to dlouho bojojou s terorismem ? 14 let ? (když budu počítat od 11 9 2001) tak to jsou odborníci, že ? A kde maj výsledky ? Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet ? A nebo ještě možná dál ?"



    OdpovědětVymazat
  11. kedy začneme žiť slobodne? toť otázka..až ked celé toto divadlo skončí, táto svetová dráma, tragedia, teatro...každé civilizácia na niečo zašla, zájde aj tá naša. lebo už sa gúlame z kopca dole..všetci..a naberáme rýchlost..možno to pristátie pod kopcom bude tvrdo prekvapivé..až zhasnú svetlá na svetových doskách a dohrá sa táto hra, potom moze zacat nejaké nové dejstvo, s novým, slobodnejším a mozno aj komedialnym scenárom..

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.nwoo.org/2015/12/15/washington-panikari-protoze-putin-prerusil-zasobovaci-trasu-isis/
    Síla je na straně Putina a Ruska. Píší o tom dnes i američtí vojenští veteráni: http://www.veteranstoday.com/2015/12/16/russian-air-forces-conduct-59-sorties-hit-200-daesh-targets-in-syria/
    Rusko zřejmě ví, jak to bylo 11 9 2001: http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/ tento článek na V .T. stále patří mezi nejčtenější.
    I další stát BRICS - Čína jede a postupuje ve finanční sféře směrem k resetu. Nedávno byl čínský chuan zahrnut do měnového koše SDR. Papírky petrodolárky pomalu odšustí ze sc´ény.

    OdpovědětVymazat
  13. "Každá pravda prochází třemi fázemi. Nejdříve je zesměšňována. Pak násilně odmítána. A nakonec je akceptována jako samozřejmost."
    A. Schopenhauer

    OdpovědětVymazat
  14. Jakýkoliv dopis Putinovi můžete poslat jen na oficiální emailovou adresu jeho kanceláře, musí bý napsán azbukou a podepsán. Já jsem takový email, navíc opatřený elektronickým certifikovanýmpodpisem, poslal k jeho narozeninám. Za cca 10 dnů jsem obdržel od šéfa jeho kanceláře odpověďemailem s přílohou s prezidentskou hlavičkou s tím, že moje přání bylo panu Vladimíru Vladimíroviči předáno a děkuje mi za něj. Podpis, šéf kanceláře. Samozřejmě si nedělám iluze, že mu ten mail dali k přečtení, ale zahrnuli to do těch dalších tisíců co byly poslány. Ale i tak mě to docela potešilo, že jsem od nich dostal odpověď.

    OdpovědětVymazat
  15. zapomínáté, že živoříme v umělém světě bez Boha nemáme s ním vědomí kontakt, my jsme lidé duchovní entity a tak musíme žít v duchovním světě, o nějaké svobodě zde v hmotné ůrovni nemůže být řeč, vzhůru do práce a hledat pravdu o opravdovém životě a začít pracovat na sobě - o tom nás přišel informovat před 2 tisíciletí Ježíš, žádné jeho uctívání nám nepomůže, ba ani ignorance- pštros strá hlavu do písku a proto žije pořád v ZOO anebo hyne v stepích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plácáte, plácáte a o svou duši nedbáte!

      Vymazat
  16. I web amerických vojenských veteránů píše o Putinových úspěších v r. 2015. A spolu s Putinovými úspěchy temnářema a korumpáčema prosazovaný n.w.o. ztrácí sílu... Takže na ty jejich technologické lahůdky, zesílené skalární vlny a kontrolní oka jako čipy v průkazech, čipy pod kůží, čipy a špehující implantáty nejlépe všude - se ani nedostane...Na temnáře totiž dosáhne uplatňování Galaktického Kodexu.
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/16/new-world-order-is-losing-battles-in-syria/ http://www.veteranstoday.com/2014/09/17/neo-putin-face-of-the-global-resistance-movement/
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/08/putins-next-move-on-the-grand-chessboard/ A co tam píší diskutující z té druhé strany Velké louže? Např. toto:
    December 11, 2015 at 3:14 pm
    What is happening here has happened on other worlds. Some of Putin’s advisers are the best in Creation – they know well the tactics of the cabal’s ET masters.
    December 10, 2015 at 4:03 am
    WHY?? WHO’S TRYING TO DESTROY EARTH AND HUMANITY. the usa and it;s masters all use child sacrifice. they murder any who stand in there way. we/they bombard/murder innocent citizens in country after country.- they use these deaths to feed on and for there black magic. the vatican, the jesuits ninth circle, freemasons above the 33rd degree, all royalty, the illuminati’s royal bloodline who monarch there own children with help from a dark interdimensional entity.washington and many others who are in control are not. all have been infilterated by satanic aliens.- scientists did a year long study AND FOUND ALL FOOD IS POISONOUS AND EVERYTHING, SHAMPOO has toxins and hormones for girls, detergent and on and on. gmo’s are poisonous. the fake fluoride in our water which is industrial waste and you need a hazmut suit to pore it in our water. nano-particles mind control chips. hooked up to an world wide grid controlled by sentient black goo in the quantum computer the red queen.

    OdpovědětVymazat
  17. Vy, co se rádi navážíte do Putina a podléháte mainstreamu, to prostě máte marné. Vám neštymující zprávy se budou jen množit
    http://www.nwoo.org/2015/12/17/pokoreni-je-uz-konecne-assad-muze-zustat-kerry-po-schuzce-s-putinem-ustoupil/

    OdpovědětVymazat
  18. Už i jeden z havajských webů se zabývá (vedle plného znění Fulfordovy zprávy z tohoto týdne) dnešní velkou tiskovou konferencí prezidenta V. Putina v Moskvě https://kauilapele.wordpress.com/2015/12/16/putin-holds-annual-press-conference-12-17-15-0900-utc-live-now/
    Putin ví, jak se na Blízkém Východě pašuje ropa a taky že s tím něco udělá. Jiní také vědí, jak a co se kde pašuje a nic s tím nedělají. A proč s tím nic nedělají? Že byto sloužilo k jejich materiálnímu prospěchu?

    OdpovědětVymazat
  19. Jeden z komentářů k tomuto článku: http://www.hlavnespravy.sk/velka-tlacova-konferencia-putin-odpoveda-na-otazky-novinarov-nazivo/722477
    "Už i po českých sociálních sítích začala kolovat petice, ve které se lidé omlouvají prezidentovi Vladimiru Putinovi a ruskému lidu za chování svých vlád a médií, a to nejenom kvůli konfliktu na Ukrajině, ale nově i kvůli kritice ruské intervence v Sýrii. Online dokument podepsalo údajně už zhruba 91 tisíc lidí z celého světa, několik posledních stovek signatářů pak pochází přímo z Česka."
    „Vážený prezidente Putine, jako členové globální komunity žijící v realitě bychom rádi rozšířili naše uznání a podporu rozhodnutí Ruské federace zajistit humanitární a vojenskou pomoc Sýrii. Zahájení leteckých úderů v Sýrii proti teroristům z ISIL přišlo v kritický moment,“ píše se v úvodu druhého otevřeného dopisu na portálu ..... Dearputin.com.
    http://dearputin.com/
    Je tam teď téměř 92 tisíc podpisů...

    OdpovědětVymazat
  20. Páteční zpráva k Putinovi a k tomu narušení vzdušného prostoru:
    „V tuto chvíli máme k dispozici všechny důkazy o tom, že fakta porušení vzdušného prostoru Turecka ruským letadlem nejsou", prohlásil Dronov během brífinku ruského ministerstva obrany. Podle jeho slov, „v každém případě ruské letadlo Su-24 nepředstavovalo žádné nebezpečí pro Tureckou republiku a její občany". Zdůraznil rovněž, že údaje vzdušné rozvědky v oblasti útoku tureckého F16 na ruský Su-24, které poskytlo Rusko, nebyly dosud vyvráceny ani jednou zemí včetně Turecka... Ruský prezident Vladimir Putin označil incident s ruským Su-24 v Sýrii za ránu do zad, zasazenou pomahači teroristů. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151218/1961576/rusko-dukazy-su-24-hranice-turecko.html#ixzz3uevLYW2p

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.