12. prosince 2015

Falešná zpravodajství, krizové herectví a počítačově generované obrazy

Falešné zpravodajství, krizové herectví a počítačově generované obrazy
Sepsal Orgonet 12. 12. 2015

V poslední době mě zaujalo téma "krizoví herci" a trochu se tím probírám. Má to neuvěřitelný rozsah. Pokud si zagooglujete na výraz "crisis actors", eventuelně i s místem děje (San Bernardino, Syria, Paris, Bataclan, Boston, Sandy Hook, cokoliv si vzpomenete), najdete na youtube množství přesvědčivých videí od nezávislých sledovatelů, dokladujících, že světová zpravodajství své tragické a dramatické reportáže inscenují pomocí najatých herců, eventuelně používají CGI - computer generated images. Vypadá to tak, že ani jediná medializovaná dramatická událost posledních X let (možná desítek let?) se bez tohoto falešného zpravodajství a krizového herectví neobešla.

Foto: Ukázka odhalené krizové herečky a jejích rolí při různých příležitostech. (Sandy Hook 2012 - přítelkyně matky masového střelce; Exploze v Bostonu 2013 - očitý svědek; Střelba ve Watertown po Bostonu - očitý svědek; Stětí Jamese Foleyho Islámským státem 2014 - matka Jamese Foleyho.)

(Role téže dámy na videu i s odhalením totožnosti: https://www.youtube.com/watch?v=xg-ojFIjBhA)



BBC (vysmívaná jako "British Bullshit Creator") byla nezávislými sledovateli přistižena, že  v roce 2013 vyrobila falešné zpravodajství tím, že inscenovala nemocniční scény zraněných při údajných napalmových a chemických útocích v Sýrii, na jejichž základě byl Assad obviněn z útoků na vlastní obyvatelstvo a vznikla záminka pro vojenský zásah v Sýrii.


Reportérský tým BBC byl totiž "náhodou" v srpnu 2013 zrovna přítomen v provinční nemocnici v Sýrii, kam náhle začaly proudit děti popálené údajně napalmem (srpen 2013); jedna ze scének přitom ukazuje, jak "umírající" a "popálené" děti pózovaly pro kameru. A důkazem hrané inscenace je i to, že přesně stejný materiál použila BBC i o rok později (srpen 2014) pro mediální kampaň o použití chemických zbraní v Sýrii. Za tyto falešné reportáže manipulující veřejné mínění a obhajující vojenský zásah v Sýrii byla na BBC dokonce podána žaloba, ale odpovědná místa s vyšetřováním nijak nespěchají... Dokument obsahuje i další ukázky známých inscenací tragických scén, kdy mimo dosah kamer "mrtví" ožívají, a "ranění" si užívají té švandy při natáčení (:-))), a hraných propagandistických videí, viz ukrajinská dívka burcující své krajany proti Rusku (první fotka videa).

BBC vytvořila falešné zpravodajství o chemických útocích v Sýrii
Video RT zveřejněno 29. 11. 2015 (anglicky)
https://youtu.be/sBlgiaNQsCE

(Update 14. 12.: Video RT od včerejšího vydání tohoto článku zmizelo z youtube, po kopii pátrám zatím marně. Ale nebojme se, určitě si ho někdo stáhl a opět ho vystaví. Místo toho máte  zatím podobné video na konci článku.)


Z jiného umístění: https://youtu.be/Z-zRe5D_n0Q




Ostatně, i v Česku má falešné zpravodajství a krizové herectví dobrou tradici. Tato metoda byla úspěšně použita při Sametové revoluci 1989, kdy se záminkou pro celé "sametové povstání" lidu se stalo obrovské pohoršení kvůli "smrti studenta" při demonstraci; osoba za studenta se vydávající byla agentem tajné služby, čili dá se říct krizovým hercem, a samozřejmě jeho smrt byla jen mediálně vymyšlena ... (viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_%C5%A0m%C3%ADd ) ... známý rukopis CIA ...

Závěrem, médiím a jejich obrazovému zpravodajství nelze věřit ani to nejmenší. Všechno lze sehrát, není třeba nikam jezdit, všechny exteriéry je snadné vytvořit počítačově.

Pokud si trochu dokážete probrat to obrovské množství videí a obrázků a článků na téma crisis actors, false flags, apod., odhalíte i nečekané, až rouhavé skutečnosti, jako že například i nedávné sestřelení ruského letadla nad Sinají se odehrálo jen jako mediální inscenace; stačilo vhodně naaranžovat pár kusů z vrakoviště letadel, vyfotit pár sehraných scének na letišti a vše včetně vymyšlených detailů a teorií důsledně cpát do médií, a už je tu tragédie a záminka pro mezinárodní konflikt... (K tomu se ještě vrátím, něco na tom je (:-))) )

Svět chce být klamán, ať je tedy klamán. Mundus vult decipi, ergo decipiatur.  



Dodatek:
A ještě jedna ukázka: jak se režíruje reportáž z "demonstrace". Zde překladu opravdu netřeba.

https://youtu.be/fpmFIWm1dWw




P. S. Výše uvedené video RT zmizelo z youtube, prý si RT nárokuje autorská práva, tak než se zase někde objeví, podívejte se místo toho na tohle podobné: Seznamte se s krizovými herci syrské "FSA"

https://youtu.be/JeEWJvmbXu8


27 komentářů:

  1. !!! http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/hacker-zjistil-ze-nasa-utajuje-existenci-ufo-a-americka-arma/r~8d0aaf209f2b11e5b6cc002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-0

    Dnes bylo na hlavní stránce centrum.cz. Sice malá rybka, nicméně... že by se něco konečně dělo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam i další zajímavý článek:

      http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/student-zachytil-signaly-z-vesmiru-nasa-je-nevysvetlila/r~609ae7fcf3e111e4a43f002590604f2e/

      Vymazat
  2. Pravdou je,že jsem nikde nezaregistroval žádné pohřby. V Paříži bylo snad 139 mrtvých a další kopy-snad 300 údajně vážně zraněných. Žádné zprávy kolik jich tedy dál umřelo, nějaké srdceryvné, či pomstichtivé scény z nemocnic také nic. Ty nemocnice by musely najednou kolabovat, nedostatek krve atd. Není to divné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je otázka, zda podobné případy jako ten v Paříži může sloužit daleko temnějším účelům - dodávka lidských obětí na černé zedno satanské rituály v podzemních templech. Je to jedna z mála možností, proč se po mrtvých i zraněných obětech jakoby slehla zem !!! V podzemí je nikdo hledat nebude.

      Vymazat
  3. DĚJE SE,dnes ráno mně ZASE chytla bolest hlavy,což je info o tom,že ZASE někde v Evropě se v ulicích hraje vodní polo..Tady máme NEZADATELNÉ PRÁVO dle listiny práv a svobod na VOLNOST POHYBU. https://www.youtube.com/watch?v=RPBbZNLFv_A

    OdpovědětVymazat
  4. ještě,že existuje karmaa každý sklidí co zasil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo nebude ctít Boží zákony, kdo nebude žít v pravdě, ten zajde. Ať jednotlivec, nebo celý stát, nebo celé lidstvo. To jsou zákony platné pro veškerenstvo, a ať se vidíme jak chceme velcí, jsme jen nepatrný a zcela zbytný prášek, který může skončit jako hnojivo na záhonu s ušlechtilejší úrodou. Je na lidstvu, co si zvolí za svůj cíl, ale lidstvo se skládá z jednotlivých lidí! Takže každý se musí rozhodnout, nelze nikam utéct, zakrýt si oči, vylhat se...

      Vymazat
    2. žádná karma, je jen příčina a následek, tlak a protitlak, prostě se vše vyrovnává, nic nezůstane jen na jedné misce vah !

      Vymazat
  5. A to sa ešte nespomenula najväčšia krízová šou akú kedy planéta Zem zažila a to pristátie Appolla 11 na Mesiaci. A keby len pristátie, ale štart tej plechovky z "povrchu" Mesiaca je vskutku skvelou ukážkou hollywoodskych krízových scénarov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně na Měsíci jsou popsané kameny, třeba písmeno C na kameni na jednom snímku z "Měsíce". Jinak ovšem nepochybuji, že na Měsíci lidé a nejen lidé jsou, tajné programy jsou dávno v chodu.

      Vymazat
  6. A je to tu zase . Kdykoliv nad něčím rozjímám, je tu příspěvek. Zrovna jsm si říkal, že zpravodajství by se mělo již brát a přejmenovat na zpravodajské filmování. Doufám, že přitom opravdu neumírají lidé. Ono mi to již dýl nehraje. Mnoho věcí, které vždy s tragédiemi souvsí.....pozůstalí, reportáže od nich atd.. Je smutné, že se najdou hybridi, kteří pro almužnu toto dělají. Díky Orgo za tvuj čas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zřejmě nejsou nějací hybridi, ale buďto zoufalci nebo vybíraní jednotlivci určení k programování pro účely elit. Že lze lidi programovat, bylo dokázáno na pokusu jednoho amerického policejního důstojníka,u kterého se dalo předpokládat, že má na takové "věci" profesní průpravu. Možná by to zvládl, ale nesměl by se nechat dát zhypnotizovat před tím experimentem. To je totiž klíčový moment pro ono programování. Bez hypnozy to nefunguje ! Takže si dávejte dobrý pozor na příležitosti nechat se někým zhypnotizovat. Poněvadž pak nevíte, zda vás může či nemůže k něčemu nakalému nebo dokonce kriminálnímu zneužít.

      Vymazat
  7. Kdo věří mainstream médiím, je blázen (ovce). Dojala mě má babička slovy: "Je to v TV, tak to musí být pravda." Smutné. Také jsem byl kdysi otrokem médií, teď už vím, že je vše jen o manipulaci veřejného mínění, v případě USA a jiných pak samozřejmě ospravedlňování vpádů na území jiného státu. A mimozemské rasy samozřejmě existují, Kennedy to chtěl kdysi prásknout, proto dopadl, jak dopadl. Je mi z této společnosti vyloženě...

    PS: Dnes je třetí advent, tak na chvíli vypusťte a dopřejte si trochu klidu a lásky. A to třeba zde: http://albafos.wbs.cz (nic jiného než pravda, láska a dobro nikoho nezachrání)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte na jedno zajímavé moudro : všichni chtějí vaše dobro, tak si ho prosím vás od nikoho nenechejte vzít :-)

      Vymazat
  8. 39. odstavec v ústavě říká, že moc státu vychází z jeho lidu. Pokud nejsme jednotní, pak nám může vládnout i idiot. Takže je důležité aby držel lid při sobě.
    Strategické tahy mocných idiotů, kteří podporují migraci lidí, kteří se nechtějí stěhovat ze svých zemí a přesto jsou donuceni utíkat. Ovládnutí zdrojů vyrabovaných zemí. To vše jsou strategické tahy na šachovnici, zvaná civilizace.
    Lidu by mělo dojít konečně už, že nikdo jiný za ně neuchrání jejich zem a kulturu.
    Lidé tvoří svět, v kterém necháme vládnout hrstku idiotů, co o životě ví méně, než moje babička.

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=ASFiz27aGwU

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi zajímavý článek o Globálním prediktorovi, tajných spolcích (Ilumináti, Zednáři aj.), Novým světovým řádu, Zlaté miliardě ( tolik lidí by mocní chtěli aby zbylo, ostatní musí zmizet), Egyptu aj.

    http://aeronet.cz/news/globalni-prediktor-egypt-tajne-spolky-slovane-rusko-globalizace-illuminati-zednari-zlata-miliarda/

    OdpovědětVymazat
  11. Možné to je :), zajímavé je třeba toto : http://youbo.iprima.cz/video/v-900-metrech-pod-morem-tito-dva-muzi-zachytili-na-video-morskou-pannu-tohle-video-vas-odrovna-37281 . Nevím co si mám o tom myslet, snad jen to, že nesme sami, ale to ti co už procitli ze systemove degenerace dávno ví. Děkuju za článek. :-) M.Š.

    OdpovědětVymazat
  12. může se k tomu někdo vyjádřit jestli to není podvrh???Protože by to bylo skoro neskutečnéhttps://www.facebook.com/jiriovcacekunofficial/photos/a.485331804938223.1073741828.485320041606066/602945326510203/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to neskutečné dílo skutečného hovádka. Takže zase jen někdo provokuje, a snaží se mezi nás vnést další rozpory, spory a nenávisti. Proto jim to nežerte ba dokonce ani s navijákem.

      Vymazat
    2. Bohužel to je jen satyrycky míněno . :(

      Vymazat
    3. Precti si impresum a zjistis, ze vse na tom profilu je fikce.

      Vymazat
    4. Je to dost hloupá a nezodpovědná fikce. Sám autor jistě postrádá zdravý rozum.

      Vymazat
  13. Na světovém webu se dnes objevila zpráva, že San Bernardino je nejvíce zřejmý false flag (nejjasnější operace pod falešnou vlajkou), jaká kdy byla provedena: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/michael-rivero-san-bernardino-shooting.html#more
    To znamená, že temnáři si myslí, že už dost lidem vymyli a přeprogramovali mozek, že už není třeba se s tím zbytečně více zaobírat?

    OdpovědětVymazat
  14. S tím, co se stalo, se dělají všelijaké kličky, háčky, obloučky a vytvářejí se falešná zpravodajství. Další příklad toho, jak se překrucují fakta: Včera uvedené stránky znovu vyvěsily něco ze života A.H., který nezemřel v r. 1945, jak se tvrdilo, ale žil až do svých 95 let v jednom jihoamerickém městečku jako Adolf Leipzig, kde byl známý jako "the Old German". Za rok 2015 byly vyvěšeny minimálně 3 zprávy týkající se této věci:
    http://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2015/12/picture-adolf-hitler-lived-to-95-with-his-brazilian-love-4994.html

    OdpovědětVymazat
  15. Žádná změna - 9/11 a upravené fotky údajných obětí - http://youtu.be/fYhiz4VXevY

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.theeventchronicle.com/study/hitler-did-escape-germany-in-1945-staggering-new-claims-point-to-huge-nazi-cover-up/
    http://www.theeventchronicle.com/study/fbi-hitler-didnt-die-fled-argentina-stunning-admission/
    S tím, jak se blíží nezastavitelné odhalení, více a více se budou dostávat na povrch utajované informace:
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/what-princess-diana-knew/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/article-claims-elite-plan-to-escape-to-mars-leave-99-of-us-on-dying-warring-planet/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/where-on-earth-are-nasas-rovers-sending-pictures-from-devon-island-canada/
    "Its time to take ‘mainstream sciences” to the next level and start thinking differently when it comes to discoveries like this, remember that all of us write history, history does not write itself." In: http://www.theeventchronicle.com/study/startling-new-discovery-on-oak-island-will-rewrite-history-according-to-researchers/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.