9. prosince 2015

Pharma Consulting radí, jak provádět/manipulovat testy léků

Od čtenářky - díky!!! Je dobré si občas připomenout, že se máme o své tělo starat tak, abychom nemuseli využívat služeb lékařského a farmaceutického průmyslu, pokud to není nezbytně nutné. 
Nedělejme si iluze, že některá farmaceutická firma se chová jinak, než jak zde učí Pharma Consulting Group=Orgonet= 


Tak se koukněte, jak se o nás starají naši zdravotničtí odborníci. Přehrejte si ten tajně pořízený záznam a nestačíte se divit. Proto já už dávno nespoléhám pouze na naše zdravotnictví.
Je to ostuda, jak se u nás obchoduje s nemocemi a nadějemi lidí.
       ŠOKUJÍCÍ  farmaceutické  školení, jak léčit a přitom neléčit, ale vydělávat prachy - pozorně poslouchejte a  pošlete co nejvíce lidem !!!
Konečně měl někdo odvahu natočit bílou mafii v akci



https://www.youtube.com/watch?v=bgV5cKGWm_





15 komentářů:

  1. Je to hrané video, které se tváří jako amatérský dokumentární záznam! :-)
    Není to reálný autentický záznam, ale je to podle skutečné události, která byla popsána v knize.
    Znám i autory videa. Není to lež, jen je to "divadlo" - nahrané.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  2. Jo taky to tuším, při prvním pohledu, že je to hrané. Jenže realita bohužel není tak blízsko pravdě. Už od té doby co je tu big Pharmaceu-tik a jeho závyslá celá společnost lidí, zvířat atd. Více věřím přírodě a sobě, než tabletkám. Lidské tělo silou vůle, dokáže vybudovat v těle cokoliv, stačí být k tomu připraven. Přílišné odevzdání ďáblu farmaceutik, očividně vytváří z lidí, lidi nemocné. Věří více tabletě, než v sebe uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám kolem sebe k vidění dost kolegů, kteří si chodí poctivě pro "potřebné" léky a vidím ten šmelinářský biznis kolem sebe každý den. Léky, které začnou působit pozitivně, lékaři automaticky vymění za "ještě lepší". U kolegů závislých na lécích pak dochází k negativním reakcím. A tak se tyto vyhodí a dají se jim ještě "lepší". Už ne však ty, co byly na začátku a působily pozitivně. Farmaceutické firmy viditelně pravidelně lékařům obmněňují přístup k jednotlivým lékům. Takže vytvoření pacienti závislí na lécích, velmi často hyperterzní , opravdu velmi silně hazardují se životy. Ne tak vinnou sebe samých , jako spíše lékařů a farmaceutických firem. Začátek viny je však ve vládě u těch, kdo za takové zákony o obchodování s léky lobovali !
    Také já si myslím, že video je hrané , ne autentické. Ale je tam výborně zachycená podstata (nejen našeho) lékařství. Ti "abnormálně dokonalí" pacienti by si to pustit měli. A zamyslet se nad tím. Dříve, než budou nemocní nezvratně.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel k tomuto mám velmi blízko a nelze toho říci hodně, ale dříve to bylo na takových to akcích, doktorům stačilo dát nějakou maličkost. Dnes jsou výrobky/léky atd nabízeny přímo v ordinacích, nebo odděleních, lékařům dnes nestačí jen dárkové všimné jedou na procenta, nebo bonusová balení prodávají přímo v ordinacích. Oni chudáci mají několik pracovních závazků tak měsíčně nárokují i 600 hodin měsíčně, no když není kontrola tak proč ne. A nejlepší jsou vztahy s pojištovnami, v zahraničí lékaři se třesou, aby s nimi pojištovna uzavřela smlouvu, no a v čezku se pojištovna se třese, aby mohla uzavřít smlouvu s lékařem. Je to asi 3 týdny co jsme se nasmáli, do jedné fakultní nemocnice nastoupil lékař specialista a ihned požadoval, aby z jeho ordinace zmizel počítač, že on mu nerozumí a jeho pomocný personál má zákaz jej používat také, takže si zřizuje papírovou kartotéku. Nad lékaři není dohled, ve velké většině se již dále nevzdělávají,existuje obrovská přezaměstnanost. V podstatě není šance to změnit, průměrný plat je velmi rozdílný od 80 do 160 tis/měsíc. Ano nástupní plat pro absolventy je okolo 25 tis., musí se v tom naučit chodit (mít své vedlejšáky, pacoše, dodavatele). Ale nezoufejme stejná situace je u bezpečnostních složek, soudců, výzkumáků, školství atd.

    OdpovědětVymazat
  5. Temnářské elitky se svými poskoky, řečeno slovy Anonymního z 8.12.19:57, nikdy nebudou řešit věci ku našemu prospěchu.
    Ale cesta z toho je. A to je v první řadě duchovní probuzení. Je to jak v té písni: Řekni ďáblu ne.

    OdpovědětVymazat
  6. Prečo sú Kanárske ostrovy bez chemtrails !!!!!!

    http://www.auria.sk/blog/preco-su-kanarske-ostrovy-bez-chemtrails#more-5999

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten německý článek se bohužel mýlí. Kanárské ostrovy nejsou bez chemtrails. Naopak, oblast Kanárských ostrovů je základní "výrobnou" evropského počasí, a je tam soustředěno obrovské technologické vybavení na výrobu počasí. (Ty teleskopy taky, to se nevylučuje, a kdoví jestli se za nimi nemaskuje právě ta povětrnostní technologie.)
      Chemtrails v oblasti Kanárských ostrovů je možno každodenně sledovat na satelitních snímcích Eumetsat, segment 1. http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT1/ Jsou tam dnes a denně, a kromě chemtrails i různé bizarní oblačné formace, které prokazují přítomnost silných radiačních zařízení na řízení počasí.

      Vymazat
    2. Kdo mi nevěří, že tam jsou chemtrails, tak tady je facebooková stránka pozorovatelů Canary Island Chemtrails https://www.facebook.com/Chemtrails.CanaryIslands/ , zagooglováním na Canary Islands Chemtrails najdete spoustu textů, obrázků i videí chemtrails, např. https://www.youtube.com/watch?v=IPYRQA5Kbz8 nebo https://www.youtube.com/watch?v=M_kASnVcD0M, nebo https://www.youtube.com/watch?v=q_UgKPtLQHU

      Vymazat
    3. A co víš Orgo o tajných nacistických ponorkových základnách na Kanárs.ostrovech, které tam objevili náhodně sportovní potápěči v 70.letech 20.stol.Když o tom mluvili v přístavu, náhle při výjezdu na moře záhadně zmizeli. Zřejmě byli zlikvidováni jako svědci něčeho, o čem nemá svět vědět.

      Vymazat
  7. U lekáře jsem byl před osmi lety,kdy jsem šel do penze..starobní...Milý dane,píšeš tady,že NEEE vinou pacientu,ale lékařu jsou pacienti ohroženi hazardérstvím...Opakuji,že to je MOJE VINA,že nejsem otrok tohoto byznysu,tudíž i ostatní pacienti jsou vinni,že se otroky stali..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabod 17:44
      Ještě ne všichni se probudili a uvěřili :-))

      dan.

      Vymazat
    2. MNoho jich ještě chrápe tak, až se okenní tabulky otřásají.

      Vymazat
  8. Už je tu to video zase... Fake, a to hloupé. Úryvek ze studentského filmu :-DDD

    Na konci je uveden seznam ucinkujicich.

    OdpovědětVymazat
  9. Ale není to hloupé, naopak mazaně udělané. Klikněte si dole na štítek BigPharma, a když si tam trochu počtete, zjistíte, že jsou metody bigpharmy ve filmu přesně vystiženy (:-)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.