8. prosince 2015

Americká letadla bombardovala ruské elitní jednotky Spetsnaz v Sýrii


USA bombardovaly ruské elitní jednotky Spetsnaz v Sýrii, které odhalily "krysí kanál" na výcvikovou základnu teroristů v Tennessee


US Bombs Russian Troops Who Discovered Obama’s Terror Leaders In Tennessee
December 7, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruské Ministerstvo obrany (MO) 7. 12. 2015 oznámilo, že americká bojová letadla operující ve válečné zóně Levantu provedla bombový útok proti zařízení Syrské arabské armády umístěné v syrské provincii Deir ez Zor, přičemž se pokusila zabít elitní ruské speciální jednotky Spetsnaz, které tam působí; tyto jednotky odhalily tajný „krysí kanál“ americké CIA, kterým převádí teroristické vůdce Islámského státu z této bojové zóny do Doveru v Tennessee.

Podle této zprávy čtyři americká bojová letadla vystřelila včera večer na toto zařízení Syrské armády devět raket, jimiž zabila nejméně tři lidi a zranila dalších 13. Syrská vláda tento akt označila jako „akt agrese“, a syrské ministerstvo zahraničí poslalo o tom oficiální protest Radě bezpečnosti OSN.

Počet zabitých při tomto svévolném válečném činu Obamova režimu proti ruským a syrským vojenským silám bojujícím proti teroristům Islámského státu by dle zprávy byl výrazně větší, ale Ruské letecké síly, monitorující vzdušný prostor této válečné zóny v době útoku, daly vojákům předběžné varování. 



Pokud jde o důvod, proč se Obamův režim zaměřil na tyto elitní jednotky Spetsnaz, zpráva vysvětluje, že Američané se dověděli, že tyto ruské jednotky odhalily monstrózní spiknutí, při němž CIA pašuje vrcholné vůdce Islámského státu z válečné zóny Levantu do tajného „cvičného zařízeníradikálů Islámského státu v Doveru (Tennessee), které se jmenuje Islamville a je umístěno 51 km od americké vojenské základny Fort Campbell, kde jsou tito teroristé trénováni k používání ručních střel země-vzduch. A právě minulý týden, 2. prosince, došlo k „výcvikové nehodě“, při níž tito teroristé zabili praporčíka Alexe Caraballoleona a praporčíka Kevina M. Weisse, jejichž helikoptéra byla „omylem“ sestřelena. 


Vedle informace o včerejším přímém útoku Obamova režimu na elitní ruské jednotky Spetsnaz v Sýrii zpráva uvádí, že odhalená tajná islámská vojenská základna v srdci USA není jedinou aktivní, nýbrž v celých Spojených státech je dokumentováno ještě nejméně 22 dalších podobných základen.




Ještě závažnější je dle zprávy to, že hrozbou pro americký stát nejsou jenom tyto „známé“ islámské vojenské tréninkové základny, ale i více než 2 200 islámských mešit – z hlediska vlastnictví je 75% z nich součástí „sítě Muslimského bratrstva“, protože jsou vlastněny organizací North American Islamic Trust (NAIT) – což je banka pro Muslimské bratrstvo v USA – a které president Obama dle tajné směrnice vydané letos létě pod názvem Presidentská direktivní studie 11 poskytuje plnou podporu. 



Hlavním finančním podporovatelem organizace NAIT je Saudská Arábie, a tito islámští extrémisté s podporou Obamova režimu byli schopni vyvinout sofistikovanou síť propojených organizací po celé Americe.

A aby tato globální krize boje proti islámskému teroru byla ještě bizarnější, ruské vojenské síly nyní oznámily, že teroristé podporovaní USA nyní bojují v severní Sýrii proti teroristům podporovaným Tureckem; to způsobilo, že mluvčí Ministerstva obrany generál Igor Konašenkov prohlásil, že při pohledu na akce Obamova režimu má pocit, že jde o „absurdní divadlo“



Obama a jeho spojenci ponořili svět nejen do „absurdního divadla“, ale jak zpráva varuje, i do totální války – zejména poté, co o tomto víkendu teroristické jednotky podporované Tureckem obsadily pohraniční vesnice v Sýrii a vtrhly s 900 vojáky do Iráku, což odsoudila i Arabská liga, a irácký president Maliki varoval, že tímto by mohla začít třetí světová válka.

Zpráva stroze poznamenává, že i když německý vicekancléř Sigmar Gabriel varoval dnes Saudskou Arábii, že globální islámský teror spěje ke svému konci („Musíme dát Saudům jasně najevo, že doba přehlížení jejich aktivit skončila.“), president Obama nadále pokračuje ve své přetvářce, s níž ochraňuje Saudy a jejich teroristické stoupence z Islámského státu. 

Foto: Obama se klaní saudskému králi. 

V závěru zpráva praví, že president Putin, který se na rozdíl od presidenta Obamy nikomu neklaní, je si vědom globální hrozby islámského terorismu, a jako reakci na včerejší pokus amerických letounů zabít ruské jednotky Spetsnaz v Sýrii přikázal Ministerstvu obrany, aby vyhovělo žádosti Iráku o intervenci ruských vojenských sil pro vyhnání tureckých vetřelců, a dále vydal rozkaz, aby se více než 50 válečných lodí Kaspické flotily připravilo „dštít smrt a destrukci“ na Turecko, pokud jim k tomu bude vydán rozkaz. 

December 7, 2015 © EU and US all rights reserved.  Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.








21 komentářů:

  1. Jeden politik ktory premysla je excelencia p.prez.RF Putin

    OdpovědětVymazat
  2. ... je neuveritelne
    ako sa ludia opakovane ! musia popalit
    aby im skutocne v hlave doslo
    ze uz nie cas skoro na nic
    len v ramci moznosti pomoct panovi Putinovi
    a jeho armade ...

    OdpovědětVymazat
  3. Putin je KING, ale o Obamovi sa toto povedať nedá.

    OdpovědětVymazat
  4. Saudové pošlapávají lidská práva, vraždí ženy zvlášť bestiálními způsoby a o nich se neříká, že to jsou agresoři (ještěří hlásné trouby k tomu posvátně mlčí). Navíc S. obdrželi vysokou funci v OSN. Cožpak až do nebes vynášená OSN opravdu neví, co se tam v 21. století děje? Neví nic o tamějších krutostech? Putin bojuje proti teroristům, ale ještěří hlásné trouby troubí, že to je agresor...

    OdpovědětVymazat
  5. Citace z článku ukazují, že to je něco jako světová groteska, ve které se snaží prosadit lež na úkor pravdy bez ohledu na to, že to vlastně není možné: "A aby tato globální krize boje proti islámskému teroru byla ještě bizarnější, ruské vojenské síly nyní oznámily, že teroristé podporovaní USA nyní bojují v severní Sýrii proti teroristům podporovaným Tureckem; to způsobilo, že mluvčí Ministerstva obrany generál Igor Konašenkov prohlásil, že při pohledu na akce Obamova režimu má pocit, že jde o „absurdní divadlo“. A aby tato globální krize boje proti islámskému teroru byla ještě bizarnější, ruské vojenské síly nyní oznámily, že teroristé podporovaní USA nyní bojují v severní Sýrii proti teroristům podporovaným Tureckem; to způsobilo, že mluvčí Ministerstva obrany generál Igor Konašenkov prohlásil, že při pohledu na akce Obamova režimu má pocit, že jde o „absurdní divadlo“.
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/08/putins-next-move-on-the-grand-chessboard/ http://www.veteranstoday.com/2015/12/08/huge-wave/
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/08/neo-mad-king-erdogans-oil-lies/
    Toto napsal jeden diskutující na webu vojenských veteránů: "my heart slows down from the crazy run that this satanic war produces on me"

    OdpovědětVymazat
  6. Ami si budou tak dlouho hrát s ohněm až si ho dotáhnou domů.Myslím do us.A asi by už to bylo za 70 let jejich "exportu us demo"zapotřebí.A tam použít vnitřního rozkladu.

    OdpovědětVymazat
  7. Mňa len zaujíma dokedy si nechajú Rusi srať na hlavu a dokedy to budú fašistickej USA a NATO tieto zločiny tolerovať...píšu že poslali protest do OSN...smejem sa hlasno...čo tým sledujú? snáď nie sú tak naivný že si myslia že OSN je nezávislá organizácia?!!! bože to už vie aj kojenec že sídlo OSN je v USA a rozhodovanie je pod plnou kontrolou USA a ak si myslia že OSN to odsúdia je na omyle.. ale aj keby nejakým zázrakom k odsúdeniu USA ktoré zostane nanajvýš iba na konštatovaní- vyhlásení pokarhania, čo o tom silne pochybujem, že sa tak stane.. OSN neurobí ani hovno...to si zapíšte..

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, je to světová groteska. To je obdobně groteskní,jako když archonti hodili lidstvo do otrocké nesmyslné zmanipulované reinkarnace s výmazem paměti a na potlačení duchovního vývoje a pak ve 4. století na Koncilu v Konstantinopoli slavnostě vyhlásili, že reinkarnace neexistuje.








    OdpovědětVymazat
  9. je to velmi zajímaé

    OdpovědětVymazat
  10. USA ,NATO a cela slavna EU jsou pouhymi blitky a hnusy. Diky pane Putine za vse,co de-facto pro nas vsechny delate,DIKY !!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Tady jsou fajn komentare a velice rad jsem je-cetl! Diky chlapi!
    A diky Rusku a Putinovi!

    OdpovědětVymazat
  12. Saudský král je patrně na vyšším žebříčku světové hiearchie než Obéma, Obéma je výš než Eurohujeři. (Mimo pána Hermana Van Rompuyeho. Tento pán je velmi zajímavá figurka ) Rozhodně je velmi důležité vědět, komu se kdo klaní. Není divu, že se Putin klanět Saudskému králi nechodí. Putin totiž ctí Slovanské tradice. Naši prapředkové z jakéhokoliv rodu se chodili klanět jen těm, koho ctili a koho si vážili. Než nastoupila Římsko katolická církev.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuduješ sa ??? Veď: Ack-bar -- Bar-ack :D)))

      Alláhu ....akbar ....znamená „Boh je najväčší“ (často nepresne „Boh je veľký“). Fráza sa používa ako neformálne vyjadrenie viery, ale aj ako formálna súčasť modlitby. : ) Trochu podobné???Hm...
      enoch

      Vymazat
  13. rozoštvať a dodávať zbrane

    .... to je ako keď sklenárov syn chodí po dedine a prakom rozbíja okná na domoch

    OdpovědětVymazat
  14. Putin:" Nemáme právo dopustiť, aby novodobí tmári uskutočnili svoje ciele".
    http://www.hlavnespravy.sk/posolstvo-prezidenta-putina-federalnemu-zhromazdeniu/717320

    OdpovědětVymazat
  15. Z Fulfordovy pošty ze 7.12.:..."jsou všichni členové chazarské mafie, kteří všichni věří, že vytvoření nového světového řádu je jejich osudem. Všichni jsou potomci Hyksósů, starověkých uctívačů Satana a lidských otrokářů, jejichž plánem NWO bylo zabít 90% lidstva a zotročit zbytek. Místo toho jim jejich NWO vybouchlo do obličeje. Analýza středovýchodního obchodu s ropou prodávanou ISIL ukazuje jasně, že ropa byla ukradena z Iráku a Sýrie žoldáckými armádami financovanými Saúdskou Arábií a dalšími ropnými monarchiemi v Perském zálivu. Kromě toho, ukradená ropa se prodává přes Turecko, a nebo Izrael...Saúdská Arábie je také stále více exponována jako jeden z nejvíce tyranských režimů na planetě. Nejnovějším příkladem toho, co je to za druh režimu, lze vidět ve zprávách, kde má být ukamenována k smrti davem žena ze Srí Lanky jako trest za cizoložství...Uvnitř USA také pokračuje stejným tempem očišťování od chazarské mafie....Federální Rezervní Rada a korporátní vláda Spojených států jsou v bankrotu. Hlavní evropští spojenci, jako je Francie, Německo, Itálie, Anglie, Švýcarsko atd., je již dávno opustili...V Japonsku to také nasvědčuje tomu, že pravidla hry chazarské lůzy budou nakonec zrušena... Někteří starší Japonští oligarchové dostanou rovněž diskrétní varování, aby ukončili spolupráci s chazarskou lůzou nebo se ocitnou tváří v tvář „konečným následkům.“

    OdpovědětVymazat
  16. Skrze koho jsou snahy rozpoutat válku: http://www.hlavnespravy.sk/nitky-usa-siahaju-aj-do-jemenu-zabili-tam-15-clenov-blackwater-vratane-velitela/719625

    OdpovědětVymazat
  17. Co dnes řekla mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí: Moskva má za to, že koalice v čele s USA spíš imituje boj s Daiš (Islámský stát), její postoj je politizovaný, prohlásila Zacharovová.
    „Naše hodnocení se bohužel nezměnilo, je neutěšující. Můžeme konstatovat, že koalice spíš jen imituje boj s ISIL a reálným terorismem a jedná na základě svého, bezesporu politizovaného a mezinárodnímu právu odporujícího přístupu k situaci", řekla Zacharovová. http://cz.sputniknews.com/svet/20151210/1901745/zacharovoa-koalice-usa-koncepce-teror.html
    Z diskuse k uvedenému článku:
    * 14:00 10.12.2015
    Nemusia nic vysvetlovat,vsetkym je jasne, naco su tam. BUDEME SKODIT,SKODIT,SKODIT.
    * 14:28 10.12.2015
    To přeci není žádná záhada, USA neustále každou chvíli opakuje, proč jsou v Syrii vojensky přítomní a proč podporují v Syrii terorismus, stále se opakují, že si chtějí v Syrii dosadit vládu podle svého, což vyjadřují ultimátem, že Asad musí pryč!




    Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151210/1901745/zacharovoa-koalice-usa-koncepce-teror.html#ixzz3tvolNJB5

    OdpovědětVymazat
  18. Novodobé dejiny sledujem už dlhšie. Za tú dobu som, k svojmu pomerne veľkému zdeseniu, objavil množstvo nelichotivých faktov. Nie len o OSN, NATO ale aj o zahraničnej politike USA, ktorá teraz stojí hlavne na organizovaní prevratov, vojenských agresívnych operáciách alebo celkovej destabilizácii celého sveta. Všetko to nahráva jedine USA a plánom na NWO. O možnej hrozbe písal už G. Orwell vo svojej zvieracej farme, no bol to práve Kalergi Coudenhove, ktorý, ako vtedajší, povojnový aristokrat, s touto myšlienkou prišiel. Je to myšlienka o odstránení národnosti, suverenity a o vytvorení zmesoidnej, submisívnej muklovskej rasy bez identity a kultúry.
    A NATO nejde len vojensky, ide hlavne vojensky bez mandátov BR OSN, bez pozvania krajín. A kritika nikde. Taktne sa mlčí. Rovnako tak sa mlčí aj o týchto saudoch, aké zverstvá u nich platia. A Cameron ich má za najbližších kamošov a spojencov. A vo Fr aj Br ale aj v Ge sú tzv. No-go zóny, kde vládne totálna šarija a ani fízli tam nechodia. Toto chceme? Toto je realita. Koho by to v 21. "storočí mieru" napadlo, že takýto diabli už konečne nedajú pokoj a neskapú. Furt budú škodiť, hoci prachov už majú dosť. Sú to diabli a čerti!

    OdpovědětVymazat
  19. „Bude-li třeba na někoho dosáhnout, stejně dosáhneme", zažertoval prezident.
    Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20151217/1960149/zacharovova-putin-syrie-zakladna-pentagon.html#ixzz3uewOIUM5

    OdpovědětVymazat
  20. Ani bych se nedivil, kdyby se v krátké době provalilo, že je útok na Rusy již delší dobu připravován. Napřed vyprovokujou Rusy s provokacema ve vzdušným prostoru různých zemí, následně na to vypustěj flámy o porušování vzdušného prostoru ruským státem. Nechaj chvilku "bublat" na veřejjnosti a pak navalej Rusku sankce s cílem jej hospodářsky oslabit. No a když už si myslej, že jsou dasi ost slabí, tak je napadnou. No, co vidím, co čtu a nejen teď a tady, ale všude jinde, ať to beru z jakýhokoliv konce, tak mi vždy vychází to, že ta zas*aná zahraniční politika us navíc ovládaná jakými-si sračkami, ten svět chce opravdu zlikvidovat. A víte, co je na tom nejkurioznější? Amerika není Amerika, to je původem špinavá skvoloč z Evropy a to mě se*e nejvíc. Dokonce ani indiáni už podle všeho nebudou jako původní obyvatelé amerického kontinentu. Věci už vypouštějí výsledky zkoumání DNA nejstarších koster na americkým kontinentě a kam si myslíte, že je to přivádí? Na sibiř... Takže fiktivní američani, když by se šlo do detailu: žádnej národ s historií, navíc špinavější a krvavější než Stalinovy čistky, okupanti a zvrhlíci...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.