16. prosince 2015

USA žádají Rusko o pomoc kvůli hrozbě teroristického sarinového útoku v Evropě


USA žádají Rusko o pomoc: teroristický útok plynem v Evropě může být otázkou několika dní
http://www.whatdoesitmean.com/index1962.htm
December 16, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Strohá zpráva připravená Federální bezpečnostní službou FSB pro vnitřní potřeby Kremlu dnes konstatuje, že americký státní tajemník John Kerry a americký tajemník pro obranu Ash Carter doslova „prosili“ o pomoc Ruské federaci při nalezení teroristické buňky Islámského státu, operující v Evropské unii, jelikož je domněnka, že tato skupina připravuje velký plynový útok sarinem proti některému evropskému hlavnímu městu – mnozí výzvědní experti varují, že tento provedení tohoto útoku může být „otázkou dní“. 



Plyn sarin, pokračuje zpráva, je bezbarvá tekutina bez vůně, používaná jako chemická zbraň kvůli své extrémní schopnosti působení na nervovou soustavu, a byl v Rezoluci 687 OSN označen jako zbraň masového ničení. Tajemník obrany Carter během své náhlé neohlášené návštěvy ve Spojeném informačním centru Ruska, Iránu a Sýrie v Bagdádu vyjádřil před několika hodinami své závažné obavy a žádal, aby americké vojenské výzvědné síly směly vstoupit kvůli pátrání do válečné zóny Levantu, která je v současné době přístupná jen pro povolané, a je pod vzdušnou kontrolou Ruska.

Ještě více udivující než prosba tajemníka obrany Cartera byl „pláč o pomoc“ tajemníka Kerryho, který se včera večer obrátil přímo na presidenta Putina v Moskvě a naléhavě žádal pomoc Ruské federace při zastavení tohoto velkého útoku, který tolik děsí Obamův režim. Když tajemník Kerry odešel ze svého setkání s presidentem Putinem, okamžitě oznámil světovému tisku, že „Spojené státy a jejich partneři se nesnaží o změnu režimu v Sýrii.“ 



Co způsobilo, že Obamův režim tak náhle ukončil své tříleté snahy po změně režimu v USA? Zpráva k tomu praví, že Američané si „náhle“ uvědomili, že kdyby v EU došlo k tomuto masovému útoku, způsobilo by to tak „náhlý a hluboký“ odpor vůči Spojeným státům, že je nepředstavitelné, že by to organizace Severoatlantické smlouvy NATO mohla přežít – zejména když se stává veřejně známým, že islámským teroristům dodalo sarin Turecko, člen NATO



Pokud jde o plánování tohoto velkého útoku na evropské hlavní město teroristy Islámského státu, zpráva uvádí, že bylo odhaleno experty rozvědky FSB při zkoumání dokumentů, které jim poskytl člen tureckého parlamentu Eren Erdem z Republikánské lidové strany (CHP); ten byl okamžitě poté, co zveřejnil (česky zde) tento těžký válečný zločin spáchaný Tureckem, obžalován z velezrady. (Česky zde.)

Dále zpráva uvádí, že FSB při zkoumání dokumentů poskytnutých členem tureckého parlamentu Erdemem požádala o „urgentní a naléhavou“ pomoc při vyšetřování Federální službu kontroly drog (FDCS), která již dlouho sleduje převážení afghánského heroinu Islámským státem přes Sýrii a Turecko do EU; tato Služba kontroly drog upozornila o minulém víkendu americkou CIA a Švýcarskou federální výzvědnou službu (FIS), že přes švýcarské území právě prochází dodávka plynu sarinu, který je převážen teroristy Islámského státu, maskovanými za pašeráky drog.

Dle zprávy díky tomuto včasnému a závažnému varování předanému ruskou FSB/FDCS byly švýcarské úřady schopny zatknout dva z pěti identifikovaných teroristů a uvěznit je pro podezření z transportu „výbušnin a toxických plynů“; nepodařilo se jim však zatknout vůdce této buňky islámských teroristů, ani zadržet transportovaný sarin, což živí obavy, že masový útok může hrozit bezprostředně. 


Velmi závažné je, jak uvádí zpráva v závěrečném dodatku připraveném „prediktivními“ analytiky FSB, že podobně jako před teroristickými útoky 11. září 2001 byly Spojené státy varovány populárním televizním programem Osamělý střelec o letadlech, která narazí do Světového obchodního centra, nyní podobně televizní program Homeland obsahuje předběžně varující fiktivní příběh o evropském hlavním městě, na které teroristé Islámského státu provedli útok sarinem.

Zpráva neříká, zda president Putin povolí americkým vojskům vstup do Ruskem chráněných oblastí zóny Levantu, ale když se podíváme na předešlé chování Obamova režimu při ochraně Islámského státu, nezdá se to pravděpodobné. A jelikož je EU nyní zamořena těmito teroristy, cokoliv se učiní, bude pravděpodobně příliš málo a příliš pozdě.

Koneckonců, když Islámský stát jen v minulém týdnu vyhlásil tři fatwy – masové zabíjení amerických psů, zabití amerických homosexuálních reportérů a zabíjení dětí s Downovým syndromem, všichni, kdo umožňují, aby jejich státy byly zamořeny těmito barbary, mohou dostat, o co si říkají. 


December 16, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



47 komentářů:

  1. Toto je jedna z mála zpráv, pocházejících z WhatDoesItMean, které začínám věřit. A mám docela ztaženou pr*el, aby tím městem nebyla Praha. Vidím to tak proto, že ostatní hl. města jsou podstatně větší, takže aby ten účinek měl grády, potřebovali by toho sarinu tunu. Na Prahu by jim stačilo pár kilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praha je žebrota, ta nikoho ve světě nezajímá, ani média, ani uprchlíky, ani teroristy.

      Vymazat
    2. Fakt ne teroristy? :D máte zvláštní informace ... zrovna Česká republika je pro ně něco jako posvátná cesta bez překážek ;) .Né nadarmo byl jeden terorista chycen v Hradci Králové ;)

      Vymazat
    3. Praha jako světové centrum zednářstva, sionismu a satanismu by byla vhodným megarituálním místem podobně jako tomu bylo v americe v případě NY 9/11 ! A "rohatý chlupáč" baží po rituálních obětech jako divý. Temply nejen pod Prahou jsou již na ně připraveny.

      Vymazat
    4. Môj odhad bude to na vianoce - ale skôr na nový rok a v mestá Ženeva a Rím. Bodaj by som sa mýlil

      Vymazat
    5. To už také někde bylo, že jedna větev globalistů skrze teroristy chce vybombardovat Řím a především Vatikán.A pak vyhlásit nwo. Zničení Říma (jak tragikomické, že ?)tak má být signálem pro nový světový řád. Podívejte se na nové (doplňující!) karty hry Illumináti, a budete vědět více. O tom asi mnoho lidí neví, že ona hra Illumináti nemá konečný počet karet, ale průběžně jsou do hry doplňovány další. Jakoby nám někdo "za oponou" nenápadně naznačoval, co má v úmyslu, a jaké události ve světě chystá.

      Vymazat
  2. Tak už nám usáci dotáhli 11 září do evropy.To je to neštěstí Evropy.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to ti Amíci dopředu všechno vědí, jestli to vlastně neorganizují. Potřebují zase teror, strach, chaos a pak by nejraději se svými vojsky "ochraňovali" a zase by planeta byla blíže k NWO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic není náhoda, vše je plánovano na měsíce, léta ba celé generace dopředu. Koukněte na karty hry Illumináti, a dovíte se více, co je naplánováno za události.

      Vymazat
  4. Kdo jim ten SARIN dal ?
    Potřebují konečně ty domy a auta .No, do hlavního města se vejdou ...Pha je na ně malá , takže klídek !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Isis královna mrtvých vás vyvede z omylu, až se objeví i u vás. Zaručuju vám, že klídek mít vůbec nebudete :-)))

      Vymazat
    2. Zde je zneužití jména Bohyně - tím energeticky podporujete druhou stranu. Teroristický stát se nemá označovat tak, jak to vymysleli temnáři, kteří jsou po tisíciletí zvyklí zneužívat svaté symboly.

      Vymazat
    3. Ale ISIL/ISIS má skutečně egyptskou bohyni za svou "svatou", klaní se jí a přináší jí oběti. UK jí mají přinést jako oběť, kterou si prý přeje. Takže Angličany a Skoty čeká jistá pohroma. Vždyť muslimové už na tom usilovně "pracují".

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 18. prosince 2015 11:14
      Takže už konečně začínáte chápat sílu a moc symbolů ? Jste jeden/dna z mála, bohužel !!!

      Vymazat
  5. http://ic.pics.livejournal.com/voronkov_kirill/56677458/492611/492611_original.jpg

    ...скажите Сергей Викторович, заболел ли Керры на голове, или у него што то с глазами ?

    ...я думаю Владимир владимирович, что они все уже сошли с ума....

    OdpovědětVymazat
  6. Nejspíš v metru,tam se to udrží dlouho/vítr ho rozfouká/ jako v Tokiu,v 95-tým.Asi 1mm3 zabije člověka,takže litr 10000 lidí.

    OdpovědětVymazat
  7. Vzhledem k tomu , že česká republika je jedna z těch vzpurných vůči USA a EU , tak bych se ani nedivil. ISIS je prodloužená ruka USA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak... podle mě to taky odnesou ty země které vzdorují takže to bude Česko/Maďarsko/Polsko/Slovensko...

      Vymazat
    2. Ano souhlasím,jsou to vpurné a reptající země,neustále se jim něco nelíbí a dovolují si mít vlastní názor.(aspoň navenek pro voliče,nakonec stejně sklopí uši a udělají co se jim řekne)
      Před několika lety(asi sedmi) jsem měl sen a tím městem byla Vídeň.Nebyl to sarin,ale atom.
      A proč zrovna Vídeň?
      Turci dostali kdysi pod Vídní na zadek a je to v podstatě střed evropy,neutrální stát,vlastně ideální cíl.Není tak významná jako Paříž nebo Berlín,ale významnější než třeba Praha nebo Bratislava.
      Nepřeji si nic z toho,ale je třeba ovčanům ukázat,že bez našich mocných vládců nebudou nikdy a nikde v bezpečí.A připravit je na totalitu,kterou Evropa ještě nikdy ve své historii nezažila.A pár stovek tisíc mrtvých?Jaderný holokaust?Koho to zajímá.Povolené ztráty a účel světí prostředky.
      Viník už je přece jasný!A doplatí na to normální lidé,jako vždy,když si mocní hrají na bohy.

      Vymazat
    3. Máte pravdu v tom, že usa na vzpurné vazaly jistě pošle terminátory z isis/isil-u (Česko/Maďarsko/Polsko/Slovensko/Rumunsko, kdo další ?).

      Vymazat
    4. Ani Vídeň se nedá vyloučit. Musulmani tam několikrát v historii dostali pořádně na držku. A Zlaté jablko jak Vídni říkávali, se jim nikdy nepodařilo dobýt a postavit tam mešitu obdobnou té, co stojí v istanbulu (Hagia Sofia). Byla ale uvedena zpráva, že sarin měl cestovat přes Švýcarsko kamsi dál. Takže ve hře může být znovu Londýn nebo také Brusel.

      Vymazat
  8. Americanom po skusenostiach nic netreba verit.JE ZA TYMTO URCITE PODVOD++++++++++++++++++++

    OdpovědětVymazat
  9. AMERIKE NETREBA VERIT.ONI JEDNAJU PODVODNE+++++++++++

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždy jednali podvodně s kýmkoli (černoši, indiáni), i sami mezi sebou jako všeho chtiví a lakotní psi.

      Vymazat
  10. Najednou jsou státy vděčny Rusku za spolupráci. Tolik klacků státy naházely Rusku v poslední době pod nohy a najednou jsou vděčny za spolupráci. Najednou se prý ledy pohnuly. Najednou se veřejně zřekly politiky izolace Ruska.
    Světelné síly totiž postupují a chazárkové a spol. se bojí, tak se před světem dělají hodnějšími. Proč byl do Ruska poslán právě Kerry - protože právě on je pravděpodobně výjimka a s temnáři netáhne za jeden provaz...
    http://cz.sputniknews.com/politika/20151216/1945844/schuzka-kerry-putin-ledy.html http://cz.sputniknews.com/politika/20151215/1940219/kerry-putin-usa-rusko-spoluprace.html http://cz.sputniknews.com/politika/20151216/1942785/zacharovova-kerry-rusko-politika-izolace.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keri je had jak vyšitej!A táhne hodně vepředu ten provaz, i vázat ho pomáhal!

      Vymazat
    2. Harry Potter by o těch hadech v lidské kůži mohl vyprávět, kdyby jen chtěl :-)))

      Vymazat
  11. Tak si to shrnem: Američani chtějí armádu v Levantu a Rusko je tam pustí ... nebo ... Američani vykouřej Evropu sarinem a bude to vina Ruska. Vydírání téhle mafie je jak z Monty Pythons.

    OdpovědětVymazat
  12. Sarin false flag v Sýrii?
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/16/turkey-implicated-in-sarin-false-flag-attack-on-syria-and-new-coverup/

    OdpovědětVymazat
  13. Ani jeden koment pozitívny.... tak sa čľapkajte, treba zmeniť svoje postoje, vy, vy, vy, všetci.... čum do vnútra svojho, amen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty v tom vidíš pozitivum? :D ... jsem zvědavá na odpověď.Otázka zní jaké v tom vidíš pozitivum? díky :D

      Vymazat
    2. A helemese sluníčkář ze Slovenska, to jsou mi novinky.

      Vymazat
    3. Tak se Vám nezdá dost pozitivní, když jsem napsala,že (Praha) - naše hlavní město se bát nemusí??? a klídek ?
      Co si chcete zde přečíst ??? Nyní Vám tedy napíši něco a co nepoberete .Válka probíha a toto budou relativně poslední klidné vánoce.Ty následujíci ... nevím...jestli to vypukne před nebo po .Lidstvo má zhruba 2 roky! Globální probuzení se nestihlo , jinak všem duším bude nějak pomoženo .Pracuje se na tom .Ovčáci stále nevěří ..., je to každého volba .V listopadu se něco narychlo změnilo v METRIXU a uspíšilo se .Kdo si myslí, že je času dost, tak pozor NENÍ ...už žádný čas . Pozitivum je jen uhel pohledu a negativum také :) .

      Vymazat
    4. Sluneční brána se otevřela na vánoce 2012, a má se znovu zavřít po 3,5 letech, tedy někdy během léta nebo podzimu 2016. Pak tedy máte pravdu v tom, že půl roku už není téměř žádný čas. Po uzavření sluneční brány pekelníci budou vědět, že tento prostor mají zcela ve své moci, a že si zde budou dělat, co budou chtít. Kdo mohl odsud odejít, odešel. Ostatní budou podrobeni těžkým zkouškám, a jen málokterému se podaří odolat zvůlím a zvěrstvům, které brzy přijdou i do Evropy.

      Vymazat
  14. Tak si říkám,kdo je za tím vším,kdo koho podporuje,kdo se snaží zase z inscenovat představení,co
    tím chtějí dosáhnout,jaká další omezení chtějí prosadit aby evropské občany měli přizemněné.
    Uvidím-poslechnu si,co nato Pjakin.---Přeji všem klidnou mysl--LM

    OdpovědětVymazat
  15. Vyzera to skôr nato ,zesi amici robia alibi.Vyzera to ze sa pripravuje v europe dalsie divadlo a mam obavy ze obetou bude jedna z postkomunistických krajin.Moj typ Bratislav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bratislava nemá metro.

      Vymazat
    2. Vypočujte si to a pozorne, možno tiež vám to pomôže v tejto dobe, v dobe prevratov a blížiacej sa Veľkej očisty Zeme: https://youtu.be/GoYsiJKThrc?t=4802

      Vymazat
    3. Tipuji velkou trojku Vídeň - Brusel - Londýn. Jedno z nich nebo možná všechny tři najednou.

      Vymazat
  16. na pražských Vinohradech jsou zocelení ropáci,které nějaký trapný sarin nerozhází https://www.youtube.com/watch?v=0_Ro-o7_usA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sarin posměváčkům ukáže, co je zač

      Vymazat
  17. Sarin potřebuje pro lepší účinost dolík, a která evropská metropole je v dolíku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba Brno je do díry hozený a muslimáky tu máme.
      Ale abyste moc neblbli, že se jako zachráníme, nějak, tak vás jen ujistím že ke krveprolití dojde, neb Bible zcela jasně pro poslední dny lidského systému prorokuje:,, Bůh jim(lidským vládcům) vnukne jednu myšlenku, kterou budou považovat za svou vlastní myšlenku, aby zcela zpustošili nevěstku - Velký Babylón a úplně ho spálí ohněm, vše v jedné hodině,,.
      Takže stávkujte jak chcete, to co odhaluje kniha Zjevení Janovo se uskuteční a nelze to překonat. Potom mají světovládci čumět jako telata na to, co to vlastně udělali a tehdy jim to dojde a vrhnou se na Boží lid. Nemyslím falešné křesťanstvo ale lid, který dodržuje v posledních dnech systému přikázání, nesmilnit s králi země- fuj s politikou, modlami a zneužívání posvátnosti krve. Znám jen jednu věrnou pozemskou skupinu pravých křesťanů. Ten zbytek nevěřících a falešných ,,křesťanů,, bude ponechán na povrchu země bez pohřbení, stanou se soustem hmyzu a ptákům, divým zvířatům.
      Včera na Primě strašili s příletem asteroidu na svátek 24.12.2015 a ujišťovali že nám nic nehrozí. Snad ne ale má podle Zjevení Jana padnout na zemi hvězda zvaná Pelyněk a třetina vody zhořkne a lidé po požití této vody budou umírat, třetina zeleně a stromů bude spálena, třetina ryb ve vodách a zvířat rovněž pomře, nastane hladomor, nemoci, no počtěte si lidi, maturitu má každej dnes ale historii Biblického vzdělání nemají ani nejpočetnější zástupci církví světa. Nic nevědí a už je má Satan pěkně započítané do součtu ztrát.

      Vymazat
    2. Pravdu sice díte, ale zapomínáte, že Pán Ježíš svým věrným slíbil, že s nimi bude až do posledního konce. Tzn.že je bude chránit před útoky zlých a démonů. Ti, co nebudou mít nebeskou ochranu, to pěkně slíznou. Ale budou si za to moci jen oni sami. Sami se svobodně rozhodli podporovat a sloužit temnému paroháči. Tak zažijí to, co jim zase slibuje vrchní temnář již dnes : milujte mě tak, jako já vás nenávidím !

      Vymazat
  18. Víte,jak pracuje Cabal--pustí se nějaká informace,no a lidi se sami postarají aby se to uskutečnilo.Podívejte se,jak se o této věci diskutuje,udávají se i místa,kde by se co mohlo stát,tolik negativní energie je do toho všeho dáno.Zapomínáte,že na co se myslí a dává energie,
    tak to se děje,jak myslíte a jste přesvědčení vaše,si přitahujete do svého života.Proto,čím více lidí myslí negativně,tím více se dějí špatné věci.A tak,začněme myslet pozitivně a čím více nás bude,tím se nám všem bude dařit lépe a špatné věci se přestanou nám dít--anonymní18.12 19.19--já
    mám jinou vizi o tom co se bude dít,jakém světě já budu žít--To si přitahuji do svého života já
    Vidím krásnou zemi,slunce krásně svítí,děti si hrají,lidé jsou štastni,chovají se k sobě ohleduplně,je všude klid a láska s porozuměním a ohleduplností.Všude je láska--nejsilnější energie ve Vesmíru.Na Zemi je láska a mír.Co chcete vy,v jakém světě chcete žít.MĚJTE SVOJI VIZI
    --LM

    OdpovědětVymazat
  19. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/06/americky-statni-tajemnik-kerry-byl.htm

    OdpovědětVymazat
  20. Hlavně že se s těmi muslimáky všude sere.e.Všechny, kteří s džihádisty sympatizují, ne zavřít, ale rovnou zastřelit a to bez soudů.
    Největší blbost je přijetí Turecka do EU!!!
    Kdy si evorpští pitomí poslanci a hlavně Angelika Merkel konečně uvědomí, že přijímání běženců do Evropy je sebecražda!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.