27. května 2015

Obama: Zkroutíme ruce zemím, které nebudou dělat to, co chceme

Díky za odkaz na trefný článek.


Obama: Zkroutíme ruce zemím, které budou dělat něco jiného než chceme!
Převzato z: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/obama-zkroutime-ruce-zemim-ktere-budou-delat-neco-jineho-nez-chceme/
27. květen 2015 - 12:06

Kdyby něco podobného vyslovil Putin, byl by to ten největší zlosyn, ale prohlášení Obamy nechalo naše mainstreamové informátory v klidu, píše ve svém komentáři Lubomír Man.

Pořád mi tahle představa táhne hlavou. Co by se stalo, jaké pobouření a jaký výbuch ve sdělovacích prostředcích našich i celého světa by explodovaly, kdyby totéž, co před časem řekl pro stanici VOX prezident Obama, vyslovil ruský prezident Putin.

Jistě, ten řev by nám zalehl uši a zatměl zrak, týdny a měsíce by nám rval oči i uši, sledoval by nás jak věrný pes, a jakkoli bychom se snažili mu utéct, těžko bychom přeslechli, kamže to v reakci na násilnická a bojechtivá Putinova slova vyplula námořní flotila USA, kam odletěly jejich bombardovací letky a na která další místa se vypravily jejich pozemní jednotky. Svět by se postavil na válečné nohy, Rusko by bylo vyhlášeno zlotřilým nepřítelem lidstva a Putin nejzavilejším tyranem planety, kterého je třeba se okamžitě zbavit.

A kteréže to Obamovo prohlášení, vysloveno ovšem jakoby Putinem, by takovéto pozdvižení lidstva způsobilo? Zopakujme si je v reálu, v českém překladu i v originále.



"Musíme mít nesilnější vojenskou sílu na světě a musíme, příležitostně, zkroutit ruce zemí, které by nedělaly to, co potřebujeme, aby dělaly."
"Weˇve got to have the strongest military in the World, and we, occasionally, have to twist the arms of countries that wouldn´t do what we need them to do."
Nuže přesně tohle prezident Obama směrem k veřejnosti USA i celého světa vyřkl – a světe div se - nenásledovalo nic, než bezbřehé a přehluboké ticho. Tedy žádný světový mumraj, který by vypukl, kdyby totéž zaznělo z Ruska a konkrétně pak z Putinových úst. Anebo jste snad četli v Právu, v MF Dnes, v Hospodářských novinách, v Blesku, v Respektu či v Lidových novinách, či slyšeli ve vysílání ČT či Čro nějakou výtku na Obamova surová slova či třeba i jen zmínku o nich?

Lubomír Man: Hluboce oddány Goebbelsovi

Ne, vše se zakrylo milostivým tichem, protože kdesi v nejvyšších grémiích sdělovacích prostředků se rozhodlo, že tohle Obamovo prohlášení do tisku a do éteru naší země nepůjde, protože zdejší veřejnost by je nejspíš nejpříznivěji nepřijala. Takže se to celé prostě goebbelsovsky zakrylo, aby se nám tak USA mohly i nadále představovat jako bájná země svobody a demokracie.

A právě tady je jádro pudla. V té doslova šílené stranickosti, se kterou se naše média s informacemi přicházejícími ze Západu či z Východu, vypořádávají. Jak zavírají oči, uši a hlavně pak ústa, pokud usoudí, že ta a ta zpráva např.o Rusku by na naši veřejnost mohla působit příznivě, a ona zpráva např. o USA zase nepříznivě. A jak naopak svá ústa otevřou doširoka a rozezní hlasivky do hotového furore, pokud vycítí, že tímhle by se Rusko dalo dobře osolit a USA naopak postavit do oblaku nejrůžovějšího.

Zkrátka se informace dle téhle účelovosti vybírají a přebírají, zakrývají a uvolňují, a celý tento proces nikoliv skutečné, ale řízeně zobrazované skutečnosti, nelze vidět jinak než jako praxe řádu ďábelské světové lži, jež má vstoupit do našich hlav a tam se stát pravdou.Vymytí mozků nás má postihnout všechny, a pokud by vás zajímalo, jak úspěšně u nás už pokročilo, zajděte příležitostně mezi náctileté a zapřeďte s nimi rozhovor. Budete se z něho vracet ustaranější, než jste byli, a vina všech, kteří se na zglajchšaltování mladých duší podíleli, se vám vyjeví mnohem tíživěji, než jak jste ji až dosud viděli, dodává Lubomír Man.




34 komentářů:

  1. Nevím proč je to v čase budoucím?Jenom pojmenoval ,co dělají od té doby co tam proběhla privatizace indiánů a odklonění jejich půdy ve svůj prospěch. Následně vývoz jejich hamburgerové pojetí demokracie a konzumních hodnot.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=td7Dcsco-WY

    OdpovědětVymazat
  3. To jo, to ani nemusí říkat, všichni už na světě vědí, jak Obama přetváří svět. Zpustošené země a válečné zóny, jsou toho důkazem. Ten člověk je očividně narcista, má rád sebe a ty jenž mu slouží. USA nikdy nebyla kamarádem pro ostatní země a když se tak tvářili, mělo to skrytý význam, z kterého vždy vzešly jen konflikty.
    Francie a GB, byla vždy po boku v rabování a přerozdělování obchodu a trhu. Státy, země, které by mohli být konkurencí, vždy dostali na výběr podřídit se, nebo byla zničena jejich vláda, pak i vyrabován trh a obyvatelstvu bylo dopřánu stát se obětí humanitární pomoci USA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to obyčejný nadnárodní zločinec.

      Vymazat
    2. Není sám ! Podívejte se třeba do řad našich poslanců a senátorů. Tam by padalo hlav !

      Vymazat
    3. Tak s tím pojďme něco udělat.To je stále řečí ale nikdo nepodpoří www.nova-narodní-strana cms.

      Vymazat
    4. VŽDYT TA ČERNÁ OPICE JE JENOM LOUTKOU V RUKOU MOCNÝCH TAK VY OVCE TUPÉ POCHOPTE ŽE ON NIC JINÉHO DĚLAT NESMÍ A ANI NEMŮŽE JINAK BY TAM NEMOHL A NESMĚL BÝT ,JE TO JEN ELITAMI DOSAZENÁ ČERNÁ BEZVÝZNAMNÁ OPICE CO POSLOUCHÁ ROZKAZY NA SLOVO ,,,A VY TUPÉ OVCE VEZTE ŽE TOTO PEKLO NA ZEMI JE PRACÍ PÁNŮ ZPOZA OPONY CO TU ČERNOU OPICI TAHAJÍ ZA NITKY A TO JSOU ZBROJÍŘSKÉ FAMILIE ,ŽIDOVSKÉ MÉDIA SAUDSKOARABSKÝ KAMARÁDI A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ ŽIDOBOLŠEVITŠTÍ ROTSCHILDOVÉ,ROCKEFFELLEROVÉ A FAMILIE SOROSCHŮ !!! TAK SE TUPÉ OVCE BĚŽTE JUKNOUT NA VEČERNÍČEK PŘEČTĚTE SI BLESK A HAJDE NA KUTĚ RÁNO VSTÁVÁTE VYTVÁŘET HODNOTY NA TYTO NADLIDI !!!HAHÁ :) DDDDDDDDDDDD :)

      Vymazat
    5. Je to hnus...

      Vymazat
    6. Souhlasím s obsahem příspěvku s výjimkou.. Obama není černá opice,takhle bych jinak sympatického muže nenazýval, nýbrž se chová, resp. musí chovat a ještě jinak.., musí tancovat, jak zbrojířské firmy v pozadí pískají, a podobně bude muset pískat paní Klintonová, pokud by byla zvolena prezidentkou USA.

      Vymazat
  4. Salusa a ostatní chanelingy, přece hnětly lidstvo v myšlenku, že Obama je bytost světla a anděl. Takže jediné vysvětlení tohoto videa je, že se musí jednat o podvrh. Jinak by Salusa a ostatní mistři nemohli mít pravdu a to nelze připustit. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a obrátíme-li tuto logiku - není tedy spíš podvrh Salusa a ostatní chanelingy? ;-)

      R.

      Vymazat
    2. Taktéž Kryon channelingem někdy před lety označil Obamu za světelnou bytost. Z celého poselství bylo poznat, odkud vítr vane, aneb Kryon made in USA. Od té doby channelingy nečtu. Člověk by se měl držet své vlastní intuice.
      A

      Vymazat
    3. Chanellinkáři jsou jedna podvodná amerikou podplacená pakáž, spadající do kategorie Falešná opozice !

      Vymazat
  5. Já jsem tak ráda, když čtu takovéhle články...:-) už jsem měla pocit, že nejsem normální, když sympatizuji s Putinem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buďte ráda, že máte rozum v pořádku, když kvitujete na svou stranu Putina.Ostatní jsou buď falešní hráči, podplacení lháři nebo naivní hlupáci. Tak buďte ráda, že nejste ani jedním z toho.

      Vymazat
    2. A nevymytý mozek.

      Vymazat
  6. Bez kom.Pak kdo je ten největší haj..l.A to mu naší politici čouhají z ři..i.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne z řiti ! Oni do ní naopak lezou, a ještě se u toho předhánějí !

      Vymazat
  7. Obama je loutka, hlásná trouba hlavních hráčů a pánů tohoto světa. Navíc, věřte a nepochybujte o tom, že jeho skutečný otec nebude nějjaký pan Obama, ale někde mezi těmi pány uprostřed. Těmi, co rozhodují o uspořádání tohto světa. Např. hiearchie vlád jednotlivých zemí, bohatství a chudoba jednotlivců i států, stejně jako technologie jakou smí pozemské národy používat a tak vlastně je vše tolik podobné tomu, "co mají v Americe", že nás nemůže nechat na pochybách v tom, kdo je pánem světa. A jak silná je jeho pozice.
    Z hlediska historie, kdy národ vyvolených ještě nebyl tak světový ve své pozici, víme např. to, že Biblický Mojžíš byl kukaččí mládě. Z jakési zvláštní náhody se dostal do pěsťounské péče faraonovi dcery. Vyrostl v bezpečí a v přepychu a ejhle...když dospěl, nějaký mocný hlas ho oslovil. A učinil z něj vůdce židovských otroků, které vodil s archou úmluvy po poušti. Tady pak oplakávání vůdce (cit Bible 5. Mojžíšova) :"V Izraeli už ale nepovstal prorok, jako byl Mojžíš, se kterým se Hospodin znal tváří v tvář. Kolik jen znamení a divů jej Hospodin poslal vykonat v Egyptě proti faraonovi, všem jeho služebníkům a celé jeho zemi! Jak mocnou sílu a jak hrozné činy předvedl Mojžíš před očima celého Izraele!"
    Takových kukaččích mláďátek je v židovské diaspoře nepočítaně. Z dnešní doby např. Hitler jehož matka za mlada sloužila v bohaté židovské rodině ve Vídni a byla odejita. Taktéž náš "tatíček" Masaryk. Jeho matka sloužila ve Vídni v židovské rodině a byla odejita. V obou případech známá pohádka o tom, jak chudý chasník (syn služky) ke štěstí přišel. Že tak svět ve skutečnosti nefunguje, snad mnozí z nás pochopili. A tak, Obama (yes, we can) ač o něm nevíme vlastně vůbec nic, nepochybujme, že pohádka pokračuje. A tatíček ho na dobrém místečku drží už téměř 10 let. Hodný to synek, neb neříká a nedělá nic, co by se supertatínkovi nelíbilo. Národ vyvolených (diaspora) má totiž díky 3000 let staré stradici obřízky v genech (DNA předávané z generace na generaci) nenasytné pohlavní pudy. A z toho důvodu tolik nešťastných služek ,znásilněných žen i chlapců...z toho důvodu jsou mezi židy největší lidské bestie na lidské důstojnosti (viz dokument Hallstrom na Orgo.)
    Nuž, Obama neříká nic, co by neměl od tatíčka předem schváleno. Tatíček si je totiž již naprosto jist, že už ho nemůže nikdo a nic ohrozit. Američané možná potřebují trochu nabudit ego. Jak je v Usa bezpečně a vyplatí se plýtvat penězi na armádu, když zajistila, že ostatní barbarské státy (včetně těch v Evropě) musí poslouchat. Jenomže, pýcha nadnáší pád. Kdo se zajímá, přečti si v Bibli Izaiáš 13:11. Platí totiž, že historie se opakuje: Co tu je,dnes, už tu nejméně jednou bylo !
    Nechme nadutce, pány světa, ať k nám mluví silná slova! Však i na ně dojde !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkával K.H.Borovský : "...i na pány v krytém voze jednou trhne - jednou se kolo zláme, jindy vůz se zvrhne !"

      Vymazat
  8. Hajzel Americký, nakopal by som ho do to toho jeho americké zadku keby...... v ňom nemali napichané hlavy EU politici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíte, že Pravda začala odhalovat skrytou tvář světa (těch,co vládnou lidem). A bude v tom pokračovat rychlostí přímo kosmickou. Temnáři to nevydýchají, to vám garantuju. Jejich temný rohatý kozel jim může dávat záruky jaké jen chce, ale stejně to nevyhraje !

      Vymazat
  9. Pitomost!Jen střih jedoucí dokola.Chci vidět celý rozhovor protože tohle nic nedokazuje. Podobně jako video s putinem který se něčemu směje. Text uváděl i čemu ale byl vidět střih takže neprůkazný. Stejně jako tohle.Přemýšleli jste nad tím vůbec?? Váš údajně selský rozum to vůbec nezvážili, což?Prostě je to důkaz.

    OdpovědětVymazat
  10. Milý trolle, zkus si to poslechnout třeba zde, to není smyčka: https://youtu.be/_KALtuKte1w
    Jestli ale neumíš anglicky,nezbývá ti než o tom dále jenom "přemýšlet" (cizím mozkem) a používat (cizí) selský rozum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo zde: https://youtu.be/l2e_otoo2Vg
      Na internetu je o tom dost článků (v angličtině).

      Vymazat
    2. Troll bude vždy jen trollit, protože se nic jiného ve své lenosti a zabedněnosti nenaučil.

      Vymazat
  11. Ale no taaak. Amici jsou gengstři..a to víte až teď? A L E ! Karty jsou rozdány a pokud byste MUSELI volit mezi USA nebo RUSKEM - tak koho? Rusáky?? Tak šup tam! Je tam krásně:))) trotlové,tam budete moci jistě svobodně beeeečet..jen vás nikdo neuslyší:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná neuvěříš, ale je tam větší svoboda, než v USA, jenom se o tom nikde v Evropě nedozvíš.

      Vymazat
  12. Něco se už děje. V Praze infikovaný vodovodní řad-údajný zdroj starého slepého ramene, semeniště E-coli, a ejhle- novoviry, které nepřežívají mimo svého hostitele teplokrevnýho, v jeho výměšcích. Takže- někdo do pitné vody v noci nalil kýbl infikovaných fekálií a ted se sleduje- 1.okruh - přímé ohnisko nákazy- pití infikované vody, 2. okruh lidi co nepili, ale byli infikováni 1. skupinou uživatelů- novovirem. Sledování- jak, kolik, kde zasažených při přesném množství látky do vody. Skvělé :-)
    Pravdu nesdělí stejně jako:
    dnes http://www.novinky.cz/diskuse?id=404428&articleId=/zahranicni/amerika/370706-zive-bakterie-sneti-slezinne-poslala-americka-armada-na-deset-mist.html&sectionId=744 další pokus s ohnisky 1.2.3 atd.

    Ano novovir nezabije- výjmečně, jen oslabené, nemocné, jen se člověk pos*re a pozvrací- ale jako cvičeníčko- dobrýýý :-D (Navíc majitelé vodovodního řadu Praha je cizí firma, se sídlem na Kajmanech! Dobré co? Strategický bod státu je v državě cizáků napojených..kdo ví kam.
    Myslím, že se máme na co těšit v dohledné době. Probuďte se a mějte se na pozoru. Všichni. Útoky na Evropu jsou vedeny několika cestami (snaha zavléci do války, zavlečení imigrantů- bojovníků IS sem, nevratné změny počasí- sucho v čr ale i jinde, jedovaté potraviny bez výživy, GMO, destabilizace politické scény států, sociální a ekonomický útisk a vydírání, ozařování území škodlivým kmitočtem-( už pár dní nepřetržitě! Jste unavení, malátní, bolí klouby, hlava, bouračky, náhlé úmrtí)- neděste se, nenechte vstoupit do sebe strach! Je to vše uměle indikované! Držte se, jsou to ti samí šmejdi, parazité!
    Buďme silní, tj, probuzení!

    OdpovědětVymazat
  13. https://www.youtube.com/watch?v=td7Dcsco-WY

    Matt Yglesias: This is a really sort of big picture question, but over the years, I've heard a number of different members of your team refer to your kind of philosophy in foreign affairs as realism. Is that a term you would use?

    Barack Obama: You know, traditionally, a lot of American foreign policy has been divided into the realist camp and the idealist camp and so if you're an idealist you're like Woodrow Wilson and you're out there with the League of Nations and imagining everybody holding hands and singing Kumbaya and imposing these wonderful rules that everybody's abiding by. And if you're a realist, then you're supporting dictators who happen to be our friends and you're cutting deals and solely pursuing the self-interest of our country as narrowly defined.

    And I just don't think that describes what a smart foreign policy should be. I think it is realistic for us to want to use diplomacy for setting up a rules-based system wherever we can, understanding that it's not always going to work. If we have arms treaties in place, it doesn't mean that you don't have a stray like North Korea that may try to do its own thing. But you've reduced the number of problems that you have and the security and defense challenges that you face if you can create those norms. And one of the great things about American foreign policy in the post-World War II era was that we did a pretty good job with that. It wasn't perfect, but the UN, the IMF, and a whole host of treaties and rules and norms that were established really helped to stabilize the world in ways that it wouldn't otherwise be.

    Now I also think that if we were just resorting to that and we didn't have a realistic view that there are bad people out there who are trying to do us harm and we've got to have the strongest military in the world and we occasionally have to twist the arms of countries that wouldn't do what we need them to do if it weren't for the various economic or diplomatic or in some cases military leverage that we had. If we didn't have that dose of realism we wouldn't get anything done either. So what I do think what is accurate in describing my foreign policy is a strong belief that we don't have military solutions to every problem in the 21st century. That we don't have a peer in terms of a state that's going to attack us and bait us. The closest we have obviously is Russia, with its nuclear arsenal, but generally speaking they can't project the way we can around the world. China can't either. We spend more on our military than the next ten countries combined. So the biggest challenge we have right now is disorder. Failed states. Asymmetric threats from terrorist organizations. And what I've been trying to do is to make sure that over the course of the last six years and hopefully the next two, we just have more tools in our tool kit to deal with the actual problems that we have now and that we can project into the future, rather than just constantly relying on the same tools that we used when we were dealing with Germany and Japan in World War II. And so ending two wars was important, not because I was under any illusions that that would mean we wouldn't have any terrorist threat. It does mean, though, that by not having 180,000 people in Iraq and Afghanistan, we can then more strategically deploy, with a smaller footprint, special forces, trainers partnering, that allows us to get at the actual problem and then frees us up to be able to send a team to prevent Ebola. To double down on our investments in things like cyber security. To look at the new threats and opportunities that are out there. And that, I think, has been the real challenge over the last six to eight years.

    OdpovědětVymazat
  14. treti antikrist podle nostradama je mabus , pri cteni pozpatku vynechani pismene s misto u dosadim o a mame obam a ! ! !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne. Mate Obam. A to jeste potom, co pulku slova upravite. Ja kdyz vezmu slovo laska, jedno pismenu uberu a ostatni zmenim, vznikne PIVO! Nahoda? Nemyslim si!

      Vymazat
  15. Prezidenta nedáme , je to jediný člověk v tomto státě, který říká co si myslí...

    OdpovědětVymazat
  16. Sam Zajíček: Hahá! Tak už je to tady zase! Copak nebyl lhář Ransdorf usvědčen ze této lži v přímém přenosu v TV? Copak to ruští trollové nevědí?
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/215411000370327/obsah/390497-jizda-americkych-dragounu Stačí nastavit začátek na 13:48 a 15:25 skončit.
    Hezký přehled se všemi odkazy je na http://egopedie.blog.cz/1504/jak-vytrhnout-obamovi-stolicku
    Obama ve skutečnosti řekl pravý opak:
    "Now, I also think that if we were just resorting to that and we didn't have a realistic view that there are bad people out there who are trying to do us harm - and we've got to have the strongest military in the world, and we occasionally have to twist the arms of countries that wouldn't do what we need them to do if it weren't for the various economic or diplomatic or, in some cases, military leverage that we had - if we didn't have that dose of realism, we wouldn't get anything done, either. So what I do think is accurate in describing my foreign policy is a strong belief that we don't have military solutions to every problem in the 21st century."
    viz třeba http://www.vox.com/a/barack-obama-interview-vox-conversation/obama-foreign-policy-transcript

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.