16. května 2015

Chemtrails přitahují pravoúhlou frontu do Evropy

Řízení počasí 16. 5. 2015

Od Británie je tažena do střední Evropy další pravoúhlá umělá fronta, které je z vnější strany pravéo úhlu "pomáháno" v pohybu nastříkanými chemtrails, které vytvářejí nižší tlak a způsobí "přitažení fronty" do oblasti nižšího tlaku.



Celková situace: červená šipka ukazuje místo nastříkání chemtrails pro usměrnění fronty.






Další pohledy:





22 komentářů:

  1. BTW, v Bratislave podľa Topky.sk bola zúrivá búrka. Ludia mysleli, že je koniec sveta, a čo ešte horšie mysleli že "nás napadli Rusi". - Pani čo býva kúsok od Bratislavy nič také nezaznamenala, pár bleskov a hluk. - Prosím Vás keď už niekto preberá z Topiek.sk, nech si to overí. BE

    OdpovědětVymazat
  2. Tip na článek http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5992-vlastni-data-nemecke-meteorologicke-sluzby-dwd-odporuji-jejich-alarmistickym-tvrzenim-o-neustalem-oteplovani
    Martin

    OdpovědětVymazat
  3. http://youtu.be/YO0thCV9JPw Takto to včera v podvečer vypadalo nad Brnem, 20-30 letadel během půl hodiny – nic neobvyklého, co mě ale zaujalo je „chemo-duha“, která byla krátkou chvíli vidět (podotýkám, že se nejedná o odlesk objektivu atp. – pozorováno na vlastní oči + další dva svědci). Nejlépe je to vidět v čase kolem 0:08:00 a 0:09:40 (ke konci videa)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu chemoduhu viděla dnes ráno při východu slunce. Barvila se na chemopostřiku, co byl už haarpy roztažen na širší pás. Nic jiného na obloze "neduhovalo". Bylo to ale poměrně vysoko, tak asi 40 úhlových stupňů nad horizontem východu slunce. Vzpomínám si, že před časem, co bylo velké zemětřesení v Číně, byla podobná duha spatřena tamními obyvateli asi 3 hodiny před otřesy.Chudáci, nevěděli, že sledují svoje poslední varování v životě... a haarpy cynicky a bezcitně udeřily.

      Vymazat
  4. Časy se právě mění a čekají nás nové věci.. Někdo tomu ale brání a když už ne něco jiného, tak se to snaží aspoň oddálit. Proto ten zvýšený tlak na řízení poměrů v atmosféře. V sobotu 16.5. bylo úsilí klimateroristů přímo výjímečné a na obloze jasně viditelné. K tomu, jak se časy mění zde řada lidí diskutovala i v r. 2012, 2013. A možná, že řada takových příspěvků zůstala málo povšimnuta... Zde je příklad:
    Anonymní 25. ledna 2012 23:08
    Já to taky říkám, že se Sluneční soustava dala do pohybu. Nejenom změny na planetách, měsících a Slunci, ale i změny v uspořádání, oběžných drah, náklonů os apod. Prostě dochází k celkové "přestavbě" našeho solárního systému. Viz např.též neuvěřitelné záběry z Jupitera, kde gigantické doutníkovité lodě "vyplouvají" přímo z Jupitera skrze velkou černou skvrnu, a "vyrábějí" zlaté a stříbrné okruží podobné jako má Saturn. Nafotil to amatérský astronom, nyní lékař v důchodu. Jezdí s tím po přednáškách v Evropě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten doktor se jmenuje dr.Bergrun. Ukazuje i model té jupiterské gigalodě.

      Vymazat
    2. Jupitera lze vnímat jako ochránce sluneční soustavy - v jeho blízkosti operují vyspělé mimozemské civilizace nám nakloněné a chystají něco převratného...Jsou velmi dobré zprávy a nejen odtamtud. Brzy uvidíme pravý stav věcí a nejen to.

      Vymazat
    3. Takže Ringmakers z Jupitera se nemáme obávat ? A co těch vetřelců ze Saturna, kteří používají náš Měsíc jako předsunutou baštu. Vždyť i z mytologie je známo, že Saturn je satanova centrála ve Sluneční soustavě. Odtud škodí i Zemi.

      Vymazat
    4. Čištění od negativních probíhá, některá místa jsou již osvobozena (např. Měsíc), jiná na to čekají a čištění proběhne brzy. Jde o to, aby už nikdo nikde nebyl v pozici otroka či rukojmí pod anomálií temnoty. Představujte si šťastnou budoucnost, kterou již nebudou kazit temnáři. Zvláště si to představujte v sobotu 30.5. večer v 23,11, kdy začne na zemi společná meditace za osvobození míst ve sluneč.soustavě, která to potřebují. Naše pozitivní vizualizace a meditace podpoří Světelné síly v dosažení očištění od temnoty. Pak přijde na řadu země. Anomálie temnoty to má spočítané. Do nadcházejícího nového kosmického cyklu nevejde.

      Vymazat
    5. Anonymní 11. prosince 2012 20:12
      Kniha Alternativa 3 od Leslieho Watkinsa tvrdí,že v 70-tych rokoch boli zo Zeme unášaní ľudia nejakou utajovanou technológiou na Mesiac a Mars. Túto operáciu prevádzala nejaká pozemská vysoko utajovaná organizácia. Takmer vždy boli unášaní mladí ľudia alebo vedci. V dnešnej dobe by mali byť na Mesiaci alebo Marse kolónie v ktorých títo unesení žijú. Zdá sa mi,že tento film a kniha Alternatíva 3 hovoria o jednom a tom istom... Miro-BA.

      Vymazat
  5. Podívejme se, co se chystá:
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5999-bratislava-proti-konspiracnim-teoriim-bude-bojovat-nova-kniha-pro-stredni-skoly
    To čárování a čarování v atmosféře bude zřejmě také započteno ke konspiračním teoriím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nedovolte, aby tento temnářský režim vypatlal vašim dětem a vnukům mozky, a aby pak necvrlikali blbosti jako papoušci.

      Vymazat
  6. http://www.muj-motiv.cz/tricka/

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=aFbcmQLioR0

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=2Ey9Q_FnICU ... mimo temu ale celkom zaujimava debata o tom čo sa deje v tychto časoch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by potom znamenalo, že chemtrails, haarpy a další technologie slouží skutečnému terraformingu vetřelců z vesmíru, kteří si hodlají pro svůj pobyt zde podmínky na planetě vhodně upravit. Pak by tyto aktivity šly zřejmě (nebo z velké části) mimo moc současných světových mocností. Mocnosti za tuto zradu, kolaboraci s nepřítelem proti lidstvu něco důležitého získávají, ale možná se děsí chvíle, kdy dojde řada i na ně. Možná, že někteří lidští kolaboranti ve vládách byli upraveni, a již to nejsou lidé. Nebo mohli být naklonováni s potřebnými úpravami tak, aby mohli jako lidé vystupovat na veřejnosti, avšak být poslušní (naprogramovaní) zájmům vetřelců. Pak je nutné svrhnout všechny vlády světa, spojit se v jediné lidské společenství, a vyhnat vetřelce ze Země ! Zřejmě je tak už jasno, kdo asi stojí "za oponou"...

      Vymazat
  9. Ano,práškují,stříkají,sypou toho na nás stále víc a víc,to nenormální nebe nevidí vážně už jen alibisti a slepci..už jsme se tu nazlobili dost. Ale ještě nikdo tu pořádně neřešil ONU OTÁZKU - a to si to sypají i na sebe a svoje rodiny??? Nebo JIM to neubližuje?? Nebo na to mají nějaký patáky nebo co?? Díky za reakce.

    OdpovědětVymazat
  10. Jeden z mnoha komentářů mj. k chemtrails na orgo-netu z doby nedávné:
    Anonymní 31. března 2012 11:20
    ....Kazdopadne ti fanatici na spicke pyramidy nezahalaju a veselo to tu umrtvuju dalej. Stale si vsak kladiem otazku preco, ved to musi skodit aj im a ich detom!!! Ak su aj v pozadi ET jastericie entity, ktorym to teoreticky nemusi skodit ale ich ludskym renegatom urcite. To su naozaj tak blbi, zmagoreni mocou a hranim sa na boha?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidský faktor v této hře o planetu Zemi je sekundární tzn.bezvýznamný ! To je třeba vědět jako první a nejdůležitější informaci, abychom věděli proti čemu komu stojíme, a čemu nebo komu čelíme svými životy.

      Vymazat
  11. Díky Orgo-netovi za další článek o úpravách počasí. Zřejmě se letos v těchto úpravách pořádně tlačí na pilu a i teď v květnu se na tu pilu tlačí neméně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude ještě více ! Vzpomínáte si na trilogii Matrix ? Byla tam přeci neproniknutelná deka, jakési matrixové pološero za dne i za noci. A to se má stát i v naší realitě. Podívejte si na další zajímavé snímky Immortal anebo Equilibrium, kde si všímejte prakticky něčeho, co by se dalo nazvat nová realita, kterou "ti za oponou" v blízké budoucnosti plánují i pro naši realitu !

      Vymazat
  12. Skončí to a už to je v dohlednu, s realitou rezonuje např. tento příspěvek:

    Anonymní14. května 2015 9:26
    Konec času současného světa je naplánován od jeho počátku. Proto to nemůže nikdo zvrátit. Temnáři si proto myslí, že mohou hrát tzv.o čas, a onen konec různými prostředky oddálit nebo dokonce zrušit. Velmi si však nalhávají, a zmíněný konec se k nám mílovými kroky blíží.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.