22. prosince 2015

Vzdělávání a rovnost někdy v budoucnosti (2016?)

Děkuji čtenáři za odkaz na dvě videa s českými titulky, která původně natočil australský herec a komik Neel Kolhatkar (Jméno se má vyslovovat jako Coal - Hat - Car (:-)). Obě videa mají na youtube obrovský počet zhlédnutí.

Na české poměry je to zatím trochu nadsazené, ale i u nás jsou již náznaky, že to nebude jen legrace. Ale co se týče třeba USA, kdyby se mi chtělo dát si tu práci, tak prakticky každou absurdní repliku z obou videí bych mohl doložit článkem o reálné události... stačilo by sledovat pár dní třeba Prison Planet... A podobně to šílí na celém Západě...

Tuto vizi je možno srovnat s filmem Idiokracie (Absurdistán)...
=Orgonet=


https://youtu.be/HFwwAnsMQsU



https://youtu.be/gDDkMKRG-ZM




Dodatek Orgonet:
Sem budu sbírat kuriozity tématicky související s výše uvedenými videi. První dnešní úlovek:
Studenti College sepsali petici požadující zákaz rasistické písně "Bílé Vánoce": http://www.prisonplanet.com/students-sign-petition-to-ban-racist-song-white-christmas.html

10 komentářů:

  1. Doporučuji poslední (19)serii seriálu SouthPark...je víc než jen kresleným seriálem. Právě v poslední serii naráží na tyto problémy nejen ve školství ale i ve společnosti. Je až mrazivě reálný.

    OdpovědětVymazat
  2. Mají v plánu to tady udolat, ale planeta se nedá. Aolian 22. 9. 2013

    OdpovědětVymazat
  3. Je národ, který naprosto, už ze své přirozenosti, opovrhuje jakoukoliv autoritou. Tou Nejvyšší počínaje. Milují perverznosti a nejraději by byli, kdyby jejich otroci jejich zvrácenosti přijímali jako projev "svobody". Proto ta genderová výchova. Kde nebude žalobce, tam nebude soudce, že ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přijeďte se podívat do Košic na sídliště Dargovských hrdinů, ano kdysi zde byli pozemky s kůlnami, kde se sušívalo seno, nezamykali se ještě nedaleká doba cca 50 let dozadu, nyní zde stojí sidliště s paneláky a jako rarita "té správné skupiny" je najednom z dvanbástipatrových věžáků nainstalovaných na rovné střeše přesně 3 kůlny na sušení sena, aby sme prý nezapoměli, další v bývalém toku Hornádu městem byla utvořena silnice s betonovými zdmi, aby jsme prý nezapoměli,že tady proudila řeka, tak na ty betonový zdi jsou namalovány pravidelné vlnité pruhy modré barvy- jakože voda, svatá prostoto!atd.

      Vymazat
    2. Přesně tak, genderová studia a jejich produkt je zmar normálnosti a civilizace zdravého rozumu
      george

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 22. prosince 2015 19:34
      Jde to tak absurdně daleko, že muži "z onoho národa" musejí dodržovat naprosto úchylné zákony. Jeden z nich přikazuje bratru po zemřelém bezdětném bratru oplodnit jeho manželku, přičemž má již svou manželku a své děti z dřívějška. A to se za incestní či nevěru u nich nepovažuje !!! Podobně je tomu u nich při tzv.přitulení se muže k ženě (i k cizí), což není u nich trestné. Jedná se prý "pouze" o zásun žal.du do po.vy a "nic víc"(!) (bez kopulace). No zvrhlostí má ten jejich zákoník podobně jako u islamistů. Takže pak jeden neví, kdo od koho opisoval ty svoje zvrhlosti.

      Vymazat
    4. Po světě se rozlilo děsivé šílenství. Zástupy tupců s debilními hesly. A je to stále horší. Je to jak nápor zombíků v brakovém horroru. Jak se to dá vydržet? Jedině vírou v Pána Boha.

      Vymazat
  4. anonymní 20.55
    Ano, dnešní architekti jsou rovněž z vyvolených. Troufnu si i tvrdit, že naprostá většina dnešních "skvostů" (opravdu v uvozovkách)je projevem ne našeho, ale jejich vkusu (ke kráse). Z vyvolených. A tak spolu s genderovou výchovou je prosazována i perverzní kultura. A to ve všech Slovanských městech. Košic je mi upřímně líto, Ty to schytaly opravdu krutě.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Schytaly do koša proto Košice.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to ve vzduchu,chemie, chemtrails, je to i ve vodě, nedá se to dokonale odbourat, je tam kde jaká hormonální antiko, je to ve stravě, čím dále více sajrajtů a to vše se točí v koloběhu a někomu to pak vleze na mozek, všimněte si převážně nám ženám...ano tam je největší propaganda gender rovnosti no pak vymyslí zvrácenou genderovou vlnu a jejich více a více...pak se to zvrhne v gender diktát. Krmí nás tím televize, školství, nternet a kdejaká neziskovka na tom v podstatě funguje, je to ve zvráceném umění, výstava použitých vložek, ze kterých roste řeřicha, nelžu ..ano i to existuje, hnus, prostě je to všude.
    Zachovejte rozvahu a rozlišovací schopnost, někdo to ustojí a nezmění ho to , někdo ne, ale šanci máme každý.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.