20. ledna 2017

Pane presidente, zastavte prosím 20. ledna chemtrails!

Otevřený dopis Trumpovi: Pane presidente, zastavte prosím 20. ledna chemtrails a ukončete chemické geoinženýrství!
http://stateofthenation2012.com/?p=63679
Mr. President: Please, PLEASE Shut Down The Chemtrails On January 20th!
Posted on January 18, 2017 by State of the Nation
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.



Milý pane presidente,
Není žádný větší útok na suverenitu Spojených států amerických nežli každodenní sprejování toxickými chemickými aerosoly, prováděné globalisty NWO na oblohách celého světa. Fotografie, jako je níže uvedená, lze vidět v následujícím fotodokumentu: Chemtrails: Celoplanetární katastrofa vytvořená geoinženýrstvím



Tento extrémně nebezpečný program chemického geoinženýrství prováděný americkou armádou musí být co nejdříve ukončen z mnoha zjevných důvodů. Nejzjevnější je ten, že toto svévolné znečišťování oblohy na celém světě vytvořilo dosud neuznanou, ale stále se horšící pandemii známou jako chemtrailsový syndrom. K tomuto katastrofickému ohrožení veřejného zdraví může docházet jen proto, že k tomu neuvěřitelně svolila americká federální vláda.


Jako president Spojených států jste hlavním velitelem amerických ozbrojených sil a máte moc zastavit geoinženýrské operace již tento pátek 20. ledna 2017.

Tento škodlivý program může být pravidelně prováděn pouze s plnou podporou Exekutivního odboru. Až toto vysoce destruktivní sprejování skončí, budeme „My, lidé“ vědět, že jste se, pane presidente, opravdu postaral o Americkou republiku.

Proč provádějí globalisté NWO chemické geoinženýrství nad Americkou po celá desetiletí, a to absolutně beztrestně?

To je otázka, na kterou by chtěl odpověď každý vědomý Američan.

Sprejování chemických aerosolů má mnoho účelů, jak pravděpodobně víte.

Nejvýznamnějším z těchto cílů je umělé vytváření globálního oteplování: nepřetržitým chemickým sprejováním, kombinovaným se zásahy frekvencí HAARP do chemické oblačnosti, je planeta dotlačována k závažné klimatické změně.

Tato informace mnohým uniká. Je skutečně životně důležité pro Trumpovu vládu, aby plně pochopila pravé geodynamické a atmosférické důsledky geoinženýrství. Neboť celé „globální oteplování“ spočívá v tom, že jsou letecky v podobě chemtrails sprejovány vysoké objemy aluminia (odvozeného z polétavého uhelného popílku), z něhož se v atmosféře stává vysoce hygroskopický hydroxid hlinitý. Viz EPA povoluje neomezené použití toxického uhelného popílku při chemických geoinženýrských operacích.

A ještě jedna poznámka ohledně uměle vytvářeného globálního oteplování. Ano, ke klimatické změně dochází, a bude docházet, dokud budou oblohy celého světa sprejovány aerosoly obsahujícími kysličník hlinitý. Tento kysličník je extrémně hygroskopický. A tato jeho vlastnost způsobila dramatický nárůst vodní páry, která se vytváří po celém světě, jak nyní dokazují nové vzorce počasí obsahující extrémní záplavy i sucho.

Vodní pára je již tak nejhojnějším skleníkovým plynem, což málokdo chápe. I CO2 je skleníkový plyn, ale planetu tlačí na samou hranici jejích možností umělé vytváření umělé vodní páry. Čím více vodní páry bude v zemské atmosféře, tím větší globální oteplení nastane.

Doufáme, že tento obraz chápete, pane presidente.

Dívejte se pozorně, když je někde velká chemtrailsová aktivita. Je tam i mnoho chemtrailsové oblačnosti a může být mnohem více srážek. Protože chemtrailsové operace k vytvoření deště tento déšť podstatně zesilují, čímž je významně zasažen celý globální hydrologický cyklus.

Lze říci, že radikální zvýšení množství vodní páry po celém světě významně přispělo ke skleníkovému efektu. Článek v odkazu jasně vysvětluje celý proces. Doufáme, že vaše vláda se jím bude podrobně zabývat, a rovněž i ostatními články na tomto webu.

Geoinženýrství, a nikoli CO2, je primární příčinou globální klimatické změny.

Nyní víte, proč se říká, že globální klimatická změna je vytvořena lidmi: Ti, kteří schválili Operaci Indigo Skyfold a Operaci Cloverleaf, používají chemické geoinženýrství, aby silně zhoršili to, co bylo přirozeným trendem ke klimatické změně. Tím dosáhli opodstatnění globálního „managementu režimu CO2“ a transnacionálního „Matrixu uhlíkové kontroly“, aby mohli regulovat nezbytné aktivity lidstva a ukládat na ně daně.

Nový světový řád: Jak je chemtrailsové geoinženýrství spjato s globálním matrixem uhlíkové kontroly.

Končíme tento dopis dotazem, proč americká vláda sype obrovská množství uhelného popílku na naši oblohu. Je to týž polétavý uhelný popílek, který je podle pravidel a regulací EPA odlučován jako toxický odpad v uhelných elektrárnách. Proč by k tomu jinak docházelo, pokud by to nebylo záměrným cílem geoinženýrů?

Americká vláda sprejuje tuny toxického uhelného popela do atmosféry prostřednictvícm chemtrails
(Česky: Chemtrails jsou uhelný popel: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/02/tajemstvi-vyreseno-chemtrails-jsou.html)

Jako občané víme, že dokud tyto barbarské praktiky vůči životnímu prostředí nebudou jednou provždy zastaveny, naše děti a vnoučata nebudou v bezpečí. Že náš vzduch, naše voda, země i potrava budou stále otráveny neustálým přívalem geoinženýrských chemikálií.

Prosíme vás, pane presidente, abyste toto učinil svou první prioritou, jakmile vstoupíte do Bílého domu. Celý svět zoufale potřebuje trvalý zákaz chemtrailsových operací.

Děkujeme vám za vaši pozornost k tomuto velice závažnému materiálu.

Kéž Bůh požehná vám i vašemu presidentství, a uchová Spojené státy v bezpečí.


                                                 S upřímnými pozdravy
                                                                 Američtí občané znepokojení chemtrails


P. S. Chemtrails jsou sprejovány i ve Washingtonu, jak ukazuje tato fotografie a video.

19 komentářů:

  1. Existuje chřipka z chemtrails?
    http://tadesco.cz/existuje-chripka-z-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  2. Vše bude dobré, neboj.

    OdpovědětVymazat
  3. My čeští občané bychom se k tomuto dopisu měli připojit také. Takzvaní geoinženýři na nás také již od roku 2007 sypou kde co. Nyní nás zřejmě zasypávají viry ptačí chřipky a k tomu ještě přidali viry prasečí chřipky.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím že na tohle bude Ttrump určitě reagovat,je na ty blby vysazenej.Pomoci poviného očkování, mu udělali ze syna autistu.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den
    Vyprávět, že chemtrails se rozprašuje kvůli globálnímu otepování je nesmysl hodný hlupáka. Právě v dnešních dnech se o tom můžeme v plné míře přesvědčit. Mrazy kolem -20 stupňů a jedno letadlo za druhým sype ten sajrajt na naše hlavy.
    Dalším nesmyslem je vznik vodních par. Naopak rozprašovaný hliník vysušuje. O tom jsme se mohli přesvědčit v létě 2016 a hlavně v létě 2015, kdy letadla létala bez přestávky a začalo být téměř katastrofické sucho. Je zajímavé, jak při tomto suchu se dařilo plísním. Na stromech ovoce plesnivělo ve velkém, což mohu doložit fotagrafiemi.
    Ke skleníkovému efektu dochází spíše proto, že se nestoudným způsobem a ve velkém kácí deštné pralesy, které jsou plícemi planety. Každý rok jich zmizí přes dva tisíce kilometrů čtverečních. Jen pro zisk několika chrapounů.
    Chemtrails má jediný účel- rozprašovat chemikálie, viry a plísně, aby se snížila imunita obyvatelsva na kterou už bude stačit obyčejný virus třeba ptačí chřipky, která normálně není nebezpečná pro lidi, ale pokud jim selže imunita, klidně na ní mohou podledhnout. A mimochodem není vám nápadné, že v takových mrazech ptáci podléhají ptačí chřipce? Na jaře a na podzim ptáci migrují, ale v zimě ne. Další věcí je epidemie chřipky. Ta se přece vyskytuje také na podzim nebo brzy na jaře, když rozbředne sníh a ne při šestnáctistupňovém mrazu. Dalším už vyhlídnutým strašidlem je prasečí mor. Jak by se za normálních okolností dostal prašečí mor z Afriky do Evropy? To si ho snad imigranti přibalili sebou? Nikoliv ten prasečí mor má zcela jiný účel. Je nutné totiž zdecimovat stav prasečí populace v Evropě a uměle vyvolat hladomor. To je totiž nejlepší způsob likvidace obyvatelsva hned po imigrantech. Vzpomeňte si na vybíjení hovězího dobytka ve velkém pod záminkou nemoci šílených krav.
    Rovněž oprace chemtrails neprovádí armáda, ale soukromá společnost EVERYGREEN (jaký paradox, nebo spíš výsměch), která spolupracuje se CIA.

    OdpovědětVymazat
  6. Problematika chemtrails má mnoho podobností s problematikou terorizmu. Boj proti chemtrails môže byť efektívny vtedy, ak sa začne koordinovane v rôznych častiach sveta. Rozprašovanie popolečka, nanočastíc kovov alebo potenciálne jedovatých látok je aktivitou, ktorá ohrozuje prakticky celú planétu. Preto by bolo vhodné vykonať nehlásené kontroly u mnohých leteckých spoločností a u vojenského letectva v tej istej dobe. Spoločnostiam, ktorým bude dokázaný prevoz týchto látok, by mali bez jedinej výnimky stratiť licencie. Potom by mali nasledovať súdne procesy so zodpovednými.

    OdpovědětVymazat
  7. To si fakt myslíte že Trump niečo spraví ?? :D Pre boha ved tam je z toho istého dôvodu ako tam mala byť Clintonová. A to len zblbnúť ludí. Ako si môžete myslieť že Trump bude pracovať pre občanov ?? Keby bol fakt taký nebezpečný pre všetky tajné spolky kluby tohto sveta,tak nerobí prezidenta USA a nemá na účte ani cent. Či čo on má miliardy lebo bol poctivec však ? :P A potom sa divte že ludia sú sprostý. A niektorý ho dokonca prirovnávajú k Hitlerovi což je absolútna sprostosť. Hitler bol neznámy muž chudobný dalo by sa povedať. A presvedčil národ silou svojho ducha a svojím presvedčením o pravde. A Trump presvedčil američanov len vdaka peniazom a vdaka "nezávislým médiam" ktoré si myslia že odkrývajú pravdu. A ludia na to pekne skočia. A pokial ja viem tak židia dosadili Obamu do prezidentského kresla. Takže Trump rozhodne nič ničiť nebude a od židov má už tiež nákázane čo hovoriť a robiť,ved jeho zať jeho hlavný poradca je žid. Povie pár slov o tom čo bude chcieť biely národ pred koncom počuť. A ani sa nenazdáme a už nebude o velkom bielom národe ani zmienka. Ostane tu len niečo ako nekonečný cyklus čiernych.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný dopis. Uvidíme, co se změní Trumpa si dosadil do USA Globální Prediktor. Uvidíme, co má v plánu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ak by niekto pochyboval:

    https://www.youtube.com/watch?v=DPnWaBsMYnY

    a v plnej dĺžke:

    https://www.youtube.com/watch?v=IR4jawnS8Ss

    OdpovědětVymazat
  10. Už od 19. ledna nejsou v ČR na obloze vidět chemtrails, stačí se jen kouknout na oblohu, už po 3 dny nic, jen krátké ocasy za letadlem. Že by to zabralo?

    OdpovědětVymazat
  11. Kéž by měl tu moc a my všichni se dožili čistého modrého nebe nebo i zatažené oblohy, ale s normálními mraky! Vroucně si to přeju už několik let, snad máme s Trumpem naději.

    OdpovědětVymazat
  12. Je ovšem otázka, zda na takovou výzvu může vůbec reagovat, protože ofiálně nic takového jako chemtrails přeci neexistuje, a jedná se jen teorie na konspiračních vebech... že.

    Kastan

    OdpovědětVymazat
  13. Dnes je jasno a zadne cary nikde neni videt ze by se povedlo nekdo nejake info?

    OdpovědětVymazat
  14. VELICE DůLEŽITĚ !! Doporučuji tenhle článek a video, "Myšlenková kontrola a chemtrails - Harald Kautz-Vella" jsou tam i CZ TITULKY, což překladately zabralo 10 dní práce a z youtube mu to smazali !!!! Dejto to lidem přečíst důležité nezávislé důkazy o chemtrails. Děkujeme, Přátelé
    http://www.pomoc-lidem.cz/index.php/co-nam-skodi/chemtrails-cilene-otraveni-veskereho-zivota-na-zemi-2/1108-myslenkova-kontrola-a-chemtrails-harald-kautz-vella

    OdpovědětVymazat
  15. Bohužel se dnes obyvatelé planety ZEMĚ věnují svým telefonům televizím a konzumu, nežli svému životnímu prostoru. Je to přesně jako se stádem pasoucích se ovcí. Těm je také všechno jedno. Škoda asi to tak má být......

    OdpovědětVymazat
  16. Je prokazano,ze globalni zamorovani ovzdusi toxickymi plyny je zpusobeno korporacemi chovatelu dobytka a hospodarskych zvirat,cili velkochovy,a to az 90% !!!!Jen mala mnozstvi sklenikovych plynu vyrabi autodoprava,exhalace z lokalnich vytapeni a prumysl.Zdroj - www.novaduchovnicesta.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nemůžou to zastavit, rázem by se stalo tolik území neobyvatelného že by to byl konec.. mimochodem ještě si na chemtrails vzpomeneme, v poslední době jsem zaznamenal nějak podezřele málo sypání, no a počasí tomu odpovídalo, ráno horko v noci sněžilo, nárazový vítr, ono když zastavit chemtrails, tak s ním i celý průmysl a přestat i létat, to nelze. Tedy lze, ale u nich to nelze... já bych to také vypnul nejradši naráz ihned, a fabrikám komíny zašpuntoval obřími korky :)jenže to by znamenalo drastické vymírání hlady, po celém světě, mno ale to je hold přirozená regulace.. zůstalo by nás tolik kolik planeta uživí.. a tak to mělo být od počátku..

    OdpovědětVymazat
  18. Tak zatim se nic nedeje, sprejuje se jako vzdy, tj cely tiden mimo nedeli.

    OdpovědětVymazat
  19. Myslím že planeta země se svými nepovedenými obyvateli je již ve velkém průšvihu.
    Celé je to řízeno již s ohledem na případný budoucí vývoj krajiny. To je prosím polopatě asi takto:
    Změna klimatu díky velké intenzitě slunečního záření (chemočáry odstiňují a "ochlazují") se změnou klimatu souvisí zavodnění povrchu země. Se zavodněním souvisí zalidněnost oblasti, se zalidněním a nedostatkem vody následuje pohyb velikých mas obyvatel za vodou.........Velké intenzitě žáru slunce
    kterou nepamatuji (myslím tím pocitový žár při náhodně čisté obloze) jsem ještě nepřišel na kloub.
    Možná souvisí s amplitudálním pohybem sluneční soustavy a s tím i střídáním teplot po x-tisících let.
    Toto je možná normální střídavý jev na Zemi, jenže před X-tisíci lety zde nebylo 7 000 000 000 drancovačů-konzumentů (lidí) polovinou obývající břehy oceánů a moří.
    Takže shrnuto, lidstvo má velký problém- ten problém budou napravovat "ONI" dokud bude ropa a budou moci létat letadla a drony rozprašovače. Nenechají své marionety přeci upéci v žáru slunce.
    Tím "oni" mislím světové elity. Ale všeho dočasu.................................................

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.