8. ledna 2017

Komu věří Amerika? Pouze 1 ze 6 věří báchorkám o ruském hackingu voleb


Komu věří Amerika? Zde je odpověd z hlasování 84 000 lidí.
http://www.zerohedge.com/news/2017-01-07/who-does-america-believe-84000-votes-later-here-answer
Who Does America Believe? 84,000 Votes Later, Here Is The Answer
by Tyler Durden
Jan 7, 2017 7:30 PM
Překlad: Orgonet


V tomto týdnu zvolený president Donald Trump vystavil tweet, že „je na americkém lidu, aby si udělal úsudek, pokud jde o pravdu.“

A nyní máme odpověď.

Když John Harwood ze zpravodajství CNBS, který podlézá Podestovi a zavrhujeTrumpa, položil otázku „Komu věříš, Ameriko?“ [ohledně ruského hackingu: WikiLeaks nebo americkým tajným službám] domníváme se, že nečekal odpověď, kterou dostal od více než 84 000 amerických občanů... 84% věří Wikileaks, jen 17% věří "analýzám" oficiálních představitelů.



Takže opět promluvil „hlas lidu“ a řekl, že jenom jeden občan ze šesti věří báchorkám, které pro něj vymýšlí elitami řízený establishment a vláda.


Totéž potvrzuje i průzkum Lou Dobbse, provedený počátkem týdně. Komu věříte ohledně tvrzení o ruském hackingu? 94% věří Julianu Assangeovi, 6% presidentu Obamovi.



Establishment si opět nevzal absolutně žádné poučení z volební kampaně Donalda Trumpa, a odmítá naslouchat čemukoli, co přichází zvenčí do jejich pohodlné zvukotěsné komory, v níž si odžívají své životy jako křečkové běhající v kolotoči.

(Více na https://www.rt.com/usa/372847-wikileaks-us-intelligence-cnbc/)

4 komentáře:

  1. http://x2t.com/Rusky_hackeri

    OdpovědětVymazat
  2. Wikileaks je řízená opozice tajných služeb, takže je to jedno..

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonet to se mi líbí a připomělo mi to Akta X 2015, kde první díl je super a Mulder a další mluví za vše a během pár minut vystihnou super informace. Pak je tu ale dalších x dílů které už jen odvádí pozornost od toho významného, je to cca jedna desetina pravdy a stojí za to a mění svět a lidé to ví, nejen v USA a nejen v EU, všude na Zemi, ou jé ;) měj pěkný nový rok ve zdraví dědo, ave

    OdpovědětVymazat
  4. Diskuze: Německo už zase může napadnout
    2017-01-07 11:59:22
    01. prosince 2016 odhlasoval německý Bundestag ZRUŠENÍ § 80 trestního zákona s platností od 1. ledna 2017. Dle tohoto zákona bylo Německu znemožněno plánovat útočnou válku. Přesněji podle článku 26, § 1 Německé Ústavy:
    „Ten, kdo připravuje útočnou válku (článek 26, § 1 Německé Ústavy), na které se má podílet Spolková republika Německo, a tím přivodí Spolkové republice Německa nebezpečí války, bude potrestán doživotním odnětím svobody nebo odnětím svobody trvající ne méně než deset let.“
    Německo dostalo od NATO vrchní velení nad vojenskými operacemi v Pobaltí a v blízkosti ruských hranic.
    Od 1. ledna 2017 může tedy Spolková republika Německo opět poprvé od roku 1945 zahájit a podílet se na útočných válkách.
    http://www.osel.cz/9179-americk-tanky-letadla-a-lod-budou-ovl-dat-vlastn-drony.html#poradna_kotva

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.